ÁSZF

A szolgáltatás működése és árai

Jósaink a nap 24 órájában elérhetőek, így bármikor, az otthona kényelméből is kapcsolatba léphet velük. Szolgáltatásunk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden beszélgetés Ön között és a jós között bizalmas marad.

Hívja a 06 90 900 938 számot, és egyértelmű utasításokat fog kapni a továbblépéshez. Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot, ha szeretné meghallgatni a bemutatkozásokat. Nyomja meg a 3-as gombot, ha már tudja, kivel szeretne beszélni. Nyomja meg a 9-es gombot bármikor a jóssal folytatott beszélgetés során, hogy visszatérjen a főmenübe.

A hívások költsége 900 Ft/perc. A hívás kapcsolásától a hívás bontásáig számítunk fel díjat. Ha szolgáltatója általában normál hívásdíjat számít fel, akkor ez hozzáadódik a hívásdíjhoz. A költség az Ön telefonszámláján kerül feltüntetésre.

A távközlési vállalat általában körülbelül 60 perc elteltével automatikusan megszakítja a hívást. Ebben az esetben szívesen vesszük, ha visszahív minket. Ha egy hívás megszakad, és 2 percen belül visszahív, akkor közvetlenül ugyanahhoz a jóshoz lesz visszakapcsolva.

Szolgáltatásainkat csak 18. életévüket betöltött felhasználók vehetik igénybe. A hívónak kell a számlafizetőnek lennie, vagy rendelkeznie kell a számlafizető engedélyével. Az ilyen típusú szolgáltatás esetében nincs elállási jog. Minden beszélgetés szórakoztatásnak minősül. Jósaink nem adnak tanácsot gyógykezeléssel, betegségekkel, üzleti döntésekkel vagy szerencsejátékkal kapcsolatban.

Ha szeretné hozzáadni telefonszámát és SMS-t kapni, amikor ingyenes perceket osztunk szét, kattintson ide. Ha szeretné eltávolítani telefonszámát, hogy ne kapjon több SMS-t az ingyenes percekről, kattintson ide.

Ügyfélszolgálatunkat a help@joslas24.hu címen érheti el. Hétköznap 09-17 között hívhat minket a 06 1 998 9352 telefonszámon. Ha foglaltak vagyunk, kérjük, hagyja meg telefonszámát, nevét, hívásának tárgyát, és hamarosan visszahívjuk Önt.

Jóslás24, Budapest, Károly krt. 12, 1052. Red Hat Holdings Limited, Limassol, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Ciprus.

Virág
Virág
55

Virág tapasztalata és tudása segítségével segít felfedezni a boldogsághoz vezető...

Ancsa
Ancsa
545

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte...

Marcsi
Marcsi
108

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

Katica
Katica
253

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...

Mutass többet
06 90 900 938