Krisztina

KrisztinaNEM DOLGOZIK

Krisztina jósnő különleges képességei révén képes segíteni azoknak, akiknek megoldást keresnek problémáikra vagy útmutatást szeretnének életük különböző területein

Jelenleg nem dolgozom. Hívja a 06 90 900 938 számot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az egyik kollégámhoz kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, ha megszeretné hallgatni a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

Specialitásaim a cigánykártya, az angyalkártya és a tarot kártya. Miben kérheted a segítségem? Bármilyen kérdésedre válaszolni tudok a kártyáim segítségével, és nagyon szívesen meghallgatom azokat a gondokat, amit senki másnak nem mersz elmondani. A hozzám forduló embereknek segítek rávilágítani a problémáikra, és azok kezelési módjára. A kapcsolatod zátonyra futott és megoldást, kiutat szeretnél ebből az egészből, ha nem látod tisztán, hogy mit hoz a jövő, munka, párkapcsolat, család terén, itt vagyok és segítek megtalálni a megoldást az adott élethelyzetre! Keress bizalommal, ha a problémáid már túlnőttek rajtad, és nem látod a fényt az alagút végén! Krisztina jósnő speciális képességei: Jóslás, mágiák, átok és rontás levétel, szerelmi kötés vagy oldás, kapcsolatfelvétel a szellemvilággal, sorselemzés, pénz, szerelem és szerencse bevonzás.

Beszélt Krisztina személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Edina véleménye szerint Krisztina:

Krisztina jósnő hihetetlenül profi, mindent elmondott a szerelmi életemmel kapcsolatban. Azt mondta, hamarosan rámtalál a szerelem és igaz lett, rám talált a boldog szerelem. Hálásan köszönöm Krisztina jósnő. Szívből ajánlom mindenkinek!

Dániel véleménye szerint Krisztina:

Krisztina jósnő képességei valóban lenyűgőzőek, nagyon ügyes, segített nekem rávilágítani dolgokra, amik valóban meg is valósultak. Boldog vagyok, köszönöm szépen a segítséged Krisztina. Foglak még keresni. Szívből ajánlom mindenkinek.

Helena véleménye szerint Krisztina:

Hú, nagyon pontos. Ráadásul mondott olyan információkat is amire eddig nem gondoltam. Viszont ez kellett ahhoz, hogy megértsek dolgokat. Foglak még keresni! Köszönöm a segítséget, most került helyére minden.

Szabolcs véleménye szerint Krisztina:

Krisztina hihetetlenül profi és megbízható szakértő, aki személyes és munkahelyi életemben is elképesztő pontossággal és érzékenységgel segített, rávilágítva olyan dolgokra, amikre korábban nem is gondoltam, és megmutatva, hogy a spirituális út valós és hihető lehetőség. Nagyon hálás vagyok neki és bátran ajánlom mindenkinek.

Virág
Virág
55

Virág tapasztalata és tudása segítségével segít felfedezni a boldogsághoz vezető...

Ancsa
Ancsa
545

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte...

Marcsi
Marcsi
108

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

Katica
Katica
253

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...

Mutass többet
Érdekes olvasnivaló cikkek

Itt olyan cikkeket találhat, amelyeket érdemes elolvasni azért, hogy segítsenek megtalálni a saját életutját. Folyamatosan új, érdekes és inspiráló cikkekkel bővítjük a kínálatunkat. Erősítse olvasóink táborát Ön is, tanuljon és fejlődjön spirituálisan

Jóslás szerelmi
Jóslás szerelmi
A jóslás szerelmi különféle módszerek segítségével próbál betekintést nyújtani a romantikus kapcsolatok...
Asztro tv jósok
Asztro tv jósok
Az asztro tv jósok az útmutatók a belső világunkban és segítenek megtalálni a belső...
Jósnő árak
Jósnő árak
A jósnő árak széles skálán mozognak, és számos tényező befolyásolhatja, hogy egy jósnő mennyibe...
Cigány jósnő
Cigány jósnő
A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
Ezo jóslás
Ezo jóslás
Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
06 90 900 938