MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Mona, Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Tarot jóslás, Kártyajóslás, Jóslás, Jósda, Jós,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Mona


Mona segít megtalálni az emberi test-lélek-szellem egységét, hogy az élete kiegyensúlyozott legyen.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
221
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözöllek a nevem Mona! Az én igazi területem a transzperszonális pszichológia amely az emberi test- lélek-szellem egységére törekszik. Nemcsak a tudatos elme hanem a tudatalattiban elraktározott negatív-pozitív emlékeket feltárva talál oldást-megoldást az élet szinte minden elakadására. A másik nagy szerelem a Tarot kártya csodálatos világa. Legyen tehát múlt- jelen -jövő, negatív lelkiállapot, bizonytalan élethelyzet, kétség, félelem ami gyötri, keressen bizalommal. Sokéves tapasztalataimra alapozva biztosan állíthatom, hogy egy kívülálló ember gyorsabban könnyebben átlátja, megoldja a problémákat mint az aki bele ragadt egy élethelyzet félelmeibe, bizonytalanságába. Szeretem az embereket és őszintén szívből segítek. Nem félremagyarázom a helyzetet, nem hibást keresek hanem a célra figyelek... A cél pedig az hogy Ön boldog és elégedett legyen önmagával és az életével egyaránt.

Ügyfél ajánlások

Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7094 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

9952 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Online jóslás

2099 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8713 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38024 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom