Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]

Ajánlat

Jóslás és jósok ingyen? Az új ügyfelek 10 percet ingyen kapnak

Az új magyarországi ügyfelek 10 percet ingyenesen hívhatnak. Kíváncsi, hogy miért van ennyi elégedett ügyfelünk? Most ingyen kipróbálhatja, és megtudhatja, miért. Hívja a 06 1 677 7376. A normál ár 900 Ft/perc, ami az ajánlatot 9000 forint értékűvé teszi.

A 06 1 677 7376 számot csak Magyarországról lehet hívni. Sajnos nem tudunk ingyenes perceket biztosítani magyarországi szolgáltatásunkhoz Szlovákiában. Szlovákiai új ügyfeleink a szokásos telefonszámot a szokásos hívásdíjon hívhatják.

Az ajánlat csak a magyarországi új ügyfelekre és csak egy hívásra érvényes. Új ügyfelek azok, akik nem használták a www.joslas24.hu oldalakon meghirdetett szolgáltatást 2018. december 31. Után.

Ha nem kapcsolják össze egy személlyel, az ingyenes hívás nem számít, és újra hívhatja az ingyenes hívást. Az ingyenes percek nem vihetők át hívások között. A hívás időtartama akkor kezdődik, amikor a hívás kapcsolódik, és akkor ér véget, amikor megszakítja a hívást.

Ingyen percekkel rendelkező hívásokhoz normál hívásdíj kerül hozzáadásra azokban az esetekben, amikor a szolgáltató normál hívásdíjat számít fel.

Ha el szeretné távolítani a telefonszámát, hogy ne kapjon több SMS-t az ingyenes percekről

kattintson ide
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_