06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Marcsi

Marcsi

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére pontos választ ad

Hívja a 06 90 900 938 telefonszámot és nyomja meg a 3-as gombot a menüben. Adja meg a 108 számot, hogy kapcsolatba léphessen velem. 900 Ft/perc

 

Szeretettel üdvözöllek, Marcsi vagyok. Spirituális képességeimet születésemkor rendelték hozzám a felsőbb útmutatók. Már egészen gyerekkoromban tisztán láttam előre a történéseket, majd kamaszkoromban kezembe került a cigány kártya. Azonnal vonzódni kezdtem hozzá és ez a vonzódás kölcsönös volt, mert a kártya beszélt nekem. Azóta rendszeresen használom a saját életem során is, és mások segítése érdekében is. A kártya pedig nem hazudik, mutatja az utat. Időnként használok pálcát és ha igényled, közérzetjavító energiát küldök neked. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám, türelemmel és empátiával hallgatlak és tudásom legjavát állítom a szolgálatodba. Szeretettel várom a hívásodat.

Beszélt Marcsi személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Adrien véleménye szerint Marcsi:

Párkapcsolati problémával fordultam Marcsihoz. Türelmes és valóban nagyon remek jósnő, olyan szinten mondta el nekem, hogy mi vár rám, hogy az döbbenet. Ez kb. három hete volt. Ma látom, hogy minden szava igaznak bizonyult. Ezek után azt gondolom, a tanácsait is érdemes megfogadom. Csak ajánlani tudom!

Beáta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap késő este hívtam Marcsit. Minden kérdésemre választ kaptam és sok biztatást. Rendezetlen most a magánéletem és jókor jött a támogatás, és az, hogy megtudtam, nem reménytelen a helyzetem. Marcsi kedves volt és türelmes, hálát adtam az égnek, hogy találkoztam vele! Kedves Marcsi! Azt kívánom, hogy neked is teljesüljön minden kívánságod!

Ernő véleménye szerint Marcsi:

Munkával kapcsolatos kérdéssel fordultam Marcsihoz a múlt héten. A tanácsát megfogadtam és remekül jártam vele. Igazi, empatikus jósnő, aki úgy ad tanácsot, hogy közben emberséges és nagyon kedves, vidám is! Csak ajánlani tudom!

Brigitta véleménye szerint Marcsi:

Tegnap este negyedjére kerestem meg Marcsit. Neki valóban beszél a kártya, minden szava igaz!

Ági véleménye szerint Marcsi:

Kedves Marcsi! Minden kérdésünkre részletesen válaszoltál.....végig beszéltük a családom minden közeli tagjának a természetét, jelenét és jövőjét. Megbízható válaszokat kaptunk tőled és türelmet, kedvességet, hisz a családunk tagjai felváltva kérdezgettek. Köszönjük szépen! Ígértük, hogy keresni fogunk még, és ez így is lesz! Csak ajánlani tudunk másoknak is!

Krisztina véleménye szerint Marcsi:

Köszönöm Marcsi, segítséget kértem és kaptam. Máskor is hozzád fordulok!

Sára véleménye szerint Marcsi:

Marcsival ma beszéltem először és azt hiszem nem utoljára. Minden kérdésemre kimerítő választ adott, az külön fontos volt számomra, hogy hagyományos kártyajós, csak ajánlani tudom mindenkinek!

ÉVA véleménye szerint Marcsi:

Kedves Jósnő, köszönöm, hogy iránytmutatott és megnyugtatott nem is olyan rossz a helyzet, mint én gondoltam. Ajánlani tudom másoknak is.

Éva véleménye szerint Marcsi:

Marcsi kártyái valóban beszédesek. Az én esetemben elmondták, hogy mi a családon belüli problémánk, és hogyan oldható meg. Sikeresen helyrehoztam a kapcsolatunkat a férjemmel, úgy hogy a tanácsait követtem. Remek útmutatást kaptam!

Kati véleménye szerint Marcsi:

Kedves jósnő, köszönöm a tanácsait....így fogok tenni! Nagyon szimpatikus és türelmes, kedves volt! Ajánlani tudom!

 


Ajánlott cikkek

Numerológia

Numerológia

A numerológia a számok világa. Ismeretével élete alakulásába tekinthet bele. A numerológia számai energiát...
 
Javítsd az életed

Javítsd az életed

Hogyan vigyázlelki jólétedre és javítsd az életed? A célok meghatározásának a fontossága. Javítsd az életed...
 
Ezotéria

Ezotéria

Az ezotéria egy kollektív fogalom, amely utat nyit a szellemi világ felé. Az ezotéria útja a...
 
A cigánykártya jóslás

A cigánykártya jóslás

A cigánykártya jóslás a jóslás egyik legrégebbi formájának tartják. A cigánykártya jóslás a jövőt...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben