Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Marcsi

Marcsi

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére pontos választ ad

06 90 900 938
NEM DOLGOZIK
Küldje el SMS-ben a 108 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes. Ellenkező esetben hívja a 06 90 900 938 telefonszámot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, hogy meghallgassa a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

 

Szeretettel üdvözöllek, Marcsi vagyok. Spirituális képességeimet születésemkor rendelték hozzám a felsőbb útmutatók. Már egészen gyerekkoromban tisztán láttam előre a történéseket, majd kamaszkoromban kezembe került a cigány kártya. Azonnal vonzódni kezdtem hozzá és ez a vonzódás kölcsönös volt, mert a kártya beszélt nekem. Azóta rendszeresen használom a saját életem során is, és mások segítése érdekében is. A kártya pedig nem hazudik, mutatja az utat. Időnként használok pálcát és ha igényled, közérzetjavító energiát küldök neked. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám, türelemmel és empátiával hallgatlak és tudásom legjavát állítom a szolgálatodba. Szeretettel várom a hívásodat.

Beszélt Marcsi személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Kiss Lèna véleménye szerint Marcsi:

Üdvözlöm kedves Marcsi, nagyon jól alakul a kapcsolatom. Azóta, amióta beszéltünk eltelt kettő hét és minden úgy van, ahogy mondta. Köszönöm szépen, sok szeretettel Lèna

Nagy Jánosné Zsuzsa véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Boldog új évet kívánok! Köszönöm a beszélgetést és a jóslásodat, sokat segítettél vele! Külön köszönöm a türelmedet! Most, így utólag igazolhatom, minden bejött abból amit mondtál!

János véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi, köszönöm a kártyavetést, eltelt két hét és valóban úgy alakul a kapcsolatom, ahogyan mondtad!

Klári véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Visszatérő vendéged vagyok, a kártyád valóban működik és a beszélgetés veled mindig megnyugtat és helyreteszi a kételyeimet! Csak ajánlani tudlak másoknak is, és köszönöm a munkádat! Szeretettel, Klári

Bálint véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Köszönöm, hogy segített! A tanácsait megfogadtam és elkezdtek működni, valóban összejött az új munkám! Még egyszer köszönöm!

Andi véleménye szerint Marcsi:

Állandó visszatérő vagyok Marcsihoz és eddig még nem csalódtam, nyugodtan mondhatom, hogy legfőbb bizalmasom. A kártyája valóban nagyon működik, ezt tanúsíthatom, a tanácsai pedig mindig előre mutatóak.

Adrien véleménye szerint Marcsi:

Párkapcsolati problémával fordultam Marcsihoz. Türelmes és valóban nagyon remek jósnő, olyan szinten mondta el nekem, hogy mi vár rám, hogy az döbbenet. Ez kb. három hete volt. Ma látom, hogy minden szava igaznak bizonyult. Ezek után azt gondolom, a tanácsait is érdemes megfogadom. Csak ajánlani tudom!

Beáta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap késő este hívtam Marcsit. Minden kérdésemre választ kaptam és sok biztatást. Rendezetlen most a magánéletem és jókor jött a támogatás, és az, hogy megtudtam, nem reménytelen a helyzetem. Marcsi kedves volt és türelmes, hálát adtam az égnek, hogy találkoztam vele! Kedves Marcsi! Azt kívánom, hogy neked is teljesüljön minden kívánságod!

Ernő véleménye szerint Marcsi:

Munkával kapcsolatos kérdéssel fordultam Marcsihoz a múlt héten. A tanácsát megfogadtam és remekül jártam vele. Igazi, empatikus jósnő, aki úgy ad tanácsot, hogy közben emberséges és nagyon kedves, vidám is! Csak ajánlani tudom!

Brigitta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap este negyedjére kerestem meg Marcsit. Neki valóban beszél a kártya, minden szava igaz!

Ági véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Minden kérdésünkre részletesen válaszoltál.....végig beszéltük a családom minden közeli tagjának a természetét, jelenét és jövőjét. Megbízható válaszokat kaptunk tőled és türelmet, kedvességet, hisz a családunk tagjai felváltva kérdezgettek. Köszönjük szépen! Ígértük, hogy keresni fogunk még, és ez így is lesz! Csak ajánlani tudunk másoknak is!

Krisztina véleménye szerint Marcsi:

Köszönöm Marcsi, segítséget kértem és kaptam. Máskor is hozzád fordulok!

Sára véleménye szerint Marcsi:

Marcsival ma beszéltem először és azt hiszem nem utoljára. Minden kérdésemre kimerítő választ adott, az külön fontos volt számomra, hogy hagyományos kártyajós, csak ajánlani tudom mindenkinek!

ÉVA véleménye szerint Marcsi:

Kedves Jósnő, köszönöm, hogy iránytmutatott és megnyugtatott nem is olyan rossz a helyzet, mint én gondoltam. Ajánlani tudom másoknak is.

Éva véleménye szerint Marcsi:

Marcsi kártyái valóban beszédesek. Az én esetemben elmondták, hogy mi a családon belüli problémánk, és hogyan oldható meg. Sikeresen helyrehoztam a kapcsolatunkat a férjemmel, úgy hogy a tanácsait követtem. Remek útmutatást kaptam!

Kati véleménye szerint Marcsi:

Kedves jósnő, köszönöm a tanácsait....így fogok tenni! Nagyon szimpatikus és türelmes, kedves volt! Ajánlani tudom!

 


Érdekes olvasnivaló cikkek

Igazmondó jóslás

Igazmondó jóslás

Az igazmondó jóslás során az emberek gyakran megtapasztalják az intuíció és a belső bölcsesség...
 
Ezo tv jósok

Ezo tv jósok

Az ezo tv jósok segítenek eligazodni az élet kihívásaiban és segítségükkel megtalálhatjuk a belső békét és...
 
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális...
 
Online sorselemzés

Online sorselemzés

Az online sorselemzés a legnépszerűbb jóslási forma. Az online sorselemzés olyan, mintha személyesen lenne a...
 
Jövőbe látás

Jövőbe látás

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás különböző eszközökkel testre...
 
Krisztina
SZABAD
 

Krisztina jósnő különleges képességei révén képes segíteni azoknak, akiknek megoldást...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_