MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
ÁSZF

ÁSZF

Hogyan működik a szolgáltatás és mennyibe kerül

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik jóssal szeretnél beszélni, olvasd el alább, mi hogyan működik. Jósaink a nap 24 órájában itt vannak, elérhetőek az otthonod kényelméből. Szolgáltatásunk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Minden beszélgetés közted és a jós között bizalmas.

Hívd a 06 90 900 938 és egyértelmű utasításokat fogsz kapni a továbblépéshez. Nyomd meg az 1-es gombot, ha már tudod, kivel szeretnél beszélni, a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához és a 3-ast, hogy beszélj az első elérhető jóssal.

Nyomd meg a 9-es gombot bármikor a jóssal folytatott beszélgetés során, hogy visszatérj a főmenübe. Ha a jós, akivel beszélni szeretnél, nem elérhető, használd ingyenesen a "jelzés szolgáltatásunkat". Egyszerűen küldj egy SMS-t a jós mellékével a 06305555493 telefonszámra. Amikor a kért jós bejelentkezik, SMS-t fogsz kapni.

A hívások költsége 900 Ft/perc (a díj a TVA-t tartalmazza). A hívás kapcsolásától a hívás bontásáig számítunk fel díjat. Ha a szolgáltatód általában normál hívás díjat számít fel, akkor ez hozzáadódik a hívásdíjhoz. A költség meg fog jelenni a telefonszámládon.

A hívást a távközlési vállalat általában körülbelül 60 perc elteltével automatikusan megszakítja. Ebben az esetben szívesen vesszük a visszahívsz minket. Ha egy hívás megszakad és 3 percen belül visszahívod, akkor közvetlenül ugyanahhoz a jóshoz leszel visszakapcsolva. Romániai ügyfeleink számára emelt díjas telefonszámunk Digi szolgáltatón keresztül nem elérhető.

Szolgáltatásainkat csak 18. életévüket betöltött felhasználók vehetik igénybe, valamint a hívónak kell a számlafizetőnek lennie vagy rendelkeznie kell a számlafizető engedélyével. Az ilyen típusú szolgáltatásnál nincs elállási jog. Képeinket kép adatbázisokból vesszük, amelyek licencét ügynökségektől vásároljuk meg. Minden beszélgetés szórakoztatásnak minősül. Jósaink nem adnak tanácsot gyógykezeléssel, betegségekkel, üzleti döntésekkel vagy szerencsejátékkal kapcsolatban.

Ha szeretnél SMS-t kapni, ingyenes akcióinkról, kattints IDE. Ha már kapsz SMS-t, de szeretnél leiratkozni az SMS-ről, kattints IDE.

Ügyfélszolgálatunkat a help@joslas24.hu címen érheted el. Hétköznap 09-17 hívhatsz is minket a 06 1 998 9352 telefonszámon. Ha foglaltak vagyunk, hagyd meg telefonszámod, neved és hívásod tárgyát, hamarosan visszahívunk.

Red Hat Holdings Limited, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Limassol, Ciprus.

 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom