Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 0619989352 / help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Katalin

Katalin

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével választ tud adni bármilyen kérdésére. Keresse őt bizalommal

06 90 900 938
NEM DOLGOZIK
Küldje el SMS-ben a 109 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes. Ellenkező esetben hívja a 06 90 900 938 telefonszámot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, hogy meghallgassa a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

 

Szeretettel köszöntelek. Katalin jósnő, segítő vagyok. Ha megtisztelsz bizalmaddal és felhívsz, megértő odafigyeléssel hallgatom meg a problémád, ezért bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám, ha úgy érzed, elakadtál az életutadon, netán nem tudod merre tovább, kit vagy mit válassz. Utat mutatok, és feltárom a lehetőségeid. Számomra fontos, hogy jól legyél, jól érezd magad, és megtaláld a boldogsághoz vezető utat. Tisztán érzékelésem mellé többféle kártyát is használok. Ezek plusz segítséget nyújtanak az útmutatásban. A kártyáim: Tarot, Lenormnad, Vetőkártya vagy Cigány kártya, Francia és Magyarkártya. Azt a kártyát választom, amelyik a legpontosabb választ fogja adni a feltett kérésedre, de kérheted is, ha van számodra szimpatikus kártyafajta, és azzal fogok Neked jósolni. Ha szeretnéd ingával is megnézem a választ. Pluszban, ha szükséges, a számmisztikát és asztrológiát is alkalmazom. Továbbá érzékelem az aurádban, csakráidban az elakadásokat, blokkokat. Ha szeretnéd, ezektől meg is tudlak szabadítani. Ha kéred, közérzetjavító energiát is küldök: Reiki, Blokkoldó égi energia, és a Tiszta Forrás energiája. Ha felkeltettem az érdeklődésed, szeretettel várom a hívásod.

Beszélt Katalin személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
dr. K. András véleménye szerint Katalin:

Egyetértek a kolléganő értékelésével. Igen, nekem is nagyon sokat segítettél, amiért nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm, és természetesen ajánlom Katát, pontosítok, Katalin jósnőt mindenkinek!

Dr. Kelemen E. véleménye szerint Katalin:

Kedves Katalin, úgy ismersz már, mint talán senki más. Legalább másfél éve rendszeresen felhívlak. Mindig megnyugtatnak a szép szavaid, és a hasznos tanácsaiddal, JÓSLÁSaiddal a helyes útra terelsz. Úgy gondolom, ezzel mindent el is mondtam, mennyire hiteles és megbízható vagy. Te vagy az, akit bármikor felhívhatok. Ha nem látom a zöld jelzést, akkor küldök sms-t, kérlek hogy jelentkezz be, amit meg is teszel, és pontos JÓSLATot kapok tőled. Annyira szívhez szóló minden szavad, hogy el kell mondjam, ilyen tiszta lelkű emberrel még soha nem beszéltem. Ajánlom Katikát mindenkinek.

B. Család véleménye szerint Katalin:

Ígértük, hogy visszajelzést küldünk a helyzetünkről. Köszönjük, minden rendeződött a segítsége után. Áldja meg az Isten. Kívánjuk mind a heten, hogy még sokáig tegye a jót az embereknek! Mindenkinek ajánlom Katalint.

Tünde véleménye szerint Katalin:

Fantasztikus kèpessegekkel, tudással rendelkezik Kati és szeretettel ajánlom mindenkinek! Nekem, amit elmondott útmutatót, sokat segített vele az élethelyzetem megoldásában. Abszolút ráérez a dolgokra, megérzi azt, ami a képességei, tudásának köszönhetően bekövetkezik, bekövetkezhet a kérdező személy életében. Kártyát fantasztikusan jól elemzi és olvassa össze, tudása ezen a téren is lenyűgöző. Hihetetlennek tűnik, amit szinte szinte szóra elmond, ami valóban úgy is van illetve úgy is alakul, alakulhat, ahogy Kati elmondja kifinomult, intelligens stílusával. Csodálatos jósnő!

Bulyáki Gyuláné véleménye szerint Katalin:

Szeretettel köszöntelek Katika! Amit a betegségemmel kapcsolatban mondtál, igen valós sajnos. Még most sem igazán jött rendbe. Minden úgy volt, ahogy mondtad. A magánéletemmel kapcsolatosan is minden úgy van, ahogy mondtad. Nagyon jól láttad az eseményeket. Hálás köszönetem,hogy tudtam veled beszélni, és így már tudom a betegséget kezeltetni, és jó hogy tudtam előre a dolgokat mi várható.

Albert véleménye szerint Katalin:

Köszönetet szeretnék mondani. Hamarosan újra hívni foglak.

Krisztián véleménye szerint Katalin:

Katalinnak a családom nevében is szeretném hálámat kifejezni a jóságáért. Én is többször beszéltem Katalinnal, és a családomból is már többen fordultak önhöz tanácsért, és amikor ismét problémánk adódik, önt fogjuk felhívni. Tudjuk, a 109-es kódot kell használni. Köszönet minden együttérző, igaz szaváért. Másoknak is ajánlom, hívják fel Katalint!

Nóra véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves és alapos. Többször is segitett nagyon jól látta a dolgokat valós problémákat írt le. Sokat segített! Szívesen ajánlom, valódi segítő!

Banó Brigitta Csilla véleménye szerint Katalin:

Rendkívül kedves es nagyon finom hölgy. Örulök, hogy rátaláltam és egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam. Máskor is szívesen szavazok neki bizalmat, és jósoltatok vele. Érzem, hogy őszinte, és valóban tiszta és önzetlen segítségnyújtásban és valóban segíteni akar és tud is! Áldja meg az ég, nagyon jó egészséget kívánok még nagyon sokáig, és szerencsét az életben! Köszönöm szépen!

Nina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin:

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin:

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin:

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Katalin véleménye szerint Katalin:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin:

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

 


Érdekes olvasnivaló cikkek

Cigány jósnő

Cigány jósnő

A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
 
Ezo jóslás

Ezo jóslás

Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
 
Azonnali jóslás

Azonnali jóslás

Az azonnali jóslás modern technológiai eszközökkel teszi lehetővé a régóta fennálló...
 
Cigány jós

Cigány jós

A cigány jós általában a közössége spirituális vezetője és különleges képességekkel...
 
Ancsa jósnő

Ancsa jósnő

Ancsa jósnő különleges képességei révén látja a jövőbeli eseményeket és a múltat is...
 
Martina
SZABAD
 

Martina lelki tanácsadó, minden helyzetben az Ön segítségére tud lenni

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben