MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Klarissza, Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Klarissza Új!


Klarissza a sorsfordítás mestere.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
213
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Öröklött jutalmam a tudásom ezen életben. Feladatom mások sorsának jobbá tétele, sorsfordítás. Kiutat keresni és találni a nehéz vagy kilátástalan helyzetekből, akár tanácsadás, személyiség fejlesztés révén. Közösen megtaláljuk a megoldást, és az utat, mert senkinek sem engedjük el a kezét. Ebben segítőim elsősorban a cigány 36 lapos,az 56 lapos, a szerelmi párkapcsolati,és Lenormand kártyáim. Valamint a mágikus, a rider tarot és a Seni orákulum, valamint a Triax. Jártas vagyok a mágia világában is. Mottóm, "Nem az az erős aki nem bukik el, hanem aki minden bukás után feláll." Keress bizalommal, várom hívásod.

Ügyfél ajánlások:

babyboomer írta:

Mindenkinek szívből ajánlom Klarisszát, nagyon segítőkész és kedves alázatos szeretet árad a hölgyből és a segítőkészség! Mindenben igaza volt amit mondott csak ámultam bámultam és minden szava betüről betűre bejött ! Mindenkinek ajánlom! És köszönöm a sok jó szót és kedves szavát ! ????


Elküldve február 25., csütörtök 19:02
Mária írta:

Nagyon megvagyok elégedve a munkájával,sokat segített nekem a párkapcsolatom rendeződésében. Ajánlom mindenkinek, mert ha valami baj van, nagyon sokat segít. Én már majdnem a padlón voltam, ő volt aki felemelt. Sokat köszönhetek neki!!! Ajánlom mindenkinek, akinek bármilyen problémája van. Mégegyszer köszönöm Klarissza!!!


Elküldve február 14., vasárnap 18:04
Kázmér Erika írta:

Bátran ajánlom, nekem amit mondott minden úgy érkezik az életemben, nagyon kedves és segítőkész. A jeleket pedig olvasom, én és Neked köszönhetően elindultam saját útamat járni! Millió puszi!


Elküldve február 13., szombat 14:26
Renáta írta:

Pontos precíz a munkavégzése 9 éve várunk babára, a mágiában egy baba alak jött ki a viaszban ....Párkapcsolatròl kérdeztem minden bejött . Csak ajánlani tudom és keresni fogom máskor is ❤


Elküldve február 12., péntek 08:46
Andi írta:
Sok szeretettel ajánlom!! Nagyon tehetséges, gyors, tűpontos elemzéseket ad. Emellett tiszta szívű, meghozza a szerencséd. Érzelmi támogatást ad. Kiváló mester!

Elküldve február 11., csütörtök 17:50
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Asztrológia

323 megtekintés

Aki a média Asztrológia tudományáról alkot ítéletet, az megmarad az igénytelen tájékozódás szintjén. Ugyanakkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy igazi önvalójához egy térképet tarthasson a kezében, ahogyan az Asztrológia teszi.

 

Telefonos jóslás

786 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

628 megtekintés

A Tarot, Isten képeskönyve, a természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. A Tarot segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.

 

Kártyajóslás

3754 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

961 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt az online jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom