MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Malzahár, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Malzahár Új!


Malzahár egy fantasztikus tisztánlátó jós.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
242
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Üdvözlöm, Malzahár vagyok tisztán látó jós, képességeimet gyermekként fedeztem fel mikor olyan dolgokat láttam amelyekről sem én sem a közelemben élők még soha nem is hallottak és szép lassan így épültek fel speciális képességeim amikkel csak nagyon kevesen rendelkeznek manapság, fő területeim a szerelmi és családi ügyek, a kártyavetés. Igyekszem mindig a legpontosabb és legprofibb válaszokat adni egy egy esetre, számomra minden eset egy külön rejtély amit meg kell oldani ami szerencsére sikerülni is szokott. Amennyiben megválaszolatlan kérdései vannak vagy ha kiváncsi mit hoz a jövő, ha esetleg bármilyen segítségre volna szüksége az ön élete során keressen bizalommal.

Ügyfél ajánlások

Nagy Tímea írta:

Nagyon nagyon tud, én csak ajánlani tudom.


Elküldve június 27., vasárnap 22:20
Erika írta:

Nagyon profi szakember.


Elküldve június 02., szerda 16:25
Irén írta:

Nagyon kellemes hangú profi szakember.


Elküldve május 26., szerda 02:13
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

9946 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Online jóslás

2098 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8690 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38021 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Rúna jóslás

2581 megtekintés

Ez arról szól, hogyan készül el a saját rúna jóslás és hogyan töltsük fel a rúna jóslás kellékeit, a rúnákat univerzális energiákkal.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom