Rúna jóslás

Tudja, mi a rúna jóslás? Hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal?

Rúna jóslás
Rúna jóslás

A rúnák a viking kor szimbólumai. Nagy sziklákba, kisebb kövekbe és néha fába vájták őket. A fő cél az istenek hatalmának a rúnákkal történő felhasználása volt. A vikingek úgy vélték, hogy ha rúnát faragnak valamibe, akkor ez mágikus erővel rendelkezik. De mit árulhatnak el a rúnák a jövődről azaz mit mutat a rúna jóslás? Csakúgy, mint a kristályok és más természetes anyagok, a rúnák az egyetemes energiákkal együtt rezegnek, ez a rúna jóslás egyik alappillére. Tehát amikor rúnákat használsz, kapcsolatba lépsz az univerzum harmonikus rezgéseivel, hogy választ kapj. Mikor és hogyan kell döntést hoznod, vagy olyan kérdésed van, amelyre nem tudsz válaszolni, keresd fel a rúnákat.

Objektivitás

A rúna jóslás és a rúnák objektívek, csakúgy, mint egy orákulum, nagyobb betekintést nyújtanak önmagadba és a jövődbe. Nagyon sok előnye van a rúnáknak, akkor jók, ha gyors döntésekre van szükséged, vagy meg akarod tudni, hogy mit szeretnél fejleszteni magadban, hogy egyensúlyt és harmóniát teremts az életedben. A rúna szó, egy gótikus szó, amelynek hozzávetőleges jelentése titkos dolog. Létrehozhatsz saját rúnákat, hogy könnyebben megismerd őket. A rúna jóslás saját rúnákkal a legjobb. Amikor saját rúnákat készítesz, az vonzza az univerzális energiát, amely átáramlik rajtad. Természetes rúnákat készíthetsz lapos kövek gyűjtésével.

Hogyan fogjunk hozzá

Ha találsz egy lapos követ, rakd el, és gyűjts össze belőlük 30 darabot. Mindegyiknek kőnek körülbelül azonos méretűnek kell lennie. Másold a rovásírásokat akril vagy olajfestékkel. Válaszd ki azt a színt, amely a legjobban vonzz téged, és amely jól mutat a kövön. Fontos az is, hogy egy követ üresen hagyj. Ezután lakkozd ki a köveket az írás védelme érdekében. Szükséged van egy táskára is a rúnák tárolásához, selyemből, pamutból vagy bőrből. Végül, de nem utolsósorban szükséged van egy vászonra, amelyre rá tudod rakni a rúnákat. Ugyanabból az anyagból legyen, mint a táska.

Tisztítás

A vászonnak akkorának kell lennie, hogy az összes rúnád beleférjen. Itt az ideje betölteni a rúnákat. Kezd azzal, hogy egy egész nap magadnál hordod őket, és egy éjszaka velük alszol, berakod a párnád alá. Nappal rakd egy napsütötte helyre körülbelül egy órára, majd várj teliholdig, és az éjszakai telihold idején pedig helyezd az ablakba. Ha mindezt megtetted, elkezdheted használni a rúnákat, ezek már fel vannak töltve. Most itt az ideje, hogy megismerjük a rúnákat. A rúnák megfelelő megismerése és értelmezése érdekében vedd ki az egyiket a táskából, vedd alaposan szemügyre, gondold át, mit jelent számodra az adott rúna.

Értelmezés

Különleges érzést vált ki belőled? Szereted? Félsz tőle? Próbálj minél többet kihozni a rúnából és az adott érzésekből, és írd le ezt. Ezután nézd meg, hogy az adott rúna mit jelent az értelmezés céljából. Folytasd így, amíg nem hajtod végre ugyanazt az eljárást a zsák összes rúnájával. Mielőtt leteszed a rúnát, koncentrálj megfelelően a kérdésére. A rúna jóslás alatt ha a rúna jobbra fordul, az azt jelenti, hogy igen, és ha balra, akkor nemet jelent. Könnyű, igaz? sok elrendezés van, de valahol el kell kezdeni a szerencsét a rúnákkal.

Virág
Virág
55

Virág tapasztalata és tudása segítségével segít felfedezni a boldogsághoz vezető...

Ancsa
Ancsa
545

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte...

Marcsi
Marcsi
108

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

Katica
Katica
253

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud...

Mutass többet
Érdekes olvasnivaló cikkek

Itt olyan cikkeket találhat, amelyeket érdemes elolvasni azért, hogy segítsenek megtalálni a saját életutját. Folyamatosan új, érdekes és inspiráló cikkekkel bővítjük a kínálatunkat. Erősítse olvasóink táborát Ön is, tanuljon és fejlődjön spirituálisan

Jóslás szerelmi
Jóslás szerelmi
A jóslás szerelmi különféle módszerek segítségével próbál betekintést nyújtani a romantikus kapcsolatok...
Asztro tv jósok
Asztro tv jósok
Az asztro tv jósok az útmutatók a belső világunkban és segítenek megtalálni a belső...
Jósnő árak
Jósnő árak
A jósnő árak széles skálán mozognak, és számos tényező befolyásolhatja, hogy egy jósnő mennyibe...
Cigány jósnő
Cigány jósnő
A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
Ezo jóslás
Ezo jóslás
Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
06 90 900 938