
![[@title]](https://res.cloudinary.com/redhatholdings/image/fetch/w_900,h_519,c_fill,q_auto,f_auto/https://www.joslas24.hu/uploads/agentblog/ceklale.jpg)
Kis hazánkban is nagyon ismer, és nagyon nagyon szeretett zöldsésgnek számít a cékla. Mondhatni, hogy talán az egyik legkedveltebb és legfogyasztottabb savanyúságok közé sorolható mint az ecetes, és mint a csemege cékla répa. Bár annyira talán a cékla lé, és a cékla leves sem terjedt el itthon, avagy csak nagyon ritkán készül, legnagyobb és legkelendőbb felhasználása a savanyúság. Mindegy is, hogy milyen formában vagy elfogyasztva, ugyanis a cékla répa maga teli van rengeteg vassal, ami szervezet számára nagyon fontos, és pótolandó, a vérképünk egyik alkotóeleme, és mindezek mellett még nagyon jó azoknak is, akik vérszegénységben szenvednek, hiszen kiváló vérpótló, serkenti a vörös vérsejtek szaporodását.
„Fedezd fel önmagad és az energiák világát.”
Blogjaimban a spiritualitás útját járom, és tapasztalataimat, gondolataimat osztom meg a mindennapokhoz. Írásaim a belső harmóniáról, önismeretről, párkapcsolatokról és az élet útvesztőiben való eligazodásról szólnak, inspirációt és útmutatást nyújtva olvasóimnak.



