Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 0619989352 / help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Csillagjegy

Csillagjegy

Melyik csillagjegy viselői őszintébbek, mint mások? Tudja meg a rangsorunkból mely csillagjegy az  őszintébb

Az őszinteség szempontjából az egyes csillagjegyek közötti különbségek inkább az egyéni személyiségjegyekre és az adott személy életkörülményeire vezethetők vissza, mintsem a csillagjegyek önmagukban határozzák meg az őszinteséget.

Nyilas november 22. december 21.

A Nyilas kétségkívül a legőszintébb csillagjegy. A hazugság nem tartozik a képességeik közé, és nyíltak és őszinték a környezetükkel. Még az is előfordulhat, hogy túlságosan is őszinték. A Nyilasok irtóznak a megtévesztéstől, és gyakran meg tudják mondani, ha valaki hazudik nekik.

Kos március 21. április 19.

A Kosok arról híresek, hogy igazat mondanak. Néha kicsit durvák tudnak lenni, de egy biztos, hogy meg lehet bennük bízni. A Kosok semmit sem tartanak magukban, még akkor sem, ha ez konfliktushoz vezet. A Kos minden körülmények között hű marad az értékeihez.

Oroszlán július 23. augusztus 22.

Az oroszlán csillagjegy nem fél semmitől. Az igazság egy iránymutatás számukra. Még akkor is, ha ez néha fájhat. Az Oroszlán született vezető, aki mindig igyekszik igazat mondani, hogy megőrizze ezt a szerepét. A büszke és szókimondó Leo ügyel arra, hogy semmi se rontsa az imázsát.

Rák június 21. július 22.

Minél jobban kötődsz egy Rákhoz, annál átláthatóbbá válik. Nagyon érzékenyek, és őszinték akarnak lenni a szeretteikkel. Az őszinteség minden kapcsolat alapja.

Szűz augusztus 23. szeptember 22.

A Szüzek nem félnek az igazat mondani, de előfordulhat, hogy hazugsággal próbálják megőrizni szeretteik érzéseit. Ezért a Szüzek az emberek megbántásától való félelmükben folyamodhatnak hazugsághoz. Szándékai mindig jóindulatúak.

Bika április 20. május 20.

A Bika mindig mindent megtesz, hogy elkerülje a konfliktust. Tehát, ha ez hazugságot jelent, akkor sem habozik megtenni, hogy kijusson egy szorult helyzetből.

Skorpió október 23. november 21.

A Skorpiók általában hazugságra hajlamosak, hogy jobban érezzék magukat. Néha jobb nekik egy kis hazugság, mintha magyarázkodniuk kellene.

Bak december 22. január 19.

A Bakok sajnálatos módon hajlamosak a szarkazmusra, ha egy helyzetet vagy problémát meg akarnak kerülni. Nagyon diszkrétek a magánéletüket illetően, inkább a közeli barátaikban bíznak meg, és nem haboznak hazudni, ha nem tartozol az általuk kiválasztott személyek közé.

Vízöntő január 20. február 18.

A Vízöntőnek nem okoz gondot az igazság kimondása, hacsak nem érzi úgy, hogy hallani akarja. Ez a jegy gyűlöli a konfliktusokat, és mindent megtesz, hogy elkerülje őket. Ha ehhez hazudnia kell, akkor a Vízöntő nem habozik.

Halak február 19. március 20.

A Halak hazugságai néha olyan jól kidolgozottak, hogy végül saját magukat csapják be. A Halak általában hazugságra hajlamosak, hogy kíméljék mások érzéseit.

Mérleg szeptember 23. október 22.

A Mérlegek általában teljesen őszinték... önmagukhoz. Ez a jegy gyűlöli, ha tévednek, ezért gyakran kísértésbe esnek, hogy eltitkolják az igazságot.

Ikrek május 21. június 20.

A legkevésbé őszinte jegy helyét az Ikrek kapja, aki hajlamos kifogásokat és történeteket kitalálni. Az Ikrek különösen jól tud hazudni.

 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Martina
SZABAD
 

Martina lelki tanácsadó, minden helyzetben az Ön segítségére tud lenni

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 

Érdekes olvasnivaló cikkek

Cigány jósnő

Cigány jósnő

A cigány jósok évezredek óta lenyűgözik az embereket, a cigány jósnő pedig különleges képességekkel...
 
Ezo jóslás

Ezo jóslás

Az ezo jóslás az ezoterikus jóslási módszereket takarja és a célja az, hogy feltárja a rejtett...
 
Azonnali jóslás

Azonnali jóslás

Az azonnali jóslás modern technológiai eszközökkel teszi lehetővé a régóta fennálló...
 
Cigány jós

Cigány jós

A cigány jós általában a közössége spirituális vezetője és különleges képességekkel...
 
Ancsa jósnő

Ancsa jósnő

Ancsa jósnő különleges képességei révén látja a jövőbeli eseményeket és a múltat is...
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben