Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad megtalálásához?

Sorselemzés - mint eszköz

Minden, ami az életedben és az életutadon történik, az eddigi tapasztalataidból ered. Észreveheted az elmédet - ami segít megteremteni azokat az élményeket, amiket szeretnél. Bizonyára sok utazást tettél már meg ebben az életben, és még ha nem is úgy tűnik, hogy csodával határos módon érkeztél meg a célállomásodra, megfigyelted az út során, hogy mit szeretsz, mit nem szeretsz, vagy mit szeretnél tenni a jövőd érdekében. A cél nem a fizikai anyag vagy a formák természete, hanem valójában a tudatosság természete és az erő, hogy emlékezzetek arra, ki is vagy valójában.

Sorselemzés - a belső út

Észrevetted, hogy egy ideje már azt kérdezgeted magadtól, miért veszel részt annyi projektben?Mi akadályozza a szakmai előmeneteledet? És egy nap talán rájössz, hogy nem szabad elfelejtened az életutadat, mert az az út, amelyen jársz, békét, harmóniát és sikert hoz neked. Minden alkalommal, amikor megpróbálsz megállítani egy ötletet, egy projektet, vagy amikor valami történik, az út lezárul.

Sorselemzés - célok

Mindenki a szabadságot és a békét keresi. Senki sem akar a zsibbadtság állapotában élni, de ez azt jelenti, hogy nyugodtnak lenni minden tapasztalaton és az élet körülményein túl. Életutadon minden tapasztalatnak célja van, és rendkívül fontos, hogy ellenállás nélkül, dráma nélkül vegyél részt a különböző tevékenységekben, függetlenül attól, hogy az jó vagy rossz. Sok olyan ötlet, gondolat van, ami megijeszt, különösen, ha alaposan elemezzük őket.

A gondolat, hogy kirúgják a házból, hogy elveszíted a pénzed, hogy adósságaid lesznek pánikba esel és depresszióba taszítod magad. Minél inkább korlátoznak ezek a gondolatok, annál távolabb kerülsz a teljes szabadságtól és békétől. A sorselemzés ebben segít.

Sorselemzés - tudat

Nem szabad elszigetelned magad annyi félelemben, annyi erőfeszítésben vagy annyi körülményben. Minden pillanatban tudatában kell lenned annak, hogy ki vagy és mi történik veled. Az élet nem biztonságos, nem volt az és nem is lesz az, de ez az élet szépsége. Vannak, akinek kevesebb kihívás van az életében, másoknak több.

Találd meg te is az életutad. A sorselemzés ebben is a segítségedre lehet. A kétségbeesés pillanataiban felmerültek gondolatok, és bizonyára te is mondtad már magadnak: esz-e pénzem kifizetni a lakbért ebben a hónapban? Mindig is kétségbeesetten cselekedtél, és megoldások helyett problémáid voltak.

Itt az ideje, hogy igazán szabad légy, hogy megszabadulj az emberi ügyektől, hogy megengedd az angyali csodáknak, hogy belépjenek az életetedbe. Itt az ideje, hogy kimondd, amit érzel, amit tapasztalsz, amit gondolsz, anélkül, hogy félnél a szégyentől, attól, hogy elítélnek.

Úgy döntök, hogy hagyom magam teljesen szabadnak lenni, és követem az élet útját, ahogyan az van.

 
Gabriella
SZABAD
 

Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
Speciális dátum

Speciális dátum

Tudta, miért olyan különleges 22/02/2022-es speciális dátum? 22/02/2022-es speciális dátum szétrobban az...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_