Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad megtalálásához?

Sorselemzés
Sorselemzés

Minden, ami az életedben és az életutadon történik, az eddigi tapasztalataidból ered. Észreveheted az elmédet, ami segít megteremteni azokat az élményeket, amiket szeretnél. Bizonyára sok utazást tettél már meg ebben az életben, és még ha nem is úgy tűnik, hogy csodával határos módon érkeztél meg a célállomásodra, megfigyelted az út során, hogy mit szeretsz, mit nem szeretsz, vagy mit szeretnél tenni a jövőd érdekében. A cél nem a fizikai anyag vagy a formák természete, hanem valójában a tudatosság természete és az erő, hogy emlékezz arra, ki is vagy valójában. Észrevetted, hogy egy ideje már azt kérdezgeted magadtól, miért veszel részt annyi projektben?

Akadályok

Mi akadályozza a szakmai előmeneteledet? És egy nap talán rájössz, hogy nem szabad elfelejtened az életutadat, mert az az út, amelyen jársz, békét, harmóniát és sikert hoz neked. Minden alkalommal, amikor megpróbálsz megállítani egy ötletet, egy projektet, vagy amikor valami történik, az út lezárul. Mindenki a szabadságot és a békét keresi. Senki sem akar a zsibbadtság állapotában élni. Életutadon minden tapasztalatnak célja van, és rendkívül fontos, hogy ellenállás nélkül, dráma nélkül vegyél részt a különböző tevékenységekben, függetlenül attól, hogy az jó vagy rossz. Sok olyan ötlet, gondolat van, ami megijeszt, különösen, ha alaposan elemezzük őket.

Kérdések és gondolatok

A gondolat, hogy kirúgnak a munkahelyedről, hogy elveszíted a pénzed, hogy adósságaid lesznek, pánikba esel és depresszióba taszítod magad. Minél inkább korlátoznak ezek a gondolatok, annál távolabb kerülsz a teljes szabadságtól és békétől. A sorselemzés ebben segít. Nem szabad elszigetelned magad annyi félelemben, annyi erőfeszítésben vagy annyi körülményben. Minden pillanatban tudatában kell lenned annak, hogy ki vagy és mi történik veled. Az élet nem biztonságos, nem volt az és nem is lesz az, de ez az élet szépsége. Vannak, akinek kevesebb kihívás van az életében, másoknak több.

Segítség

Találd meg te is az életutad. A sorselemzés ebben is a segítségedre lehet. A kétségbeesés pillanataiban felmerültek gondolatok, és bizonyára te is mondtad már magadnak, hogy lesz-e pénzem kifizetni a lakbért ebben a hónapban? Mindig is kétségbeesetten cselekedtél, és megoldások helyett problémáid voltak. Itt az ideje, hogy igazán szabad légy, hogy megszabadulj az emberi ügyektől, hogy megengedd az angyali csodáknak, hogy belépjenek az életetedbe. Itt az ideje, hogy kimondd, amit érzel, amit tapasztalsz, amit gondolsz, anélkül, hogy félnél a szégyentől, attól, hogy elítélnek.

Virág
Virág
55

Virág tapasztalata és tudása segítségével segít felfedezni a boldogsághoz vezető...

Ancsa
Ancsa
545

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte...

Marcsi
Marcsi
108

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

Katica
Katica
253

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...

Mutass többet
Érdekes olvasnivaló cikkek

Itt olyan cikkeket találhat, amelyeket érdemes elolvasni azért, hogy segítsenek megtalálni a saját életutját. Folyamatosan új, érdekes és inspiráló cikkekkel bővítjük a kínálatunkat. Erősítse olvasóink táborát Ön is, tanuljon és fejlődjön spirituálisan

Jóslás szerelmi
Jóslás szerelmi
A jóslás szerelmi különféle módszerek segítségével próbál betekintést nyújtani a romantikus kapcsolatok...
Asztro tv jósok
Asztro tv jósok
Az asztro tv jósok az útmutatók a belső világunkban és segítenek megtalálni a belső...
Jósnő árak
Jósnő árak
A jósnő árak széles skálán mozognak, és számos tényező befolyásolhatja, hogy egy jósnő mennyibe...
Cigány jósnő
Cigány jósnő
A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
Ezo jóslás
Ezo jóslás
Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
06 90 900 938