MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Ügyfélajánlások

Ügyfélajánlások

Olvassa el, mit gondolnak ügyfeleink a szolgáltatásainkról


Panni írta:

Nagyon pontos elemzést adott.

Anett írta:

Csilla egy igazán jó látó és spirituálisan magasan fejlett hölgy. Mindent pontosan megválaszolt és segített nekem túljutni a nehézségeken, egy jobb és tisztább jövő érdekében . Csak hálás lehetek neki , amiért rávezetett a helyes útra! Köszönöm !!!

Kata írta:

Nagyon jól döntöttem, mikor Ő-t választottam, tetszik a stílusa és minden igaz volt, amiket mondott. Köszönöm

Balázs írta:

Edinát mindenkinek ajánlom! Nagyon kedves, aranyos, nagyon jó jósnő! Hatalmas tudással és hatalmas szívvel! Hálás vagyok, hogy megismerhettem!

Ani írta:

Nagyon sokat tud! Rendkívül jó vele beszélgetni, a lényeget mondja! Még keresni fogom!

Meli írta:

Mindenkinek szívből ajánlom Judyt! Nagyon kedves és nagyon jók a jóslatai!

Klári írta:

Táltos Jóst választottam, - belső sugallatra - nem csalódtam. Empatikus, ráérző képessége 100 %, határozottan, röviden mondja el a lényeget, nem hagy kétségeket. Jól estek biztató, pozitív szavai, (kicsit lent voltam). Bátrabban tekintek a jövő felé. Köszönöm! Klári

Ildikó írta:

Mindent tud! Rövidebb távra is szoktam kérdezni, ezért elmondhatom, hogy eddig minden úgy volt ahogy mondta!

Kata írta:

Fantasztikus. Amennyiben a legjobb útmutatást és válaszokat szeretnéd kapni a zűrzavarban, akkor a legjobb emberhez fordultál. Nagyon profi, mindig bejött amit mondott, a valóságot mondja, nem vezet félre. Nem olvassa, nem értelmezi félre a kártyát, nem ítélkezik. Így, a legjobb segítség.

Bodi monika írta:

Tökéletesen meg vagyok elégedve Dianával. Minden szava igaz. Hálás köszönetem, hogy rátaláltam. Ő egy kincs.

Kissné Miklós Judit írta:

Nyugodt szívvel ajánlom Szonját, rendkívüli képességei vannak különösen az egészség és anyagi területet érintő javaslatai révén.

Bella írta:

Szívből ajánlom Szonját mindenkinek nem ismert, nem tudhatta hogyan alakúltak a kapcsolataim, mégis, a feltett kérdéseimre nagyon pontos és hiteles válaszokat adott. Hálásan köszönöm és bízom benne, hogy minden úgy lesz ahogy látta.

Edina írta:

Először láttam meg a jósok között. Nagyon kedves, nyitott és hihetetlen amire rávilágított! Köszönöm Szonja

Fanni írta:

Szívből ajánlom mindenkinek ❤❤❤

Zita írta:

Vérbeli profi, a kisujjában van a jóslás. Évi sokkal több, mint egy egyszerű jós. Segít az élet bármely területén. Keressétek bátran, csalódni nem fogtok.

Mária írta:

Évi egy igazi látnok. Kedves, barátságos profi jósnő. Nagyon sok jóssal beszéltem már, de ilyen profi jóslást még senkitől sem kaptam. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

László írta:

Gyerekek ez a csaj fantasztikus. Úgy látta az életem történéseit, hogy még a hideg is kirázott. Nem térek magamhoz, hogy valaki így belelát az életembe. Igazi látnok,forduljatok hozzá bizalommal, mindenben segíteni fog. Köszi csajszi, sokat segítettél.

Eszter írta:

Évi nagyon barátságos, kedves jósnő. Többször beszéltem már vele, rengeteget segít nekem a látnoki képességével. Az az igazán döbbenetes, hogy akárhányszor hívom mindig emlékszik az előző beszélgetéseinkre és gyakorlatilag ugyanonnan folytatjuk. Hihetetlenül profi, soha nem találkoztam még hozzá hasonló profi jósnővel. Megemelem a kalapom a tudása előtt. Köszönöm szépen a segítségedet.

Betti írta:

Évi egy fantasztikus, csodálatos jósnő. Nagyon örülök neki, hogy itt van velünk. Látnoki képességével rengeteget segített nekem. Biztos, hogy fogom még keresni, hiszen döbbenetesen nagy tudása van. Soha nem találkoztam még iyen valódi látnok jósnővel. Remélem sokáig velünk leszel. Hívjátok bátran, minden kérdésetekre megkapjátok a választ.

Polly írta:

Hálával tartozom. Jó ideje végígkíséri a sorsunkat. Minden egyes jóslat precíz, pontos. Rendszeresen újrahívom, mert nagy könnyebbség, hogy előre tudok mindent. Eddig minden bejött, mindig a konkrét kérdésre válaszol, gyorsan. Ajánlom mindenkinek, annak is aki még kételkedik ezekben a dolgokban.

Eszter írta:

Többször beszéltem màr Évivel,rengeteget segített az életem rögös útvesztőjében eligazodni. Számomra az volt a döbbenetes, hogy semmit nem kellett kérdezni tőle csak rakta a kártyákat és mondta a történéseket, mintha könyvből olvasná. Szóról szóra minden igaz volt amit mondott. Valódi látnok, ilyen jósnőt kerestem már évek óta. Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam. Hívjátok bátran ha egy igazi profi látnok jósnőt kerestek. Nem fogtok csalódni.

Szilvia írta:

Igazi látnok. Egy nyitott könyv volt az életem előtte. Tényleg látta az egész életemet, hihetetlen. Soha nem találkoztam még hozzà hasonló profi jóssal. Mindenkinek csak ajànlani tudom. Hívjátok bátran nem fogtok csalódni.

Majdán Magdolna írta:

Hetty egy csodálatos látó tisztán érzékelő. Én nagyon bonyolult esettel kapcsolatban kerestem őt. Pontosan elmondott mindent, amit nem tudhatott csak úgy, képességei nagyon jók. Hálás vagyok neki mert minden kétejemre szakszerű pontos választ kaptam. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Hetty-t. ❤Örülök,hogy őt választottam. Bátran keressétek őt csalódni nem fogtok.

Balog Melinda írta:

Edina te vagy a legjobb.. Nagy tudással rendelkezel. Minden úgy lett ahogy mondtad. Köszi szépen

Balog Melinda írta:

Nagy tudással rendelkezik. Minden úgy van ahogy mondja igazi profi.

Balog Melinda írta:

Nagy tudással rendelkezik minden úgy van ahogy mondja igazi profi.

Hanisné Boros Adrienne írta:

Táltos jóst már évek óta hivogatom, nagy tudással rendelkezik. Nem beszél mellé, mindig a tutit mondja, ami természetesen be is igazolodik. Empatikus, segitőkész, türelmes. Egyszerűen zseniális! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, forduljon hozzá bizalommal, meglátja nem fog csalodást okozni. Nagy tiszteletem Neki: Andrea

Ildikó írta:

Ilyet én még nem tapasztaltam. Mindent tud. Az adott témakört olyan részletesen elemezte, hogy most végre megtudtam amire mindig is kíváncsi voltam. Ráadásul gyors is, gondolkozás nélkül mondja. Köszönöm. Biztos beszélünk még.

Réka írta:

Fantasztikusan jó jósnő, belelát az emberbe. Évi valóban egy igazi làtnok. Köszönöm a segítséget, foglak még keresni. Ne habozzatok hívjàtok bátran ha egy őszinte, igaz jósnőt kerestek, nem fogtok csalódni.

Roberta írta:

Nagyon kedves, segítőkész aranyos jósnő. Döbbenetesen nagy tudása van, amit nem lehet tanulni, erre születni kell. Ha hezitáltok azon, hogy kivel beszéljetek, hívjátok bátran nem fogtok csalódni. Mindenkinek szívből ajánlom, köszönöm, hogy vagy nekünk.

Bongyos írta:

Jó szívvel tudom ajánlani Judyt, kedves , empatikus , segítőkész és el sem hiszem milyen pontos előrejelzést kaptam tőle. Már többször kértem tőle segítséget. Csak ajánlani tudom.

DÓRA írta:

Szívből ajánlom Edinát, nagyszerű tudással rendelkezik Olyan dolgokat mondott amiket nem tudhatott. Igazat mond,őszintén megmondd mindent.

Klári írta:

Ajándékba kaptam a jóslási lehetőséget és Edinát választottam! Ajánlom mindenkinek, nagyon jól lát dolgokat, olyanokat is látott a kérdéseimmel kapcsolatban, amelyeket nem is gondoltam volna, hogy meg fog említeni. Nagyon ügyes és kedves. Megdicsértem a végén, mert ledöbbentett, hogy rávilágított az életemben lévő eseményekre. Tényleg szívből ajánlom! Üdvözlettel, Klári

Dragon Krisztina írta:

Nagyon kedves segítőkész volt Évi, valódi látnok! Biztosan keresem még! Kérdéseimre útmutatót kaptam, amit ezúton is köszönök neki! Kriszta

Eszter írta:

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden amit mond teljes mértékben fedi a valóságot. Döbbenetesen jól látja a dolgokat, erre tényleg születni kell. Köszönöm szépen a segítséget. Hívjátok bátran, ha egy igaz jósnőt kerestek.

Bea írta:

Nagyon ügyes, sokat segített! Fordulj hozzá bizalommal.

András írta:

Már többször hívtam Judyt itt a vonalon és nagyon sok segítséget kaptam! Aki őszinte és igaz válaszokat szeretne kapni mindenképpen őt keresse! Hihetetlen őszinteséggel és hatalmas tudással segít! Köszönöm a segítséget! ❤️

Miki írta:

Nagyon profi és nagyon kedves, idáig a legjobb, akivel beszéltem. Csak őt fogom keresni.

Tímea írta:

Nagyon profi, kedves, segítőkész, nagyon sokat segített a nehéz időkben, csak ajánlani tudom☺️

Bnedek írta:

Nem győzők csodálkozni, Judy napra pontosan mondja meg az eseményeket. Nem kertel sajnos időnként nem azt mondja, amit szeretnék hallani, de mindig igaza van. Többször hívtam már, fantasztikus jósnő.

Szalai Krisztina írta:

Drága Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Nagyon köszönöm. Toda raba! Kellemes hétvégét kívánok - sok-sok szeretettel: Mirjam.

Viki írta:

Kedves Zsuzsa. Köszönöm a sok segítséget amit Tőled kaptam. Mindig tökéletes meglátásaid vannak és mindig tudsz segíteni a felmerülő problémáimban. Zsuzsanna nagyon jó gyógyító. Hálás vagyok. Köszönöm.

ZOÉ írta:

Sok nehéz döntésben adott hathatós segítséget, megkönnyítve a legjobb megoldások megtalálását. Jó szívvel ajánlom!

Katalin Vanczakne Pecsi írta:

Nagyon kedves, rendes és segítőkész jósnő.

Nagy Tímea írta:

Nagyon nagyon tud, én csak ajánlani tudom.

Kalocsai Ágnes írta:

Ma azaz 2021. junius 23 án beszélgettem Máriával. Nagyon értelmes kedves hölgyet ismertem meg a személyében. Mindent kérdeztem tőle, össze akartam zavarni, kereszt kérdéseket tettem fel neki, hát mit sem mondjak állta a sarat. Nem lehetett össze zavarni, akár mellé beszélni mert rám szólt. A kis ujjában van a szakma. A nagy tapasztalat, a tisztánlátásban jelest tudok neki adni. Megbizható kellemes hang, amelyet soha nem emel fel, nem idegbeteg, érti a dolgát. A legjobbat választottam a sok jó kollégája közül. Teljesen meg vagyok vele elégedve, és máskor is keresni fogom. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki a párkapcsolati témában szeretne valakivel beszélni. Kérdeztem halottammal kapcsolatban, kérdeztem angyalokkal tündérekkel kapcsolatban, a jövömmel, és a magán életemmel, szinte azonnal mondta amit látott, és úgy volt ahogy mondta, ezt tudom tanúsitani. Tapasztalatom szerint ő a legjobbak között van az oldalon. Minden kollégáját csak ajánlani tudom mert mind hozza a szinvonalat, mivel már mind a 24 kollégájával sikerült beszélnem. Csak ajánlani tudom, sok sikert, bőséget, jólétet, gazdaságot, kivánok Máriának. Köszönöm a munkáját.

Ibolya Szalma írta:

Gabriella jósolt nekem, aki egy csodálatos, nagy tudásu jósnő. Minden úgy van, ahogyan ő elmondta, szinte megkönyebbültem. Mindenkinek csak ajánlani tudon. Segitőkész, kedves, közvetlen, csupa jót tudok róla írni.

Linda írta:

Nagyon örülök hogy Ezt a jósnőt kapcsolták. Mindent elmondott amire kiváncsi voltam. Nagyon kedves és szimpatikus. Nagyon hálás vagyok,máskor is őt fogom keresni.

Linda írta:

Ma az ingyen percek keretében hívtam a jóslást. Nem tudtam kódót,igy kerestek egy jóst.... Nagy örömömre Máriát kapcsolták. Nagyon kellemes hang jelentkezett... Nagyon megnyugtató hangja van..és nagyon sok minden jót mondott...köszönöm mégegyszer!

Lilla írta:

Mindig maximálisan érzem, hogy segítő szándékkal és elfogadással fordul felém. Minden tudását felhasználja és ezáltal érzem úgy, hogy lelkileg is megkapom, amire szükségem van! Köszönöm az odaadó támogatásokat és segítségeket!

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom