Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Rúna jóslás

Rúna jóslás

Tudja, mi a rúna jóslás? Hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal?

A rúnák a viking kor szimbólumai. Nagy sziklákba, kisebb kövekbe és néha fába vájták őket. A fő cél az istenek hatalmának a rúnákkal történő felhasználása volt. A vikingek úgy vélték, hogy ha rúnát faragnak valamibe, akkor ez mágikus erővel rendelkezik. De mit árulhatnak el a rúnák a jövődről azaz mit mutat a rúna jóslás? Csakúgy, mint a kristályok és más természetes anyagok, a rúnák az egyetemes energiákkal együtt rezegnek, ez a rúna jóslás egyik alappillére. Tehát amikor rúnákat használsz, kapcsolatba lépsz az univerzum harmonikus rezgéseivel, hogy választ kapj. Mikor és hogyan kell döntést hoznod, vagy olyan kérdésed van, amelyre nem tudsz válaszolni, keresd fel a rúnákat.

Objektivitás

A rúna jóslás és a rúnák objektívek, csakúgy, mint egy orákulum, nagyobb betekintést nyújtanak önmagadba és a jövődbe. Nagyon sok előnye van a rúnáknak, akkor jók, ha gyors döntésekre van szükséged, vagy meg akarod tudni, hogy mit szeretnél fejleszteni magadban, hogy egyensúlyt és harmóniát teremts az életedben. A rúna szó, egy gótikus szó, amelynek hozzávetőleges jelentése titkos dolog. Létrehozhatsz saját rúnákat, hogy könnyebben megismerd őket. A rúna jóslás saját rúnákkal a legjobb. Amikor saját rúnákat készítesz, az vonzza az univerzális energiát, amely átáramlik rajtad. Természetes rúnákat készíthetsz lapos kövek gyűjtésével.

Hogyan fogjunk hozzá

Ha találsz egy lapos követ, rakd el, és gyűjts össze belőlük 30 darabot. Mindegyiknek kőnek körülbelül azonos méretűnek kell lennie. Másold a rovásírásokat akril vagy olajfestékkel. Válaszd ki azt a színt, amely a legjobban vonzz téged, és amely jól mutat a kövön. Fontos az is, hogy egy követ üresen hagyj. Ezután lakkozd ki a köveket az írás védelme érdekében. Szükséged van egy táskára is a rúnák tárolásához, selyemből, pamutból vagy bőrből. Végül, de nem utolsósorban szükséged van egy vászonra, amelyre rá tudod rakni a rúnákat. Ugyanabból az anyagból legyen, mint a táska.

Tisztítás

A vászonnak akkorának kell lennie, hogy az összes rúnád beleférjen. Itt az ideje betölteni a rúnákat. Kezd azzal, hogy egy egész nap magadnál hordod őket, és egy éjszaka velük alszol, berakod a párnád alá. Nappal rakd egy napsütötte helyre körülbelül egy órára, majd várj teliholdig, és az éjszakai telihold idején pedig helyezd az ablakba. Ha mindezt megtetted, elkezdheted használni a rúnákat, ezek már fel vannak töltve. Most itt az ideje, hogy megismerjük a rúnákat. A rúnák megfelelő megismerése és értelmezése érdekében vedd ki az egyiket a táskából, vedd alaposan szemügyre, gondold át, mit jelent számodra az adott rúna.

Értelmezés

Különleges érzést vált ki belőled? Szereted? Félsz tőle? Próbálj minél többet kihozni a rúnából és az adott érzésekből, és írd le ezt. Ezután nézd meg, hogy az adott rúna mit jelent az értelmezés céljából. Folytasd így, amíg nem hajtod végre ugyanazt az eljárást a zsák összes rúnájával. Mielőtt leteszed a rúnát, koncentrálj megfelelően a kérdésére. A rúna jóslás alatt ha a rúna jobbra fordul, az azt jelenti, hogy igen, és ha balra, akkor nemet jelent. Könnyű, igaz? sok elrendezés van, de valahol el kell kezdeni a szerencsét a rúnákkal.

 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Krisztina
SZABAD
 

Krisztina jósnő különleges képességei révén képes segíteni azoknak, akiknek megoldást...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Katica
SZABAD
 

Katica egy varázslatos tisztánlátó és tisztánhalló, bármilyen problémán tud segíteni...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Igazmondó jóslás

Igazmondó jóslás

Az igazmondó jóslás során az emberek gyakran megtapasztalják az intuíció és a belső bölcsesség...
 
Ezo tv jósok

Ezo tv jósok

Az ezo tv jósok segítenek eligazodni az élet kihívásaiban és segítségükkel megtalálhatjuk a belső békét és...
 
Sámán

Sámán

A sámán közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális...
 
Online sorselemzés

Online sorselemzés

Az online sorselemzés a legnépszerűbb jóslási forma. Az online sorselemzés olyan, mintha személyesen lenne a...
 
Jövőbe látás

Jövőbe látás

Sokféle kártyát és eszközt használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás különböző eszközökkel testre...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_