Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Vélemények

Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint az elégedett ügyfelek. Olvassa el bátran ügyfeleink tapasztalatait, mielőtt úgy dönt, hogy felhív minket


Tünde véleménye szerint Katalin:

Fantasztikus kèpessegekkel, tudással rendelkezik Kati és szeretettel ajánlom mindenkinek! Nekem, amit elmondott útmutatót, sokat segített vele az élethelyzetem megoldásában. Abszolút ráérez a dolgokra, megérzi azt, ami a képességei, tudásának köszönhetően bekövetkezik, bekövetkezhet a kérdező személy életében. Kártyát fantasztikusan jól elemzi és olvassa össze, tudása ezen a téren is lenyűgöző. Hihetetlennek tűnik, amit szinte szinte szóra elmond, ami valóban úgy is van illetve úgy is alakul, alakulhat, ahogy Kati elmondja kifinomult, intelligens stílusával. Csodálatos jósnő!

Bulyáki Gyuláné véleménye szerint Katalin:

Szeretettel köszöntelek Katika! Amit a betegségemmel kapcsolatban mondtál, igen valós sajnos. Még most sem igazán jött rendbe. Minden úgy volt, ahogy mondtad. A magánéletemmel kapcsolatosan is minden úgy van, ahogy mondtad. Nagyon jól láttad az eseményeket. Hálás köszönetem,hogy tudtam veled beszélni, és így már tudom a betegséget kezeltetni, és jó hogy tudtam előre a dolgokat mi várható.

Albert véleménye szerint Katalin:

Köszönetet szeretnék mondani. Hamarosan újra hívni foglak.

Krisztián véleménye szerint Katalin:

Katalinnak a családom nevében is szeretném hálámat kifejezni a jóságáért. Én is többször beszéltem Katalinnal, és a családomból is már többen fordultak önhöz tanácsért, és amikor ismét problémánk adódik, önt fogjuk felhívni. Tudjuk, a 109-es kódot kell használni. Köszönet minden együttérző, igaz szaváért. Másoknak is ajánlom, hívják fel Katalint!

Nóra véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves és alapos. Többször is segitett nagyon jól látta a dolgokat valós problémákat írt le. Sokat segített! Szívesen ajánlom, valódi segítő!

Klári véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Visszatérő vendéged vagyok, a kártyád valóban működik és a beszélgetés veled mindig megnyugtat és helyreteszi a kételyeimet! Csak ajánlani tudlak másoknak is, és köszönöm a munkádat! Szeretettel, Klári

Ildikó véleménye szerint Gabriella:

Drága Gabriella a kérdésemre adott válaszod kicsit rosszul érintett. Bevallom, haragudtam rád érte. De a minap bejött amit mondtál. Igazából biztos, hogy nem azt mondtad amit hallani szerettem volna, de igazad lett. Ezért ne haragudj. Máskor is keresni foglak. Szeretettel Ildi

Bálint véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Köszönöm, hogy segített! A tanácsait megfogadtam és elkezdtek működni, valóban összejött az új munkám! Még egyszer köszönöm!

Anna véleménye szerint Karolina:

A napokban beszéltem Karolinával és nagyon megnyugtató volt. Kellemes hangú hölgy, akinek a lényéből még telefonon keresztül is árad a nyugalom és a tapasztalat. Nem csalódtam, máskor is keresni fogom.

Andi véleménye szerint Marcsi:

Állandó visszatérő vagyok Marcsihoz és eddig még nem csalódtam, nyugodtan mondhatom, hogy legfőbb bizalmasom. A kártyája valóban nagyon működik, ezt tanúsíthatom, a tanácsai pedig mindig előre mutatóak.

Kozák Annamaria véleménye szerint Gabriella:

Drága Gabriella, úgy örülök hogy újra elérhető vagy. Mar hiányoztál. Te mindig meg tudsz nyugtatni. Bármilyen mélyponton vagyok lelkileg, te mindig kiemelsz belőle. A tanácsaid és a sok szeretet es pozitív energia mind gyógyito hatással van rám. Csak ajánlani tudom Gabit annak, akinek lelkiéproblemája van. Nekem mindig segít. Köszönöm neked Gabi.  Ancsika

Banó Brigitta Csilla véleménye szerint Katalin:

Rendkívül kedves es nagyon finom hölgy. Örulök, hogy rátaláltam és egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam. Máskor is szívesen szavazok neki bizalmat, és jósoltatok vele. Érzem, hogy őszinte, és valóban tiszta és önzetlen segítségnyújtásban és valóban segíteni akar és tud is! Áldja meg az ég, nagyon jó egészséget kívánok még nagyon sokáig, és szerencsét az életben! Köszönöm szépen!

Kristin véleménye szerint Karolina:

Minden szava igaz! Hálásan köszönök mindent :) Ölelésem.

Adrien véleménye szerint Marcsi:

Párkapcsolati problémával fordultam Marcsihoz. Türelmes és valóban nagyon remek jósnő, olyan szinten mondta el nekem, hogy mi vár rám, hogy az döbbenet. Ez kb. három hete volt. Ma látom, hogy minden szava igaznak bizonyult. Ezek után azt gondolom, a tanácsait is érdemes megfogadom. Csak ajánlani tudom!

Mária véleménye szerint Hajnal:

Hajnal nagyon nagy tudású, kedves és türelmes szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Rozália Ruszoova véleménye szerint Martina:

Köszönöm szépen, hogy meghallgatja a problémáimat. 

Beáta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap késő este hívtam Marcsit. Minden kérdésemre választ kaptam és sok biztatást. Rendezetlen most a magánéletem és jókor jött a támogatás, és az, hogy megtudtam, nem reménytelen a helyzetem. Marcsi kedves volt és türelmes, hálát adtam az égnek, hogy találkoztam vele! Kedves Marcsi! Azt kívánom, hogy neked is teljesüljön minden kívánságod!

Nora véleménye szerint Gabriella:

Gabriella egy kedves, tisztaszívű, őszinte ember. Nagyon nagy szüksegem van a segítségére. Amiket mondott, minden beigazolódott. Köszönöm, hogy vagy Gabika. Keresni foglak máskor is. Nóra

Ernő véleménye szerint Marcsi:

Munkával kapcsolatos kérdéssel fordultam Marcsihoz a múlt héten. A tanácsát megfogadtam és remekül jártam vele. Igazi, empatikus jósnő, aki úgy ad tanácsot, hogy közben emberséges és nagyon kedves, vidám is! Csak ajánlani tudom!

Brigitta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap este negyedjére kerestem meg Marcsit. Neki valóban beszél a kártya, minden szava igaz!

Ági véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Minden kérdésünkre részletesen válaszoltál.....végig beszéltük a családom minden közeli tagjának a természetét, jelenét és jövőjét. Megbízható válaszokat kaptunk tőled és türelmet, kedvességet, hisz a családunk tagjai felváltva kérdezgettek. Köszönjük szépen! Ígértük, hogy keresni fogunk még, és ez így is lesz! Csak ajánlani tudunk másoknak is!

Krisztina véleménye szerint Marcsi:

Köszönöm Marcsi, segítséget kértem és kaptam. Máskor is hozzád fordulok!

Sára véleménye szerint Marcsi:

Marcsival ma beszéltem először és azt hiszem nem utoljára. Minden kérdésemre kimerítő választ adott, az külön fontos volt számomra, hogy hagyományos kártyajós, csak ajánlani tudom mindenkinek!

ÉVA véleménye szerint Marcsi:

Kedves Jósnő, köszönöm, hogy iránytmutatott és megnyugtatott nem is olyan rossz a helyzet, mint én gondoltam. Ajánlani tudom másoknak is.

Éva véleménye szerint Marcsi:

Marcsi kártyái valóban beszédesek. Az én esetemben elmondták, hogy mi a családon belüli problémánk, és hogyan oldható meg. Sikeresen helyrehoztam a kapcsolatunkat a férjemmel, úgy hogy a tanácsait követtem. Remek útmutatást kaptam!

Kati véleménye szerint Marcsi:

Kedves jósnő, köszönöm a tanácsait....így fogok tenni! Nagyon szimpatikus és türelmes, kedves volt! Ajánlani tudom!

Elza véleménye szerint Mária:

Elolvasván a kommenteket őt választottam és nem csalódtam. Nagyon kedves, segítőkész. Nagyon kellemes hangja van.

Andrea véleménye szerint Gabriella:

Gabriella minden szava igaz! Eddig amit mondott minden szava bevált! Soha nem csalódtam benne. Mindig az igazat mondja. Rossz dolgokat is elmondja, nemcsak a jót.

Bianka véleménye szerint Csilla:

Köszönöm szépen a segítséged, hálás vagyok! Sikerült a forgalmi vizsgám, egy angyal vagy, köszönöm, hogy beszélgethettem veled, máskor is keresni foglak.

Péter véleménye szerint Csilla:

Szeretném megköszönni a tanácsaidat és segítségedet, egy igazi angyal vagy a földön. Maximális tudásoddal és alázatos hozzáállásoddal segítettél a jelenlegi gondjaim átértékeléseiben es a jövőm álakitasában. Hálásan köszönöm, keresni foglak!

Edit véleménye szerint Hajnal:

Egy igazán "profi" Szaktekintély, ennél tökéletesebb nem létezik.. Egyszerű, alázatos, és maximálisan segítőkész. Köszönöm! Áldás kísérje az utadat.

Adrienn véleménye szerint Csilla:

Csillához munkahelyi, illetve szerelmi ügyben fordultam, kissé ugyan eléggé szkeptikusan.. Rövid időn belül tapasztaltam meg azt a féle tudását, intellektusát, ami nem csak humanitásból, hanem professzionizmusából fakad. Hajszál pontossággal "belelátott" a jelenlegi problémáimba, megoldásként a jövőre vonatkozó segítségként utat mutatott,- amiket be is fogok tartani. Hálásan köszönöm Neki, máskor is hívni fogom!

Eszter véleménye szerint Karolina:

A legjobb!!!

Erzsébet véleménye szerint Karolina:

Fantasztikus éleslátó, kedves, humánus tanácsadó. Visszajárok hozzá, mert bejött, amiket mondott maximálisan. Mindig segítőkész és készséges és sohasem éreztem lenézést, vagy ítéletet a hangjában. Bölcs látó. Mint a mesében a jó boszorkány. Tanácsot több oldalról lehet adni! Őszámomra mindig a világos oldalt képviseli! Csak ajánlani tudom! Öt csillagos jós.

Nina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Balázs Dávid véleménye szerint Csilla:

Köszönöm szépen a segítséget hálás vagyok és megpróbálok úgy cselekedni ahogyan elmondta nekem. Köszönöm

Ildi véleménye szerint Karolina:

Köszönöm a segítséget. Nagyon valóságos dolgokat mondott ami tényleg csak az én életemre igaz. Ezáltal a vele való beszélgetés során teljes képet kaptam a helyzetemről, a jövőmről, illetve konkrét tanácsot kaptam, hogy mit tegyek a céljaim eléréséhez. Óriási megnyugvás volt a beszélgetés. Hamarosan újra keresem.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Katalin véleménye szerint Katalin:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin:

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

Helena véleménye szerint Csilla:

Köszönöm, hogy beszélgettem veled. Máskor is hívlak.

István véleménye szerint Martina:

Kedves Martina, köszönöm szépen, hogy mindig türelemmel meghallgatsz, még ha sokszor nem is könnyű.

Szilvia véleménye szerint Martina:

Kedves Martina nagyon szépen köszönöm a jóslast. Nagyon szeretnék boldog lenni ezzel a fiatal emberrel. Erőt adott nekem, hogy vállaljam őt. Mert ő nem boldog, de igazán én sem. Erőt adott nekem, hogy újra önmagam legyek. Köszönöm a bíztató szavait.  Amit mondott és ajánlott, ígérem, megfogadom. Visszajelzek, hogy alakult a dolog kettőnk közt. Bízok benne,hogy sikerül.

Hajdu Gábor véleménye szerint Csilla:

Csilla egy nagyon fantasztikus hölgy, nagyon jól átlátja a jelenlegi helyzetet, és pontos jövőképet ad az eseményekkel kapcsolatosan, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezzel a hivatással született le ide a földre hogy embereken segítsen. A továbbiakban is igénybe fogom venni a tanácsadását!

Balázs véleménye szerint Karolina:

Munkahely váltásban kértem segítséget. Volt vesztenivalóm, tanácstalan voltam. Örök hálával tartozom, hogy rá hallgattam. A lapok mögé lát!

Vörös szilvia véleménye szerint Ancsa:

Kedves Ancsa! Nagyon örültem, hogy beszélhetünk kedden. Sok mindent meg tudtam arról az emberről, akit kedveltem! Remélem minél hamarabb túl tudom tenni magam a csalódáson. Ő nem szeretett, csak kihasznált. Örülök, hogy hallotam, mert a szavai vígaszt nyújtottak számomra. Köszönöm szépen. Szép napot kedves Ancsa!!!!! Remélem az univerzum meg adja nekem is hogy boldog legyek!

Kata véleménye szerint Karolina:

Először beszéltem vele, de keresni fogom még.

 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_