MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Katalin
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Katalin

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével választ tud adni bármilyen kérdésére. Keresse őt bizalommal.

750 Ft/perc
 
Elérhető
 
mellék
109
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel köszöntelek! Katalin jósnő, segítő vagyok. Ha megtisztelsz bizalmaddal és felhívsz, megértő odafigyeléssel hallgatom meg a problémád, ezért bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám, ha úgy érzed, elakadtál az életutadon, netán nem tudod merre tovább, kit vagy mit válassz. Utat mutatok, és feltárom a lehetőségeid. Számomra fontos, hogy jól legyél, jól érezd magad, és megtaláld a boldogsághoz vezető utat. Tisztán érzékelésem mellé többféle kártyát is használok. Ezek plusz segítséget nyújtanak az útmutatásban. A kártyáim: Tarot, Lenormnad, Vetőkártya/Cigány kártya, Francia és Magyarkártya. Azt a kártyát választom, amelyik a legpontosabb választ fogja adni a feltett kérésedre, de kérheted is, ha van számodra szimpatikus kártyafajta, és azzal fogok Neked jósolni. Ha szeretnéd ingával is megnézem a választ. Pluszban, ha szükséges, a számmisztikát és asztrológiát is alkalmazom. Továbbá érzékelem az aurádban, csakráidban az elakadásokat, blokkokat. Ha szeretnéd, ezektől meg is tudlak szabadítani. Ha kéred, közérzetjavító energiát is küldök: Reiki, Blokkoldó égi energia, és a Tiszta Forrás energiája. Ha felkeltettem az érdeklődésed, szeretettel várom a hívásod!

Ügyfél ajánlások

Nina írta:

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Farsang Ildikó írta:

Drága Katikaegy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó írta:

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia írta:

Nagyon kedves segìtőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina írta:

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Katalin írta:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak; hogy Katalinnal tudtam beszélni; tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük; hogy vagy nekünk.

Endre írta:

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
 


Általam ajánlott olvasmányok

Jóslás telefonon

Jóslás telefonon

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes...
 
Online jóslás

Online jóslás

Megbízható az online jóslás? Az online jóslás nagyon megbízható, szinte olyan, mint egy szemtől szembeni...
 
Karma

Karma

A karma alapja a kegyelem és a szeretet. A karma mind a cselekvést, mind az ok és okozat törvényét...
 
Látó képességgel születni

Látó képességgel születni

A jóslásnak sok aspektusa a látó képességet is magába foglalja. De miylen lehet látó képességgel...
 
Ezotéria

Ezotéria

Az ezotéria egy kollektív fogalom, amely utat nyit a szellemi világ felé. Az ezotéria útja a...
 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Xénia
Elérhető
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Hajnal
Elérhető
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Karolina
Elérhető
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Martina
Elérhető
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Ancsa
Elérhető
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom