
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.joslas24.hu/uploads/agentblog/petrezselyem.jpg)
A zeller után nem is volt kérdés, hogy a petrezselymet kell megismernünk ugyanis hasonlóan a zellerhez kiváló alapanyaga egy nagyon jó levesnek. Nos ami azt illeti maga a petrezselyem idény növény, ezért főként szárítottan használjuk, és milyen rosszul tesszük ezt, hiszen frissen ez sokkal egészségesebb, mint szárítva. Ami igaz, és elmondható róla, hogy hatalmas lugosító hatása van, ami kiváltképpen jól haszonulhat. Mindezek mellett a máj enzimeit serkenti, tisztítja a májat, úgyhogy időközönként érdemes és kell is fogyasztani. Fogyasztása azoknak is ajánlott, akik pajzsmirigy problémákkal kűzdenek, hiszen javítja a pajzsmirigyet és serkenti még a mellékvesék működésének funkcióját is, úgyhogy aki teheti, fogyassza gyakran.
„Fedezd fel önmagad és az energiák világát.”
Blogjaimban a spiritualitás útját járom, és tapasztalataimat, gondolataimat osztom meg a mindennapokhoz. Írásaim a belső harmóniáról, önismeretről, párkapcsolatokról és az élet útvesztőiben való eligazodásról szólnak, inspirációt és útmutatást nyújtva olvasóimnak.



