
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.joslas24.hu/uploads/agentblog/voroshagyma.jpg)
A fokhagyma jótékony hatását megismerve bátran szeretnék a vöröshagymáról is beszélni. Főként főzésre használjuk, és kevés esetben fogyasztjuk nyersen, hiszen erre a lilahagyma a megfelelőbb. Pedig mekkora kár, hiszen a vöröshagyma, bár ízét és szúrós illatát tekintve valóban nem a legjobb egy reggeli mellé, ám ettől függetlenül hatalmas tüdőt tápláló enzimekkel rendelkezik. Mindemellett a náthás időszakban, amikor nem ritkák a megfázások nagyon javallom, hogy helyezzünk ki a lakás több pontjára egy félbevágott vöröshagymát, szurkáljunk bele pár darab szegfűszeget, és ezt így helyezzük ki. Tértisztító, magába szívja a bacilusokat, ezáltal elkerülve a megfázást, a náthát. Lehet, hogy nem a legkedvezőbb az illata, de ettől függetlenül jó hatással van megfázás ellen.
„Fedezd fel önmagad és az energiák világát.”
Blogjaimban a spiritualitás útját járom, és tapasztalataimat, gondolataimat osztom meg a mindennapokhoz. Írásaim a belső harmóniáról, önismeretről, párkapcsolatokról és az élet útvesztőiben való eligazodásról szólnak, inspirációt és útmutatást nyújtva olvasóimnak.



