MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Speranza, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Speranza Új!


Speranza barátként hallgatja meg és segíti a döntések meghozatalában.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
525
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel köszöntelek! Speranza tisztánérző médium vagyok, a szerelmi és karrierrel kapcsolatos kérdések szakértője. Az életünkben sokszor érezzük magunkat tétlennek, tehetetlennek... Úgy érezzük jó lenne előre tudni, hogy mi a helyes döntés, mi a helyes út. Néha jó lenne tisztában lennünk, hogy bizonyos események hogyan alakulnak, egyáltalán érdemes-e belekezdenünk valamibe. Ha tudnánk, hogy a jövőben mi hogyan alakul, okosabbak lennénk...Tapasztalt jósként viszont az a meggyőződésem, hogy semmi sincs kőbe vésve, mindent mi magunk alakítunk, ahogy szeretnénk. Ha segítségre és útmutatásra van szükséged keress bizalommal, én minden kérdésedre nyitott vagyok, és mindenben segítek neked. Ne úgy hívj fel, mint egy jóst, kezelj a legjobb barátodként, bizalmasodként. Minden, amit megosztasz velem köztünk marad, semmiben sem ítéllek el, nekem bármit elmondhatsz! Ahhoz, hogy a legjobb tudásom szerint tudjalak segíteni, kártyajóslást, az angyalok energiáit és saját magas intuitív képességemet hívom segítségül. Ezek együttesen adnak lehetőséget arra, hogy elvezesselek a boldogság és megoldás útjára. Ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy szembenézz Önmagaddal és a kérdésedre választ kapj, fogalmazd meg a kérdésed és tárcsázd mellékem! 

Ügyfél ajánlások:

Mónika írta:
Már többször felhívtam, és mindig minden úgy volt, ahogy azt jósolta! Tökéletesen átlát mindent ami velem kapcsolatos!

Elküldve április 09., péntek 19:20
Noémi írta:
A legjobb!! Minden vele töltött perc szebbé teszi a napomat! Köszönöm!

Elküldve április 07., szerda 20:34
Petrócy Réka írta:

Kiváló jós, minden amit mondott bekövetkezett, többször visszahívtam és a jövőben is keresni fogom. Mindenkinek nagyon ajánlom, kíváncsian várom mit fogok még megtudni a jövőmről.


Elküldve március 28., vasárnap 21:03
Kinga írta:

Speranza egy nagy tudással rendelkező jós! Csak egy általános jóslást kértem tőle, és rögtön látta mi az, amit valójában tudni szeretnék. Olyan dolgokat látott velem kapcsolatban, amit rokonaimnak sem feltétlen mondanék el, de ő látta... Bámulatos a tehetsége!! Máskor is csak őt keresem!


Elküldve március 25., csütörtök 22:11
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Asztrológia

325 megtekintés

Aki a média Asztrológia tudományáról alkot ítéletet, az megmarad az igénytelen tájékozódás szintjén. Ugyanakkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy igazi önvalójához egy térképet tarthasson a kezében, ahogyan az Asztrológia teszi.

 

Telefonos jóslás

786 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Kártyajóslás

3754 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

961 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt az online jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom