MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Jövőbe látás

Jövőbe látás

Sokféle kártyát használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása az iránymutató.


Különféle ezoterikus tevékenységek vagy tudományterületek léteznek, amelyek segítségével lehetséges a jövőbe látás, de az emberi belső térbe is betekinthetünk.

Ősidők óta működnek, mert az emberek mindig is szerették volna tudni, mi vagy ki vár rájuk , mire kell figyelni és hogyan kell segíteni a gonoszban vagy a jóban, beleértve a mindenféle jóslást, a legkülönbözőbb háttérrel, asztrológia, numerológia, kézi olvasás, de az egyik legismertebb tudományág: a kártyaolvasás. Ez azt jelenti, hogy megértsük az egyes kártyák jelentését színük és értékeik szerint, megtanuljuk kombinációban értelmezni őket és érzékenyen összekapcsoljuk őket azzal a személlyel, aki magyarázatot keres élethelyzetére és perspektívájára, de pszichológus is egyben.

Jövőbe látás a numerológiával:
A numerológia egy modern kifejezés a számok jelentésének értelmezésére. A neve a latin numerus - számból származik. Számok és rezgéseik vizsgálata, gyökerei a távoli múltban vannak.

A bibliai időkben is tudták az emberek, hogy a számoknak és rezgéseiknek nagy jelentősége van. Minden ilyen rezgés erősen befolyásolja az életünket. Az egytől a kilencig terjedő számok képviselik a teremtés teljes folyamatát, az Univerzum születésének kezdetétől fogva. A numerológia szorosan kapcsolódik az asztrológiához és kiegészítik egymást.

A numerológiának köszönhetően megérthetjük, miért vagyunk azok, akik vagyunk, miért vonz minket valaki és jobban megértjük egymást és másokat. És fordítva - miért nem találunk közös hangot néhány emberrel. Megtudjuk, milyen az életmódunk és merre tart. Mi a megfelelő egy adott időpontban és mit kell kerülni.

Mindez a születés dátumától kezdve megtalálható. Meg lehet határozni, hogy mit jelent saját létünk. Milyen hely alkalmas számunkra, lakásra vagy munkára. Bármi, ami az életünkkel kapcsolatos, valóban megszámolható. Határozza meg az élet olyan fontos eseményének dátumát, mint az esküvő, házvásárlás, vállalkozás vagy tanulmány megkezdése. Ez az érdekes számjáték a siker kulcsa, csak meg kell érteni őket. Amikor születünk, számokat és így rezgéseket kapunk, amelyek az egész életünkön át hatnak ránk.

A jövőbe látás az asztrológiával:

Az asztrológia több ezer éves tudomány, amely a bolygók helyzetét vizsgálja egy adott pillanatban és egy adott helyen a Földön, és ennek megfelelően értelmezi szimbolikus jelentését. A kiindulópont az a nézet, hogy a minket körülvevő univerzum egy élő rendszer, amely folyamatosan fejlődik és ahol minden összefügg egymással. Ha a rendszer bármely része megváltozik, az az egészre és fordítva hat. Ezt a kozmikus egységet a tér és az idő közötti kapcsolatként is érzékelik. Az időt az asztrológia nem csak hagyományos, mérhető módon érzékeli. Minden tartalmazza a múlt, a jelen és a jövő csíráinak nyomait.

Az a tény, hogy az asztrológusok felfedhetik a lehetséges jövőbeli fejleményeket, felveti a kérdést, hogy az embernek mennyire van szabad akarata dönteni az életéről. Tudomásul kell vennünk, hogy a bolygók horoszkópban elfoglalt helyzete nem az oka annak, hogy az ember hogyan viselkedjen. Csak bizonyos tehetségeket szimbolizál, amelyek megvalósításhoz vezetnek. Azonban, hogy a feltételezés megtörtént-e, az egyén döntéseitől függ. A csillagok jelzik, de nem jelzik.

Az asztrológiában a szimbólumok nyelvét használjuk, amelyet természetünk különféle aspektusainak megnevezésére és az emberi élet egyéb összetettségének magyarázatára használunk. Minden szimbólum jelentése nagyon széles. Az asztrológiai értelmezés művészete a szimbolizmus megértésén alapul, de az asztrológus személyiségén is.

Az asztrológia nem nevezhető közönséges placebónak. Az asztrológia valójában működik, bár ezt nehéz bizonyítani. Dr. nagyon előrehaladt ezen a téren. Michel Gauquelin francia asztrológus, pszichológus és matematikus, aki feleségével együtt megpróbálta statisztikailag igazolni az asztrológia érvényességét. Összehasonlították egyes bolygók helyzetét a horoszkópban az emberi szakmákkal. A kutatás egy, a szakterületükön híressé vált személyek ezreinek adatlistáján alapult. Munkájuk eredményei statisztikailag szignifikáns kapcsolatot erősítettek meg a Szaturnusz bolygó helyzete és a tudós, a Mars és a legjobb sportoló, a Jupiter és a színész vagy politikus, a Hold és az író szakmái között.

Az asztrológia még mindig tele van sok hamis és téves elképzeléssel. Csak az alkothat objektív véleményt, aki maga is kipróbálja az asztrológiát, értelmezi a horoszkópját, vagy elmegy annak tanulmányozásába.

A jövőbe látás rúnákkal:

A rúnák ősi ismereteket tartalmaznak az élet legfontosabb területeiről. Ha tájékozódni tudunk és olvashatunk a szimbolikájukban, sok érdekes dolgot megtudhatunk életünkről. A jelenlegi gondjaikról, valamint a ránk váró jövőbeli dolgokról.
Nem szükséges a rúnák útján kapott jóslatot megváltoztathatatlannak és véglegesnek tekinteni. Hozzáállásunkkal és döntéseinkkel befolyásolhatjuk jövőnket. A helyes életdöntéshez azonban optimizmusra és a saját képességeinkbe vetett hitre van szükségünk. Nem szabad engednünk kételyeknek vagy átmeneti életbukásoknak.

 

Ismerje meg a(z) Jövőbe látás világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AncsaAncsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
BarbaraBarbara
Elérhető
Barbaramellék 210Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,...
 

Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Kristálygömb

188 megtekintés

Az kristálygömb minden olyan kérdésre válaszol, amely egyértelmű választ vár. A kristálygömb varázslatos tárgy. Nem csak jósoknak, hanem mindenki számára alkalmas.

 

Jóslás

440 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni.

 

Rúna jóslás

12214 megtekintés

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.

 

Szerelmi horoszkóp

2176 megtekintés

Milyen típusú emberek illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét.

 

Online jóslás

2911 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

232635 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom