MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Asztrológia

Asztrológia

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja.


Kétségtelen, hogy a csillagokat már őseink is igen nagy behatással tanulmányozták. Felismerték a Hold ciklusokat, melyek az ár-apály jelenségét okozzák, és egyéb más bolygókhoz is eseményeket tudtak kapcsolni. Az asztrológia a csillagjóslás tudománya lett. Azzal már sokan tisztában vannak, hogy az asztrológia sok helyen elterjedt volt, köztük a mayáknak, a babiloniak és a görögök között is. Azt már kevésbé tudják, hogy Egyiptomban Hatsepszut halotti templomában a mennyezeten a jelenleg is használt állatövi jegyekkel és bolygókkal díszített csillagoség jelenik meg. 

Az asztrológia csak pontos adatokkal tud dolgozni. Szükség van a helyre, ahol születtél, az évre, hónapra, napra és a pontos születési időre, az órára és percre is. Az asztrológia hogyan határozza meg a születési idő óra percét? Azt mondhatjuk, hogy a születés ideje az a pillanat amikor először levegőt veszel. 

Ezeknek az adatoknak a birtokában lehet különféle rendszerekkel felállítani azt a pontos égi képet, ami meghatározza a születési horoszkópodat – amit radix horoszkópnak hívunk. Itt máris láthatunk egy kört, mely a földet jelképezi, és számtalan vonalat, vastagot, kicsit, nagyot, bolygókat, állatövi jegyeket és házakat, számtalan százalékban kifejezett egymásra hatást. Ha asztrológushoz fordulunk, az alábbi kifejezéseket hallhatjuk tőle: konjunkció, szextil, kvadrát, trigon és oppozició. Nem kell megijedni, nagyon egyszerűen képzeld el az egészet. 

Amennyiben visszaugrunk az időben a születésed pillanatába, és megállsz a Földnek azon a pontján, ahol megszülettél, ha felnéznél az égre, pont azokat a csillag és bolygóállásokat látnád, mint ami a radix (születési) horoszkópodban van. Ne feledkezzünk meg a Föld 23 fokos dőlésszögéről sem, mert amikor azt kezded kutatni miért nem egyformák a házak, akkor ennek ez lesz az oka, egyszerűen elcsúsznak a kör 360 fokos egységes 30 fokos részénél. Az asztrológia a kört 12 részre, vagyis a 12 állatövi jegyre bontja, mindegyik 30 fokot kap. Mindig a kos csillagjeggyel kezdődik, hiszen ő a kezdet, a természet ilyenkor éled, nem is véletlen a harci kedve, „meg kell küzdenie annak a magnak”, hogy ki tudjon bújni a földből. Az asztrológia a horoszkópot az óramutató járásával ellentétesen rendeli olvasni.

Tehát a kos után a bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő, halak a sorrend. Ha az asztrológia szempontjából azt nézzük, hogy milyen eleműek a jegyek, megfigyelhető, hogy tűz, föld, levegő és a víz követik egymást. Ezen elemek tulajdonságai határozzák meg alapvető természetedet. A jegyeknek 3 minőségi mutatója van, ezek a kardinális, szilárd és változó megnyilvánulások, melyek tetteid jellegét fogják meghatározni. Az aszcendens jegyed pedig a külsőd jellegére fog utalást adni az asztrológia szerint. 

Az csillagjóslásban nagy jelentősége van a jegyek szemben állásának is. Hogy ez mit jelent? Nézd meg pl. a kossal a mérleg jegy áll szemben. A jegyek tulajdonképpen ebben az esetben kiegészítik egymást, mert ami az egyikben megvan, az a másikból hiányzik. A mérleg soha nem lesz olyan tüzes, mint egy kos, de a kosnak a diplomácia és a mérlegelés lesz a tanulni valója. Az egymással szemben álló további jegyek a Bika – Skorpió, Ikrek – Nyilas, Rák – Bak, Oroszlán – Vízöntő, Szűz – Halak párosok. Ezeknek a jegyeknek egymástól azt kell megtanulni, amit a másik fél tud kiegészíteni az egyénben. Olvasd el a jegyeddel szemben álló állatövi jel tulajdonságait, és meg fogod látni, hogy mi az, ami belőled hiányzik, amiért nagyon küzdesz, hogy legalább kicsit belevidd az életedbe. 

A trigon nem más, mint egy segítő fényszög, az egymástól 120 fokra álló jegyek jóban vannak egymással. Szintén segítő a szextil. Ezek a jegyek azok, amelyek 60 fokra állnak egymástól. Ők képesek együttműködni egymással és kapcsolataikban is segítik a másikat. 

Amikor a belső körre nézel, ott találod meg a házakat, melyek egy-egy életterületet fognak jelenteni. Ha az adott házakban lakik valaki, akkor azt az életterületedet fogja befolyásolni. A „lakók” lehetnek bolygók, a le és felszálló holdcsomópontod, de minimum a házcsúcson található jegy befolyásolja az érintett életterületet, melynek tulajdonságai fognak érvényesülni. Azt is láthatod, hogy a 2 főtengelynél az aszcendensed által jelölt szögcsúcsnál kezdődik az I. házad, ez mindig így van. A tengelyek mellett lévő házaid római számmal, míg a többi arab számmal van jelölve. A sarokházak az asztrológia szerint a tengelyek melletti házakat jelölik, I. IV. VII. X. 

Nézzük meg röviden a házak mit is jelentenek a horoszkópban. 

Az I. ház az Én. Milyen az egyéniségem, temperamentumom, mit mutatok meg a világnak. Vele született erő és életképesség, túlélési stratégiája.

A 2. ház a pénz háza. Miképpen viszonyulok az anyagiak megszerzéséhez, és minden egyéb vagyonomhoz. Élvezek, vagy gyűjtögetek. 

A 3. ház a kommunikáció háza, megmutatja az észbeli képességeket, az intellektust, írói vénát, kapcsolataidat.

A IV. ház az apa, otthon, a család, ahonnan jöttünk, és időskorunk, ahová visszatérünk. Mutatja még az ingóságokat is, amelyekhez érzelmileg kötődsz.

Az 5. ház a szerelem, a flört, szerencse, szórakozás az életörömök háza. A gyerekekről – beleértve a saját gyermekeidet, - ad képet.

A 6. ház egészségi állapotod, munkahely, tudatosan vállalt kötelezettségek, ez a ház mutatja meg a gyors lefutású betegségekből való gyógyulást is. 

A VII. ház a külvilág és Te magad vagy, kivel milyen a viszonyod. Baráti vagy ellenséges? A pereket ebben a házban kell első sorban vizsgálni. Elsődleges jelentése a házasság és a párkapcsolat. 

A 8. ház a spirituális érdeklődés, műtétek és a regenerálódási képesség, ez a ház őrzi a titkainkat is. Itt találod az öröklött vagyont, a „mások” pénzét, és az ahhoz való hozzáállást is.

A 9 ház. a szellemi képességek magasabb szintje. Egyetem, intuíció, az életszemlélet háza. Hosszútávú utazás, külföldi kapcsolatok.

A X. ház a karrier, pálya, hivatás, tekintély, érvényesülés. Anya és a vele való kapcsolat.

A 11. ház megmutatja, kik a pártfogóid, barátaink, segítőid, mik a vágyaid és reményeid.

A 12 ház. a visszavonulás, a hétköznapi élettől való elszakadás, depresszió, káros szenvedélyek, kórház, börtön. A titkok, amit nem akarsz, hogy lássanak. 

Ez az írás abban próbál meg segíteni Neked, hogy az asztrológia bonyolult és összetett rendszerét leegyszerűsítve, könnyen tudd lehozni a földre azokat az információkat, melyek a hétköznapi életed eseményeiként mind ott vannak a horoszkópban. Ha komolyabban szeretnél elmélyülni, ahhoz viszont átfogóbb ismeretekre van szükség, melyet az asztrológia területén folytatott tanulmányokkal sajátíthatsz el.

 

Ismerje meg a(z) Asztrológia világát jobban! Hívjon minket:

MáriaMária
Elérhető
Máriamellék 544Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás,...
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
EdinaEdina
Elérhető
Edinamellék 290Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Sorselemzés,...
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
ErzsébetErzsébetÚj!
Ismét elérhető vagyok
Új! Erzsébetmellék 278Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Igazi tisztánlátót ismerhet meg Erzsébet...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
AnnamáriaAnnamária
Elérhető
Annamáriamellék 273Tisztánlátó, Tisztánlátás, Tisztánhalló, Telefonos...
 

Léna egy csodálatos gyógyító, aki kapcsolatban van a földön...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Inga

7 megtekintés

Mire és hogyan használható az inga?Az inga nagyon régóta használatos arra, hogy utat mutasson a jövőnek és módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket.

 

Tenyérjóslás

42 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt! A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk.

 

A vonzás törvénye

42 megtekintés

A vonzás törvénye segít elérni céljainkat. A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik.

 

Színterápia

32 megtekintés

Színterápia, más néven kromoterápia. Színterápia: ősi gyógymód, a színek hatással vannak életünkre, hangulatunkra.

 

Sorselemzés online

316 megtekintés

A sorselemzés online értelmezése egyértelműen az egyik legnépszerűbb jóslási forma. A sorselemzés online tolmácsolása szinte ugyanazt teszi lehetővé, mintha személyesen lenne jelen a jósnőnél.

 

Telefonos jóslás

12371 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom