MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Jóslás

Jóslás

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni

Különféle ezoterikus tevékenységek vagy tudományterületek léteznek, amelyekkel a jövőbe vagy a múltba, de az emberi belső térbe is be lehet tekinteni.

Ősidők óta jelen vannak, mert az emberek mindig is szerették volna tudni, hogy mi vagy ki vár rájuk, mire kell figyelni, és hogyan tudnak segíteni magukon a rossztól vagy a jótól.

Ezek közé tartozik mindenféle jóslás, különféle forrásokból, asztrológia, numerológia, kézi olvasás, de az egyik legismertebb tudományág a kártyaolvasás. Nem csak a különleges képességekkel rendelkező egyének számára van fenntartva, hanem megtanulható. Ez azt jelenti, hogy megértsük azokat a jelentéseket, amelyeket az egyes kártyák színük és értékeik szerint hordoznak, megtanulják kombinációban értelmezni őket és érzékenyen összekapcsolják azokat azzal a személlyel, aki magyarázatot keres élethelyzetére és perspektívájára.

Mert a jövendőmondó nemcsak a kártyaadatok megfejtője, hanem pszichológus is.

Jövő előrejelzése numerológia segítségével:

A numerológia egy modern kifejezés a számok jelentésének értelmezésére. A neve a latin numerus - számból származik. Számok és rezgéseik vizsgálata, gyökerei a távoli múltban vannak. A bibliai időkben is tudták az emberek
hogy a számoknak és azok rezgéseinek nagy jelentősége van. Minden ilyen rezgés erősen befolyásolja az életünket. Az egytől kilencig terjedő számok képviselik a teremtés teljes folyamata az Univerzum születésének kezdetétől fogva.

A numerológia szorosan kapcsolódik az asztrológiához és kiegészítik egymást.

A numerológiának köszönhetően megérthetjük, miért vagyunk azok, akik vagyunk, miért vonz minket valaki, és jobban megértjük egymást, mint mások. Ezzel szemben miért nem találunk közös hangot néhány emberrel. Megtudjuk, milyen az életmódunk és merre tart. Mi a megfelelő egy adott időpontban, és mit kell kerülni. Mindez a születés dátumától kezdve megtalálható. Meg lehet határozni, hogy mit jelent jelentésünk. Milyen hely alkalmas számunkra lakásra vagy munkára. Minden, ami összefügg az életünkkel, megszámolható. Határozza meg az élet olyan fontos eseményének dátumát, mint az esküvő, a családi ház megvásárlása, a vállalkozás vagy a tanulmány megkezdése. Ez az érdekes számjáték a siker kulcsa, csak értse meg őket. Mire születünk, számokat és így rezgéseket kapunk, amelyek az egész életen át hatnak ránk.

A jövő előrejelzése asztrológiával:

Az asztrológia több ezer éves tudomány, amely a bolygók helyzetét vizsgálja egy adott pillanatban és a Föld egy adott helyéről, és ennek megfelelően értelmezi szimbolikus jelentését. A kiindulópont az a nézet, hogy a minket körülvevő univerzum egy élő rendszer, amely folyamatosan fejlődik, és ahol minden összefügg egymással. Ha a rendszer bármely része megváltozik, az az egészre és fordítva hat. Ezt a kozmikus egységet a tér és az idő közötti kapcsolatként is érzékelik. Az időt az asztrológia nem csak hagyományos, mérhető módon érzékeli. Minden tartalmazza a múlt, a jelen és a jövő csíráinak nyomait.

Az a tény, hogy az asztrológusok felfedhetik az esetleges jövőbeli fejleményeket, felveti a kérdést, hogy az embernek mennyire van szabad akarata dönteni az életéről. Tudomásul kell vennünk, hogy a bolygók horoszkópban elfoglalt helyzete nem az oka annak, hogy hogyan viselkedjen az ember. Csak bizonyos tehetségeket szimbolizál, amelyek megvalósításhoz vezetnek. Azonban, hogy a feltételezés megtörtént-e, az egyén döntéseitől függ. A csillagok jelzik, de nem jelzik.

Az asztrológiában a szimbólumok nyelvét használjuk, amelyet természetünk különféle aspektusainak megnevezésére és az emberi élet egyéb összetettségének magyarázatára használunk. Minden szimbólum jelentése nagyon széles. Az asztrológiai értelmezés művészete a szimbolizmus megértésén alapszik, de az asztrológus személyiségén is.

Az asztrológia nem írható le hétköznapi placebóként. Az asztrológia valóban működik, bár ezt nehéz bizonyítani. Dr. nagyon előrehaladt ezen a téren. Michel Gauquelin francia asztrológus, pszichológus és matematikus, aki feleségével együtt megpróbálta statisztikailag igazolni az asztrológia érvényességét. Összehasonlították egyes bolygók helyzetét a horoszkópban az emberi szakmákkal. A kutatás több ezer olyan személy adatainak listáján alapult, akik a maguk területén váltak híressé. Munkájuk eredményei statisztikailag szignifikáns kapcsolatot erősítettek meg a Szaturnusz bolygó helyzete és a tudós, a Mars és a legjobb sportoló, a Jupiter és a színész vagy politikus, a Hold és az író szakmái között.

Az asztrológia még mindig tele van sok hamis és téves elképzeléssel. Csak az alkothat objektív véleményt, aki maga is kipróbálja az asztrológiát, és amelynek horoszkópját tolmácsolják, vagy elmegy annak tanulmányozásába.

A jövő jóslása rúnákkal:

A rúnák ősi ismereteket tartalmaznak az élet legfontosabb területeiről. Ha tájékozódni tudunk és olvashatunk a szimbolikájukban, sok érdekes dolgot megtudhatunk életünkről. A jelenlegi gondjaikról, valamint a ránk váró jövőbeni dolgokról.

Nem szükséges a rúnák útján kapott jóslatot megváltoztathatatlannak és véglegesnek tekinteni. Hozzáállásunkkal és döntéseinkkel befolyásolhatjuk jövőnket. A helyes életdöntéshez azonban optimizmusra és a saját képességeinkbe vetett hitre van szükségünk. Nem szabad engednünk kételyeknek vagy átmeneti életbukásoknak. Minden tapasztalat, még a negatív is, saját jövőképünkkel gazdagítja a jövőben.

A jövő jóslása ingával:

Mindannyian szeretnénk megtudni a sok kérdésre adandó válaszokat, feltárni a titok leplét és megismerni, mi rejlik a jövőben ... Gyakran nekünk is az élet útkereszteződésében kell eldöntenünk, hogy melyik utat kell megtenni. Ezért járunk jósokhoz, asztrológusokhoz, de segíthetünk magunkon is, és megkérdezhetjük az ingát. Hogyan lehet vele együttműködni, hogy a megfelelő információkat megszerezzük tőle? Készítmény
Fontos, hogy ráhangolódjunk az inga működésére, optimális munkakörnyezetet és hangulatot teremtsünk. Ha valahol olyan helyen tartózkodik, ahol nehéz koncentrálni, keressen meg egy helyet, ahol senki sem fog zavarni.

Nyugodj meg, csukd be a szemed, légy lassan és nyugodtan. A kapcsolat a tudatalattival akkor jön létre, amikor úgy érzi, hogy a test behatol a hőbe. Nyissa meg magát az ingán keresztül szerzett sokféle és gyakran nagyon meglepő információ előtt, és semleges álláspontot képviseljen a lehetséges eredmények felé. De vigyázzon, ne legyen merev vagy görcsös. Ne felejtsd el azt sem, hogy csak közvetítő vagy az energia áramlása és az inga között.

Hogyan tartsuk helyesen az ingát?
Az ingát úgy kell tartani, hogy szabadon és korlátozás nélkül mozoghasson, a csuklónak (gömb, féldrágakő stb ...) pedig olyan hosszúnak kell lennie, hogy az inga meg tudjon lendülni. Tartsa az ingát erősen, de lazán a hüvelykujja és a mutatóujja között, hagyva, hogy szabadon lógjon. Ne támaszkodjon könyökével az asztalra, különösen kezdettől fogva, lazán nyomja a testéhez, hogy a kar alsó része nyugalomban maradjon. Nyugodt lesz a hozzáállásod, és fogékonyabb leszel.

Milyen kérdéseket kell feltenni?

Kérdezhet bármit, de fontos legalább néhány alapvető szabály betartása. Először is meg kell fogalmazni a kérdést helyesen. Egyszerűnek és egyértelműnek kell lennie, és egyetlen mondatban sem lehet két kérdés. Jobb, ha pozitív kérdést teszünk fel (jó ez a döntés?). Egy másik szabály az, hogy ne kérdezz semmit, amit már tudsz (az egyetlen kivétel az, amikor megtudod a személyi kódot, amikor először dolgozol az ingával). Soha ne kérdezd kíváncsiságból, és mit tehetnél, hogy másnak ártson vagy ártson. Ne keressen választ versenyekre, játékokra, fogadásokra stb. A legjobb, ha a nehézségek vagy betegségek okairól, a blokkolt energiaközpontokról vagy a meridiánokról, a tehetségről, a tulajdonságokról, az alternatív kezelésekről, a megfelelő táplálkozásról, a szakmai orientációról, az önismeretről kérdezünk, ami jó vagy rossz hatással van a térségre.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "Jóslás" hívja fel egyikünket:

ÁgnesÚj!
Elérhető
Új! Ágnesmellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Zsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Inci
Elérhető
Incimellék 285Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás,...
 

Faragóné Inci személyében egy fantasztikus tisztánlátó és kártyajós segítségét kérheti...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Jóslás telefonon

408 megtekintés

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes jóslással

 

Kristálygömb

719 megtekintés

Az kristálygömb egyértelmű válaszokat ad. A kristálygömb varázslatos tárgy, nem csak jósoknak, hanem mindenki számára alkalmas

 

Jövőbe látás

1101 megtekintés

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása különböző eszközökkel testre szabható

 

Rúna jóslás

14824 megtekintés

Bemutatjuk, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal

 

Szerelmi horoszkóp

2569 megtekintés

Kik illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom