MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Rúna jóslás

Rúna jóslás

Folyamatosan vezess naplót rúna jóslásról. Bár kilences rúnát vetni nem olyan könnyû, mint a tarot kivetett lapjait feljegyezni, azért csak próbáld meg, megéri a fáradságot. Jegyezd fel azt is, melyik rúna esik fejjel lefelé és fejjel lefelé, hogyan értelmezed, mit jelent egészében véve, és mik az általános benyomásaid. Ha a rúna jóslás idején nem is érzel semmit, késõbb megvilágosodhat az értelme, és ez biztatást ad neked, hogy eztán jobban hallgass az ösztöneidre (még akkor is, ha biztos vagy abban, hogy tévedsz!).


Mivel nincs megbízható történeti leírásunk a rúna jóslásról, tulajdonképpen bármilyen módszert választhatjuk, egyaránt hatékony lehet. De a rúnák bizonyos jellegzetességei miatt egyes módszerek jobban illenek hozzá, mint mások. Például a legtöbb rúnát kis fa- vagy agyag-, kõdarabra vésik. Ezekkel úgy a legjobb jósolni, ha összeszedjük és szétvetjük õket, ez jobban illik hozzájuk, mint meghatározott sorrendben letenni egymás után, mint a tarot-t. A norvég irodalomban is megtalálható a rúna jóslásnak ez a módja.

Azt szoktam ajánlani azoknak, akik a Tarot-hoz vannak szokva, hogy átmeneti módszerként használják ugyanezt a rúna jósláshoz is, de végülis arra jutottam, hogy ez egyáltalán nem lényeges. Ha úszni akarsz megtanulni, legjobb, ha egybõl beleveted magad a vízbe!

Egyes könyvek egyenes és fordított jelentést rendelnek a rúnákhoz (akárcsak a Tarot kártyalapoknál). Ez nyilván egyáltalán nem praktikus, ha rúnát vetünk, mivel ilyenkor eshet az oldalára is, vagy ritkán még a sarkára is. A praktikus okokon túl a skandináv világfelfogás is igazolja e módszer tévességét: az õ világképük nem polarizált volt, a világ nem "fekete" vagy "fehér", ezért a rúnák jelentése sem lehet "jó" vagy "rossz".

A legfontosabb azonban az, hogy azt a módszert válaszd, melyet a legjobbnak tartasz. Ha kevésnek tartod az egyszerú rúnavetést, és jobban megszerkesztett olvasatra vágysz, találj ki valami kirakási mintát. Ha a kilences vagy tizenkettes rúnavetést túl bonyolultnak találod, három vagy négy rúnát vess. A rúnák maguk megmondják , hogyan akarnak jósolni neked. Különbözõ méreteik, formájuk és anyaguk szerint eltérõ módszert igényelnek, és neked képesnek kell lenned arra, hogy meditáció és tapasztalat útján kiválaszd a rúnák és a magad "személyiségének" egyaránt legmegfelelõbb technikát. De aztán következetesen tartsd magad a kiválasztott technikához.
 
Ez a módszer alkalmas arra, hogy gyors, tömör választ adjon valamilyen kérdésedre. Naponta alkalmazható meditáció alanyaként, vagy lefekvés elõtt a nap általános áttekintésére. Gondolj egy bizonyos kérdésre. Végy ki egy rúnát a zsákjából, és nézd meg. A válasz lehet nyilvánvaló igen vagy nem, de az is lehet, hogy feltételesebb választ kapsz. Ha úgy érzed, hogy a kiválasztott rúna nem ad érthetõ választ a kérdésedre, tégy fel másik kérdést, vagy máskor próbáld meg újra.

 

Ismerje meg a(z) Rúna jóslás világát jobban! Hívjon minket:

AuréliaAuréliaÚj!
Elérhető
Új! Auréliamellék 30Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Aurélia több évtizedes tudásával segít utat mutatni napjaink...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DianaDianaÚj!
Elérhető
Új! Dianamellék 32Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
XéniaXénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom