MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Zsuzsanna, Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás, Tisztánlátó, Sorselemzés,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Zsuzsanna


Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
204
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Zsuzsanna vagyok, tisztánlátó és a láthatatlan energiák szakértője.

E velem született képességek segítségével és persze szerzett tudás ötvözésével tudok célirányos segítséget nyújtani, útmutatást, tanácsot adni a hozzám fordulóknak, párkapcsolati, munkahelyi, anyagi problémák esetén. Belső gyermek gyógyításában jártasságom, a szellemvilággal való kapcsolatom teszi lehetővé, hogy segítsem megtalálni a megfelelő megoldást. Különleges képességem még az előző életekbe való betekintés adománya. Sokszor pont emiatt válik érthetővé a jelen! És eltűnik a probléma. Az élet minden területén felmerülő probléma megoldásában segítek, szívvel, lélekkel, szeretettel!"

Ügyfél ajánlások

Viki írta:

Kedves Zsuzsa. Köszönöm a sok segítséget amit Tőled kaptam. Mindig tökéletes meglátásaid vannak és mindig tudsz segíteni a felmerülő problémáimban. Zsuzsanna nagyon jó gyógyító. Hálás vagyok. Köszönöm.


Elküldve június 30., szerda 21:34
ZOÉ írta:
Sok nehéz döntésben adott hathatós segítséget, megkönnyítve a legjobb megoldások megtalálását. Jó szívvel ajánlom!

Elküldve június 29., kedd 18:51
Lilla írta:

Mindig maximálisan érzem, hogy segítő szándékkal és elfogadással fordul felém. Minden tudását felhasználja és ezáltal érzem úgy, hogy lelkileg is megkapom, amire szükségem van! Köszönöm az odaadó támogatásokat és segítségeket!


Elküldve június 14., hétfő 13:18
Mária írta:

Zsuzsanna meglátásai segítettek eddig párkapcsolati és munkahelyi problémáim megoldásában is. Hálásan köszönöm a segítséget!


Elküldve június 13., vasárnap 18:48
Gyorgyi írta:
Köszönöm

Elküldve március 26., péntek 19:50
Judit írta:

Zsuzsanna csodálatos gyógyító, hálásan köszönöm a gyors és hathatós segítségedet. Judit


Elküldve október 01., csütörtök 17:06
Katy írta:
Hálás vagyok a segítségért!

Elküldve június 18., csütörtök 20:16
Zsuzsa írta:
Kedves Zsuzsa. Nagyon hálás vagyok a segítségért, amit kaptam. A meglátásai döbbenetesek és nagyon elgondolkodtatóak voltak. A problémáimban maximális segítséget kaptam. Nagyon szépen köszönöm.

Elküldve május 20., szerda 22:16
Rya írta:
Köszönöm

Elküldve május 19., kedd 17:46
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7094 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Rúna jóslás

2590 megtekintés

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.

 

Szerelmi horoszkóp

1778 megtekintés

Milyen típusú emberek illenek egymáshoz? A szerelmi horoszkóp segít a pároknak harmonikus életet élni egymással. A szerelmi horoszkóp összeköti az állatöv tizenkét jegyét.

 

Tarot

9952 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Numerológia

1970 megtekintés

A numerológia a számok csodálatos világa, melynek ismeretével életed alakulását bármikor megtekintheted. A numerológia számai energiát képviselnek.

 

Online jóslás

2099 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom