MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Ügyfélajánlások

Ügyfélajánlások

Olvassa el, mit gondolnak ügyfeleink a szolgáltatásainkról


Liza írta:

Csak ajánlani tudom, minden szava igaz volt és sok mindenben segített. Biztos, hogy még keresni fogom!

Eszter írta:

Szuper! Látja a folyamatok végét, nem csak az adott pillanatot. Amit mond az tényleg úgy lesz.

Gargya Violett írta:

Annyira imádlak, annyira szeretem a stílusod, mióta megismertelek, úgy alakul az életem, ahogyan mondtad! Imádom hogy teljesen tű pontos vagy! Kifogyhatatlan a tudásod! Kis Csoda Boszi!

Kata írta:

Először beszéltem vele, de keresni fogom még.

Kata írta:

Ma beszéltünk először de nagyon jól látta a történetemet,keresni fogom még!

Mònika írta:

Nagyon jòl döntöttem, mikor Őt vàlasztottam. Remekül látja a dolgokat, nagyon segítőkèsz ès kedves.

Erzsi írta:

Ági fantasztikus jós, emellett stratégiai tanácsadó. Jellemzése tűpontos, jóslata bejött. Idegei kötélből. Imádom.

Ivett írta:

Mióta ismerlek és beszélünk, pozítívan gondolkodom, és történnek a dolgok amiket mondtál, hálás vagyok neked. Legjobb ember vagy akit választhattam!

Amanda írta:

Egyszerűen imádom! Azt szeretem a legjobban benne, hogy nem úgy beszél, hogy én ne értsem, nem szaknyelven, hanem a saját nyelvünkön beszél, érthetően, nagyon nagy forma vagy.

Balogh Ildikó írta:

Igen, végre egy jósnő aki nem azt mondja amit hallani akarok, hanem az igazat. Képes a jövőt pontosan megmondani, látja az akadályokat, a végkifejletet. Biztos keresem még.

Szabrina írta:

Hát ez valami csodálatos! Megvalósult, minden tű pontos volt. Köszönöm.

Krizanta írta:

Cuki vagy Hajnalka, aranyos vagy és kedves. Puszi

Kata írta:

Egyenes és őszinte ,keresni fogom még.

Kata írta:

Én nagyon meg vagyok vele elégedve,nagyon jól látja a dolgokat ,keresni fogom még.

Tünde írta:

Több órán keresztül beszéltem veled Kedves Debóra, a múltamat teljes mértékben le írtad, még azt is amire valójában én nem emlékeztem, és te hoztad fel az emlékezetem. Amit nagyon szépen is köszönök. A jelenemet is teljesen leírtad, amiben nem is volt semmilyen eltérés. Ami nagyon tetszett benned, az az, hogy amint felvetted a kagylót, és kedvesen köszöntél, azt mondtad, ne tessék mondani semmit majd én beszélek, egyből tudtad, hogy miért kereslek, ami nagyon tetszett nekem. A jövőmet is szépen le írtad, a rosszat is mondtad nekem a jövőben, és a jót is, nem csak a jót mondtad, hanem a negatívat is, amit köszönök, mert nem azzal szolgáltál amit hallani akarok, hanem az igazsággal. A másik, hogy mondtam neked az álmomat és te gondosan, precízen elmondtad, hogy mit jelent. Én mindenféleképpen foglak még téged keresni, mert hihetetlen ügyes kis “Boszorkány” vagy. Minden jót. Puszi. Tünde.

Izabella írta:

Köszönöm. Jóslatai tűpontosak. Pár apró dolog már meg is valósult, így bízom a többi pozitív előrejelzésben. Konkrét dolgokat mond, ami hitelessé teszi számomra a jóslást.

Maklaga Tamásné írta:

Szívből ajánlom mindenkinek, kimagasló a tudása, álmomat elmeséltem neki, és egyből elmondta, hogy mit jelent, ami igaz is a jelenemre való tekintettel! Köszönöm. Fogom még keresni.

Kata írta:

Imádom a stílusát, keresni fogom még!

Királyi Melinda írta:

Sokat gondolkodtam, hogy téged hívjalak-e fel, tényleg sokat. Nagyon nagy probémákkal küszködök, de amint felvette a telefont, és bele köszönt, mintha egy teher esett volna le a vállamról, egy megnyugtató érzés kapott el. Sokat segítettél nekem Debóra, te nem csak jós hölgy vagy, hanem egy lélek helyreigazító.

Izolda Vajnás írta:

Megvalósult amit mondott Kedves Debóra, minden úgy történt. Köszönöm szépen. Mindenkinek ajánlom a hölgyet.

Szanka írta:

Sokszor kerestem meg Edinát főként párkapcsolati témával kapcsolatban. Mindig nagyon segítőkész, türelmes és kedves. Lehet rá számítani. Megnyugtat. Próbál bíztatni, kiáll mellettem, fogja a kezem addig amíg szükséges. Hatalmas nagy segítség számomra, hogy ő itt van. Tehetségesnek tartom. Igazak a jóslatai eddig minden úgy lett, ahogyan azt mondta. Köszönöm a munkádat, hogy vagy nekem!

Linda írta:

Probáltam kicsit csalafinta lenni vele, de nem jött össze, mindenre rájött, nagyon ügyes vagy Debóra, kellemes volt veled beszélni köszönöm szépen, neked a véredben van a tudás!

Kovács Alexandra írta:

Kedves jósnő ma beszéltünk és ma megkeresett a fiú. Nagyon szépen köszönöm minden szava igaz volt.♥️

Panni írta:

Debóra fantasztikus képességekkel van megáldva. Emberismerete, egyben jövőlátó képessége magasan kiemelkedő! Nagyon sokáig beszélgettünk és sok kérdésemre adott választ. A beszélgetést végigzokogtam. Mert annyira megérintett, amiket mondott, és mert mélyreható igazságokat mondott. A Jóisten áldja meg Debóra! Maradjon ilyen tisztánlátó.

Emma írta:

Isten áldjon meg, nagy tehetség vagy! Nem tudom, hogy hogyan fér beléd ennyi energia és szeretet egyben, sokat segítettél ma nekem és ezért hálával is tartozom neked Debóra. Inspirálod az embereket a jóra, a jövőre! Csupa szív vagy. Te nem csak a jóslásra figyelsz, hanem az ember lelkére is. Elmondtam az álmomat és te megtudtad mondani az utolsó mondatig, hogy mit jelent. És igazad volt. Szerintem a sors is úgy akarta hogy téged hívjalak, és ezután is téged foglak! Sok jót kívánom neked Debóra. Puszi: Emma.

János írta:

Hallani és látni a hölgyön, hogy fiatal, de ez NE tévesszen meg senkit, nagyon nagy tehetsége van abban amit csinál. Olyan dolgot mondott ma nekem, amit eddig nem nagyon tudott senki! Kicsit a lelki világomon is segített, ami már 1 éve össze van törve! Aki egy őszinte hölgygyel szeretne beszélni az nyugodtan keresse Deborát, mert gátak nélkül oda vágja az őszinteséget, nem kertel, és az igazazságot szolgálja. Kivánom, hogy vidd nagyon sokra kicsi lány! Tehetséges vagy nagyon! Ü: János.

Edina írta:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, aranyos lány vagy, remélem még beszélünk, és továbbra is segítesz nekem.

Anonim írta:

Kedves, aranyos, segítőkész, csak ajánlani tudom.

ari írta:

Köszönöm, hogy ilyen jó, empatikus lénnyel találkoztam, mint Judy. Köszönöm Neki, hogy ilyen nagy empátiával állt hozzá, hogy nekem segítséget adjon. Tanácsai, előrelátásai megnyugtattak és új reményt adtak. Köszönöm. Keresni fogom még, és ajánlom mindenkinek.

Balázs írta:

Sokszor kérem Judy tanácsát, mindig a jó útra terel, köszönöm a sok segítséget.

Kata írta:

Én egyszer beszéltem vele, de nagyon megvagyok elégedve a tudásával.

Zsanett írta:

Párkapcsolat miatt kerestem fel és rálátása a jelen helyzetemre, tűpontos volt! Egy rendkívüli tiszta szívű embert ismerhettem meg személyében, amiért hálás vagyok és máskor is csak őt keresem, mert minden amit mond, igaz! Szívből ajánlom!

Tünde Csilla írta:

Üdvözlöm a Jóslás 24-et. Nem régen beszéltem Edi jósnővel. Nagyon aranyos volt, türelmes volt. Angyalkártyával nézte a dolgok végkifejletét. Csak ajánlani tudom másnak is. Köszönöm szépen.

Molnár Reni írta:

Üdvözlöm! Máriát hívtam, hát nem semmi. Felhívtam egy elemzésre,Kérdeztem, hogy mondjak-e valamit? Mondta, hogy ne. Itt állt el a lélegzetem, elmondta hogy 4 éve reménytelenül szerelmes vagyok egy férfiba. Mindent leírt róla. Hajszál pontosan. Ezekeket nem lehet tippelni, ezeket érezni és látni kell. Nagyon komoly a hölgy! ❤️kőszönöm Mária

Panni írta:

Nagyon pontos elemzést adott.

Anett írta:

Csilla egy igazán jó látó és spirituálisan magasan fejlett hölgy. Mindent pontosan megválaszolt és segített nekem túljutni a nehézségeken, egy jobb és tisztább jövő érdekében . Csak hálás lehetek neki , amiért rávezetett a helyes útra! Köszönöm !!!

Kata írta:

Nagyon jól döntöttem, mikor Ő-t választottam, tetszik a stílusa és minden igaz volt, amiket mondott. Köszönöm

Balázs írta:

Edinát mindenkinek ajánlom! Nagyon kedves, aranyos, nagyon jó jósnő! Hatalmas tudással és hatalmas szívvel! Hálás vagyok, hogy megismerhettem!

Ani írta:

Nagyon sokat tud! Rendkívül jó vele beszélgetni, a lényeget mondja! Még keresni fogom!

Meli írta:

Mindenkinek szívből ajánlom Judyt! Nagyon kedves és nagyon jók a jóslatai!

Klári írta:

Táltos Jóst választottam, - belső sugallatra - nem csalódtam. Empatikus, ráérző képessége 100 %, határozottan, röviden mondja el a lényeget, nem hagy kétségeket. Jól estek biztató, pozitív szavai, (kicsit lent voltam). Bátrabban tekintek a jövő felé. Köszönöm! Klári

Ildikó írta:

Mindent tud! Rövidebb távra is szoktam kérdezni, ezért elmondhatom, hogy eddig minden úgy volt ahogy mondta!

Kata írta:

Fantasztikus. Amennyiben a legjobb útmutatást és válaszokat szeretnéd kapni a zűrzavarban, akkor a legjobb emberhez fordultál. Nagyon profi, mindig bejött amit mondott, a valóságot mondja, nem vezet félre. Nem olvassa, nem értelmezi félre a kártyát, nem ítélkezik. Így, a legjobb segítség.

Bodi monika írta:

Tökéletesen meg vagyok elégedve Dianával. Minden szava igaz. Hálás köszönetem, hogy rátaláltam. Ő egy kincs.

Kissné Miklós Judit írta:

Nyugodt szívvel ajánlom Szonját, rendkívüli képességei vannak különösen az egészség és anyagi területet érintő javaslatai révén.

Bella írta:

Szívből ajánlom Szonját mindenkinek nem ismert, nem tudhatta hogyan alakúltak a kapcsolataim, mégis, a feltett kérdéseimre nagyon pontos és hiteles válaszokat adott. Hálásan köszönöm és bízom benne, hogy minden úgy lesz ahogy látta.

Edina írta:

Először láttam meg a jósok között. Nagyon kedves, nyitott és hihetetlen amire rávilágított! Köszönöm Szonja

Fanni írta:

Szívből ajánlom mindenkinek ❤❤❤

Zita írta:

Vérbeli profi, a kisujjában van a jóslás. Évi sokkal több, mint egy egyszerű jós. Segít az élet bármely területén. Keressétek bátran, csalódni nem fogtok.

Mária írta:

Évi egy igazi látnok. Kedves, barátságos profi jósnő. Nagyon sok jóssal beszéltem már, de ilyen profi jóslást még senkitől sem kaptam. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom