Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Jövőbe látás

Jövőbe látás

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás különböző eszközökkel testre szabható

Különféle ezoterikus tevékenységek vagy tudományterületek léteznek, amelyek segítségével lehetséges a jövőbe látás, de az emberi belső térbe is betekinthetünk. A jövőbe látás ősidők óta működik, mert az emberek mindig is szerették volna tudni, ki vagy mi vár rájuk, mire kell figyelni. A jövőbe látás alapja, hogy megértsük az egyes kártyák jelentését színük és értékeik szerint, megtanuljuk kombinációban értelmezni őket és érzékenyen összekapcsoljuk őket azzal a személlyel, aki magyarázatot keres élethelyzetére és perspektívája. A numerológia egy modern kifejezés a számok jelentésének értelmezésére.

Honnan származik

A neve a latin numerus szóból származik, ami számot jelent. Számok és rezgéseik vizsgálata, gyökerei a távoli múltban vannak. A bibliai időkben is tudták az emberek, hogy a számoknak és rezgéseiknek nagy jelentősége van. A jövőbe látás már akkor is nagy érdeklődéssel volt körülvéve. Minden rezgés erősen befolyásolja az életünket. Az egytől a kilencig terjedő számok képviselik a teremtés teljes folyamatát, az Univerzum születésének kezdetétől fogva. A numerológia szorosan kapcsolódik az asztrológiához és kiegészítik egymást. A numerológiának köszönhetően megérthetjük, miért vagyunk azok, akik vagyunk, miért vonz minket valaki és jobban megértjük egymást és másokat. És fordítva. Miért nem találunk közös hangot néhány emberrel?

Számjáték

Megtudjuk, milyen az életmódunk és merre tart. Mi a megfelelő egy adott időpontban és mit kell kerülni. Mindez a születés dátumában megtalálható. Meg lehet határozni, hogy mit jelent saját létünk. Bármi, ami az életünkkel kapcsolatos, valóban megszámolható. Határozza meg az élet olyan fontos eseményének dátumát, mint az esküvő, házvásárlás, vállalkozás vagy tanulmány megkezdése. Ez az érdekes számjáték a siker kulcsa, csak meg kell érteni őket. Amikor születünk, számokat és így rezgéseket kapunk, amelyek az egész életünkön át hatnak ránk. Az asztrológia több ezer éves tudomány, amely a bolygók helyzetét vizsgálja egy adott pillanatban és egy adott helyen a Földön, és ennek megfelelően értelmezi szimbolikus jelentését.

Minden összefügg

A kiindulópont az a nézet, hogy a minket körülvevő univerzum egy élő rendszer, amely folyamatosan fejlődik és ahol minden összefügg egymással. Ha a rendszer bármely része megváltozik, az az egészre és fordítva hat. Ezt a kozmikus egységet a tér és az idő közötti kapcsolatként is érzékelik. Az időt az asztrológia nem csak hagyományos, mérhető módon érzékeli. Minden tartalmazza a múlt, a jelen és a jövő csíráinak nyomait. Az a tény, hogy az asztrológusok felfedhetik a lehetséges jövőbeli fejleményeket, felveti a kérdést, hogy az embernek mennyire van szabad akarata dönteni az életéről. Tudomásul kell vennünk, hogy a bolygók horoszkópban elfoglalt helyzete nem az oka annak, hogy az ember hogyan viselkedjen.

Döntéseink határozzák meg

Csak bizonyos tehetségeket szimbolizál, amelyek megvalósításhoz vezetnek. Azonban, hogy a feltételezés megtörtént-e, az egyén döntéseitől függ. Az asztrológia még mindig tele van sok hamis és téves elképzeléssel. Csak az alkothat objektív véleményt, aki maga is kipróbálja az asztrológiát, értelmezi a horoszkópját, vagy elmegy annak tanulmányozásába. A rúnák ősi ismereteket tartalmaznak az élet legfontosabb területeiről. Ha tájékozódni tudunk és olvashatunk a szimbolikájukban, sok érdekes dolgot megtudhatunk életünkről, a jelenlegi gondjaikról, valamint a ránk váró jövőbeli dolgokról.

Hit

Nem szükséges a rúnák útján kapott jóslatot megváltoztathatatlannak és véglegesnek tekinteni. Hozzáállásunkkal és döntéseinkkel befolyásolhatjuk jövőnket. A helyes életdöntéshez azonban optimizmusra és a saját képességeinkbe vetett hitre van szükségünk. Nem szabad engednünk kételyeknek vagy átmeneti életbukásoknak.

 
Krisztina
SZABAD
 

Krisztina jósnő különleges képességei révén képes segíteni azoknak, akiknek megoldást...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Igazmondó jóslás

Igazmondó jóslás

Az igazmondó jóslás során az emberek gyakran megtapasztalják az intuíció és a belső bölcsesség...
 
Ezo tv jósok

Ezo tv jósok

Az ezo tv jósok segítenek eligazodni az élet kihívásaiban és segítségükkel megtalálhatjuk a belső békét és...
 
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális...
 
Online sorselemzés

Online sorselemzés

Az online sorselemzés a legnépszerűbb jóslási forma. Az online sorselemzés olyan, mintha személyesen lenne a...
 
Rúna jóslás

Rúna jóslás

Tudja, mi a rúna jóslás? Hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_