Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Munka jóslás

Ha a munka jóslás neked, akkor dolgozz a csapatunkban otthonod kényelméből, saját időbeosztással

Ügyfélhívások és szabadság

Amennyiben a munka jóslás neked, fedezd fel a szabadságot, és fogadj telefonon ügyfeleket névtelenül. Irányítsd saját idődet és munkaidődet. Jelentkezz be, ha hívásokat szeretnél fogadni, és jelentkezz ki, ha másra koncentrálnál. Kombinálhatod más részmunkaidős munkákkal vagy tanulmányokkal is.

Munkaidő

Ha a munka jóslás neked, akkor fedezd fel a jóslás világát és saját képességeidet! Az ideális jelölt rendelkezik jós, kártyavető, tisztánlátó és spirituális képességekkel, tapasztalattal, és munkateszten teszteljük a képességeit. Havonta legalább 50 órát kell dolgoznod, amelyből 10 órát kell vállalni éjszakai időszakban 00-06 óra között.

Kihívások és előnyök

Fontos, hogy rendelkezz megfelelő képzéssel a jós tanácsadói területen. Ha a munka jóslás neked, akkor türelemre és empátiára van szükséged. Ezek a tulajdonságok és képességek segítenek abban, hogy jós tanácsadóként a lehető legjobban el tudd végezni a munkádat és segíts másoknak a problémáik megoldásában.

Jutalmazás a hozzáállásért

Amennyiben a munka jóslás neked, akkor az alábbiakat tudjuk biztosítani: Alapdíjat és óradíjat kínálunk a hívásidő alapján. De ne elégedj meg ennyivel! Részt veszel egy bónuszrendszerben is, ami magasabb óradíjjal jutalmaz, ha több hívásidőt teljesítesz. Emellett két fizetési ciklusban, havonta kétszer folyósítjuk a keresetedet.

Extra jövedelem

Ha szeretsz írni, akkor bónuszként még bloggerként is tevékenykedhetsz nálunk, hogy extra jövedelemre tegyél szert. A blogolás során lehetőséged van megosztani érdekes témákat vagy tapasztalatokat. Ha csatlakozol hozzánk, biztosítunk egy blogot számodra, ahol publikálhatsz. A blog segíteni fog abban, hogy több hívást kapj.

Követelmények az állás betöltéséhez

A pályázónak minimum 18 évesnek kell lennie. A munka nyelvismeretet igényel, ezért a magyar nyelvet anyanyelvi szinten kell beszélned. Ez teszi lehetővé a gördülékeny és hatékony kapcsolattartást az ügyfelekkel.

Csatlakozz hozzánk és légy részese a spirituális világnak. Küldj egy jelentkezést az alábbi email címre: hr.hu@redhatholdings.com.

 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_