MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Szonja, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Szonja


Szonja egy igazi vérbeli Médium.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 
mellék
222
Nem elérhető
Jelezz nekem
Kérj meg, hogy jelentkezzek be, küldd el SMS-ben a 222 szót a 06305555493 számra. SMS-t fogsz kapni, amikor bejelentkeztem. Ez a szolgáltatás ingyenes.
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözlöm! Szonja vagyok. Médium. Velem született képesség, hogy e világi léten túl látok, hallok, érzek, és gondolkodom. Diplomás Spirituális Mesterré váltam. Valamennyi bennem rejlő és tanult tudásommal segítek Önnek, hiszen Médium Segítségre van szüksége nyilván. A Sors nem véletlenül vezette hozzám. Sorsunkat megtanulhatjuk írni! Én a tollat adom hozzá! Eszközeim; Tarot kártya, Cigánykártya, Kristálygömb, Inga. Több száz éves Quoi táblámmal a holtakat idézem meg. Tiszta lélekkel támogatom, segítem szerelme "visszaszeretésében" ha nehéz helyzetbe került; illetőleg legyen szó egészségéről, anyagi helyzetéről, munkájáról. Sosem rossz, amit kérdezni fog! Már meg is tette a legnehezebb lépést, hiszen olvassa soraim, és arra készül, hogy felhívjon. Legyen konkrét kérdés, vagy ha megakadt az élete bármely szakaszában, terén! Sorsmentorként életút vizsgálatot, sorsanalízist is végzek. Ön már a megoldás közelében van, tárcsázza a mellékem és segítek!

Ügyfél ajánlások

Kissné Miklós Judit írta:
Nyugodt szívvel ajánlom Szonját, rendkívüli képességei vannak különösen az egészség és anyagi területet érintő javaslatai révén.

Elküldve szeptember 14., kedd 10:51
Bella írta:

Szívből ajánlom Szonját mindenkinek nem ismert, nem tudhatta hogyan alakúltak a kapcsolataim, mégis, a feltett kérdéseimre nagyon pontos és hiteles válaszokat adott. Hálásan köszönöm és bízom benne, hogy minden úgy lesz ahogy látta.


Elküldve szeptember 14., kedd 09:48
Edina írta:

Először láttam meg a jósok között. Nagyon kedves, nyitott és hihetetlen amire rávilágított! Köszönöm Szonja


Elküldve szeptember 13., hétfő 17:02
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Hogyan kezdődött a jós életutam

46415 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni. Avagy egy jós megvilágosodása.

 

Jóslás

1008 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni.

 

Hegyikristály

97 megtekintés

A hegyikristály, a védelem és a jóslás köve. A fényes és tiszta hegyikristály a litoterápiában széles körben használt kő.

 

Jós

109 megtekintés

Ki a jós? A jós képes kiszabadulni az időből és a térből, hogy megismerje az eseményeket, helyzeteket, jelen, múltbeli vagy jövőbeli tényeket.

 

Új év

115 megtekintés

Hogyan kezdjük jól az új évet, hogy a következő 12 hónapban minden esélyt a saját oldalunkra fordítsunk? Íme 7 tipp, hogy jól induljon az új év!

 

Sámán

143 megtekintés

A sámán egy közvetítő a létezés síkjai között, kommunikál a lélekkel és a szellemekkel. A sámán egyben spirituális "segítő".

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom