MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Szonja, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Szonja Új!


Szonja egy igazi vérbeli Médium.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
222
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözlöm! Szonja vagyok. Médium. Velem született képesség, hogy e világi léten túl látok, hallok, érzek, és gondolkodom. Diplomás Spirituális Mesterré váltam. Valamennyi bennem rejlő és tanult tudásommal segítek Önnek, hiszen Médium Segítségre van szüksége nyilván. A Sors nem véletlenül vezette hozzám. Sorsunkat megtanulhatjuk írni! Én a tollat adom hozzá! Eszközeim; Tarot kártya, Cigánykártya, Kristálygömb, Inga. Több száz éves Quoi táblámmal a holtakat idézem meg. Tiszta lélekkel támogatom, segítem szerelme "visszaszeretésében" ha nehéz helyzetbe került; illetőleg legyen szó egészségéről, anyagi helyzetéről, munkájáról. Sosem rossz, amit kérdezni fog! Már meg is tette a legnehezebb lépést, hiszen olvassa soraim, és arra készül, hogy felhívjon. Legyen konkrét kérdés, vagy ha megakadt az élete bármely szakaszában, terén! Sorsmentorként életút vizsgálatot, sorsanalízist is végzek. Ön már a megoldás közelében van, tárcsázza a mellékem és segítek!

Ügyfél ajánlások

Kissné Miklós Judit írta:
Nyugodt szívvel ajánlom Szonját, rendkívüli képességei vannak különösen az egészség és anyagi területet érintő javaslatai révén.

Elküldve szeptember 14., kedd 10:51
Bella írta:

Szívből ajánlom Szonját mindenkinek nem ismert, nem tudhatta hogyan alakúltak a kapcsolataim, mégis, a feltett kérdéseimre nagyon pontos és hiteles válaszokat adott. Hálásan köszönöm és bízom benne, hogy minden úgy lesz ahogy látta.


Elküldve szeptember 14., kedd 09:48
Edina írta:

Először láttam meg a jósok között. Nagyon kedves, nyitott és hihetetlen amire rávilágított! Köszönöm Szonja


Elküldve szeptember 13., hétfő 17:02
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

11083 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

12204 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Angyalkártya

1222 megtekintés

Az angyalkártya alkotója és tökéletes ismerője, kétségtelenül Doreen Virtue. Sokféle angyalkártya származik tőle. A legismertebbek, az Arkangyal kártya, a Mihály Arkangyal és a Rafael Arkangyal kártyák.

 

Kártyajóslás

5263 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Online jóslás

2529 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Boszorkánynak lenni

21768 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom