06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Vélemények

Semmi sem tesz minket boldogabbá, mint az elégedett ügyfelek. Olvassa el bátran ügyfeleink tapasztalatait, mielőtt úgy dönt, hogy felhív minket


Adrien véleménye szerint Marcsi:

Párkapcsolati problémával fordultam Marcsihoz. Türelmes és valóban nagyon remek jósnő, olyan szinten mondta el nekem, hogy mi vár rám, hogy az döbbenet. Ez kb. három hete volt. Ma látom, hogy minden szava igaznak bizonyult. Ezek után azt gondolom, a tanácsait is érdemes megfogadom. Csak ajánlani tudom!

Mária véleménye szerint Hajnal:

Hajnal nagyon nagy tudású, kedves és türelmes szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Beáta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap késő este hívtam Marcsit. Minden kérdésemre választ kaptam és sok biztatást. Rendezetlen most a magánéletem és jókor jött a támogatás, és az, hogy megtudtam, nem reménytelen a helyzetem. Marcsi kedves volt és türelmes, hálát adtam az égnek, hogy találkoztam vele! Kedves Marcsi! Azt kívánom, hogy neked is teljesüljön minden kívánságod!

Ernő véleménye szerint Marcsi:

Munkával kapcsolatos kérdéssel fordultam Marcsihoz a múlt héten. A tanácsát megfogadtam és remekül jártam vele. Igazi, empatikus jósnő, aki úgy ad tanácsot, hogy közben emberséges és nagyon kedves, vidám is! Csak ajánlani tudom!

Brigitta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap este negyedjére kerestem meg Marcsit. Neki valóban beszél a kártya, minden szava igaz!

Ági véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Minden kérdésünkre részletesen válaszoltál.....végig beszéltük a családom minden közeli tagjának a természetét, jelenét és jövőjét. Megbízható válaszokat kaptunk tőled és türelmet, kedvességet, hisz a családunk tagjai felváltva kérdezgettek. Köszönjük szépen! Ígértük, hogy keresni fogunk még, és ez így is lesz! Csak ajánlani tudunk másoknak is!

Krisztina véleménye szerint Marcsi:

Köszönöm Marcsi, segítséget kértem és kaptam. Máskor is hozzád fordulok!

Sára véleménye szerint Marcsi:

Marcsival ma beszéltem először és azt hiszem nem utoljára. Minden kérdésemre kimerítő választ adott, az külön fontos volt számomra, hogy hagyományos kártyajós, csak ajánlani tudom mindenkinek!

ÉVA véleménye szerint Marcsi:

Kedves Jósnő, köszönöm, hogy iránytmutatott és megnyugtatott nem is olyan rossz a helyzet, mint én gondoltam. Ajánlani tudom másoknak is.

Éva véleménye szerint Marcsi:

Marcsi kártyái valóban beszédesek. Az én esetemben elmondták, hogy mi a családon belüli problémánk, és hogyan oldható meg. Sikeresen helyrehoztam a kapcsolatunkat a férjemmel, úgy hogy a tanácsait követtem. Remek útmutatást kaptam!

Kati véleménye szerint Marcsi:

Kedves jósnő, köszönöm a tanácsait....így fogok tenni! Nagyon szimpatikus és türelmes, kedves volt! Ajánlani tudom!

Elza véleménye szerint Mária:

Elolvasván a kommenteket őt választottam és nem csalódtam. Nagyon kedves, segítőkész. Nagyon kellemes hangja van.

Edit véleménye szerint Hajnal:

Egy igazán "profi" Szaktekintély, ennél tökéletesebb nem létezik.. Egyszerű, alázatos, és maximálisan segítőkész. Köszönöm! Áldás kísérje az utadat.

Eszter véleménye szerint Karolina:

A legjobb!!!

Erzsébet véleménye szerint Karolina:

Fantasztikus éleslátó, kedves, humánus tanácsadó. Visszajárok hozzá, mert bejött, amiket mondott maximálisan. Mindig segítőkész és készséges és sohasem éreztem lenézést, vagy ítéletet a hangjában. Bölcs látó. Mint a mesében a jó boszorkány. Tanácsot több oldalról lehet adni! Őszámomra mindig a világos oldalt képviseli! Csak ajánlani tudom! Öt csillagos jós.

Nina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Ildi véleménye szerint Karolina:

Köszönöm a segítséget. Nagyon valóságos dolgokat mondott ami tényleg csak az én életemre igaz. Ezáltal a vele való beszélgetés során teljes képet kaptam a helyzetemről, a jövőmről, illetve konkrét tanácsot kaptam, hogy mit tegyek a céljaim eléréséhez. Óriási megnyugvás volt a beszélgetés. Hamarosan újra keresem.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Katalin véleménye szerint Katalin:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin:

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

Balázs véleménye szerint Karolina:

Munkahely váltásban kértem segítséget. Volt vesztenivalóm, tanácstalan voltam. Örök hálával tartozom, hogy rá hallgattam. A lapok mögé lát!

Vörös szilvia véleménye szerint Ancsa:

Kedves Ancsa! Nagyon örültem, hogy beszélhetünk kedden. Sok mindent meg tudtam arról az emberről, akit kedveltem! Remélem minél hamarabb túl tudom tenni magam a csalódáson. Ő nem szeretett, csak kihasznált. Örülök, hogy hallotam, mert a szavai vígaszt nyújtottak számomra. Köszönöm szépen. Szép napot kedves Ancsa!!!!! Remélem az univerzum meg adja nekem is hogy boldog legyek!

Kata véleménye szerint Karolina:

Először beszéltem vele, de keresni fogom még.

Krizanta véleménye szerint Hajnal:

Cuki vagy Hajnalka, aranyos vagy és kedves. Puszi

Kovács Alexandra véleménye szerint Mária:

Kedves jósnő ma beszéltünk és ma megkeresett a fiú. Nagyon szépen köszönöm minden szava igaz volt.♥️

Molnár Reni véleménye szerint Mária:

Üdvözlöm! Máriát hívtam, hát nem semmi. Felhívtam egy elemzésre,Kérdeztem, hogy mondjak-e valamit? Mondta, hogy ne. Itt állt el a lélegzetem, elmondta hogy 4 éve reménytelenül szerelmes vagyok egy férfiba. Mindent leírt róla. Hajszál pontosan. Ezekeket nem lehet tippelni, ezeket érezni és látni kell. Nagyon komoly a hölgy! ❤️kőszönöm Mária

Kalocsai Ágnes véleménye szerint Mária:

Ma azaz 2021. junius 23 án beszélgettem Máriával. Nagyon értelmes kedves hölgyet ismertem meg a személyében. Mindent kérdeztem tőle, össze akartam zavarni, kereszt kérdéseket tettem fel neki, hát mit sem mondjak állta a sarat. Nem lehetett össze zavarni, akár mellé beszélni mert rám szólt. A kis ujjában van a szakma. A nagy tapasztalat, a tisztánlátásban jelest tudok neki adni. Megbizható kellemes hang, amelyet soha nem emel fel, nem idegbeteg, érti a dolgát. A legjobbat választottam a sok jó kollégája közül. Teljesen meg vagyok vele elégedve, és máskor is keresni fogom. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki a párkapcsolati témában szeretne valakivel beszélni. Kérdeztem halottammal kapcsolatban, kérdeztem angyalokkal tündérekkel kapcsolatban, a jövömmel, és a magán életemmel, szinte azonnal mondta amit látott, és úgy volt ahogy mondta, ezt tudom tanúsitani. Tapasztalatom szerint ő a legjobbak között van az oldalon. Minden kollégáját csak ajánlani tudom mert mind hozza a szinvonalat, mivel már mind a 24 kollégájával sikerült beszélnem. Csak ajánlani tudom, sok sikert, bőséget, jólétet, gazdaságot, kivánok Máriának. Köszönöm a munkáját.

Linda véleménye szerint Mária:

Ma az ingyen percek keretében hívtam a jóslást. Nem tudtam kódot, így kerestek egy jóst.... Nagy örömömre Máriát kapcsolták. Nagyon kellemes hang jelentkezett. Nagyon megnyugtató hangja van és nagyon sok minden jót mondott. Köszönöm mégegyszer!

Szalai Krisztina véleménye szerint Ancsa:

Drága Ancsám! Köszönöm szépen a jóslatot. Sok mindent megtudtam. Köszönöm. Mirjam.

Krisztina Szalai véleménye szerint Ancsa:

Ancsa egy tündéri, édes jósnő! Kitalál mindent. Még azt is észrevette, hogy van bennem némi jós-képesség. (Ezt már más jósnő is kérdezte. De mondtam, hogy: -Nem hiszen akkor nem kérdezgetnék. Ancsát csak ajánlani tudom mindenkinek. Szeretettel. Mirjam.

Balog Gabriella véleménye szerint Mária:

Több kérdésem is volt felé. Először is nem várakoztatott meg, amit nagyon díjaztam. Kérdeztem tőle a múltat, a jelent, a jövőt, és tű pontos volt, amit látott és mondott. Kértem tőle még személyes névelemzést, és leírt rólam mindent csak úgy, hogy mondtam a nevem. Számomra ő a legjobb, de az is feltünően jó, hogy nagyon kedves, megértő, nem vág a szavamba, meghallgat, és tanácsot is ad. Kimagaslóan okos, értelmes, érthetően beszél, nem tudnék olyan élet területet mondani, hogy ne lett volna meglátása az életem bármely szakaszára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi jó boszorkány aki nagy tapasztalattal, tisztán látással rendelkezik.

Szalai Krisztina véleménye szerint Ancsa:

Kedves Ancsa! Mirjam vagyok. Sajnos, megszakadt a vonal, de mindenképp köszönöm a hasznos, jó tanácsait. 3 éve pereskedek egy házüggyel kapcsolatban, az ügyvéddel én tárgyalok, etc. Én is fizetem. Emellett, sajnos rengeteg vizsgálatra járok. nem vagyok egészséges. A kedvesem ezt is tudja - mástól - és még így is kellettem neki. (Idén januárban, majd még 2x, aztán semmi.) A Jós Csapatnál meg lehet nézni, hogy nézek ki 64 évesen. További jó munkát kívánok! Üdvözlettel: Mirjam.

Szalai Krisztina véleménye szerint Xénia:

Xénia Csodálatos Jósnő, akivel a kezdetektől fogva beszélek. (Már, ha épp be van jelentkezve, és nekem nem sürgős a kérdés, akkor várom meg.) Mindent megmond, remélem, amit most mondott, hogy "görcsös" vagyok, nem fog beigazolódni. 18 éves gyönyörű kapcsolatom van, Külföldről jött haza, hogy személyesen is megkérje a kezem, és most "közbe szólt az élet". - Persze, egy kis ideig hagytam, el is tűntem, - viszont nem szeretném ezt az embert és a házasságot elveszíteni. Ma már tettem érte, kicsit hátulról jövően. Köszönöm a jó tanácsokat. Jó lenne, ha minden szép és jó, amit kijósolt nekem beválna. Shalom! Mirjam.

Szőke Alexandra véleménye szerint Mária:

Mária544 Új év után a harmadik napon beszéltem vele. Párkapcsolati problémával, és egész évre való, jóslást kértem tőle. Kedves, aranyos, segitőkész hölgyet ismertem meg a személyében. Folyamatosan mondta amit látott, és én csak hallgattam, a teljes igazságot, meg erősitette bennem a kérdésemre a választ, hogy jó úton járok. Nagyon jó volt hallani, hogy valaki, egyetért velem, segit nekem, olyan volt mint a legjobb barátnő lett volna, akinek mindent el tudok mondani. Igazából egy ilyen embert kerestem nagy ritkaság mostanság. Sajnos nagyon ritka dolog, hogy egy idegen ember ilyen nyiltan beszéljen velem. Meg vallom őszintén annyira nagy hatással volt rám, hogy még sokáig gondolkodtam azon, hogy végre találtam egy olyan embert aki nem csak a rosszat látja az életben, hanem a pozitivumot is. Segitett és hálás voltam neki, itt most mindenki előtt áldást kérek rá, a munkájára és Önökre is, hogy ilyen tudású embert megismerhettem, és beszélhettem vele, pedig ez csak a véletlen műve volt, hogy Önökre találtam. Csak néztem a netet, és egyszer csak feldobta az oldalt. Össze barátkoztunk felajánlotta nekem, hogy mivel ennyi gondom bajom van segit nekem, megadja a szerencse számaimat, bejön higgyem el. Elkértem tőle, akár lottó számok is lehetnek, de vettem kaparó sorsjegyet, a 10 .diket választottam amit ő mondott és nyertem 5 ezer forintot. Most azért irok, hogy lehet tőle kérni számkódot, és szerencsét hoz. Születési dátum, nem kellett neki más adat, és kiszámolta azonnal. Nagyon hálás vagyok neki a jóisten segitse munkáját, és az angyalok legyenek vele.

Balogh Gabriella véleménye szerint Mária:

Értékelést szeretnék irni, Mária 544-t hivtam tegnap este. Nagyon kellemes hang vette fel nekem a telefont. Kérdésem sok rétű volt, de mindenre pontos választ adott, viszont ami nagyon meglepő volt a számomra, több jósnővel is beszéltem már itt az oldalon, de ő is csak megerősitett abban, hogy jó úton járok. Nagyon szimpatikus a fényképe alapján, kellemes hang az számomra nagyon fontos volt. Szakmailag kiváló, össze függően beszélt, meg sem kellett szólalnom, egyszerűen csak hallgattam, és nagyon megnyugtató volt a számomra. A kártyákból jósólt, de mondta is,  lássunk abban a témában amire a választ kerestük. Mindig őt fogom keresni, hivni és ha lehet minden fontos dolognál meg fohogy elő veszi a tarott kártyát és abból is megnézi, a kérdésemre a választ, és az még részletesebb volt számomra. A lehetőség szerinti időmet maximálisan kitöltöttük, a legjobb akivel eddig beszéltem, a párkapcsolatomat kérdeztem, szerintem vagyis számomra a legjobb. Nem volt olyan kérdés sőt ő ajánlotta fel, hogy még ezt is megnézi nekem meg azt is, hogy még jobbangom kérdezni majd a véleményét, olyan volt a hölgy mintha az én életemet élte volna, annyira tudta, annyira rá érzett, hogy csak hallgattam és csak nagyot néztem, hogy ilyen is van. Ez a tudás, ezt nem adják a piacon, ezt meg kell tapasztalni, ezt meg kell tanúlni. Hálás vagyok minden szaváért, minden útmutatásáért, és ha lehetne osztályozni a legmagasabb pontszámot adnám neki, és ha van jutalmazási rendszer a legtöbbet szeretném kérni neki. Nagyon köszönöm a jó istennek, hogy megismerhettem, egy értékes embere a társadalmunknak, nagy jövő áll még előtte, és sok sikert erőt és kitartást kivánok neki a tapasztalata kiváló. Köszönöm Gabi

Dömötör Áron véleménye szerint Mária:

Véleményt szeretnék irni Máriáról. 544 ről. Férfi lévén nem nagyon hittem itt ezen az oldalon senkinek. De azért mégis megkérdeztem őt is, mint ahogy a többieket is. Igazából mindenkivel beszéltem már. Az a kellemes hang ami a hölgynél van az leírhatatlan. Kérdeztem tőle, hogy milyen módon tud jósolni, sokoldalúnak találtam, így a cigánykártyát kértem tőle. Precízen, pontosan, okosan, érthetően, elmondott mindent, a múltat, a jelent, és a jövőt. Tisztán látta az utamat a párkapcsolatot, a pénzt a szeretőt, szóval mindent. Eddig mindenkinek azt mondtam hogy sajnos nem hiszek neki, de Mária az tud, Isten bizony, hogy tud. Kétszer hívtam még aznap és emlékezett rám, tovább folytattuk a beszélgetést, és ha még eddig szkeptikus is voltam a jóslással kapcsolatban, most egyel többen lettünk, akik hisznek a spritualitásban, a kártyavetésben, jóslásban. Minden ami eddig nem volt a számomra világos, azt ettől a jósnőtől megkaptam, megértettem. Kiváló személyiség, empata, aki beleérez a másik ember lelkébe, életébe. 

Török Katalin véleménye szerint Mária:

Mária a legjobb akivel valaha beszéltem. Többször is hívtam már. Mindig tudta, kivel beszélget, megismerte a hangomat. Párkapcsolati témában ő a legjobb, bátran ajánlom mindenkinek. Látta az előzményeket, mondta a tényeket, és a kártyákból pedig a jövőt. Preíz, kedves, kellemes hangja van. Olyan volt, mintha ezer éve ismerném. Leszögezve írom, mindenben a legjobb és ha még telefonálni fogok, őt fogom keresni. A lényeget mondta, teljesen részletesen, nem kapkodott, érthető volt minden amit mondott. Kérdeztem még magánéletről, sorsforditó dolgokról, és a megfelelő választ kaptam tőle. Ha tudom, csak őt fogom keresni. Bízom benne, hiszek neki, és már több minden beigazolódott, amit mondott nekem. Áldást kérek Máriára, a munkájára mert úgy végzi a munkáját, annyira segíteni akar, hogy minden szavából a tudás a melegség árad. Köszönöm

Rozália Ruszoova véleménye szerint Martina:

Köszönöm szépen, hogy meghallgatja a problémáimat. 

Andrea véleménye szerint Ági:

Köszönöm szépen a pontos jóslatokat! Remek tanácsadó vagy.

Nora véleménye szerint Gabriella:

Gabriella egy kedves, tisztaszívű, őszinte ember. Nagyon nagy szüksegem van a segítségére. Amiket mondott, minden beigazolódott. Köszönöm, hogy vagy Gabika. Keresni foglak máskor is. Nóra

Anna véleménye szerint Edina:

Edina, Edina és csakis Edina! Türelmes, kedves, megértő, bölcs, segítőkész és még sorolhatnám. Nehezen elérhető, de megéri őt választani!

Esztike véleménye szerint Barbara:

A legjobb igazi jósnő. Csak ajánlani tudom, alig várom, hogy újra beszéljek vele. 

Andrea véleménye szerint Gabriella:

Gabriella minden szava igaz! Eddig amit mondott minden szava bevált! Soha nem csalódtam benne. Mindig az igazat mondja. Rossz dolgokat is elmondja, nemcsak a jót.

Bianka véleménye szerint Csilla:

Köszönöm szépen a segítséged, hálás vagyok! Sikerült a forgalmi vizsgám, egy angyal vagy, köszönöm, hogy beszélgethettem veled, máskor is keresni foglak.

Marcsika véleménye szerint Ági:

Nem csak nagyszerű jós, egyben pszichológus is :) Remekül át látja a dolgokat, és nagyon segítőkész is! Egy fantasztikus nő, akivel valaha beszéltem! Minden jóslata pontos ! :) Csak ajánlani tudom.

Tóth Zsolt véleménye szerint Dariusz:

Dáriusz segített megoldanom a pénzügyi dolgaim gyertyamágiával. Köszönöm szépen!! És csak ajánlani tudom!

Péter véleménye szerint Csilla:

Szeretném megköszönni a tanácsaidat és segítségedet, egy igazi angyal vagy a földön. Maximális tudásoddal és alázatos hozzáállásoddal segítettél a jelenlegi gondjaim átértékeléseiben es a jövőm álakitasában. Hálásan köszönöm, keresni foglak!

 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben