06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Jós

Jós

Ki a jós? A jós képes kiszabadulni az időből és a térből, hogy megismerje az eseményeket és a helyzeteket

Mivel elkerüli a logikai felfogást, és nem sajátítható el semmilyen speciális képzéssel, a jóslás jelensége néha rosszul érthető, különösen azért, mert gyakorlatát a gátlástalan csalók hiteltelenítették. A jós azonban nem különbözik attól az embertől, aki más természeti adottságokkal rendelkezik, mint például a matematikai gyorsaság vagy a finoman fejlett szaglás, amelyek önmagukban soha nem kérdőjeleződnek meg. Szóval, ki az a jós? Hogyan csinálja? Mit észlel?

Veleszületett ajándék, amely felfedi magát

A jós ajándéka olyan tehetség, amelyet nem lehet megtanulni, de amely hirtelen, gyakran egy megrázó esemény során derül ki. A komoly látnok, Esteban Frédéric például már nagyon fiatalon elkezdte erős érzelmek támadni, villanások formájában, nagyanyja halálakor. Gyakran megesik, hogy a gyerekek, akiknek olyan intuitív érzékenységgel van felruházva, amely még nem engedett a kartezianizmus súlyának, helyesen érzékelik a közelgő eseményeket. Csak kevesen vannak azok, akik úgy döntenek, hogy nem fojtják el ezeket a észleléseket és bizalommal fogadják őket.

A felvállalás választása

Mert semmi sem kevésbé egyszerű, mint meghozni a döntést olyan víziók mellett, amelyek zavaróak lehetnek. Megérzéseinkre hallgatni, és felismerni olyan energiák és erők létezését, amelyek túlmutatnak azon, amit ismerünk, és amelyeket nem lehet megmagyarázni, valóban bátorság. A legtehetségesebb jósnak is hosszú bensőséges folyamat után sikerül elfogadnia ezt a tehetséget, amely nehézkes lehet. Mert vannak bizonyítékok, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni: egy jóslat, amely valóra válik, egy intuíció, amely pontosan megvalósul.

Altruizmusból, együttérzésből némelyik jós úgy döntött, hogy tehetségüket és túlzott érzékenységüket mások szolgálatába állítják, mert tudják, milyen fájdalmas lehet ez a hosszú belső keresés. Ez a helyzet sok híres jós esetében, akik kártyákat használva kísérik Önt, kétségeit és egzisztenciális kérdéseit tisztázni. Ám ha a jóslás alapjait mindannyian elsajátíthatjuk, távolról sem elegendőek ahhoz, hogy a jövőt pontosan érzékeljük: csak a tisztánlátás ajándéka teszi lehetővé a rendszerezést, a megérzést melyet átalakít az igazság szavára a vásznat melyet a kártyák kínálnak. Minden jósnak megvan a saját erőssége és mindegyik különböző segédeszközöket használ. A jósok segítenek megtalálni a helyes utat, ha nehéz elethelyzetben vagy.

Rossz dolgok kontra jó dolgok

Észrevetted, hogy még a rossz is gyakran jóra fordulhat? Például egy hűtlen, alkoholista férj elhagy téged. Abban a pillanatban szörnyű árulásnak és a sors csapásának érzed. De aztán hónapokkal vagy évekkel később találkozol egy olyan férfivel, akivel nagyon jól érzed magad. De ha a férjed nem lép le, sosem találkoztatok volna vagy nem vetted volna őt észre. És így kell megközelítened a jóslatokat. Maga az információ az életedben bekövetkező változásról szól.

Rajtad áll, hogy mit kezdesz vele. Aki jósnőhöz fordul, annak számolnia kell azzal, hogy az nem old meg semmilyen problémát, és kevésbé kellemes dolgokat hallhat. A jósnőnek azonban jó pszichológusnak is kell lennie, aki érzékenyen figyelmeztet a problémákra, és megpróbál a lehető legnagyobb mértékben kiutat találni belőlük.

 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Ajánlott cikkek

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Állatövi jegy

Állatövi jegy

Melyik állatövi jegy a leghűségesebb? Íme az összes állatövi jegy a leghűségesebbektől a legkevésbé...
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben