MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Ancsa, Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás, Jós, Cigánykártya jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Blogom elolvasása

Tisztánlátók budapesten
ezo-joslas.com
Azt gondolom hogy a mai világban nagyon elterjedt ismét a spiritualitás és nagyon sokan...
élő telefonos jóslás
alomfejtes.com
Az élő telefonos jóslás egy nagyon jó témakör azt gondolom hogy az év utolsó...
Brazilianit
ezo-joslas.com
A brazilianit egy nagyon ritka ásványunk, bár kifejezett női ásványok közé sorolandó,...
Olvassa el blogomat a joslas24.hu oldalon
Saját blogomon a joslas24.hu oldalon írok a következő témákban: Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás, Jós, Cigánykártya jóslás
Blogom elolvasása

Ancsa


Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 
mellék
545
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Sok szeretettel Köszöntöm! Ancsa jósnő vagyok, tisztánlátó spiritiszta tanácsadó, Cigány és Tarot kártyavető. Angyali, és fehér mágiával is dolgozom, de gyors kérdésére válaszként szolgál hegyikristály és rézingám is. Képességeimet a családom felmenőitől örököltem, és majdan én is tovább fogom adni. Az elmúlt évtizedek során az ügyfeleim a párkapcsolatok, a pénzmágiák és a lélekgyógyászat szakértőjének hívnak, de természetesen mindennemű kérdésére megadom a helyes választ. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra van szüksége, azonnal keressen meg, én várom Önt, de készüljön fel, ugyanis tőlem nem azt fogja hallani, amit hallani akar, hanem azt, ami a való igazság. Hagyatkozzon a több évtizedes tapasztalatra. Hívj bátran és keress engem bizalommal!

Ügyfél ajánlások

Szalai Krisztina írta:

Drága Ancsám! Köszönöm szépen a jóslatot. Sok mindent megtudtam. Köszönöm. Mirjam.


Elküldve április 24., szombat 11:12
Krisztina Szalai írta:

Ancsa egy Tündéri, Édes Jósnő! Kitalál mindent. Még azt is észrevette, hogy van bennem némi jós-képesség. (Ezt már más jósnő is kérdezte. De mondtam, hogy: -Nem hiszen akkor nem kérdezgetnék. Ancsát csak ajánlani tudom mindenkinek. Szeretettel. Mirjam.


Elküldve április 14., szerda 13:22
Szalai Krisztina írta:

Kedves Ancsa! Mirjam vagyok. Sajnos, megszakadt a vonal, de mindenképp köszönöm a hasznos, jó tanácsait. 3 éve pereskedek egy házüggyel kapcsolatban, az ügyvéddel én tárgyalok, etc. Én is fizetem. Emellett, sajnos rengeteg vizsgálatra járok. nem vagyok egészséges. A kedvesem ezt is tudja - mástól - és még így is kellettem neki. (Idén januárban, majd még 2x, aztán semmi.) A Jós Csapatnál meg lehet nézni, hogy nézek ki 64 évesen. További jó munkát kívánok! Üdvözlettel: Mirjam.


Elküldve március 22., hétfő 08:53
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Hogyan kezdődött a jós életutam

46415 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni. Avagy egy jós megvilágosodása.

 

Színterápia

160 megtekintés

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, miszerint a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra.

 

Cigánykártya jóslás

190 megtekintés

A cigánykártya jóslás a jóslás egyik legrégebbi formájának tartják. A cigánykártya jóslás a jövőt mutatja.

 

A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

519 megtekintés

A cikkben megismerheti a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

574 megtekintés

A cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy mi várható a jegyek életében.

 

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

577 megtekintés

Ebben a cikkben a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom