Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

ÁSZF

Hogyan működik a szolgáltatás és mennyibe kerül

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik jóssal szeretnél beszélni, olvasd el alább, mi hogyan működik. Jósaink a nap 24 órájában itt vannak, elérhetőek az otthonod kényelméből. Szolgáltatásunk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Minden beszélgetés közted és a jós között bizalmas.

Hívd a 06 90 900 938 és egyértelmű utasításokat fogsz kapni a továbblépéshez. Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni.

Nyomd meg a 9-es gombot bármikor a jóssal folytatott beszélgetés során, hogy visszatérj a főmenübe. Ha a jós, akivel beszélni szeretnél, nem elérhető, használd ingyenesen a "jelzés szolgáltatásunkat". Egyszerűen küldj egy SMS-t a jós mellékével a 06305555493 telefonszámra. Amikor a kért jós bejelentkezik, SMS-t fogsz kapni.

A hívások költsége 900 Ft/perc (a díj a TVA-t tartalmazza). A hívás kapcsolásától a hívás bontásáig számítunk fel díjat. Ha a szolgáltatód általában normál hívás díjat számít fel, akkor ez hozzáadódik a hívásdíjhoz. A költség meg fog jelenni a telefonszámládon.

A hívást a távközlési vállalat általában körülbelül 60 perc elteltével automatikusan megszakítja. Ebben az esetben szívesen vesszük a visszahívsz minket. Ha egy hívás megszakad és 2 percen belül visszahívod, akkor közvetlenül ugyanahhoz a jóshoz leszel visszakapcsolva. Romániai ügyfeleink számára emelt díjas telefonszámunk Digi szolgáltatón keresztül nem elérhető.

Szolgáltatásainkat csak 18. életévüket betöltött felhasználók vehetik igénybe, valamint a hívónak kell a számlafizetőnek lennie vagy rendelkeznie kell a számlafizető engedélyével. Az ilyen típusú szolgáltatásnál nincs elállási jog. Képeinket kép adatbázisokból vesszük, amelyek licencét ügynökségektől vásároljuk meg. Minden beszélgetés szórakoztatásnak minősül. Jósaink nem adnak tanácsot gyógykezeléssel, betegségekkel, üzleti döntésekkel vagy szerencsejátékkal kapcsolatban.

Ha hozzá szeretné adni a telefonszámát és SMS-t kapni, amikor ingyenes perceket osztunk szét, kattintson ide. Ha el szeretné távolítani a telefonszámát, hogy ne kapjon több SMS-t az ingyenes percekről, kattintson ide.

Ügyfélszolgálatunkat a help@joslas24.hu címen érheted el. Hétköznap 09-17 hívhatsz is minket a 06 1 998 9352 telefonszámon. Ha foglaltak vagyunk, hagyd meg telefonszámod, neved és hívásod tárgyát, hamarosan visszahívunk.

Red Hat Holdings Limited, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Limassol, Ciprus.

 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_