Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]

Szójegyzék

Mi a különbség a médium és a jós között? És miben különbözik az angyal jóslás a tarot kártya jóslástól? Mi most elmondjuk

Angyali jóslatok

Az angyalkártyák pozitív energiát árasztanak. Az angyal kártyák hasonlíthatnak az istennő kártyákra, de vannak különbségek. Az angyal kártyák különböző angyalokat és üzeneteiket mutatják, míg az istennő kártyák különböző Isteneket és az ő üzeneteiket mutatják. A jövendölés az angyalkártya által úgy történik, hogy megkérjük az angyalokat, hogy engedjenek betekintést a múltba, jelenbe, jövőbe, és hogy adjanak tanácsot és iránymutatást. Minden kártyán található egy üzenet, amely megerősítés vagy egy gondolat lehet annak a személynek, akinek a jóslat szól. A jósaink sok ismerettel rendelkeznek a különböző kártyákról és azok üzeneteiről.

Angyali suttogás

Amikor egy médium vagy egy jós üzenetet kap angyaloktól, azt angyali suttogásnak hívjuk. Az angyalok energiákat, vigaszt, támogatást és bátorságot is közvetítenek. Az angyali suttogás egy fajta kapcsolatteremtés is, ami jóslás alatt történik. A különféle angyaloknak különféle erősségei vannak, tehát a különböző angyalok különböző információkat közvetítenek.

Asztrológia

Az asztrológia ősi tudomány. Az eredeti szó görög - astron, azt jelenti csillag, a logos azt jelenti valaminek a tanulmányozása. Az asztrológia az adott személy születési idejét veszi alapul. A csillagjegy, ami alatt az adott személy született, és a ház, a hold, az aszcendens, a Jupiter, a Szaturnusz, a Mars, a Vénusz, a Merkúr és a Nap, mind elemezve van az asztrológus által. Az asztrológus még a különböző égitestek szögeit is vizsgálja. Az asztrológia gyakran a különböző tevékenységek legideálisabb idejének megállapítására is választ ad. Asztrológusaink segítenek, ha jóslatot szeretne, vagy ha többet szeretne tudni csillagjegyéről.

Automatikus írás

Az automatikus írás a kapcsolatteremtés egy formája. A jós vagy tisztánlátó, aki az automatikus írást végzi, üzeneteket kap a lelkek birodalmából. A jós a szellem üzenetét közvetíti, lelki olvasmányokat szerez, és hagyja, hogy a szellem „bejusson” a testbe, majd tollal és papírral írja le az üzeneteket.

Állati kommunikáció

Az állati kommunikáció az, amikor egy jós vagy egy tisztánlátó kapcsolatot létesít vagy telepatikusan kapcsolatba kerül állatokkal. Vannak ilyen képességgel megáldott jósaink.

Álomfejtés

A jövendölés az álmok segítségével nem ritka. Az álomfejtés az, amikor egy tisztánlátó vagy jós elemzi az álmok jelentését. Az álmok fontos eszközök lehetnek a jóslásnál. Az álmok szimbolikus nyelve feltárhatja a tisztánlátónak azt, ami történt és ami történhet. A telefonos szolgáltatásunkon segítséget kaphat az álmai értelmezésében.

Boszorkány

A boszorkány az a személy, aki több képesség birtokában van, eszközök és receptek is rendelkezésére állnak, melyekkel segít másoknak. A boszorkányok filozófiája az, hogy “csinálj, amit csak szeretnél, addig, amíg nem ártasz másoknak.” Némely boszorkány a Wicca vallás követője, amely egyfajta természet istentiszteletnek tekinthető. A Wiccát gyakorló modern boszorkányok nagy hangsúlyt fektetnek a természetre és mindennemű életre. Tehetséges boszorkányaink készen állnak, hogy bevassanak jövőd titkaiba és segítsenek neked.

Elveszett tárgyak

Számos tisztánlátónk és jósunk van, akik az elveszett tárgyak megtalálására specializálódtak.

Fehér mágia

Tradícionálisan a fehér mágia azt jelenti, hogy a mágikus képességekkel rendelkező emberek hatással lehetnek a fizikai világra. Ez a természetfeletti erőkkel való kapcsolat révén érhető el annak érdekében, hogy valami jó és pozitív hatás érvényesüljön. A modern mágusok szerint ez inkább arról szól, hogy valaki a „gondolat erejével” képes-e pozitív célokat elérni. A mi jósaink tapasztaltak a fehér mágiában, így tudnak segíteni elérni a pozitív célokat, változásokat, amikre szüksége van az életében.

Gyógyítás

A gyógyítónak képessége van, amely képes egyensúlyt teremteni az egyensúlyát vesztett testben és lélekben. A gyógyítás gyakran kéz a kézben jár a jóslással azért, hogy harmóniát teremtsen és segítse a relaxációt, vagy a még több energiához jutást. Különféle típusú gyógyítások léteznek. A távgyógyítás az, amikor a gyógyítás távolról történik, akár telefonon keresztül.

Ház tisztítás

A lelkek kísérthetnek épületekben, otthonokban és más helyeken is. Ennek jele lehet, egy furcsa zaj, tárgyak, melyek el lettek mozdítva, szélfújás (annak ellenére, hogy az ablakok és ajtók be vannak zárva), megmagyarázhatatlan árnyak és hasonlók. A lelkeknek szükségük lehet arra, hogy mások is tisztában legyenek a jelenlétükkel. Az a nézet járja, hogy a lelkek azért maradtak itt, mert még lezáratlan ügyük van. A tisztánlátó vagy jós azért végezhet ház tisztítást, hogy megszabadítsa a felfordulástól - ami ezeken a helyeken uralkodik -  ehhez különféle rituálékat használ. Gyakran érezhet hatalmas nyugalmat, amikor az adott ház meg lett tisztítva.

Inga

Az inga egy egyedi eszköz, ami gyakorta jövőbelátásra használatos és közvetlen kérdésekre ad választ a múltból és a jövőből. Az inga egy tárgy, általában egy kristály, ami egy fonalon lóg. A sajátos ingának természetes anyagokból kell készülnie, úgy mint kristály, csont, fa vagy fém. Amikor az ingát jóslásra használják, a jós eldöntendő kérdéseket tesz fel, melyre az inga igennel vagy nemmel fog válaszolni, attól függően, hogy milyen irányba mozdul el. Sokan úgy gondolják, hogy az inga az intuíció kiterjesztése. Ennek az elméletnek megfelelően az inga megerősíti, amit a jósok már tudnak.

Intuíció

A látnok vagy jós néha intuíció segítségével dolgozik. Az intuíció egy belülről jövő érzés vagy empatikus képesség, ami egy másik ember helyzetébe való belehelyezkedést jelent, így megérthető hogyan fog alakulni egy bizonyos helyzet a jövőben. A tisztánhalló, a jós vagy bármilyen más extrém intuitív személy megérzi, hogy valami közeleg és ennek megfelelően jár el. Az intuíció arról szól, hogy légy kapcsolatban a belső éneddel. Vannak olyan jósok is, akik kizárólag intuíciójuk segítségével dolgoznak. Vannak jósaink, akik erős intuícióval rendelkeznek és ezáltal tudják a problémák és bizonyos szituációk elejét venni, valamint ezáltal tudnak segíteni abban, hogy olyanná formáld az életed, amilyenné csak szeretnéd.

Jós

A jós az a személy, aki különféle eszközökkel dolgozik, és értelmezi a jeleket a történtek tükrében vagy a jövőbeli történések tükrében. A jósok a múltba, a jelenbe és a jövőbe is tekintenek. Jósoltatni egy jóssal azt jelenti, hogy kérdéseket teszünk fel a jövőnkkel kapcsolatban. Az eszközei révén, a jós válaszokat fog adni. Eszközök például a tarot kártya, angyalkártya, normál kártya, ingák, tealevelek és kristályok.

Jóslás

Ne feledje, amikor felhívja jósainkat, tisztánhallóinkat, ne érezze a kérdésedet butának vagy feleslegesnek. Valószínűleg nem Ön az első, aki felteszi ezt a kérdést. Ne féljen feltenni azokat a kérdéseket, melyek válaszára szüksége van. Az életnek van egy olyan képessége, hogy hirtelen irányt váltson, és érdemes lehet beszélni az egyik jóssal vagy tisztánlátóval, hogy megértsük, mi történik, mi történt, és mi lesz a jövőben.

Kapcsolatteremtés

A legtöbb ember azt gondolja, csak a médiumok tudnak kapcsolatot teremteni. Valójában azonban a látnokok és a jósok is képesek a kapcsolatteremtésre. Amikor egy jós vagy médium kapcsolatteremtést végez, azt jelenti, hogy saját magukat használják, hogy egy másik dimenzióból származó üzenetet fogadjanak a szellemi világból. Az üzenetek angyaloktól és más segítőktől érkeznek. Amikor egy médium kapcsolatot teremt, elsősorban lelkek és eltávozott emberek üzeneteit kapja meg. Arra is lehet példa, hogy olyan helyről kapunk üzenetet, ahonnan nem is számítanánk rá.

Kártyák

A kártyák elválasztásának művészetében a Tarot kártyák a jóslásban használt kártyák leggyakoribb formája. Sok jövendőmondó inkább a hétköznapi kártyát használja a jövendöléshez. Megannyi módja van annak, hogy valaki a kártyából mondja meg a jövőt. Az egyik leggyakoribb módja ennek, hogy Kelta kereszt formában rakják ki a kártyákat.

Kristályok

A kristályok esetenként jóslásokhoz használatos eszközök. A kristályok ezenkívül használhatóak gyógyításra, védelemre, segítenek egy bizonyos helyzetben vagy más spirituális tevékenységekre. A kristályok csodálatosak és már generációk óta használják. Amikor beszélsz egy jóssal, aki kristályokkal dolgozik, segítséget kaphatsz egy adott helyzetben, de tapasztalhatsz boldogabb érzést, jobb alvást, több energiát vagy több szeretetet magadban.

Látnok

A látnok kifejezés a francia ‘clair’ szóból ered (jelentése: világos). Nemzetközileg a látnok kifejezés különféle paranormális képességekre használatos. A látnok képes képekben látni azt, ami megtörtént és azt, ami meg fog. A jóslási képesség valószínűleg egy veleszületett képesség, bár néhány jós csak későbbi életében ébred rá a képességeire. Amikor egy tisztánlátó a kibővített tudat állapotába lép, gyakran úgy érzi, hogy a tér és az idő megszűnik.

Médium

A médium olyan személyekkel és állatokkal tud kapcsolatba lépni, akik már a túlvilágon vannak. A médium csatornaként működik mindkét irányba; a médiumok üzenetet tudnak közvetíteni attól, akinek a jövőjét elmondja.

Ráolvasás

A ráolvasások egyfajta hívások vagy parancsok a különböző energiák felé, egy különleges cél elérésének érdekében. A ráolvasásokat a Sámánizmuson belül használják. A ráolvasás segít mindazoknak, akik azt választják, hogy jóslást kérnek a különböző elemek - például víz, levegő, tűz és föld különböző típusú energiáinak segítségével vagy felidézésével. Egy ráolvasás szólhat isteneknek, istennőknek vagy más segítőknek. Ha van valami specifikus, amit szeretne elérni az életében, a jósaink segítenek ehhez a megfelelő energiákat előhívni.  

Reiki

A Reiki Japánból származik, és azon az elgondoláson alapul, hogy minden embernek egyedi energiája van, amit egyesek életerőnek neveznek. Ha ez az energia szint alacsony, akkor hajlamosabbak lehetünk a stresszre és a betegségekre. Amikor ez az energia szint magas, sokkal inkább képesek vagyunk a boldogságra és az egészségre. A reiki a gyógyítás egy formája, de egyben egy mély relaxációs módszer is az önismeret növelésére és a stressz csökkentésére. A reiki különböző szinteken is működhet, lelki és mentális szinten is.

Rúnák

A rúnák olyan karakterek halmaza, amelyek először körülbelül 2000 évvel ezelőtt keletkeztek. A gépelésen kívül használták a rúnákat jóslásra és varázslásra is. A rúnák, szimbólumok kőbe vagy fába vannak faragva, melyek fontos eszközök a jóslásban. A rúnákat gyakran talizmánként viselik. Minden rúna egy istenhez kapcsolódik az északi mitológiában. Ez az oka annak, hogy gyakran faragtak rúnákat a járművekbe, szerencse hozás céljából. Ha jövőjét a rúnákkal szeretné elmondatni annak az az előnye, hogy a rúnák helyes és egyszerű választ adnak. A rúnákkal a jós is láthatja az adott helyzetben lévő tényezőket, és tudomást szerezhet arról, hogy milyen döntéseket hozhat és mit kell tennie.

Sámán

A sámán szó az Evenki nyelvből (Szibéria) származik, jelentése “az, aki tudja”. A sámánok a természet rejtélyeivel dolgoznak és feltételezik, hogy a természetnek lelke van. A sámánok a természet lelke által vezéreltek, és gyakran találkoznak az “erőállattal”. Ezeknek az “erőállatoknak” a  segítségével, dobokkal és énekekkel a sámán képes transzba esni és mozgatni magát, néha más embereket is. A szellemvilágban üzeneteket kap az események valódi okáról, és ezáltal hatással lehet az esemény lefolyására. A sámánok sokban hasonlítanak a boszorkányokhoz, különösen abban, hogy maga a természet és a mágikus rituálék vannak a fókuszban.

Spiritualitás

A spirituális emberek kapcsolatban vannak az univerzummal. Egy spirituális ember intuitív és közeli kapcsolatot ápol a spirituális énjével. A spiritualitás fogalma gyakran kifejezi a lelki életet konkrétabb formákban. A jós, a tisztánlátó vagy a médium szintén spirituális személynek számít.

Tarot

A tarot Olaszországból származik és egy jóslási eszközként működik már több, mint 300 éve. Manapság nagyon népszerű a tarot, mint jövendölési eszköz. A tipikus tarot pakli a Major Arcana-ból és a Minor Arcana-ból áll és 78 lapos. Amikor a jós tarot-ból jósol, képes lesz a kérdéseidre választ adni a múltból, jelenből és a jövőből.

 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben