Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Kristálygömb

Kristálygömb

Az kristálygömb egyértelmű válaszokat ad. A kristálygömb varázslatos tárgy, nem csak jósok számára akalmas

A Kristálygömb varázslatos tárgy. Munkájukban jósok, boszorkányok, varázslók, jó és gonosz tündérek, manók és más mesebeli lények használják. Bár nem elsősorban halandóknak szánják, mégis profitálhat belőle. :). De most komolyan. A Kristálygömb nem csak jóslásra, hanem sok minden másra is használható.

A kristálygömb segítségével a múltba, jelenbe, jövőbe tekinthetünk, bizonyos információkat ellenőrizhetünk. Van mód a kristályból olvasni, de csak azok számára nyitott, akik nyugodtak, türelmesek és kitartóak. Mindenféle jóslás alapja a látó tökéletes felkészítése és koncentrációja, egy olyan légkör megteremtése, amely lehetővé teszi a látható képek teljes értelmű jóslatokká való átalakulását.

Milyen típusú kristálygömb létezik?

A legtöbb helyen kétféle üvegből és hegyikristályból készült kristálygömböt különböztetnek meg. A hegyikristály nyilvánvalóan jobb, fényesebb és sokkal erősebb, mert a hegyikristály rezgései felerősítik a látást. A kristály birodalma azonban olyan drága és a legtöbb ember számára elérhetetlen. Tehát ne habozzon üveggolyót használni. A legjobb az áttetsző orákulumgömb, de vannak más anyagból, például ólomkristályból, kvarckristályból készült gömbök is, amelyek ritkábban kaphatók és túl drágák is.

Létezik még obszidiánból, ametisztből, turmalinból, berilliumból vagy kalcitból készült kristálygömb is, de ezeket a gömböket nem ajánlom, mert kisebb a törőerejük. Lehet velük flörtölni, de ez megzavarhatja a tisztánlátást, különösen, ha kezdő vagy. A gömb mérete nem igazán jelentős, bármennyire is nagy az átviteli terület, a benne lévő képek szempontjából. Kisebb gömbök (kb. 4-5 cm átmérőjűek) is tökéletesen működhetnek.

Vannak, akik szeretik a kis gömböket a tenyér közelében. A túl nagy gömböket nem ajánlom, főleg azért, mert nem praktikusak, túl nehezek és nagy a visszaverődő felület. Talán a legjobbak a 10-15 cm átmérőjű gömbök - de ismétlem, a méret nem annyira fontos. Ebből a szempontból a túl nagy gömb csak pénzkidobás. Érdekesség, hogy a legnagyobb, teljesen áttetsző, buborékmentes kristálygömb kvarcból készült és Washingtonban, a Nemzeti Természettudományi Múzeumban található. A gömb alakja már fontosabb tényező.

Minél szabályosabb a gömb alakja, annál jobb, bár a ma kapható kristálygömbök többsége lapos aljú, hogy könnyen megálljon sík felületeken. Attól függ, mennyire tiszta a labda belső környezete. Egyesek szerint ne legyen benne buborék, én ezt túlzásnak tartom. Minden gömbben vannak kisebb buborékok, zárványok, ez nem probléma, sőt egyeseknek ez a kis kosz is segít a jobb látásban.

A lényeg, hogy ne legyen egy csúnya interakció abban a szférában, ami már zavarja a látásodat. A gömbállvány kiválasztásakor legalább annyi pénzzel kell számolni, mint a gömb vásárlásakor. Vannak, akik kifejezetten szeretik az állványt a szimbolikája miatt. Véleményem szerint sokkal fontosabb, hogy az állvány jól tartsa a gömböt, mint egy "fészek", amelyben a golyó biztosan ül. Anyaga hagyományosan fém vagy fa.

Több ezer jóslást, jóslatot és figyelmeztetést jegyeztek fel a történelem során, különféle jóslási módszerek alapján, de csak néhány esetről lehet megbízhatóan állítani, hogy kristályból jósolták meg.A tükröt és a kristályt két fontos próféta jóslásra használta. A két fontos proféta pedig nem más, mint Nostradamus (1503-1566) és John Dee asztrológus (1527-1608). Valószínűleg nem véletlen, hogy ezek a látók kortársak voltak.

 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Katalin
SZABAD
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_