MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb az asztrológiában? Íme az összes állatövi jegy rangsorolva a leghűségesebbektől a legkevésbé hűségesekig

Az állatövi jegyek leghűségesebbektől a legkevésbé hűségesekig.

1. Rák - állatövi jegy (június 21 - július 22)
A Rák a leghűségesebb csillagjegy. Amíg az érzelmi szükségleteik kielégülnek, és biztonságban érzik magukat a kapcsolatukban, addig kifogástalanok.

A Rákok nagyon védelmezőek, és teljesen beleadják magukat a kapcsolatukba. Nem gondolnak arra, hogy megcsalják a partnerüket, és megbízhatóak.

2. Skorpió - állatövi jegy (október 23 - november 21)
A Skorpióknak időre van szükségük ahhoz, hogy elengedjék a védelmet és bízzanak. Ha azonban egyszer már szoros kapcsolatot alakítottak ki partnerükkel, rendkívül hűségesek.

Légy azonban óvatos, mert ha megbántva vagy elárulva érzik magukat, a Skorpiók bosszúálló lélekkel rendelkeznek. A dolgok ilyenkor eldurvulhatnak.

3. Bak - állatövi jegy (december 22 - január 19)
A Bakok nagyon komolyan veszik a kötelezettségeket, és az egyik leghűségesebb csillagjegyek közé tartoznak.

Amikor egy kapcsolatban vannak, nem tesznek semmit, ami azt veszélyeztetné. Ha a Bak boldogtalan, inkább szakít, minthogy megcsalja a partnerét. A Bakok mindig mindent megtesznek a kapcsolatuk javítása érdekében.

4. Szűz - állatövi jegy (augusztus 23. - szeptember 22.)
A Szüzek nagyon hűségesek. Annyira félnek attól, hogy lebuknak, hogy ritkán mernek csalni. Másrészt a Szüzeknek nagyon magasak az elvárásaik. Gyakran hosszú időbe telik, amíg megtalálják az ideáljaiknak megfelelő partnert, ezért mindent megtesznek, hogy megtartsák őt.

5. Bika - állatövi jegy (április 20. - május 20.)
A Bika inkább vádolja partnerét házasságtöréssel, mint hogy megcsalja. Ennek oka, hogy a Bika jegyűek hűségesek és rendkívül odaadóak a partnerükhöz, amikor szerelmesek. Ők azonban nagyon gyanakvóak és féltékenyek.

6. Oroszlán - állatövi jegy (július 23. - augusztus 22.)
A Oroszlánok nagyon hűségesek, amíg megkapnak minden figyelmet, amire szükségük van (ami sokat jelent). Az Oroszlán hűtlenséget követhet el, ha úgy érzi, hogy partnere elhanyagolja. Abszolút értelemben azonban a hűtlenség teljesen ellentétes az Oroszlán értékrendjével, aki általában őszinte és odaadó.

7. Halak - állatövi jegy (február 19 - március 20)
A Halak szeretnek flörtölni, de nem szívesen okoznak kárt senkinek, különösen, ha szerelmesek.

A Halak hajlamosak hűségesek lenni, sőt megbocsátják partnerük hűtlenségét.

8. Mérleg - állatövi jegy (szeptember 23 - október 22)
A Librák szeretik az egyensúlyt, ami arra utalhat, hogy ügyesek a hűségben. Ha azonban a Mérleg unatkozik vagy megkérdőjelezi a partnerét, akkor a szakítás helyett inkább úgy dönthet, hogy máshol keresgél.

9. Kos - állatövi jegy (március 21. - április 19.)
A Kosok nem arról híresek, hogy a leghűségesebbek a csillagjegyek közül, különösen, ha unatkoznak a kapcsolatukban.

A Kos az impulzusai szerint cselekszik, és nem mindig gondolkodik tettei következményein. Még akkor is tagadhatják a csalást, ha tetten érik őket. A Kosnak szüksége van arra, hogy a partnere stimulálja és kényeztesse, különben kísértésbe eshet, hogy máshol elégítse ki az igényeit.

10. Ikrek - állatövi jegy (május 21 - június 20)
Az Ikrek hajlamosak állandóan változtatni a véleményüket, olyanok, mint az időjárási lapát. Ez azt jelenti, hogy nagyon szerelmesek lehetnek, majd utána rögtön megunják. Ez a jegy nem a hűség bajnoka.

11. Nyilas - állatövi jegy (november 22. - december 21.)
A Nyilasok hajlamosak a hűtlenségre, de mindent megtesznek, hogy ne bántsák meg az emberek érzéseit.  A Nyilasok mindig őszinték azzal kapcsolatban, hogy nem szeretik a kötöttségeket és az elkötelezettségeket. Ő egy szabad és független lény. De amikor elkötelezik magukat, mindig megpróbálják betartani.

12. Vízöntő - állatövi jegy (január 20. - február 18.)
Ha a Vízöntők nem élnek nyitott kapcsolatban, gyorsan hűtlenné válhatnak. A Vízöntők ugyanis nem szeretik, ha bármire is kényszerítik őket. Ők olyan emberek, akik szeretnek kísérletezni és új tapasztalatokat szerezni. Minél többször kérnek egy Vízöntőtől valamit, annál inkább szembeszegül a szabályokkal.

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Táltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ÁgiÚj!
Elérhető
Új! Ágimellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Sorselemzés

355 megtekintés

Sorselemzés avagy az élet útjának feltérképezése és megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad megtalálásához?

 

22/02/2022

360 megtekintés

Tudta, hogy a 22/02/2022-es dátum miárt olyan speciális? Annyit már most elárulhatunk, hogy a 22/02/2022-es dátum szétrobban az energiától

 

Csillagjegy

361 megtekintés

Tudta, hogy némely csillagjegy hordozói őszintébbek, mint mások. De melyikek? Tudja meg a rangsorunkból mely csillagjegy őszintébb

 

A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

921 megtekintés

A cikkben megismerheti a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

1142 megtekintés

A cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy mi várható a jegyek életében

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom