Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 0619989352 / help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális segítő

A sámán szó tunguszkai eredetű, jelentése hozzáértő ember. A sámánok voltak az öreg vének, akik élettapasztalatok alapján lelki tanácsokat adtak szomszédaiknak és a természetben élő növények gyógyító erejét használták az egészséges életmódhoz és tudták, mi mire jó. A modern időkben a sámán már nincs gyógyítónak elismerve, bár ugyanazt a tudást a modern gyógymódok ismereteként használják és újra csomagolt formában árusítják jelen világunk orvosai. A sámánok látják, ismerik a lelki okok gyógymódját, a növények szavával, tettével, erejével gyógyítanak. Nem használják a gyógyító szót.Hogyan lehet felismerni a sámánt a mai 21. századi világban? Nem ő keres téged, hanem neked kell megtalálni.

Életforma

A sámánizmus egy életforma. Erőt a természetből merít és ehhez gyógynövényeit használja. A sámánizmust a természet tisztelete, a természethez mint intelligens élőlényhez való viszonyulás jellemzi. A középen járás tudományát tanítja. A középen járás célja az egyensúly megőrzése, annak elfogadása, hogy a kettősség világában semmi sincs párja nélkül. A jó nem létezhet rossz nélkül. A sámán hitben egy alapszabály van, minden, ami létezik, él és minden egyesül mindennel, ami kommunikál, információt cserél. A sámán az az ember, aki csak ezzel foglalkozik, ez a munkája, a küldetése, az élete. A sámán egyben egy látnok is, aki a közvetítő a létezés síkjai között. Ő az emberek lelki segítője és a természet védelmezője is.

A természeti jelek

A természeti jelek, események olvasásával a természetben kommunikál a természet szellemi lényeivel és a tőlük szerzett információk segítik azt az embercsoportot vagy közösséget, amelyben él. Amikor lelkét egy másik birodalomba küldi, dob vagy csörgő segítségével kapcsolatba léphet lelke spirituális erőivel, testvéreivel. Időnként a szent tűz parazsával eteti a dobját és hatalmas vadállatai segítik őt a fény és a sötétség világa felé vezető úton és között. A sámán a természet papja, de kőből vagy fából nem épít templomot. Az erdőben minden fa egy csoda. A hozzá forduló emberben bármikor harmóniát, egészséget tud teremteni; megszabadíthat minket minden bánattól és örömmel helyettesítheti.

A természet közelsége

Az erdő biztosítja a sámán mindennapi életéhez szükséges dolgokat is. Ha szüksége van valamire, előre megkéri a földanyát, megköszöni, elveszi, amire szüksége van, de nem többet és amikor már nincs rá szüksége, visszaadja és újra megköszöni. A sámán tökéletes harmóniában tud élni a természet szellemeivel. A föld szent számára és tudja, hogy a természet és az azt irányító erők tudatos, intelligens erők, amelyek képesek megvédeni és újjáteremteni. A sámán, aki egyben látnok is, másfajta tudatállapotba léphet, mindezt tudatos szándékkal, azonosulhat és emlékezhet mindenre, ami ott történt. A cél az, hogy megértsük, mi történt, miért és milyen okból.

Lélektisztítás

A természetben vannak olyan növények, amelyek megtisztítják a lelket, utaznak és gyógyítanak és a fejlett és a fejletlen világban egyaránt használhatóak. A két megjelölt világ között ezeknek a növényeknek a használatát törvény tiltja. A gyógymód a fűben van. Ez a növényvilág csodája. A sámán irányítani tudja a világ négy alkotóelemét, tetszés szerint megváltoztathatja azokat, és tökéletesen irányíthatja a szellemek világát. A sámánok gyakran hegyikristályt tesznek a pálca végére, ami segít megvilágítani a legsötétebb helyeket is. Egyetlen kőből vagy fadarabból kiolvashatnak egy jelentést és megjósolhatják az időjárást körülbelül két hétre.

Ősi elemek

Az ősi sámánok hite szerint időnként a sámán szellemét egy állat, például egy madár testébe helyezik, hogy így segítsenek és óvják az őket körülvevő embereket. Ez a meggyőződés mélyen gyökerezik az ősi kultúrákban, ahol a sámánok nem csupán egyéni döntések alapján válnak sámánná. A sámánok és sámánszellemek Istene vagy Istenei mindig eldöntik, hogy ki legyen alkalmas erre a fontos szerepre. Gyakran előfordul, hogy a jelölt egyfajta sámánbetegség állapotába kerül, mely során mély belső utazásra indul, és csak ezután dönti el, hogy elfogadja-e a sámáni hivatást. Ez az időszak lehetőséget nyújt a keresőnek a spirituális növekedésre és az önismeret elmélyítésére.

 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Martina lelki tanácsadó, minden helyzetben az Ön segítségére tud lenni

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Cigány jósnő

Cigány jósnő

A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
 
Ezo jóslás

Ezo jóslás

Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
 
Azonnali jóslás

Azonnali jóslás

Az azonnali jóslás modern technológiai eszközökkel teszi lehetővé a régóta fennálló...
 
Cigány jós

Cigány jós

A cigány jós általában a közössége spirituális vezetője és különleges képességekkel...
 
Ancsa jósnő

Ancsa jósnő

Ancsa jósnő különleges képességei révén látja a jövőbeli eseményeket és a múltat is...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben