Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális segítő

A sámán szó tunguszkai eredetű, jelentése: hozzáértő ember

A sámánok voltak az „Öreg Vének”, akik élettapasztalatok alapján lelki tanácsokat adtak szomszédaiknak és a természetben élő növények gyógyító erejét használták az egészséges életmódhoz és tudták, mi mire jó.

A modern időkben a sámán már nincs gyógyítónak elismerve, bár ugyanazt a tudást a modern gyógymódok ismereteként használják és újra csomagolt formában árusítják jelen világunk orvosai. A sámánok látják, ismerik a lelki okok gyógymódját, a növények szavával, tettével, erejével gyógyítanak. Nem használják a gyógyító szót.
Hogyan lehet felismerni a sámánt a mai 21. századi világban? Nem ő keres téged, hanem neked kell megtalálni. A sámánizmus egy életforma. Erőt a természetből merít és ehhez gyógynövényeit használja. A sámánizmust a természet tisztelete, a természethez mint intelligens élőlényhez való viszonyulás jellemzi.

A középen járás tudományát tanítja. A középen járás célja az egyensúly megőrzése, annak elfogadása, hogy a kettősség világában semmi sincs párja nélkül. A jó nem létezhet rossz nélkül. A sámán hitben egy alapszabály van: minden, ami létezik, él és minden egyesül mindennel, ami kommunikál, információt cserél. A sámán az az ember, aki csak ezzel foglalkozik, ez a munkája, a küldetése, az élete.

A sámán a közvetítő a létezés síkjai között. Ő az emberek lelki „segítője” és a természet védelmezője is. Ő e titkok őre. A természeti jelek, események olvasásával a természetben kommunikál a természet szellemi lényeivel és a tőlük szerzett információk segítik azt az embercsoportot vagy közösséget, amelyben él.

Amikor lelkét egy másik birodalomba küldi, dob vagy csörgő segítségével kapcsolatba léphet lelke spirituális erőivel, testvéreivel. Időnként a szent tűz parazsával eteti a dobját és hatalmas vadállatai segítik őt a fény és a sötétség világa felé vezető úton és között.

A sámán a természet papja, de kőből vagy fából nem épít templomot. Az erdőben minden fa egy csoda. A hozzá forduló emberben bármikor harmóniát, egészséget tud teremteni; megszabadíthat minket minden bánattól és örömmel helyettesítheti. Az erdő biztosítja a sámán mindennapi életéhez szükséges dolgokat is.

Ha szüksége van valamire, előre megkéri a Földanyát, megköszöni, elveszi, amire szüksége van, de nem többet és amikor már nincs rá szüksége, visszaadja és újra megköszöni.A sámán tökéletes harmóniában tud élni a természet szellemeivel. A föld szent számára és tudja, hogy a természet és az azt irányító erők tudatos, intelligens erők, amelyek képesek megvédeni és újjáteremteni.

Sámáni rituálé

A sámán „másfajta” tudatállapotba léphet, mindezt tudatos szándékkal, azonosulhat és emlékezhet mindenre, ami ott történt. A cél az, hogy megértsük, mi történt, miért és milyen okból. A természetben vannak olyan növények, amelyek megtisztítják a lelket, utaznak és gyógyítanak és a fejlett és a fejletlen világban egyaránt használhatóak. A két "megjelölt" világ között ezeknek a növényeknek a használatát törvény tiltja. A gyógymód a fűben van. Ez a növényvilág csodája.

A sámán irányítani tudja a világ négy alkotóelemét, tetszés szerint megváltoztathatja azokat, és tökéletesen irányíthatja a szellemek világát. A sámánok gyakran hegyikristályt tesznek a pálca végére, ami segít megvilágítani a legsötétebb helyeket is. Egyetlen kőből vagy fadarabból kiolvashatnak egy jelentést és megjósolhatják az időjárást körülbelül két hétre. A sámán néha madarak vagy más állatok testébe helyezheti szellemét, hogy segítse és megvédje a rábízott embereket.

Végül pedig, nem választható a sámánná válás. A sámánok és sámánszellemek Istene mindig eldönti, hogy ki legyen sámán. A kereső soha nem "fellebbezhet" e döntés ellen; el kell fogadnia ezt a létezést. Szinte minden ilyen esetben a jelölt egyfajta sámánbetegségbe esik, amíg el nem dönti, hogy sámán lesz.

 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Vivien
SZABAD
 

Vivien egy nagyon nyitott, szókimondó tanácsadó, aki bármilyen témában a segítségére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Dariusz
SZABAD
 

Dariusz egy kiváló tisztánlátó és gyertya mágus, aki tarot kártyából és...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Katalin
SZABAD
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Online sorselemzés

Online sorselemzés

Az online sorselemzés a legnépszerűbb jóslási forma. Az online sorselemzés olyan, mintha személyesen lenne a...
 
Jövőbe látás

Jövőbe látás

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás különböző eszközökkel testre...
 
Rúna jóslás

Rúna jóslás

Tudja, mi a rúna jóslás? Hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális...
 
Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_