MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
új ügyfél 10 perc ingyenes
Mona, Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Tarot jóslás, Kártyajóslás, Jóslás, Jósda, Jós,

Mona


Mona segít megtalálni az emberi test-lélek-szellem egységét, hogy az élete kiegyensúlyozott legyen.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
221
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözöllek a nevem Mona! Az én igazi területem a transzperszonális pszichológia amely az emberi test- lélek-szellem egységére törekszik. Nemcsak a tudatos elme hanem a tudatalattiban elraktározott negatív-pozitív emlékeket feltárva talál oldást-megoldást az élet szinte minden elakadására. A másik nagy szerelem a Tarot kártya csodálatos világa. Legyen tehát múlt- jelen -jövő, negatív lelkiállapot, bizonytalan élethelyzet, kétség, félelem ami gyötri, keressen bizalommal. Sokéves tapasztalataimra alapozva biztosan állíthatom, hogy egy kívülálló ember gyorsabban könnyebben átlátja, megoldja a problémákat mint az aki bele ragadt egy élethelyzet félelmeibe, bizonytalanságába. Szeretem az embereket és őszintén szívből segítek. Nem félremagyarázom a helyzetet, nem hibást keresek hanem a célra figyelek... A cél pedig az hogy Ön boldog és elégedett legyen önmagával és az életével egyaránt.

Hozzászólások

Nincsenek vélemények.
Új vélemény írása.
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Online jóslás

96 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt a jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 

Kártyajóslás

88 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom