MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Numerológia

Numerológia

A numerológia a számok csodálatos világa, melynek ismeretével életed alakulását bármikor megtekintheted. A numerológia számai energiát képviselnek.


A numerológia mindenhol ott van az életedben, akár a születési dátumodra, akár az autód rendszámára, akár a házszámodra, vagy telefonszámodra, vagy a bankszámlaszámodra gondolsz. Számok, számok melyek titokzatossága már régóta foglalkoztatja az emberiséget. Gondoljunk csak a bűvös számokra 7 próba, 7 nap, 7 bolygó, 7 alapszín, 7 csakra, 7 ágú gyertyatartó. Ha meghallod vagy meglátod a 666 számot, rögtön az jut eszedbe ez Lucifer az ördög száma.

A numerológia oly mértékben volt titkos tudomány, hogy Pythagoras görög iskolájában a tanulók semmit nem írhattak le, mindent fejben kellett tartaniuk. Ma is a Pythagoras négyzetet használjuk a számok helyzetének meghatározásához. Azt hosszan lehetne sorolni, hogy mely szám mit is jelent, mely bolygó, csillagjegy rejtőzik mögötte, de erre ott vannak a könyvek, tanfolyamok, ahol, akit ez érdekel meg lehet tanulni. A numerológia a születési dátumodból, megmondja, a sorsutadat, a sorsszámodat, a missziós számodat, a karmádat, a karakteredet, a gyermekkorod milyenségét, és a várható öregkorodat is és még nagyon sok információt. Amiről én most kicsit részletesebben szeretnék írni, az egy gyakorlati útmutató neked, hogyan használd ki a személyes éved előnyeit, és hogyan próbáld elkerülni annak az évnek a buktatóit.

A személyes éved születésnapodtól, a következő születésnapodig tart. Itt nem veszed figyelembe azt az évet, amikor születtél, hanem csak a hónapot, napot. Arra vagyunk kíváncsiak adott évben tehát 2021-ben hányas szám befolyásolja majd az életedet. A kiszámolásnál ügyelj arra, hogy ha januárban számolod, de április 1-én születtél, akkor még 2020 évet kell figyelembe venned, mert mint írtam, születésnaptól születésnapig számoljuk. 
Tehát ha április 1-én születtél akkor még a személyes éved januárban még az előző évvel számolandó, vagyis 2020+4+1= 9 2020.04.01-2021.04.01-ig. 9 személyes éved van. 2021.04.01-től lesz majd 1-es éved. Ne ijedj meg ha 2 számjegyre jön ki, mindig egy számjegyre kell leredukálni. Vagyis 2021+4+1= 10/1. 

A példából jól látható, ha januárban még kiszámolod, hogy 9 éved van, akkor még van pár hónapod a 9 személyes évedet úgy alakítani, hogy tiszta lappal tudjál indulni az 1-es évben. Ezért is fogom a személyes éveket a 9 évvel kezdeni, mert ha itt nem teszel rendet, akkor cipeled magaddal a sok felesleges dolgot, amit nem volt erőd, kedved, vagy csak nem figyeltél oda, kirakni az életedből. 

A kilences személyes év

Ez az év a kilenc éves ciklus befejező éve. A lezárás, felülvizsgálás, befejezés éve. Ez az év az, amikor vizsgáld felül kik azok a problémás emberek, akikkel már nem szeretnél foglalkozni. Amennyiben a vállalkozásod nem jól működik szűntesd meg, ne tétovázz. Ez egy fárasztó, kiszámíthatatlan év lesz, lehet némi anyagi visszaesés is. Ha egy halogatott műtéted van ebben az évben muszáj megcsináltatnod azt. Ebben az évben kell lezárnod a már nem működő párkapcsolatokat is bármilyen nehéz is lesz lelkileg, mert ha nem teszed az elkövetkezendő hét évben nem találsz új párt magadnak. Dobálj ki mindent az életedből, amitől már rég szeretnél megszabadulni. Csinálj helyet az újnak, mert amíg a régi ott van, az új nem tud megérkezni. Felfoghatod ezt az évet az új előkészítő évének és akkor már nem is hangzik olyan borzalmasan. 

Az egyes személyes év

Ez az év egy új életszakaszt nyit meg. Most rakod le az elkövetkezendő évek alapjait. A befektetés és a sikeres előrejutás éve lesz. Csinálj új vállalkozást új munkamódszerrel vagy új eljárással. Vállald el a vezetői pozíciót. Új barátok, új üzletfelek, új kapcsolatok érkeznek. Optimistán és rámenősen állj a dolgokhoz. Alkalmas az év házasságkötésre, gyermek vállalásra is. Költözés vagy lakásfelújítás is várható, gyorsan történik minden. Önállósodás, bátorság és erő, minden új lehetőséget használj ki. 

A kettes személyes év

Ebben az évben lassabban mozognak a dolgok, de beérhet a gyümölcs. Nőies év az elfogadás éve lesz. A türelem a legfontosabb, amit elindítottál abban sikeres leszel, de új vállalkozást ebben az évben ne indíts, majd csak a következő évben, most csak az alapokat rakd le. A kétkedés és a többszöri elbizonytalanodás is benne van ebben az évben. Régebbi ügyek lezáródnak és egy régi tartozás is rendezésre kerül. Alkalmazottként előre lepésre számíthatsz különösen, ha segítő munkáról van szó, kedvező ajánlatot fogsz kapni. Az új párkapcsolatok most nem lesznek hosszútávúak. Döntések nehezek, a kételkedés, aprólékosság, féltékenység előtérbe kerülnek. Hangulathullámzások gyakoriak lesznek, de a békesség kedvéért ne válj senki szolgájává. 

A hármas személyes év

Felmegy a függöny, kinyílik a színpad, mutasd meg magad. Kisugárzásod, népszerűséged megnő, tetteidet lendület hatja át. Jó kapcsolatteremtő képességeid előtérbe kerülnek. Találkozás rég nem látott rokonokkal, barátokkal, az egyes évben megismert befolyásos barátok most fognak segíteni. Ismerkedésre kiváló év, kívül belül topon vagy, a társaság hangadója leszel. A társasági élet iránti vágy felerősödik, kommunikációs készéged kiváló, ne hagyd magad háttérbe szorítani, mert ebben az évben csak a főszereplő szerepet szereted, ha mellékszereplőnek kényszerülsz azt nagyon nehezen fogod viselni. 

A négyes személyes év

Nehéz év, a munka és a kötelesség éve, sokat kell dolgozni. A siker mindenhol várat magára, úgy a munkában, mint a szerelemben is. Hétköznapivá válsz nem figyelnek fel rád. Váratlan akadályok a földhöz kötnek. Ebben az évben ne legyél nagyvonalú senkivel. Anyagi biztonságra törekvés és az állandóság a változástól való félelem, ami jellemzi ezt az évet. A mindennapi rutin van, most nem lehet nagyot álmodni. Ez az év azonban jó lakás vásárlásra, felújításra mert a befektetés megtérül. Takarékoskodás, tőkegyűjtés alapozó éve ez.

Az ötös személyes év 

A zűrzavar éve, minden változik, de semmi nem az, aminek látszik. Hirtelen változások, meglepő történések, és fennáll a balesetveszélye is. Ne éld bele magad semmibe, mert már ott sincs. Most ne tervezz hosszútávra, ne vegyél fel hitelt, és ne vegyél a nyakadba semmilyen hosszútávú kötelezettséget, ne indíts új vállalkozást. Ne változtass munkahelyet, de ha esetleg neked mondanak fel, akkor legyél benne biztos, hogy találsz munkát, jobbat. A kalandvágy felerősödik, kiléphetsz egy rossz kapcsolatból, és akár egyszerre több ismeretséget is köthetsz, de a kimenetele nem lesz tartós. Ebben az évben egy biztos, hogy a külföldi utazás megtörténik. Egyébként ne tervezz előre, mert minden változni fog, de ez jóindulatúan a javadat fogja szolgálni. 

A hatos személyes év

Ez az év a családról és a szeretetről szól. Lehet ebben az évben beteg lesz valaki, akit szeretettel ápolni kell. A hatos évben igényled a romantikát, szerelmet, bókokat. A másik nemre nagy hatással lehetsz. Nagy esély van a házasságra, tartós kapcsolatra, összeköltözésre a függetlenséget nehéz lesz megőrizni. Megnő az igény a szép és meleg otthon kialakítására, esetleges bővítésre is melyre meglehetősen sok pénzt fogsz elkölteni. Előtérbe kerülnek a családi összejövetelek, ünnepek. Az emberi kapcsolatokban is közel kerültök egymáshoz, érzelmi jellegű tartós kapcsolatok jönnek létre. Kerüld el az állandó anyáskodást, az örökös takarítást. Nőként fontos lesz a külső megjelenés, a megfiatalodás, túlköltekező vásárlások és a szépítészeti beavatkozások is, azért ezekre hitelt ne vegyél fel. 

A hetes személyes év

 Ennek az évnek a fő üzenete, hogy nem az anyagiakról fog szólni, ez az év nem hoz pénzügyi sikert. A befele fordulásról, önismeretről – ki vagyok én – elmélkedésről fog szólni. Számot kell vetni az eddig elért eredményekkel, vagy sikertelenségekkel is. A hetes szám a spiritualitás száma, nagy eséllyel, ha ez az év betegséget fog hozni, akkor annak lelki okát kell megkeresni. Ebben az évben fogsz majd kutatni ezoterikus tanfolyamok után, és a tanulásnak szenteled ezt az évet, mely egy új életszemléletet hozhat az életedbe, nagyon sok mindent megértve mi miért is történt az elmúlt hat évben. Kutatod a sok akadály okát, a régi sérelmek miatti bánkódásodat és a be nem gyógyult sebeidre is gyógyírt találhatsz. Legyen hited magadban, hogy ebben az évben saját magad lelkét fogod meggyógyítani, a legjobb orvosod saját magad vagy. 

A nyolcas személyes év

Az előző hét év aratásának az éve ez. Sok pénz, siker, hatalom, karrier, kedvező párkapcsolat. Mondhatnánk kisüt a nap, de ne felejtsd el a nyolcas szám mögött a törvény őre a nagy tanító a Szaturnusz áll. Csak törvényesen mindent, ne menj bele olyan kétes üzletbe, melynek bármilyen korrupciós illata van. A pénz ne kerítsen hatalmába, és legyél vele tisztába, hogy ebben az évben megnő az irigyeid hada. Párkapcsolat terén, ha idáig hét év rossz házasságban éltél, akkor ez az év a válás ideje lesz. Azoknak, akik nem engedték el még az előző kilences évben a párjukat, jó hírem van, letelt a hét év, megérkezik álmaink párja, eljött a nagy találkozás és a szenvedélyes kapcsolat ideje. Élvezd ki ennek az évnek minden pillanatát, álmodj nagyot és ne felejts el nagyvonalú lenni.

 

Ismerje meg a(z) Numerológia világát jobban! Hívjon minket:

MáriaMária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
EdinaEdina
Elérhető
Edinamellék 290Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Sorselemzés,...
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ErzsébetErzsébetÚj!
Elérhető
Új! Erzsébetmellék 278Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Igazi tisztánlátót ismerhet meg Erzsébet...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AnnamáriaAnnamária
Elérhető
Annamáriamellék 273Tisztánlátó, Tisztánlátás, Tisztánhalló, Telefonos...
 

Léna egy csodálatos gyógyító, aki kapcsolatban van a földön...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Javítsd az életed

233 megtekintés

Hogyan vigyázzunk lelki jólétünkre és hogyan javítsuk az életünket? Javítsuk az életünket lassan!

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom