MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Numerológia

Numerológia

Mit jelent és mit csinál a numerológia? Mit tanulhatunk a számokból? A numerológia a számok szimbolikus értékével foglalkozik.


Néhány szó a numerológiáról
A számok ezoterikus doktrínája, amelyet ma numerológiának hívnak, a számok szimbolikus értékével foglalkozik. Mindegyik számban titkot is rejt, amely feltárja előttünk a nullától a kilencig terjedő számok jelentését.
Az ember először a kulturális fejlődés magasabb szintjén tulajdonított nagyobb jelentőséget a számoknak. Mezopotámia és Egyiptom népe úgy vélte, hogy kapcsolatot találnak közöttük és a természeti törvények között. A babiloniak számára például a 30-as szám a holdisten neve is volt, mert úgy vélték, hogy a hold pályája csak 30 napig tartott.
A számok titkait egykor a papok őrizték, és csak részben adták át bizalmas tanítványaiknak. Ezen elődök után nyilvánvaló, hogy minden szám több, mint számtani fogalom.
Az ezoterika egyik ősi ismerete az az elképzelés, hogy a betűk számokkal kifejezhető rezgések.
Pythagoras görög matematikust, csillagászt, filozófust, aki Kr. E. 6. században élt, a numerológia megalapozójának tartják. Görögországban numerológiája tudományos szintre emelkedett. Azon a véleményen voltak, hogy a szám a dolgok lényege, vagyis ez a szám rendet mutat, amely felváltja a káoszt. Végül alapvetően két fő iskola alakult ki, amelyek ma is élnek.
Minden név és születési dátum számszerű értéket tartalmaz, amely bennünk él és hatással van ránk. Végül a numerológiával való munka egyben lépés az önismeret felé, ill. az emberi ismeretek felé vezető úton.
A születési idő minden ember számára rendkívül fontos, annál is inkább, mivel ez a tényező, amely életünk során változatlan marad, elkísér bennünket. Ez a "kód" megmondja, hogy a kozmikus rezgések milyen hatással vannak az emberre.
A numerológia az asztrológiához hasonlóan segít felismerni, hogy a ciklusok, az ismétlődő időszakok fontos szerepet játszanak az életünkben. Bármennyire is különbözik az élet folyamata, ez periodicitást mutat. Az egyenlőtlenségnek legitimitása is van. Életünk ciklusainak ismerete tehát nagy segítség lehet jövőnk formálásában. Például fontos információkat nyújthat a dolgaink kialakításához a kezdeti vagy akár az utolsó periódusnak megfelelően, hogy összhangban legyenek az élet természetes áramlásával, ami természetesen nagyobb harmóniát hozhat életünkbe.

Az emberi élet kilenc időszakos ciklusban fejlődik (kilenc számjegy jelképezi az univerzumot). Minden év a fejlesztési szakasz része. Ha tudni akarja, hogy mikor halad a fejlődés útján, az a személyes évének értékeléséből kiderül. A numerológia segít. A számítás nagyon egyszerű: ezúttal hozzá kell adni a keresett év számát a születési hónapok és napok számához. Egy személyes év soha nem kezdődik január elsején, hanem azon a napon, amikor a születésnapját ünnepli. Tehát aki mondjuk február 25-én született és kíváncsi 2009-re, a következő számítást végezze el: 2 + 25 + 2009 = 20 (2 + 0) = 2 Tehát 2009-ben életed 2. ciklusában vagy. Az általános értékelés mellett érdemes megvizsgálni, hogy az adott év rezgései és a születési évek száma hogyan hat egymással.
Mit takarnak a számok?
1. személyes év
Az új kezdet éve. Minden, amit most teszel, hatással lesz a következő kilenc évre. Bíznod kell önmagadban, az erődben, a kreativitásban. Mindenesetre minőségi változás várható az előző 9 évhez képest. A vállalkozás, a kapcsolat vagy a házasság abban az időben tartósnak ígérkezik. Nem feltétlenül kell azonban új munkahelyre mennie, vagy új szerelmet keresnie, megújíthatja a meglévőt is. Ön is folytathatja munkáját, új ötleteket kaphat. A párkapcsolatban, ha nem is új szerelemben, ez az év egy régi "minőségi változást" hoz. Az érzelmek elmélyítése, egymás erényeinek megismerése és talán a szex rejtett titkainak felfedezése is. Szükség van erre az évre, különben kilenc évet várhat arra, hogy az élet újra ilyen lehetőségeket kínáljon. Az 1. sorsban élők jelenleg szinte "újjászületnek", de a 2. és 9. sorsban élők nehezen alkalmazkodnak a gyors változásokhoz.
2. személyes év, tervezési idő.
Ez az év már nem olyan dinamikus, mint egy személyes év1, de alaposságot, gondoskodást, figyelmességet igényel, mert a siker múlik rajta. Az anyagiasság kerül előtérbe. Az idei év célja az, hogy összegyűjtse, növekedjen, biztonsági tartalékokat hozzon létre, hogy nagy terveket tudjon készíteni. Sok akadályba ütközhet, ami utadba kerül, hogy megerősítse akaratát, tisztázza vágyait, megvalósítsa saját korlátait és hiányosságait, és mielőbb kijavítsa azokat. A tervezési időszak alatt új kapcsolatok köthetők össze, olyan emberek alakulhatnak ki, akikből végül megbízható szövetségesek lesznek. Nyílt szívvel fogadja el őket, hallgassa meg a tanácsaikat, de egyelőre csak menjen a feje után, mert nem biztos, hogy ami másnak bevált, az neked is beválik. A párkapcsolatban nem annyira a partner, mint inkább a közvetlen környezet hatása, a férfi családtagok bizonytalansága teszi őket bizonytalanná nemcsak a partnerében, hanem saját érzéseiben is. 2. személyes év rész sz. 2 Fejlesztési időszak. Ebben az évben rezeg a Jupiterrel, és sikert hoz a pénzügyek és a szeretet terén. Sokkal dinamikusabb, mint az előző évben. Ezért ne veszítsen energiát felesleges dolgokkal, mindig a célra koncentráljon. Ha az elmúlt két évben teljes mértékben éltél a lehetőséggel, most végre elkezdheted gondtalan munkáddal, művészeteddel.
3. személyes év -
ez a gondtalan mulatság, a magáról elfeledett szeretet ideje. Társadalmi élete virágzik, vonzereje és személyes varázsa növekszik, és a kis csajozás és a kis kalandozás a mindennapok természetes része lesz. A sok utazás, szórakoztató találkozók és esetleg a tudás bővítése - iskolai környezetben vagy tanfolyamon - három év eredménye. Mivel túl sok információ és tapasztalat áramlik egyszerre - moderálás szükséges. Rendszeresen végezzen önvizsgálatot, szűrje le a megszerzett ismereteket, meditáljon. A 3 a Jupiter rezgése is, így a 3. sors könnyebb mindenki számára. Az 1. számú egységek visszatekerhetnek, míg a 9. számú egységek jobban súlyosbítják a problémákat, mint valójában.
4. személyes év
 Ideje a kapcsolatok fejlesztésére. Most a család kerül előtérbe, a legfontosabb az ellátás, az igaz szeretet elismerése. A munka területén a hálózatépítésre és a közös erőfeszítésekre is a hangsúly kerül. A család érdekében tett erőfeszítések sokszorosan megtérülnek. A 4. személyes év megköveteli, hogy türelmesebb legyen családja, az idősebbek iránt, tegye meg, amit tesz, tegyen a családja érdekében, türelmes legyen és időt áldozzon arra, hogy meghallgassa szeretteit. A 4. év a szenvedés ideje is, de aki sikeresen teljesíti a tesztet, az számíthat sikerre.
5. személyes év
Ebben a tizenkét hónapos ciklusban a változás örvendetes, mert el akarsz szabadulni a kialakult szabályoktól, és igazolni akarod a saját önellátásodat és a gondolkodás szabadságát. Ennek a rezgésnek az a célja, hogy megtanítson felelősségteljesen megközelíteni a változásokat, és megerősítse akaratát és önállóságát. Ha valamiről dönt, akkor minden akadályt és önmagát is legyőzheti.
6. személyes év -
 Kihívás ideje. Ez az életet megváltoztató események, a döntések megváltoztatásának időszaka. Most végre megtalálhatja lelki társát vagy harmóniáját meglévő kapcsolatában. Még az is lehetséges, hogy babája lehet. Ne a karrierjére, a pénzére koncentráljon, hanem azokra, akikre támaszkodhat, akiket szeret.
7. személyes év
Az önelemzés ideje. Menj kissé távolabb a világtól, és nézz magadba. Nagyon hasznos felfedezéseket tehet ebben az időszakban. Ne aggódj a külvilág, az anyagi javak miatt most, nem kell aggódnod ezek miatt. Koncentráljon arra, hogy végre elfelejtse a korábbi panaszokat, és tiszta és megbocsátó szívvel gondoljon ellenségeire. Előfordulhat pénz váratlan érkezése, akár bizonyos nyeremény vagy esetleg öröklés is.
8. személyes év
Ideje meggazdagodni. Tűzzön ki nagy célokat, a felkínált lehetőségek segítenek ezek elérésében. Figyelem! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Legyen körültekintő és ne legyen túl szerény. Mer nagyot álmodni! Valósággá válik.
9. személyes év
 Rendelési idő. Tedd rendbe a körülötted lévő dolgokat, tisztítsd meg a szívedet, ne hagyd, hogy ügyeid befejezetlenek maradjanak. Most nem érdemes új dolgot kezdeni. Bár nem könnyű év, közel áll a régóta várt megkönnyebbüléshez.

 

Ismerje meg a(z) Numerológia világát jobban! Hívjon minket:

XéniaXénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
AuréliaAuréliaÚj!
Elérhető
Új! Auréliamellék 30Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Aurélia több évtizedes tudásával segít utat mutatni napjaink...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
CsillaCsilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
MártiMárti
Elérhető
Mártimellék 236Kártyajóslás, Jóslás, Sorselemzés, Tisztánlátó
 
Márti látja az aura színét és a csakrák állapotát, ezáltal tudja, hogy a...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom