MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Ügyfélajánlások

Ügyfélajánlások

Olvassa el, mit gondolnak ügyfeleink a szolgáltatásainkról


Tóth Zsolt véleménye szerint Dariusz (112):

Dáriusz segített megoldanom a pénzügyi dolgaim gyertyamágiával. Köszönöm szépen!! És csak ajánlani tudom!

János véleménye szerint Klarissza (108):

Klarissza, köszönök szépen mindent, Ön egy kiváló jós. Minden bejött, amit mondott. Köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat. Hamarosan jelentkezem. János

Péter véleménye szerint Csilla (205):

Szeretném megköszönni a tanácsaidat és segítségedet, egy igazi angyal vagy a földön. Maximális tudásoddal és alázatos hozzáállásoddal segítettél a jelenlegi gondjaim átértékeléseiben es a jövőm álakitasában. Hálásan köszönöm, keresni foglak!

Timea véleménye szerint Dariusz (112):

Teljesen igazat mondott. Őszinte. Nem kérdezett és magától válaszolt olyan kérdéseimre, amik nem takarták a választ. Köszönöm szépen a zöld gyertyát, amit kaptunk.

Edit véleménye szerint Hajnal (111):

Egy igazán "profi" Szaktekintély, ennél tökéletesebb nem létezik.. Egyszerű, alázatos, és maximálisan segítőkész. Köszönöm! Áldás kísérje az utadat.

Andrea véleménye szerint Vivien (116):

Csodálatos képességei vannak. A jelenben megtörtént dolgokról pontos elemzést adott. A kérdezett személy tulajdonságai is egyeztek. Ezek után bízom a jövőben, amit mondott. Ezen felül kedves, a konkrét kérdésre válaszol. Köszönöm. Biztos fogom még hívni.

Adrienn véleménye szerint Csilla (205):

Csillához munkahelyi, illetve szerelmi ügyben fordultam, kissé ugyan eléggé szkeptikusan.. Rövid időn belül tapasztaltam meg azt a féle tudását, intellektusát, ami nem csak humanitásból, hanem professzionizmusából fakad. Hajszál pontossággal "belelátott" a jelenlegi problémáimba, megoldásként a jövőre vonatkozó segítségként utat mutatott,- amiket be is fogok tartani. Hálásan köszönöm Neki, máskor is hívni fogom!

Brigi véleménye szerint Dariusz (112):

Darius köszönöm a támogatást és segítségedet. Nagyon hálás vagyok neked. Brigi

Szalai Brigitta véleménye szerint Dariusz (112):

Darius köszönöm a segitséget és a támogatást valamint a lelki segítségnyújtást. 

Eszter véleménye szerint Karolina (113):

A legjobb!!!

Erzsébet véleménye szerint Karolina (113):

Fantasztikus éleslátó, kedves, humánus tanácsadó. Visszajárok hozzá, mert bejött, amiket mondott maximálisan. Mindig segítőkész és készséges és sohasem éreztem lenézést, vagy ítéletet a hangjában. Bölcs látó. Mint a mesében a jó boszorkány. Tanácsot több oldalról lehet adni! Őszámomra mindig a világos oldalt képviseli! Csak ajánlani tudom! Öt csillagos jós.

Nina véleménye szerint Katalin (109):

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Balázs Dávid véleménye szerint Csilla (205):

Köszönöm szépen a segítséget hálás vagyok és megpróbálok úgy cselekedni ahogyan elmondta nekem. Köszönöm

Ildi véleménye szerint Karolina (113):

Köszönöm a segítséget. Nagyon valóságos dolgokat mondott ami tényleg csak az én életemre igaz. Ezáltal a vele való beszélgetés során teljes képet kaptam a helyzetemről, a jövőmről, illetve konkrét tanácsot kaptam, hogy mit tegyek a céljaim eléréséhez. Óriási megnyugvás volt a beszélgetés. Hamarosan újra keresem.

Darinka véleménye szerint Márti (236):

Kedves Mártika, nagyon szépen köszönöm a segítséget. Máskor is hívom Önt, várom a fejleményeket. Darinka

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin (109):

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin (109):

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin (109):

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin (109):

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Kristabell véleménye szerint Debóra (166):

Köszönöm szépen a segítséged! A tisztánlátásoddal nagyon sokat segítettél! Hálás vagyok neked, nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz.

Leila véleménye szerint Debóra (166):

Nem tudom hányszor elmondani azt, hogy köszönöm! Imádom, hogy ennyire segítőkész talpraesett, ügyes jósnő vagy. Amiket mondtál mind megvalósult, pontról pontra. Borzasztó hálás vagyok neked Debóra. Hogy téged választottalak, az nem véletletlen, az égiek mutatták meg a mellékszámod. Hatalmas tisztánlátó vagy! A negatív jóslatod is megvalósult és a pozitív is. Nem azt mondtad, amit hallani akartam, hanem mindvégig a valóságot. Elsőnek nem véletlen a múltamat kérdeztem, hanem kiváncsi voltam, hogy látod -e, nem engedted, hogy mondjak akármit is, hanem magadtól mondtad az eseményeket, ami persze mind igaz volt! Mindig foglak téged keresni Debóra! Mindig maradj ilyen kedves, segítőkész Debóra. Köszönöm.

Hèdi véleménye szerint Dariusz (112):

Dariusz egy kiváló jós. Gyertyamágiával segített megmenteni a párkapcsolatomat és jóslatainak köszönhetően visszatért a harmónia és a boldogság az életembe. Köszönöm és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Katalin véleménye szerint Katalin (109):

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin (109):

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

Erzsébet véleménye szerint Debóra (166):

Te vagy a kedvenc a jósom! Nagyon nagyon hálás vagyok neked Debóra! Mindig igazat mondassz nekem, amiért nagyon is imádlak!

Helena véleménye szerint Csilla (205):

Köszönöm, hogy beszélgettem veled. Máskor is hívlak.

Erzsébet véleménye szerint Ági (15):

Ági fantasztikus ember és jós. Amit eddig nekem megmondott, be is következett. Emellett rendkívül jó a humora. Hívni fogom a dolgaimmal.

Hajdu Gábor véleménye szerint Luna (217):

Fantasztikus ez a Luna nevezetű nagyon aranyos tisztánlátó jósnő, ajánlom mindenkinek, aki hozzá fordul jóslásért, tanácsért, segítségért. Nagyon megmondja az ember jövőjét, sorsfeladatának alakulását, nem vezeti félre az embert, a lélekből olvassa ki az ember várható sorsát, szükség szerint kártyával is megerősíti ezt. Elmondta nekem még Júliusban, hogy változás előtt állok az állásom terén, és bejött!

István véleménye szerint Martina (255):

Kedves Martina, köszönöm szépen, hogy mindig türelemmel meghallgatsz, még ha sokszor nem is könnyű.

Szilvia véleménye szerint Martina (255):

Kedves Martina nagyon szépen köszönöm a jóslast. Nagyon szeretnék boldog lenni ezzel a fiatal emberrel. Erőt adott nekem, hogy vállaljam őt. Mert ő nem boldog, de igazán én sem. Erőt adott nekem, hogy újra önmagam legyek. Köszönöm a bíztató szavait.  Amit mondott és ajánlott, ígérem, megfogadom. Visszajelzek, hogy alakult a dolog kettőnk közt. Bízok benne,hogy sikerül.

Silvia véleménye szerint Dariusz (112):

Kedves Darius nagyon szépen köszönöm a jóslast! Sok mindenre meg kaptam a választ. Ajánlani tudom mindenkinek. Választ kaptam tőle olyan dolgokra, amikre magam sem tudtam a választ. Segített nekem meglátni a jó és a rossz dolgaim. Bíztatott, hogy jobb lessz. Bízok benne, hogy jobban alakul az életem a közeljövőben. Dariusz nagyon sok erőt, egészséget kívánok neked a további életben.

Hajdu Gábor véleménye szerint Csilla (205):

Csilla egy nagyon fantasztikus hölgy, nagyon jól átlátja a jelenlegi helyzetet, és pontos jövőképet ad az eseményekkel kapcsolatosan, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezzel a hivatással született le ide a földre hogy embereken segítsen. A továbbiakban is igénybe fogom venni a tanácsadását!

Silvia véleménye szerint Ági (15):

Ági nagyon kedves. Megnyugató hangja van. Nagyon örültem, hogy tudtam vele beszélni. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem sok önbizalmat adott. Egy fantasztikus jós!

Vörös szilvia véleménye szerint Ági (15):

Jó estét kedves Ági. Köszönöm szépen a jóslást. Megfogadom a tanácsod, hogy magammal is törődjek. Igyekezni fogok, hogy össze szedjem magam lelkileg, ha már így össze törték a szívem. Szép estét kívánok és továbbra is tartjuk telefonon kapcsolatot. Nyugodt szép estét és köszönöm szépen még egyszer. A szavai erőt adtak, hogy megint tudjak hinni magamban.

Hajdu Gábor véleménye szerint Edina (290):

Edinával maximálisan meg vagyok elégedve, fantasztikus tudással rendelkezik! Nagyon hálás vagyok neki, amiért segített.

Henrietta véleménye szerint Debóra (166):

Imádom ezt a Hölgyet nagyon. A kezdetektől fogva fogja a kezem. Nem bánom, hogy téged kerestelek, minden úgy történik Kedves Debóra, ahogyan mondta. Nagyon hálás vagyok a tudásodnak! Örülök, hogy vagy nekem, mint támasz, segítőm, jövőmondóm.

Anonym véleménye szerint Edina (290):

Kedves, aranyos, segítőkész, lelkiismeretes. A kérdéses helyzetet, körülményeket kiválóan látja, kezeli és együttműködik a megoldásban, válaszokban. Csodás képességei vannak és magas szinten/fokon műveli azt, amit. Hála és szeretet érte, jó, hogy van erre született. Keressétek bizalommal.

Angéla véleménye szerint Dariusz (112):

Dáriusz egy kiváló jós! Az ő segítségével megoldódni látszik a problémám. Nagyon köszönöm kedves Dáriusz, hogy mindig figyelemmel végig hallgatsz és őszintén segítesz!

Hajdu Gábor véleménye szerint Luna (217):

Köszönöm szépen Luna jósnő, foglak még keresni tégedet! Nagyon jól megmondtad az igazat a párkapcsolatomat illetően eszközökkel, és eszközök nélkül is a tisztánlátó képességeddel. Meg vagyok veled elégedve! 

Petra véleménye szerint Ági (15):

Megbízható jós, akivel öröm beszélgetni, jókedélye és humora miatt! 100%-osan a kérdésemre összpontosítva veti a kártyákat, beigazolódott többször is, amit jósolt nekem. Csak ajánlani tudom!

Balázs véleménye szerint Karolina (113):

Munkahely váltásban kértem segítséget. Volt vesztenivalóm, tanácstalan voltam. Örök hálával tartozom, hogy rá hallgattam. A lapok mögé lát!

Vörös szilvia véleménye szerint Ancsa (545):

Kedves Ancsa! Nagyon örültem, hogy beszélhetünk kedden. Sok mindent meg tudtam arról az emberről, akit kedveltem! Remélem minél hamarabb túl tudom tenni magam a csalódáson. Ő nem szeretett, csak kihasznált. Örülök, hogy hallotam, mert a szavai vígaszt nyújtottak számomra. Köszönöm szépen. Szép napot kedves Ancsa!!!!! Remélem az univerzum meg adja nekem is hogy boldog legyek!

Liza véleménye szerint Luna (217):

Csak ajánlani tudom, minden szava igaz volt és sok mindenben segített. Biztos, hogy még keresni fogom!

Eszter véleménye szerint Luna (217):

Szuper! Látja a folyamatok végét, nem csak az adott pillanatot. Amit mond az tényleg úgy lesz.

Gargya Violett véleménye szerint Debóra (166):

Annyira imádlak, annyira szeretem a stílusod, mióta megismertelek, úgy alakul az életem, ahogyan mondtad! Imádom hogy teljesen tű pontos vagy! Kifogyhatatlan a tudásod! Kis Csoda Boszi!

Kata véleménye szerint Karolina (113):

Először beszéltem vele, de keresni fogom még.

Kata véleménye szerint Debóra (166):

Ma beszéltünk először de nagyon jól látta a történetemet, keresni fogom még!

Mònika véleménye szerint Debóra (166):

Nagyon jòl döntöttem, mikor Őt vàlasztottam. Remekül látja a dolgokat, nagyon segítőkèsz ès kedves.

Erzsi véleménye szerint Ági (15):

Ági fantasztikus jós, emellett stratégiai tanácsadó. Jellemzése tűpontos, jóslata bejött. Idegei kötélből. Imádom.

Ivett véleménye szerint Debóra (166):

Mióta ismerlek és beszélünk, pozítívan gondolkodom, és történnek a dolgok amiket mondtál, hálás vagyok neked. Legjobb ember vagy akit választhattam!

 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom