Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Vélemények

Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint az elégedett ügyfelek. Olvassa el bátran ügyfeleink tapasztalatait, mielőtt úgy dönt, hogy felhív minket


Nóri véleménye szerint Vivien:

Nagyon tehetséges! Lényegretörő, gyors! Magasan a legjobb!

Glória véleménye szerint Xénia:

Xénia jósnővel való tapasztalatom rendkívül pozitív volt. Az ő képességei elképesztőek, és a jóshoz való hozzáállása rendkívül empátiával teli. Ajánlom mindazoknak, akik támogatásra és iránymutatásra vágynak az életükben.

dr. K. András véleménye szerint Katalin:

Egyetértek a kolléganő értékelésével. Igen, nekem is nagyon sokat segítettél, amiért nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm, és természetesen ajánlom Katát, pontosítok, Katalin jósnőt mindenkinek!

Dr. Kelemen E. véleménye szerint Katalin:

Kedves Katalin, úgy ismersz már, mint talán senki más. Legalább másfél éve rendszeresen felhívlak. Mindig megnyugtatnak a szép szavaid, és a hasznos tanácsaiddal, JÓSLÁSaiddal a helyes útra terelsz. Úgy gondolom, ezzel mindent el is mondtam, mennyire hiteles és megbízható vagy. Te vagy az, akit bármikor felhívhatok. Ha nem látom a zöld jelzést, akkor küldök sms-t, kérlek hogy jelentkezz be, amit meg is teszel, és pontos JÓSLATot kapok tőled. Annyira szívhez szóló minden szavad, hogy el kell mondjam, ilyen tiszta lelkű emberrel még soha nem beszéltem. Ajánlom Katikát mindenkinek.

Dr. Kovács Éva véleménye szerint Vivien:

Hihetetlen tehetséges! Tűpontos leírást adott a hármas kapcsolatokról. Többször hívtam már rövid távon és hosszú távon is bejött a jóslása, valóban bekövetkezett a leánykérés, ami számomra hihetetlen volt mikor mondta.

Izabella véleménye szerint Vivien:

Röviden a legjobb. Konkrétumokat mond ami be is következik.

B. Család véleménye szerint Katalin:

Ígértük, hogy visszajelzést küldünk a helyzetünkről. Köszönjük, minden rendeződött a segítsége után. Áldja meg az Isten. Kívánjuk mind a heten, hogy még sokáig tegye a jót az embereknek! Mindenkinek ajánlom Katalint.

Horváth Barbara véleménye szerint Dariusz:

Nagyon-nagyon megvagyok elégedve vele mindent amit mondott nagyon is igaz örülök hogy beszéltem vele :)

Zsuzsi véleménye szerint Dariusz:

Dariust ajánlották számomra és nagyon hálás vagyok neki. Szépen ràtapintott a dolgokra a cigánykártya segítségével utat mutatva rengeteg dologgal kapcsolatban. Soha nem beszéltünk előtte és mègis olyan érzésem volt, hogy régen ismerjük egymást. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tünde véleménye szerint Katalin:

Fantasztikus kèpessegekkel, tudással rendelkezik Kati és szeretettel ajánlom mindenkinek! Nekem, amit elmondott útmutatót, sokat segített vele az élethelyzetem megoldásában. Abszolút ráérez a dolgokra, megérzi azt, ami a képességei, tudásának köszönhetően bekövetkezik, bekövetkezhet a kérdező személy életében. Kártyát fantasztikusan jól elemzi és olvassa össze, tudása ezen a téren is lenyűgöző. Hihetetlennek tűnik, amit szinte szinte szóra elmond, ami valóban úgy is van illetve úgy is alakul, alakulhat, ahogy Kati elmondja kifinomult, intelligens stílusával. Csodálatos jósnő!

Bulyáki Gyuláné véleménye szerint Katalin:

Szeretettel köszöntelek Katika! Amit a betegségemmel kapcsolatban mondtál, igen valós sajnos. Még most sem igazán jött rendbe. Minden úgy volt, ahogy mondtad. A magánéletemmel kapcsolatosan is minden úgy van, ahogy mondtad. Nagyon jól láttad az eseményeket. Hálás köszönetem,hogy tudtam veled beszélni, és így már tudom a betegséget kezeltetni, és jó hogy tudtam előre a dolgokat mi várható.

Albert véleménye szerint Katalin:

Köszönetet szeretnék mondani. Hamarosan újra hívni foglak.

Krisztián véleménye szerint Katalin:

Katalinnak a családom nevében is szeretném hálámat kifejezni a jóságáért. Én is többször beszéltem Katalinnal, és a családomból is már többen fordultak önhöz tanácsért, és amikor ismét problémánk adódik, önt fogjuk felhívni. Tudjuk, a 109-es kódot kell használni. Köszönet minden együttérző, igaz szaváért. Másoknak is ajánlom, hívják fel Katalint!

Darinka véleménye szerint Dariusz:

Szimpátiából választottam Dariuszt és ez egy nagyon jó döntés volt. Boldog voltam a beszélgetésünktől. Jó tanácsokat adott és sokat segített. Szuper tanácsadó! Köszönöm, Darinka

Nóra véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves és alapos. Többször is segitett nagyon jól látta a dolgokat valós problémákat írt le. Sokat segített! Szívesen ajánlom, valódi segítő!

Banó Brigitta Csilla véleménye szerint Katalin:

Rendkívül kedves es nagyon finom hölgy. Örulök, hogy rátaláltam és egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam. Máskor is szívesen szavazok neki bizalmat, és jósoltatok vele. Érzem, hogy őszinte, és valóban tiszta és önzetlen segítségnyújtásban és valóban segíteni akar és tud is! Áldja meg az ég, nagyon jó egészséget kívánok még nagyon sokáig, és szerencsét az életben! Köszönöm szépen!

Elza véleménye szerint Mária:

Elolvasván a kommenteket őt választottam és nem csalódtam. Nagyon kedves, segítőkész. Nagyon kellemes hangja van.

Tóth Zsolt véleménye szerint Dariusz:

Dáriusz segített megoldanom a pénzügyi dolgaim gyertyamágiával. Köszönöm szépen!! És csak ajánlani tudom!

Timea véleménye szerint Dariusz:

Teljesen igazat mondott. Őszinte. Nem kérdezett és magától válaszolt olyan kérdéseimre, amik nem takarták a választ. Köszönöm szépen a zöld gyertyát, amit kaptunk.

Brigi véleménye szerint Dariusz:

Darius köszönöm a támogatást és segítségedet. Nagyon hálás vagyok neked. Brigi

Szalai Brigitta véleménye szerint Dariusz:

Darius köszönöm a segitséget és a támogatást valamint a lelki segítségnyújtást. 

Nina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Hèdi véleménye szerint Dariusz:

Dariusz egy kiváló jós. Gyertyamágiával segített megmenteni a párkapcsolatomat és jóslatainak köszönhetően visszatért a harmónia és a boldogság az életembe. Köszönöm és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Katalin véleménye szerint Katalin:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin:

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

Silvia véleménye szerint Dariusz:

Kedves Darius nagyon szépen köszönöm a jóslast! Sok mindenre meg kaptam a választ. Ajánlani tudom mindenkinek. Választ kaptam tőle olyan dolgokra, amikre magam sem tudtam a választ. Segített nekem meglátni a jó és a rossz dolgaim. Bíztatott, hogy jobb lessz. Bízok benne, hogy jobban alakul az életem a közeljövőben. Dariusz nagyon sok erőt, egészséget kívánok neked a további életben.

Angéla véleménye szerint Dariusz:

Dáriusz egy kiváló jós! Az ő segítségével megoldódni látszik a problémám. Nagyon köszönöm kedves Dáriusz, hogy mindig figyelemmel végig hallgatsz és őszintén segítesz!

Kovács Alexandra véleménye szerint Mária:

Kedves jósnő ma beszéltünk és ma megkeresett a fiú. Nagyon szépen köszönöm minden szava igaz volt.♥️

Molnár Reni véleménye szerint Mária:

Üdvözlöm! Máriát hívtam, hát nem semmi. Felhívtam egy elemzésre,Kérdeztem, hogy mondjak-e valamit? Mondta, hogy ne. Itt állt el a lélegzetem, elmondta hogy 4 éve reménytelenül szerelmes vagyok egy férfiba. Mindent leírt róla. Hajszál pontosan. Ezekeket nem lehet tippelni, ezeket érezni és látni kell. Nagyon komoly a hölgy! ❤️kőszönöm Mária

Kalocsai Ágnes véleménye szerint Mária:

Ma azaz 2021. junius 23 án beszélgettem Máriával. Nagyon értelmes kedves hölgyet ismertem meg a személyében. Mindent kérdeztem tőle, össze akartam zavarni, kereszt kérdéseket tettem fel neki, hát mit sem mondjak állta a sarat. Nem lehetett össze zavarni, akár mellé beszélni mert rám szólt. A kis ujjában van a szakma. A nagy tapasztalat, a tisztánlátásban jelest tudok neki adni. Megbizható kellemes hang, amelyet soha nem emel fel, nem idegbeteg, érti a dolgát. A legjobbat választottam a sok jó kollégája közül. Teljesen meg vagyok vele elégedve, és máskor is keresni fogom. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki a párkapcsolati témában szeretne valakivel beszélni. Kérdeztem halottammal kapcsolatban, kérdeztem angyalokkal tündérekkel kapcsolatban, a jövömmel, és a magán életemmel, szinte azonnal mondta amit látott, és úgy volt ahogy mondta, ezt tudom tanúsitani. Tapasztalatom szerint ő a legjobbak között van az oldalon. Minden kollégáját csak ajánlani tudom mert mind hozza a szinvonalat, mivel már mind a 24 kollégájával sikerült beszélnem. Csak ajánlani tudom, sok sikert, bőséget, jólétet, gazdaságot, kivánok Máriának. Köszönöm a munkáját.

Linda véleménye szerint Mária:

Ma az ingyen percek keretében hívtam a jóslást. Nem tudtam kódot, így kerestek egy jóst.... Nagy örömömre Máriát kapcsolták. Nagyon kellemes hang jelentkezett. Nagyon megnyugtató hangja van és nagyon sok minden jót mondott. Köszönöm mégegyszer!

Balog Gabriella véleménye szerint Mária:

Több kérdésem is volt felé. Először is nem várakoztatott meg, amit nagyon díjaztam. Kérdeztem tőle a múltat, a jelent, a jövőt, és tű pontos volt, amit látott és mondott. Kértem tőle még személyes névelemzést, és leírt rólam mindent csak úgy, hogy mondtam a nevem. Számomra ő a legjobb, de az is feltünően jó, hogy nagyon kedves, megértő, nem vág a szavamba, meghallgat, és tanácsot is ad. Kimagaslóan okos, értelmes, érthetően beszél, nem tudnék olyan élet területet mondani, hogy ne lett volna meglátása az életem bármely szakaszára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi jó boszorkány aki nagy tapasztalattal, tisztán látással rendelkezik.

Szalai Krisztina véleménye szerint Xénia:

Xénia Csodálatos Jósnő, akivel a kezdetektől fogva beszélek. (Már, ha épp be van jelentkezve, és nekem nem sürgős a kérdés, akkor várom meg.) Mindent megmond, remélem, amit most mondott, hogy "görcsös" vagyok, nem fog beigazolódni. 18 éves gyönyörű kapcsolatom van, Külföldről jött haza, hogy személyesen is megkérje a kezem, és most "közbe szólt az élet". - Persze, egy kis ideig hagytam, el is tűntem, - viszont nem szeretném ezt az embert és a házasságot elveszíteni. Ma már tettem érte, kicsit hátulról jövően. Köszönöm a jó tanácsokat. Jó lenne, ha minden szép és jó, amit kijósolt nekem beválna. Shalom! Mirjam.

Szőke Alexandra véleménye szerint Mária:

Mária544 Új év után a harmadik napon beszéltem vele. Párkapcsolati problémával, és egész évre való, jóslást kértem tőle. Kedves, aranyos, segitőkész hölgyet ismertem meg a személyében. Folyamatosan mondta amit látott, és én csak hallgattam, a teljes igazságot, meg erősitette bennem a kérdésemre a választ, hogy jó úton járok. Nagyon jó volt hallani, hogy valaki, egyetért velem, segit nekem, olyan volt mint a legjobb barátnő lett volna, akinek mindent el tudok mondani. Igazából egy ilyen embert kerestem nagy ritkaság mostanság. Sajnos nagyon ritka dolog, hogy egy idegen ember ilyen nyiltan beszéljen velem. Meg vallom őszintén annyira nagy hatással volt rám, hogy még sokáig gondolkodtam azon, hogy végre találtam egy olyan embert aki nem csak a rosszat látja az életben, hanem a pozitivumot is. Segitett és hálás voltam neki, itt most mindenki előtt áldást kérek rá, a munkájára és Önökre is, hogy ilyen tudású embert megismerhettem, és beszélhettem vele, pedig ez csak a véletlen műve volt, hogy Önökre találtam. Csak néztem a netet, és egyszer csak feldobta az oldalt. Össze barátkoztunk felajánlotta nekem, hogy mivel ennyi gondom bajom van segit nekem, megadja a szerencse számaimat, bejön higgyem el. Elkértem tőle, akár lottó számok is lehetnek, de vettem kaparó sorsjegyet, a 10 .diket választottam amit ő mondott és nyertem 5 ezer forintot. Most azért irok, hogy lehet tőle kérni számkódot, és szerencsét hoz. Születési dátum, nem kellett neki más adat, és kiszámolta azonnal. Nagyon hálás vagyok neki a jóisten segitse munkáját, és az angyalok legyenek vele.

Balogh Gabriella véleménye szerint Mária:

Értékelést szeretnék irni, Mária 544-t hivtam tegnap este. Nagyon kellemes hang vette fel nekem a telefont. Kérdésem sok rétű volt, de mindenre pontos választ adott, viszont ami nagyon meglepő volt a számomra, több jósnővel is beszéltem már itt az oldalon, de ő is csak megerősitett abban, hogy jó úton járok. Nagyon szimpatikus a fényképe alapján, kellemes hang az számomra nagyon fontos volt. Szakmailag kiváló, össze függően beszélt, meg sem kellett szólalnom, egyszerűen csak hallgattam, és nagyon megnyugtató volt a számomra. A kártyákból jósólt, de mondta is,  lássunk abban a témában amire a választ kerestük. Mindig őt fogom keresni, hivni és ha lehet minden fontos dolognál meg fohogy elő veszi a tarott kártyát és abból is megnézi, a kérdésemre a választ, és az még részletesebb volt számomra. A lehetőség szerinti időmet maximálisan kitöltöttük, a legjobb akivel eddig beszéltem, a párkapcsolatomat kérdeztem, szerintem vagyis számomra a legjobb. Nem volt olyan kérdés sőt ő ajánlotta fel, hogy még ezt is megnézi nekem meg azt is, hogy még jobbangom kérdezni majd a véleményét, olyan volt a hölgy mintha az én életemet élte volna, annyira tudta, annyira rá érzett, hogy csak hallgattam és csak nagyot néztem, hogy ilyen is van. Ez a tudás, ezt nem adják a piacon, ezt meg kell tapasztalni, ezt meg kell tanúlni. Hálás vagyok minden szaváért, minden útmutatásáért, és ha lehetne osztályozni a legmagasabb pontszámot adnám neki, és ha van jutalmazási rendszer a legtöbbet szeretném kérni neki. Nagyon köszönöm a jó istennek, hogy megismerhettem, egy értékes embere a társadalmunknak, nagy jövő áll még előtte, és sok sikert erőt és kitartást kivánok neki a tapasztalata kiváló. Köszönöm Gabi

Dömötör Áron véleménye szerint Mária:

Véleményt szeretnék irni Máriáról. 544 ről. Férfi lévén nem nagyon hittem itt ezen az oldalon senkinek. De azért mégis megkérdeztem őt is, mint ahogy a többieket is. Igazából mindenkivel beszéltem már. Az a kellemes hang ami a hölgynél van az leírhatatlan. Kérdeztem tőle, hogy milyen módon tud jósolni, sokoldalúnak találtam, így a cigánykártyát kértem tőle. Precízen, pontosan, okosan, érthetően, elmondott mindent, a múltat, a jelent, és a jövőt. Tisztán látta az utamat a párkapcsolatot, a pénzt a szeretőt, szóval mindent. Eddig mindenkinek azt mondtam hogy sajnos nem hiszek neki, de Mária az tud, Isten bizony, hogy tud. Kétszer hívtam még aznap és emlékezett rám, tovább folytattuk a beszélgetést, és ha még eddig szkeptikus is voltam a jóslással kapcsolatban, most egyel többen lettünk, akik hisznek a spritualitásban, a kártyavetésben, jóslásban. Minden ami eddig nem volt a számomra világos, azt ettől a jósnőtől megkaptam, megértettem. Kiváló személyiség, empata, aki beleérez a másik ember lelkébe, életébe. 

Török Katalin véleménye szerint Mária:

Mária a legjobb akivel valaha beszéltem. Többször is hívtam már. Mindig tudta, kivel beszélget, megismerte a hangomat. Párkapcsolati témában ő a legjobb, bátran ajánlom mindenkinek. Látta az előzményeket, mondta a tényeket, és a kártyákból pedig a jövőt. Preíz, kedves, kellemes hangja van. Olyan volt, mintha ezer éve ismerném. Leszögezve írom, mindenben a legjobb és ha még telefonálni fogok, őt fogom keresni. A lényeget mondta, teljesen részletesen, nem kapkodott, érthető volt minden amit mondott. Kérdeztem még magánéletről, sorsforditó dolgokról, és a megfelelő választ kaptam tőle. Ha tudom, csak őt fogom keresni. Bízom benne, hiszek neki, és már több minden beigazolódott, amit mondott nekem. Áldást kérek Máriára, a munkájára mert úgy végzi a munkáját, annyira segíteni akar, hogy minden szavából a tudás a melegség árad. Köszönöm

Anna véleménye szerint Karolina:

A napokban beszéltem Karolinával és nagyon megnyugtató volt. Kellemes hangú hölgy, akinek a lényéből még telefonon keresztül is árad a nyugalom és a tapasztalat. Nem csalódtam, máskor is keresni fogom.

Kristin véleménye szerint Karolina:

Minden szava igaz! Hálásan köszönök mindent :) Ölelésem.

Eszter véleménye szerint Karolina:

A legjobb!!!

Erzsébet véleménye szerint Karolina:

Fantasztikus éleslátó, kedves, humánus tanácsadó. Visszajárok hozzá, mert bejött, amiket mondott maximálisan. Mindig segítőkész és készséges és sohasem éreztem lenézést, vagy ítéletet a hangjában. Bölcs látó. Mint a mesében a jó boszorkány. Tanácsot több oldalról lehet adni! Őszámomra mindig a világos oldalt képviseli! Csak ajánlani tudom! Öt csillagos jós.

Ildi véleménye szerint Karolina:

Köszönöm a segítséget. Nagyon valóságos dolgokat mondott ami tényleg csak az én életemre igaz. Ezáltal a vele való beszélgetés során teljes képet kaptam a helyzetemről, a jövőmről, illetve konkrét tanácsot kaptam, hogy mit tegyek a céljaim eléréséhez. Óriási megnyugvás volt a beszélgetés. Hamarosan újra keresem.

Balázs véleménye szerint Karolina:

Munkahely váltásban kértem segítséget. Volt vesztenivalóm, tanácstalan voltam. Örök hálával tartozom, hogy rá hallgattam. A lapok mögé lát!

Vörös szilvia véleménye szerint Ancsa:

Kedves Ancsa! Nagyon örültem, hogy beszélhetünk kedden. Sok mindent meg tudtam arról az emberről, akit kedveltem! Remélem minél hamarabb túl tudom tenni magam a csalódáson. Ő nem szeretett, csak kihasznált. Örülök, hogy hallotam, mert a szavai vígaszt nyújtottak számomra. Köszönöm szépen. Szép napot kedves Ancsa!!!!! Remélem az univerzum meg adja nekem is hogy boldog legyek!

Kata véleménye szerint Karolina:

Először beszéltem vele, de keresni fogom még.

Szalai Krisztina véleménye szerint Ancsa:

Drága Ancsám! Köszönöm szépen a jóslatot. Sok mindent megtudtam. Köszönöm. Mirjam.

 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_