Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé hűségesekig

Az állatövi jegyek leghűségesebbektől a legkevésbé hűségesekig.

1. Rák - állatövi jegy (június 21. - július 22.)
A Rák a leghűségesebb csillagjegy. Amíg az érzelmi szükségleteik kielégülnek, és biztonságban érzik magukat a kapcsolatukban, addig kifogástalanok. A Rákok nagyon védelmezőek, és teljesen beleadják magukat a kapcsolatukba. Nem gondolnak arra, hogy megcsalják a partnerüket, és megbízhatóak.

2. Skorpió - állatövi jegy (október 23. - november 21.)
A Skorpióknak időre van szükségük ahhoz, hogy elengedjék a védelmet és bízzanak. Ha azonban egyszer már szoros kapcsolatot alakítottak ki partnerükkel, rendkívül hűségesek. Légy azonban óvatos, mert ha megbántva vagy elárulva érzik magukat, a Skorpiók bosszúálló lélekkel rendelkeznek. A dolgok ilyenkor eldurvulhatnak.

3. Bak - állatövi jegy (december 22. - január 19.)
A Bakok nagyon komolyan veszik a kötelezettségeket, és az egyik leghűségesebb csillagjegyek közé tartoznak. Amikor egy kapcsolatban vannak, nem tesznek semmit, ami azt veszélyeztetné. Ha a Bak boldogtalan, inkább szakít, minthogy megcsalja a partnerét. A Bakok mindig mindent megtesznek a kapcsolatuk javítása érdekében.

4. Szűz - állatövi jegy (augusztus 23. - szeptember 22.)
A Szüzek nagyon hűségesek. Annyira félnek attól, hogy lebuknak, hogy ritkán merik megcsalni a partnerüket. Másrészt a szüzeknek nagyon magasak az elvárásaik. Gyakran hosszú időbe telik, amíg megtalálják az ideáljaiknak megfelelő partnert, ezért mindent megtesznek, hogy megtartsák őt.

5. Bika - állatövi jegy (április 20. - május 20.)
A Bika inkább vádolja partnerét házasságtöréssel, mint hogy megcsalja. Ennek oka, hogy a Bika jegyűek hűségesek és rendkívül odaadóak a partnerükhöz, amikor szerelmesek. Ők azonban nagyon gyanakvóak és féltékenyek.

6. Oroszlán - állatövi jegy (július 23. - augusztus 22.)
A Oroszlánok nagyon hűségesek, amíg megkapnak minden figyelmet, amire szükségük van. Az Oroszlán hűtlenséget követhet el, ha úgy érzi, hogy partnere elhanyagolja. Abszolút értelemben azonban a hűtlenség teljesen ellentétes az Oroszlán értékrendjével, aki általában őszinte és odaadó.

7. Halak - állatövi jegy (február 19. - március 20.)
A Halak szeretnek flörtölni, de nem szívesen okoznak csalódást, különösen, ha szerelmesek. A Halak hűségesek, sőt megbocsátják partnerük hűtlenségét.

8. Mérleg - állatövi jegy (szeptember 23. - október 22.)
A Mérlegek szeretik az egyensúlyt, ami arra utalhat, hogy hűségesek. Ha azonban a Mérleg unatkozik vagy megkérdőjelezi a partnerét, akkor a szakítás helyett inkább úgy dönthet, hogy máshol keresgél.

9. Kos - állatövi jegy (március 21. - április 19.)
A Kosok nem arról híresek, hogy a leghűségesebbek a csillagjegyek közül, különösen, ha unatkoznak a kapcsolatukban. A Kos az impulzusai szerint cselekszik, és nem mindig gondolkodik tettei következményein. Még akkor is tagadhatják a csalást, ha tetten érik őket. A Kosnak szüksége van arra, hogy a partnere stimulálja és kényeztesse, különben kísértésbe eshet, és máshol elégíti ki az igényeit.

10. Ikrek - állatövi jegy (május 21. - június 20.)
Az Ikrek hajlamosak állandóan változtatni a véleményüket, olyanok, mint az időjárás. Ez azt jelenti, hogy először nagyon szerelmesek, majd utána rögtön megunják. Ez a jegy nem a hűség példaképe.

11. Nyilas - állatövi jegy (november 22. - december 21.)
A Nyilasok hajlamosak a hűtlenségre, de mindent megtesznek, hogy ne bántsák meg az emberek érzéseit. A Nyilasok mindig őszinték azzal kapcsolatban, hogy nem szeretik a kötöttségeket és az elkötelezettségeket. Ők szabad és független lények. 

12. Vízöntő - állatövi jegy (január 20. - február 18.)
Ha a Vízöntők nem élnek nyitott kapcsolatban, gyorsan hűtlenné válhatnak. A Vízöntők ugyanis nem szeretik, ha bármire is kényszerítik őket. Ők olyan emberek, akik szeretnek kísérletezni és új tapasztalatokat szerezni. Minél többször kérnek egy Vízöntőtől valamit, annál inkább szembeszegül a szabályokkal.

 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_