MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Judy, Jóslás, Jós, Kártyajóslás, Tisztánlátó, Cigánykártya jóslás, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás, Tisztánlátás, Tisztánhalló,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Judy


Judy tisztánlátó ami azt jelenti, hogy olvas a szívből és érzi az emberek energiáit és érzelmeit, függetlenül attól, hogy ugyanabban a szobában vagy a világ másik oldalán vannak. Ez betekintést nyújt az emberek életébe és választ különösen a szív kérdéseire

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
533
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel köszöntöm, jóstehetségemet őseimtől örököltem, akik között volt gyógyító asszony, mágus és táltos is. Az ezotéria sok ágát ismerem, Reiki mester vagyok, szellemgyógyász, angyal kommunikátor, ismerem a kristályprogramozást, a mágiát és a boszorkánytanokat is. Foglalkoztam arc és kézelemzéssel, megtanultam a spirituális választerápiát, ingával is dolgozom. Pszichológus képzettséggel rendelkezem és numerológus is vagyok. Kétségtelen, hogy kedvenceim a jóskártyák, a tarot, a Lenormand, melyekből még sokat ismerek és használom is őket, de legközelebb a cigány kártya áll a szívemhez. Ha bármely élethelyzetedben elbizonytalanodtál, megakadtál megtaláljuk számodra legmegfelelőbb megoldást. A kérdésedre legjobb tudásom szerint adom meg a választ, az igazat és csak is az igazat fogod hallani, mély segítő szándékkal. Nagy szeretettel várom hívásodat, számomra nincs furcsa kérdés és nincsenek megoldhatatlan helyzetek.

Ügyfél ajánlások:

Szalai Krisztina írta:

A csodálatos Judy Jósnő még a következő - ki nem mondott kérdésem is - kitalálja!!! Hála érte és mindenért! Kívánom, hogy még nagyon sokáig, erőben, egészségben, boldogságban tudjon segíteni a hozzá fordulóknak! Szeretettel: Mirjam.


Elküldve április 29., csütörtök 10:49
Szalai Krisztina írta:
Jó reggelt! - Boker tov!- Good morning!- Happy Tuesday! - Buenos díaz! Drága Judyval most beszéltem hajnalok hajnalán. Megmondta az igazat, úgy, ahogy én is gondolom, érzem. Köszönet érte! Ha valaki az igazat szeretné hallani, őszintén, semmit nem titkolva - mégis finoman - Őt ajánlom. Üdv. Mirjam.

Elküldve március 23., kedd 02:56
Szalai Krisztina (Mirjam) írta:

Drága Judyval nap mint nap beszélünk, mert az eddig csodálatos, varázslatos életem, (szerelmemmel akadt egy kis probléma) kissé megváltozott. Judy megértő, mert egy ízben nem fogadtam meg a tanácsát, miszerint: A telefonom - a kedvesem hívása miatt még este 8 után is hagyjam bekapcsolva. - Nemet mondtam. "Hajnal fél 4-től talpon vagyok, - a kedvesem ezt tudja, hiszen 18 éves kapcsolat -. aki hajnal fél 4-től 20 h-ig nem tud elérni, az már aznap ne keressen. Judy kedves, közvetlen, jó tanácsokkal ellátó Jósnő. Csodálatos! Köszönöm: Mirjam.


Elküldve március 19., péntek 13:24
Benedek írta:

Judy jósnő hatalmas tudással és mély empátiával rendelkező csodálatos Hölgy. Kristálytisztán átlátta a problémámat, és olyan megoldást javasolt, amire álmomban sem gondoltam, de bevált. Párkapcsolati kérdésekben nagyon otthon van. Egy élmény volt a beszélgetés. Fogom még keresni nem is egyszer, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a segítséget.


Elküldve március 03., szerda 09:33
Valéria kiss írta:

Örültem, hogy megismertelek, baráti üdvözlet, szèp napot kivànok


Elküldve február 24., szerda 11:38
B. Ilona írta:
Judyt kezdetektől fogva hívom, ha problémám van. Általában rövidebb időre jósoltatok, ezért biztosra állítom, hogy jóslatai precízek és bejönnek. Mióta vele beszélek, nincsenek titkok. Bárki hozzám fűződő gondolatát elmondja. Azt is megbeszéljük, hogy mi történik ha egy dolgot meglépek. Ezenkívül gyors, nem húzza az időt. Mindenki hívja bátran!

