Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Katalin
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Katalin

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével választ tud adni bármilyen kérdésére. Keresse őt bizalommal

900 Ft/perc
 
NEM DOLGOZIK
 
109
NEM DOLGOZIK
JELEZZ NEKEM
Küldje el SMS-ben a 109 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes.

 

Szeretettel köszöntelek. Katalin jósnő, segítő vagyok. Ha megtisztelsz bizalmaddal és felhívsz, megértő odafigyeléssel hallgatom meg a problémád, ezért bátran és bizalommal fordulhatsz hozzám, ha úgy érzed, elakadtál az életutadon, netán nem tudod merre tovább, kit vagy mit válassz. Utat mutatok, és feltárom a lehetőségeid. Számomra fontos, hogy jól legyél, jól érezd magad, és megtaláld a boldogsághoz vezető utat. Tisztán érzékelésem mellé többféle kártyát is használok. Ezek plusz segítséget nyújtanak az útmutatásban. A kártyáim: Tarot, Lenormnad, Vetőkártya vagy Cigány kártya, Francia és Magyarkártya. Azt a kártyát választom, amelyik a legpontosabb választ fogja adni a feltett kérésedre, de kérheted is, ha van számodra szimpatikus kártyafajta, és azzal fogok Neked jósolni. Ha szeretnéd ingával is megnézem a választ. Pluszban, ha szükséges, a számmisztikát és asztrológiát is alkalmazom. Továbbá érzékelem az aurádban, csakráidban az elakadásokat, blokkokat. Ha szeretnéd, ezektől meg is tudlak szabadítani. Ha kéred, közérzetjavító energiát is küldök: Reiki, Blokkoldó égi energia, és a Tiszta Forrás energiája. Ha felkeltettem az érdeklődésed, szeretettel várom a hívásod.

Beszélt Katalin (109) személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Ön neve:
Üzenet
KüldésAblak bezárása
Nina véleménye szerint Katalin (109):

Sziasztok! Szeretném Katit ajánlani. Hívjátok, ha hiteles személlyel beszélnétek. Jóslásban és energiaküldésben, blokkoldásban is hiteles. Az oldás óta fellélegeztem, jobb a közérzetem. Nem érzem azt a lelkifájdalmat, ami hónapok óta keserítette az életem.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin (109):

Drága Katika egy végtelen türelmes, egy nagytudással rendelkező jós. Mindenkinek szìvből ajánlom, csodás tudása van. Köszönöm a segitséged.

Farsang Ildikó véleménye szerint Katalin (109):

Szia drága Katalin! Köszönöm a segítséged, mindig önzetlenül segítesz. Az igazat mondod és ha arra van szükségem, helyre teszel. Eddig minden bejött, amit mondtál. Most kicsit mélyponton vagyok, de bíznom kell benned és lelkem rajta, megfogadom a tanácsod! Te egy csodás ember vagy.

Antonia véleménye szerint Katalin (109):

Nagyon kedves segítőkész hölgyet ismertem meg Katalin személyében. Jòslatai lényegretörőek, szépen sorra bejönnek. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Köszönöm Katika

Georgina véleménye szerint Katalin (109):

Sziasztok! Többször beszéltem már Katikával,csak ajánlani tudom,eddig mindent meg mondott, számomra ő az igazi Jós! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv Gina

Katalin véleménye szerint Katalin (109):

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy Katalinnal tudtam beszélni, tanácsot kérni. Nagyon kedves hölgy és az élet bàrmely területén útmutatást ad. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Endre véleménye szerint Katalin (109):

Pár nappal ezelőtt beszéltem Katalinnal. Nagyon hálás vagyok az őszinte szavaièrt, ami akkor fájt, de ma már látom igaza volt. Pluszban megemlítem, a lényegre fordította a figyelmet, nem húzta az időt üres fecsegéssel. Csak köszönetet szerettem volna mondani.

 


Ajánlott cikkek

Ezotéria

Ezotéria

Az ezotéria egy kollektív fogalom, amely utat nyit a szellemi világ felé. Az ezotéria útja a...
 
Szerelmi tarot Jóslás

Szerelmi tarot Jóslás

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás ráirányít a válaszra váró...
 
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális...
 
Jóslás telefonon

Jóslás telefonon

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
MarcsiÚj!
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben