Ajánlat

Jóslás és jósok ingyen? Az új ügyfelek 10 percet ingyen kapnak

Az új magyarországi ügyfelek 10 percet ingyenesen hívhatnak. Kíváncsi, hogy miért van ennyi elégedett ügyfelünk? Most ingyen kipróbálhatja, és megtudhatja, miért. Hívja a 06 1 677 7376. A normál ár 900 Ft/perc, ami az ajánlatot 9000 forint értékűvé teszi.

A 06 1 677 7376 számot csak Magyarországról lehet hívni. Sajnos nem tudunk ingyenes perceket biztosítani magyarországi szolgáltatásunkhoz Szlovákiában. Szlovákiai új ügyfeleink a szokásos telefonszámot a szokásos hívásdíjon hívhatják.

Az ajánlat csak a magyarországi új ügyfelekre és csak egy hívásra érvényes. Új ügyfelek azok, akik nem használták a www.joslas24.hu oldalakon meghirdetett szolgáltatást 2018. december 31. Után.

Ha nem kapcsolják össze egy személlyel, az ingyenes hívás nem számít, és újra hívhatja az ingyenes hívást. Az ingyenes percek nem vihetők át hívások között. A hívás időtartama akkor kezdődik, amikor a hívás kapcsolódik, és akkor ér véget, amikor megszakítja a hívást.

Ingyen percekkel rendelkező hívásokhoz normál hívásdíj kerül hozzáadásra azokban az esetekben, amikor a szolgáltató normál hívásdíjat számít fel.

Ha el szeretné távolítani a telefonszámát, hogy ne kapjon több SMS-t az ingyenes percekről

kattintson ide
Virág
Virág
55

Virág tapasztalata és tudása segítségével segít felfedezni a boldogsághoz vezető...

Ancsa
Ancsa
545

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte...

Marcsi
Marcsi
108

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

Katica
Katica
253

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...

Mutass többet
06 1 677 7376