Elküldve január 13., szerda 17:49
Attila írta:
Remek segitő és útmútató! Egy pillanat alatt teremt összhangot az emberrel. Vele a beszélgetés is nyugtató. Jól átlátja a dolgokat, felfigyel a rejtett összefüggésekre. Hálás vagyok a joslataiért. Urak figyelmébe erőteljesen ajánom!

Elküldve január 09., szombat 11:53
Arlen Zsolt írta:

Judy fantasztikus és egyedülálló jósnő! ❤ Segített részletesen feltárni és megoldást találni egy párkapcsolati kérdésemre. Nagyon jó érzés vele kommunikálni, érezni, hogy a vérében van a jóslás, alapos háttértudással és élettapasztalattal a tanácsai mögött. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne pontos és precíz elemzést/ tanácsot kapni a kérdése kapcsán! ✨✨✨✨


Elküldve január 09., szombat 11:05
Berni írta:

Egy Igazi Őrangyal! Mindenben segít, tisztán lát! A megérzései a gondolatai mind igazat mutatnak! Profin bánik a kártyajóslással! Kedves csilingelő hangja megnyugtató! Óriási segítő! Köszönöm kedvességedet és türelmedet és a segítséget mindenben!


Elküldve december 31., csütörtök 20:03
Szilvia írta:

Csak a legjobbakat tudom mondani... Egyszerűen PROFI! Lényegretörő, segítőkész, mindent valóban úgy lát, ahogy van. Őszintén elmondja, amit a kártya mutat, s igyekszik a lehető legjobb tanácsokat adni. Nagyon köszönöm a segítségét, hálás vagyok!


Elküldve november 17., kedd 15:48
Hasenfratz Krisztina írta:

Imádtam minden percét, de főleg azt, hogy mennyi mindent tett azért, hogy az utamat végre tisztán lássam! Mindenkinek kell egy Judy!


Elküldve június 17., szerda 11:28
Bíbor írta:

Ha valaki egy önzetlen, segítőkész embertől szeretné megtudni a jövőjét, minden elismerésemmel ajánlom Őt. Bizonyította a tudását, támasz a bajban. Hálás vagyok Neked!


Elküldve június 12., péntek 19:57
Zsuzsa írta:
Pontosan minden úgy lett, ahogy azt jósolta. Nagyon sokat segített nekem ezzel, hálásan köszönöm. A legjobb!!!!

Elküldve május 21., csütörtök 09:12
Judith írta:
Akárhányszor hivom, mindig konkretumokat mond, jól àtlàt mindent, segítőkész, kedves, nagytudàsú jósnő. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem. Köszönöm szépen Judy!

Elküldve május 16., szombat 15:21
Hajni írta:

Köszönöm!!!


Elküldve április 15., szerda 07:12
Fisch Judit írta:

Segítőkész, őszintén elmond mindent, nem azt, amiket hallani akar a hozzá fordulo, hanem a tenyeket mondja.


Elküldve február 08., szombat 16:02
Tünde írta:

A legjobb jósnő, akivel csak beszéltem! Ő nem egyszerű jósnő...több annál!! Tisztán látja, érzi a dolgokat és rengeteget segít! Nem kérdezősködik, csak mondja, amit lát! Mindenre van válasza, segítsége! Köszönöm szépen, hálás vagyok, hogy beszélhettem veled Judy!! Még keresni foglak!


Elküldve január 07., kedd 09:57
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Asztrológia

329 megtekintés

Aki a média Asztrológia tudományáról alkot ítéletet, az megmarad az igénytelen tájékozódás szintjén. Ugyanakkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy igazi önvalójához egy térképet tarthasson a kezében, ahogyan az Asztrológia teszi.

 

Telefonos jóslás

789 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

628 megtekintés

A Tarot, Isten képeskönyve, a természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. A Tarot segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.

 

Kártyajóslás

3754 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

961 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt az online jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom