MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Judit, Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Összes jós, Jóslás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Blogom elolvasása

SZERELMI JÓSLÁS
vagyasztrologia.com
Én, mint asztrológus, a horoszkóp tükrében fogom megközelíteni és elmagyarázni, hogy mi...
FEBRUÁR HAVI HOROSZKÓP
vagyasztrologia.com
BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK BAK (december 22. – január 20. ) Február Előre nem látott kiadások,...
FEBRUÁR HAVI HOROSZKÓP
vagyasztrologia.com
MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS MÉRLEG (szeptember 24. – október 23. ) Február Nincsenek jó...
Olvassa el blogomat a joslas24.hu oldalon
Saját blogomon a joslas24.hu oldalon írok a következő témákban: Jós, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Összes jós, Jóslás, Tisztánlátó
Blogom elolvasása

Judit


Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé formálhatja hétköznapjait, anyagi helyzetét és kapcsolatait. Minden kezdet nehéz, de nem kell egyedül csinálnia, itt van Judit.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 
mellék
272
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Judit vagyok diplomás asztrológus. 16 éves koromban vettem kezembe az első szakkönyvet. Vonzott, mint a mágnes. Az életem 1996-ban újabb fordulóponthoz érkezett, akkor elmentem egy asztrológushoz. Mint kívülálló, talán szembesít azokkal a tényekkel, amiket én nem látok meg magamban, vagy lehet nem is ismerem magam, csak ahogy mások tükrében látom? Döbbenetes út nyílt meg előttem. Azon nyomban elindultam egy önmegismerési folyamaton, sőt be is iratkoztam a Baktay Ervin asztrológusképző szakiskolába, ahol kemény 4 éves tanulás, vizsgák, szakdolgozat után átvettem 2000-ben, egy titoktartási eskütétel után a hivatalos működési engedélyem. Azóta egyre bővülő szakmai tapasztalattal és megannyi médiában töltött idővel a hátam mögött keresem és kutatom az emberek kérdéseire a választ.
A hozzám fordulóknak köszönhetően folyamatosan képzem magam, napi szinten újabb és újabb kihívásokkal kell, szembenézzek, melynek hála erősödik hozzáértésem és jellemem. Célként pedig nem kevesebbet látok magam előtt, mint a csillagos eget. Legjobb képességem és tudásom szerint nyújtok segítséget magánéleti, párkapcsolati és életviteli problémák megoldásában, továbbá különféle asztrológiai módszerek alkalmazásával segítek elérni a nyugodt, magabiztos, szorongások nélküli, stabil, kiegyensúlyozott és szabad életet. Ha nem biztos a következő lépésben, ha válaszúthoz érkezik, és nem tudja, merre menjen tovább, ha egy fontos
döntésében megerősítésre vágyik, ha elbizonytalanodott, ha változást szeretne az életében, keressen bizalommal. Egyben leszek asztrológusa, lelki tanácsadója, meditációs-módszerrel, kemikáliáktól mentesen, az egészséges élet, táplálkozás, gondolkodás és harmóniája megteremtője! Egyszóval a lelke és teste. Bízzon bennem!

Ügyfél ajánlások

Szalai Krisztina írta:

Drága Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Nagyon köszönöm. Toda raba! Kellemes hétvégét kívánok - sok-sok szeretettel: Mirjam.


Elküldve július 07., szerda 06:11
Szalai Krisztina írta:

Drága Juditkám! Nagyon köszönöm a jóslást. Minden nagyon érdekes volt, és igaz. Kellemes napot kívánok, jó munkát - sok szeretettel.


Elküldve április 15., csütörtök 04:57
Krisztina Szalai írta:

Kedves Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Pont a legizgalmasabb tanácsánál szakadtunk meg., hogy: "ne hagyjam..." - Én pedig úgy gondolom, hogy majd ha ő akar, akkor jelentkezik. Hadd essen neki is rosszul az, hogy több nyelven köszöntök szinte hajnalban Mindenkit, ám ivritül nem! - Én is várom - mint 18 évig mindig - a Sabeszi, valamint az Ünnepnapi üzeneteit. És úgy váltunk el telefonban utoljára, hogy azt mondta, többek közt: "Nagyon hiányzom neki.." - Őszinte is tud lenni, velem mindig, minden családi ügyben is pld. - Tehát: Busz, villamos és fiú után nem futok, mert...úgyis jön a következő! Nagyon köszönöm a kedves jóslást, értékes volt ismét. Üdv.: Mirjam.


Elküldve április 10., szombat 07:50
Sivanandini írta:

Felhívtam, hogy nézzen rá az asztrológiai képletemre és a családoméra. Olyan összefüggéseket látott meg, amelyet önmagamnak nem látnék meg elfogultságból, pedig én is foglalkozom asztrológiával. Teljesen letisztította, helyére rakta az életemben a szálakat. Nagytakarítást végzett az elmémben. Elmondta, hogy kitől mit kell megtanulnom és kinek mit kell megtanítanom, hogy a kapcsolataim végre a Forrást szolgálják, ami a cél. Tudatosította magamban, amelyeket elmondott nekem, aztán ~10 éve nem látott rokon kopogtatott az ajtón. Nincsenek véletlenek. Gyors, kaptam plusz információkat, kedves volt és precíz. Szakszerű.


Elküldve március 27., szombat 18:13
Tóth Gabriella írta:

Köszönöm Judit a segitseget. Máskor is önhöz fordulok a problémámmal mert az útmutatás amit kaptam öntől segített . Nem csak kiváló asztrológus de nagyon kedves, segítőkész.


Elküldve március 23., kedd 08:59
Szalai krisztina írta:

Judit szintén egy Csodálatos Jósnő! Mindent megérez, mindent kitalál, illetve kijósol nagyon precízen. Ma Vele beszéltem és nagyon izgalmas volt. Köszönöm.


Elküldve március 22., hétfő 04:45
Gabriella írta:

Először is nagyon szépen köszönöm, már nem először jósoltatok Judittal és nem utoljára. Eddig minden úgy volt ahogy mondta .


Elküldve január 17., vasárnap 19:23
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Hogyan kezdődött a jós életutam

43891 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Jövőbe látás

248 megtekintés

Sokféle kártyát használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása az iránymutató.

 

Médium

224 megtekintés

Ki a médium? Mit csinál a médium, hogyan csinálja? Honnan származik a képessége?

 

Inga

161 megtekintés

Mire és hogyan használható az inga?Az inga nagyon régóta használatos arra, hogy utat mutasson a jövőnek és módunkban áll megválaszolni legfontosabb kérdéseinket.

 

Tenyérjóslás

797 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt! A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk.

 

Tisztánlátó

11286 megtekintés

A tisztánlátó képes látni ami láthatatlan vagy látomásokat látni. Egy tisztánlátó a természeten túl lát.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom