MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt és egyben a legősibb jóslás forma. A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk és kikké válhatunk

A tenyérjóslás mutatja a jövőt

Minden kéz egyedi, nincs két egyforma kéz és gyakran nagy különbségek vannak mindkét tenyerünkön. Mit jelent? Ez azt jelenti, hogy egyediek vagyunk és csak a magunk módján élhetjük túl sorsunkat. Miért jósolunk tenyérből? A válasz egyértelmű, szeretnénk tudni a sorsunk titkát, de nem csak a jövőnket, hanem az esélyeinket, a potenciálunkat, a képességeinket, az érzelmeinket, az elménket is és megérteni, hogyan válhatunk jobb emberré.

Tenyérjóslás és elemzés: a régi módszer

A tenyérjóslás nagyon népszerű a legtöbb kultúrában, de India és Kína rendelkeznek a legmélyebb hagyományokkal.

Sok kultúra a tenyerünk vonalait tartja Isten pecsétjének és utasításának. A tenyér fő vonalai a magzati élet utolsó 1-2 hónapjában alakulnak ki. Ha belegondolunk, van értelme, mert "a kezünk mindig kéznél van", így könnyen követhetjük életünk evolúciós pályáját és tudatosan támogathatjuk azt, ami mindig előttünk van: az életünket.
A tenyérből való jóslás részletes információkat nyújt a személyiségről és a sorsról. Tudja meg, milyen titkokat rejt a jövője.

Jobb vagy bal kéz? A tenyérjósok szerint a bal kéz a képességeiről és a lehetőségeiről beszél, míg a jobb kéz azt mutatja, mit tud tenni azzal a tehetséggel, amellyel született. A bal tenyér tehát a múltat, a jobb tenyér a jelent és a jövőt képviseli.

Szívvonal - mennyire vagyunk érzelmiek?
Minél hosszabb a szív vonala, annál több érzelem irányít téged. Ha nagyon piros és mély, az azt jelenti, hogy szenvedélyes ember. Egy látható, erős vonal jelzi a szerelem boldogságát. Ha szünetek jelennek meg benne, ez nehéz szerelmi életet jelenthet bizonyos csalódásokkal. Ha a közvetítő alatti vonal eltűnik, az azt jelenti, hogy a személyiség irányított. A féltékeny természetű embereknek általában nagyon hosszú, egyenes és mély vonaluk van.

Fejvonal - Mennyire vagyunk analitikusak?
A fejvonala, amikor kézről olvas, azt mutatja, hogy az ember mennyire elemző és mennyire tud koncentrálni. A látható, mély vonal magas intelligenciát jelez. Minél mélyebb a határ, annál jobb az emlékezés képessége. Ha a vonal felfelé ágazik, akkor ötletes és kreatív személye van. Ha a vonal egyenes, racionálisabban és racionálisabban tekint a világra.

Életvonal- vitalitást és vitalitást jelez
A chiromancia életvonala jelzi az ember vitalitását. Ha a vonal széles, az azt jelenti, hogy a test ellenálló és ritkán beteg. Ha mindkét kéz hasonló életvonala van, az stabil karaktert jelent. A sor megszakításai jelentős változásokat vagy hosszú távú betegséget jeleznek. De vigyázz: a tenyérjóslás életvonala semmit nem mond a várható élettartamról, csak az ember egészségéről.

A sors sora- Mennyire vagyunk ambiciózusak?
Minél mélyebb a sors vonala, annál kontrolláltabb, következetesebb, szorgalmasabb, céltudatosabb, erősebb és szervezettebb személyiség. Ha hosszú a sor, az korai sikert, ha rövid, késői függetlenséget jelent. A szünetek az élet változásait jelzik. Például, ha több szakmában dolgozik egész életében. Ha teljesen kihagyjuk ezt a korlátot, az azt jelentheti, hogy csak néhány esetben hajlamosak vagyunk elragadtatni az élettől és előre tervezni.

Napvonal- Akinek van, az a boldogság fia
Ha megvan a nap vonala, akkor azt mondhatod, hogy szerencsés vagy. Mert a pálmázásban ez azt jelenti, hogy erős vonzalom van a szomszédaink iránt. Népszerűek, sikeresek vagyunk, gyakran csodálunk. Ha nincs ilyen közvetlen akaratunk, akkor céltudatosan törekednünk kell a saját sikerünkre. Ha a vonal a tenyér külső oldalán kezdődik, az ember hajlamos a hangulatváltozásokra. De vigyázz: ez is annak a jele lehet, hogy az életben gyakran megváltoztatjuk a lakóhelyünket.

Vénuszgyűrű - Hogyan állunk a kapcsolatokkal?
A Vénusz gyűrűje elmondja nekünk. A mutatóujj és a közvetítő közötti dombon helyezkedik el, és információkat nyújt a házasságról és a párkapcsolatról. Ha több ilyen gyűrűje van, akkor lehet, hogy több partnerkapcsolata volt. Ha szünet van a sorban, akkor a szakítás szélén áll. Ha a vonal egyenes, akkor boldog házassága vagy kapcsolata van. Ha van láncvonal, akkor egy nagy kapcsolat kellős közepén vagy. Ha vannak fióktelepeink, hajlamosak vagyunk a partnerünk sikerére támaszkodni.

Szerelmi vonal - A fontos szerelmi kapcsolatok száma
Itt láthatod, hogy hány komoly szerelem élt túl az életben. Minél több sor, annál több kapcsolat. A stabil kapcsolat dátuma leolvasható a vonal magasságából: ha közel van a szívvonalhoz, akkor a kapcsolat az élet korábbi szakaszában van. Minél közelebb vannak a vonalak a kisujjhoz, annál később jelenik meg a kapcsolat. A jobb tájékozódás érdekében: a szívvonal és a kisujj közötti középső 30 éves. Az elválasztott vonalak a válást vagy a különválást jelzik.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "Tenyérjóslás" hívja fel egyikünket:

ÁgnesÚj!
Elérhető
Új! Ágnesmellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Csilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Inci
Elérhető
Incimellék 285Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás,...
 

Faragóné Inci személyében egy fantasztikus tisztánlátó és kártyajós segítségét kérheti...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Inga

535 megtekintés

Mire és hogyan használható az inga? Az inga régóta utat mutat a jövőnek és általa módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket

 

A vonzás törvénye

4280 megtekintés

A vonzás törvénye segít elérni céljainkat. A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik

 

Színterápia

298 megtekintés

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, miszerint a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra

 

Sorselemzés online

809 megtekintés

A sorselemzés online egyértelműen az egyik legnépszerűbb jóslási forma. A sorselemzés online olyan, mintha személyesen lenne jelen a jósnőnél

 

Asztrológia

112618 megtekintés

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom