MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Rúna jóslás

Rúna jóslás

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.


A rúnák a viking kor szimbólumai. Nagy sziklákba, kisebb kövekbe és néha fába vájták őket. A fő cél az istenek hatalmának a rúnákkal történő felhasználása volt. A vikingek úgy vélték, hogy ha rúnát faragnak valamibe, akkor ez mágikus erővel rendelkezik. De mit árulhatnak el a rúnák a jövődről azaz mit mutat a rúna jóslás?

Igen, most tudnia kell. Csakúgy, mint a kristályok és más természetes anyagok, a rúnák az egyetemes energiákkal együtt rezegnek, ez a rúna jóslás egyik alappillére. Tehát amikor rúnákat használ, kapcsolatba lép az univerzum harmonikus rezgéseivel, hogy választ kapjon. Mikor és hogyan kell döntést hoznia, vagy olyan kérdése van, amelyre nem tud válaszolni, keresse fel a rúnákat.

A rúna jóslás és a rúnák objektívek, csakúgy, mint egy orákulum, nagyobb betekintést nyújtanak önmagadba és a jövődbe. Nagyon sok előnye van a rúnáknak, akkor jók, ha gyors döntésekre van szükséged, vagy meg akarod tudni, hogy mit szeretnél fejleszteni magadban, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsen az életedben.

A "rúna" szó, amely egy gótikus szó, amelynek hozzávetőleges jelentése "titkos dolog". Létrehozhat saját rúnákat, hogy könnyebben megismerje őket. A rúna jóslás saját rúnákkal a legjobb. Amikor saját rúnákat készít, vonzza az univerzális energiát, amely átáramlik rajtad. Természetes rúnákat készíthet lapos kövek gyűjtésével. Válassza ki, amint meglát egy lapos követ, mindegyiknek körülbelül azonos méretűnek és 30 darabosnak kell lennie. (tartalékokkal együtt).

Másolja a rovásírásokat akril- vagy olajfestékkel. Válassza ki azt a színt, amely a legjobban vonzza Önt, és amely jól mutat a kövön. Fontos az is, hogy egy követ üresen hagyjon. Ezután lakkozza a köveket az írás védelme érdekében. Szüksége van egy táskára is a rúnák tárolásához, selyemből, pamutból vagy bőrből. Végül, de nem utolsósorban szükséged van egy vászonra, amelyre rá tudod rakni a rúnákat. Ugyanabból az anyagból, mint a táskához. A vászonnak képesnek kell lennie az összes rúnád megtartására.

Itt az ideje betölteni a rúnákat. Kezdje azzal, hogy egy egész nap a nadrágja zsebében hordja őket, és egy éjszaka velük alszik a párna alatt. Írja őket írásban a napsütésbe körülbelül egy órára, az éjszakai telihold idején pedig az ablakkeretbe, majd írja rá az egész rovás ábécét egy papírra, amelyet megvilágít. Ha mindezt megtette, elkezdheti használni a rúnákat, ezek már fel vannak töltve. Most itt az ideje, hogy megismerjük a rúnákat. A rúnák megfelelő megismerése érdekében kiveszi az egyiket a táskából, és alaposan szemügyre veszi, átgondolja, mit jelent Ön számára az adott rúna.

Különleges érzést vált ki Önből? Szereti? Fél tőle? Próbáljon minél többet kihozni a rúnából, és írja le ezt. Ezután megnézi, hogy az adott rúna mit jelent az értelmezés céljából. Folytassa így, amíg nem hajtja végre ugyanazt az eljárást a zsák összes rúnájával.

Sajátítsa el a rúna jóslás értelmezéseit. Most egy egyszerű elrendezést kap, amelyet elmagyarázott neked, ebben az elrendezésben gyors választ kap egy adott kérdésre. (Csak igen és nem kérdések) Keressen egy csendes helyet, rázza meg a zsákot a rúnákkal, vegyen ki egy rúnát a táskából, és helyezze a szimbólummal felfelé a képernyőn. Mielőtt leteszi a rúnát, koncentráljon megfelelően a kérdésére. Ha a rúna jobbra fordul, az azt jelenti, hogy igen, és ha balra, akkor nemet jelent. Könnyű, igaz? sok elrendezés van, de valahol el kell kezdeni a szerencsét a rúnákkal.

 

Ismerje meg a(z) Rúna jóslás világát jobban! Hívjon minket:

Blogger
ÁgnesÁgnes
Elérhető
Ágnesmellék 200Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes kártyái utat mutatnak a mindennapokban.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
MartinaMartina
Elérhető
Martinamellék 255Sorselemzés, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya...
 

Üdvözlöm Martina vagyok, az ön személyes lelki...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
BarbaraBarbara
Elérhető
Barbaramellék 210Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,...
 

Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
DianaDiana
Elérhető
Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Jóslás

65 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni.

 

Jövőbe látás

43 megtekintés

Sokféle kártyát használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása az iránymutató.

 

Szerelmi horoszkóp

2059 megtekintés

Milyen típusú emberek illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét.

 

Online jóslás

2577 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

187403 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom