MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Judit
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Judit

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé formálhatja hétköznapjait, anyagi helyzetét és kapcsolatait. Minden kezdet nehéz, de nem kell egyedül csinálnia, itt van Judit.

750 Ft/perc
 
Nem elérhető
 
mellék
272
Nem elérhető
Jelezz nekem
Kérj meg, hogy jelentkezzek be, küldd el SMS-ben a 272 szót a 06305555493 számra. SMS-t fogsz kapni, amikor bejelentkeztem. Ez a szolgáltatás ingyenes.
Kattintson ide a híváshoz
 

Judit vagyok diplomás asztrológus. 16 éves koromban vettem kezembe az első szakkönyvet. Vonzott, mint a mágnes. Az életem 1996-ban újabb fordulóponthoz érkezett, akkor elmentem egy asztrológushoz. Mint kívülálló, talán szembesít azokkal a tényekkel, amiket én nem látok meg magamban, vagy lehet nem is ismerem magam, csak ahogy mások tükrében látom? Döbbenetes út nyílt meg előttem. Azon nyomban elindultam egy önmegismerési folyamaton, sőt be is iratkoztam a Baktay Ervin asztrológusképző szakiskolába, ahol kemény 4 éves tanulás, vizsgák, szakdolgozat után átvettem 2000-ben, egy titoktartási eskütétel után a hivatalos működési engedélyem. Azóta egyre bővülő szakmai tapasztalattal és megannyi médiában töltött idővel a hátam mögött keresem és kutatom az emberek kérdéseire a választ. A hozzám fordulóknak köszönhetően folyamatosan képzem magam, napi szinten újabb és újabb kihívásokkal kell, szembenézzek, melynek hála erősödik hozzáértésem és jellemem. Célként pedig nem kevesebbet látok magam előtt, mint a csillagos eget. Legjobb képességem és tudásom szerint nyújtok segítséget magánéleti, párkapcsolati és életviteli problémák megoldásában, továbbá különféle asztrológiai módszerek alkalmazásával segítek elérni a nyugodt, magabiztos, szorongások nélküli, stabil, kiegyensúlyozott és szabad életet. Ha nem biztos a következő lépésben, ha válaszúthoz érkezik, és nem tudja, merre menjen tovább, ha egy fontos döntésében megerősítésre vágyik, ha elbizonytalanodott, ha változást szeretne az életében, keressen bizalommal. Egyben leszek asztrológusa, lelki tanácsadója, meditációs-módszerrel, kemikáliáktól mentesen, az egészséges élet, táplálkozás, gondolkodás és harmóniája megteremtője! Egyszóval a lelke és teste. Bízzon bennem!

Ügyfél ajánlások

Szalai Krisztina írta:

Drága Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Nagyon köszönöm. Toda raba! Kellemes hétvégét kívánok - sok-sok szeretettel: Mirjam.

Szalai Krisztina írta:

Drága Juditkám! Nagyon köszönöm a jóslást. Minden nagyon érdekes volt, és igaz. Kellemes napot kívánok, jó munkát - sok szeretettel.

Krisztina Szalai írta:

Kedves Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Pont a legizgalmasabb tanácsánál szakadtunk meg., hogy: "ne hagyjam..." - Én pedig úgy gondolom, hogy majd ha ő akar, akkor jelentkezik. Hadd essen neki is rosszul az, hogy több nyelven köszöntök szinte hajnalban Mindenkit, ám ivritül nem! - Én is várom - mint 18 évig mindig - a Sabeszi, valamint az Ünnepnapi üzeneteit. És úgy váltunk el telefonban utoljára, hogy azt mondta, többek közt: "Nagyon hiányzom neki.." - Őszinte is tud lenni, velem mindig, minden családi ügyben is pld. - Tehát: Busz, villamos és fiú után nem futok, mert...úgyis jön a következő! Nagyon köszönöm a kedves jóslást, értékes volt ismét. Üdv.: Mirjam.

Sivanandini írta:

Felhívtam, hogy nézzen rá az asztrológiai képletemre és a családoméra. Olyan összefüggéseket látott meg, amelyet önmagamnak nem látnék meg elfogultságból, pedig én is foglalkozom asztrológiával. Teljesen letisztította, helyére rakta az életemben a szálakat. Nagytakarítást végzett az elmémben. Elmondta, hogy kitől mit kell megtanulnom és kinek mit kell megtanítanom, hogy a kapcsolataim végre a Forrást szolgálják, ami a cél. Tudatosította magamban, amelyeket elmondott nekem, aztán ~10 éve nem látott rokon kopogtatott az ajtón. Nincsenek véletlenek. Gyors, kaptam plusz információkat, kedves volt és precíz. Szakszerű.

Tóth Gabriella írta:

Köszönöm Judit a segitseget. Máskor is önhöz fordulok a problémámmal mert az útmutatás amit kaptam öntől segített . Nem csak kiváló asztrológus de nagyon kedves, segítőkész.

Szalai krisztina írta:

Judit szintén egy Csodálatos Jósnő! Mindent megérez, mindent kitalál, illetve kijósol nagyon precízen. Ma Vele beszéltem és nagyon izgalmas volt. Köszönöm.

Gabriella írta:

Először is nagyon szépen köszönöm, már nem először jósoltatok Judittal és nem utoljára. Eddig minden úgy volt ahogy mondta .

Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
 


Általam ajánlott olvasmányok

Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Jósok

Jósok

Ha szeretné tudni kik a leghíresebb jósok az emberiség történetében és mely jósok írtak történelmet olvassa el...
 
Jóslás telefonon

Jóslás telefonon

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes...
 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Blogok
Katalin
Elérhető
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Hajnal
Elérhető
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Karolina
Elérhető
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Zsuzsanna
Elérhető
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Csilla
Elérhető
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom