Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 0619989352 / help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Vélemények

Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint az elégedett ügyfelek. Olvassa el bátran ügyfeleink tapasztalatait, mielőtt úgy dönt, hogy felhív minket


Krisztián véleménye szerint Xénia:

Xénia jósnővel való beszélgetésem nagyon pozitív volt. Minden kérdésemre megkaptam a válaszomat. Nagyon sok dolgot megtudtam amit szerettem volna, olyan önbizalmat adott, hogy megfogok tenni minden amiket elmondott. Nagyon köszönöm neki a segítséget és keresni fogom a jövőben is!

Anna véleménye szerint Vivien:

A legjobb a mostaniak között!

Krisztina véleménye szerint Hajnal:

Nagyon boldog vagyok, minden szava igaz, mindenkinek szívből ajánlom.

Nóri véleménye szerint Vivien:

Nagyon tehetséges! Lényegretörő, gyors! Magasan a legjobb!

Glória véleménye szerint Xénia:

Xénia jósnővel való tapasztalatom rendkívül pozitív volt. Az ő képességei elképesztőek, és a jóshoz való hozzáállása rendkívül empátiával teli. Ajánlom mindazoknak, akik támogatásra és iránymutatásra vágynak az életükben.

Dr. Kovács Éva véleménye szerint Vivien:

Hihetetlen tehetséges! Tűpontos leírást adott a hármas kapcsolatokról. Többször hívtam már rövid távon és hosszú távon is bejött a jóslása, valóban bekövetkezett a leánykérés, ami számomra hihetetlen volt mikor mondta.

Izabella véleménye szerint Vivien:

Röviden a legjobb. Konkrétumokat mond ami be is következik.

Anna véleménye szerint Karolina:

A napokban beszéltem Karolinával és nagyon megnyugtató volt. Kellemes hangú hölgy, akinek a lényéből még telefonon keresztül is árad a nyugalom és a tapasztalat. Nem csalódtam, máskor is keresni fogom.

Kristin véleménye szerint Karolina:

Minden szava igaz! Hálásan köszönök mindent :) Ölelésem.

Mária véleménye szerint Hajnal:

Hajnal nagyon nagy tudású, kedves és türelmes szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Rozália Ruszoova véleménye szerint Martina:

Köszönöm szépen, hogy meghallgatja a problémáimat. 

Elza véleménye szerint Mária:

Elolvasván a kommenteket őt választottam és nem csalódtam. Nagyon kedves, segítőkész. Nagyon kellemes hangja van.

Bianka véleménye szerint Csilla:

Köszönöm szépen a segítséged, hálás vagyok! Sikerült a forgalmi vizsgám, egy angyal vagy, köszönöm, hogy beszélgethettem veled, máskor is keresni foglak.

Péter véleménye szerint Csilla:

Szeretném megköszönni a tanácsaidat és segítségedet, egy igazi angyal vagy a földön. Maximális tudásoddal és alázatos hozzáállásoddal segítettél a jelenlegi gondjaim átértékeléseiben es a jövőm álakitasában. Hálásan köszönöm, keresni foglak!

Edit véleménye szerint Hajnal:

Egy igazán "profi" Szaktekintély, ennél tökéletesebb nem létezik.. Egyszerű, alázatos, és maximálisan segítőkész. Köszönöm! Áldás kísérje az utadat.

Adrienn véleménye szerint Csilla:

Csillához munkahelyi, illetve szerelmi ügyben fordultam, kissé ugyan eléggé szkeptikusan.. Rövid időn belül tapasztaltam meg azt a féle tudását, intellektusát, ami nem csak humanitásból, hanem professzionizmusából fakad. Hajszál pontossággal "belelátott" a jelenlegi problémáimba, megoldásként a jövőre vonatkozó segítségként utat mutatott,- amiket be is fogok tartani. Hálásan köszönöm Neki, máskor is hívni fogom!

Eszter véleménye szerint Karolina:

A legjobb!!!

Erzsébet véleménye szerint Karolina:

Fantasztikus éleslátó, kedves, humánus tanácsadó. Visszajárok hozzá, mert bejött, amiket mondott maximálisan. Mindig segítőkész és készséges és sohasem éreztem lenézést, vagy ítéletet a hangjában. Bölcs látó. Mint a mesében a jó boszorkány. Tanácsot több oldalról lehet adni! Őszámomra mindig a világos oldalt képviseli! Csak ajánlani tudom! Öt csillagos jós.

Balázs Dávid véleménye szerint Csilla:

Köszönöm szépen a segítséget hálás vagyok és megpróbálok úgy cselekedni ahogyan elmondta nekem. Köszönöm

Ildi véleménye szerint Karolina:

Köszönöm a segítséget. Nagyon valóságos dolgokat mondott ami tényleg csak az én életemre igaz. Ezáltal a vele való beszélgetés során teljes képet kaptam a helyzetemről, a jövőmről, illetve konkrét tanácsot kaptam, hogy mit tegyek a céljaim eléréséhez. Óriási megnyugvás volt a beszélgetés. Hamarosan újra keresem.

 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben