MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
új ügyfél 10 perc ingyenes
Judy, Jóslás, Jós, Kártyajóslás, Tisztánlátó, Cigánykártya jóslás, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás, Tisztánlátás, Tisztánhalló,

Judy


Judy tisztánlátó ami azt jelenti, hogy olvas a szívből, és érzi az emberek energiáit és érzelmeit, függetlenül attól, hogy ugyanabban a szobában vagy a világ másik oldalán vannak. Ez betekintést nyújt az emberek életébe, és választ különösen a szív kérdéseire

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
533
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Jósnő vagyok, valószínűleg, már annak is születtem, mert amikor találkoztam az ezoterikus tanokkal,és a spirituális világgal, akkor világosodott meg számomra, hogy ezt én ismerem,egyszer ezzel már foglalkoztam.
Előző életemben végzett kutatásaim is alátámasztják ezt. Egész életemben tanultam, és emberekkel foglalkoztam. Megtanultam a kézelemzést, arcelemzést, numerolóigát, névelemzést, grafológiát, reikit, spirituális választerápiát, dolgozom ingával is. A boszorkány tanok és a mágia sem ismeretlen számomra.
Sokféle módszert ötvözve dolgozom. de szívemhez legközelebb a kártyák állnak. Az Illuminati tarot használom, de a Cigány kártya az igazi kedvencem, ránézek és dalolnak a kártyák.
Hogyan és miben tudok Neked segíteni? Bármiben. Fogalmazd meg a kérdésedet pontosan és én megadom a választ konkrétan, anyagiakkal, szerelemmel, egészséggel vagy bármivel kapcsolatban. Az elengedés szakértőjeként tudom fogni a kezed az úton, ami nem könnyű és nem egyszerű.
Bármikor készen állok arra, hogy segítséget nyújtsak, és együtt új mederbe tereljük az életedet megszüntetve az akadályozó tényezőket. Szeretettel várom hívásodat.

Hozzászólások

Szilvia írta:

Csak a legjobbakat tudom mondani... Egyszerűen PROFI! Lényegretörő, segítőkész, mindent valóban úgy lát, ahogy van. Őszintén elmondja, amit a kártya mutat, s igyekszik a lehető legjobb tanácsokat adni. Nagyon köszönöm a segítségét, hálás vagyok!


Elküldve 17 november, kedd 15:48
Hasenfratz Krisztina írta:

Imádtam minden percét, de főleg azt, hogy mennyi mindent tett azért, hogy az utamat végre tisztán lássam! Mindenkinek kell egy Judy!


Elküldve 17 június, szerda 11:28
Bíbor írta:

Ha valaki egy önzetlen, segítőkész embertől szeretné megtudni a jövőjét, minden elismerésemmel ajánlom Őt. Bizonyította a tudását, támasz a bajban. Hálás vagyok Neked!


Elküldve 12 június, péntek 19:57
Zsuzsa írta:
Pontosan minden úgy lett, ahogy azt jósolta. Nagyon sokat segített nekem ezzel, hálásan köszönöm. A legjobb!!!!

Elküldve 21 május, csütörtök 09:12
Judith írta:
Akárhányszor hivom, mindig konkretumokat mond, jól àtlàt mindent, segítőkész, kedves, nagytudàsú jósnő. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem. Köszönöm szépen Judy!

Elküldve 16 május, szombat 15:21
Hajni írta:

Köszönöm!!!


Elküldve 15 április, szerda 07:12
Fisch Judit írta:

Segítőkész, őszintén elmond mindent, nem azt, amiket hallani akar a hozzá fordulo, hanem a tenyeket mondja.


Elküldve 08 február, szombat 16:02
Tünde írta:

A legjobb jósnő, akivel csak beszéltem! Ő nem egyszerű jósnő...több annál!! Tisztán látja, érzi a dolgokat és rengeteget segít! Nem kérdezősködik, csak mondja, amit lát! Mindenre van válasza, segítsége! Köszönöm szépen, hálás vagyok, hogy beszélhettem veled Judy!! Még keresni foglak!


Elküldve 07 január, kedd 09:57
Új vélemény írása.
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Kártyajóslás

3080 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

443 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt a jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom