Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Judit
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Judit

Judit diplomás asztrológus. Amikor Ön megkeresi Juditot, könnyebbé és szebbé formálhatja hétköznapjait, anyagi helyzetét és kapcsolatait. Minden kezdet nehéz, de nem kell egyedül csinálnia, itt van Judit

900 Ft/perc
 
NEM DOLGOZIK
 
272
NEM DOLGOZIK
JELEZZ NEKEM
Küldje el SMS-ben a 272 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes.

 

Judit vagyok diplomás asztrológus. 16 éves koromban vettem kezembe az első szakkönyvet. Vonzott, mint a mágnes. Azóta egyre bővülő szakmai tapasztalattal és megannyi médiában töltött idővel a hátam mögött keresem és kutatom az emberek kérdéseire a választ. A hozzám fordulóknak köszönhetően folyamatosan képzem magam, napi szinten újabb és újabb kihívásokkal kell, szembenézzek, melynek hála erősödik hozzáértésem és jellemem. Célként pedig nem kevesebbet látok magam előtt, mint a csillagos eget. Legjobb képességem és tudásom szerint nyújtok segítséget magánéleti, párkapcsolati és életviteli problémák megoldásában, továbbá különféle asztrológiai módszerek alkalmazásával segítek elérni a nyugodt, magabiztos, szorongások nélküli, stabil, kiegyensúlyozott és szabad életet. Ha nem biztos a következő lépésben, ha válaszúthoz érkezik, és nem tudja, merre menjen tovább, ha egy fontos döntésében megerősítésre vágyik, ha elbizonytalanodott, ha változást szeretne az életében, keressen bizalommal. Egyben leszek asztrológusa, lelki tanácsadója, meditációs-módszerrel, kemikáliáktól mentesen, az egészséges élet, táplálkozás, gondolkodás és harmóniája megteremtője. Egyszóval a lelke és teste. Bízzon bennem.

Beszélt Judit (272) személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Ön neve:
Üzenet
KüldésAblak bezárása
Szalai Krisztina véleménye szerint Judit (272):

Drága Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Nagyon köszönöm. Toda raba! Kellemes hétvégét kívánok - sok-sok szeretettel: Mirjam.

Szalai Krisztina véleménye szerint Judit (272):

Drága Juditkám! Nagyon köszönöm a jóslást. Minden nagyon érdekes volt, és igaz. Kellemes napot kívánok, jó munkát - sok szeretettel.

Krisztina Szalai véleménye szerint Judit (272):

Kedves Juditkám! Mindent nagyon köszönök. Pont a legizgalmasabb tanácsánál szakadtunk meg...Nagyon köszönöm a kedves jóslást, értékes volt ismét. Üdv.: Mirjam.

Sivanandini véleménye szerint Judit (272):

Felhívtam, hogy nézzen rá az asztrológiai képletemre és a családoméra. Olyan összefüggéseket látott meg, amelyet önmagamnak nem látnék meg elfogultságból, pedig én is foglalkozom asztrológiával. Teljesen letisztította, helyére rakta az életemben a szálakat. Nagytakarítást végzett az elmémben. Elmondta, hogy kitől mit kell megtanulnom és kinek mit kell megtanítanom, hogy a kapcsolataim végre a Forrást szolgálják, ami a cél. Tudatosította magamban, amelyeket elmondott nekem, aztán ~10 éve nem látott rokon kopogtatott az ajtón. Nincsenek véletlenek. Gyors, kaptam plusz információkat, kedves volt és precíz. Szakszerű.

Tóth Gabriella véleménye szerint Judit (272):

Köszönöm Judit a segitseget. Máskor is önhöz fordulok a problémámmal mert az útmutatás amit kaptam öntől segített . Nem csak kiváló asztrológus de nagyon kedves, segítőkész.

Szalai krisztina véleménye szerint Judit (272):

Judit szintén egy Csodálatos Jósnő! Mindent megérez, mindent kitalál, illetve kijósol nagyon precízen. Ma Vele beszéltem és nagyon izgalmas volt. Köszönöm.

Gabriella véleménye szerint Judit (272):

Először is nagyon szépen köszönöm, már nem először jósoltatok Judittal és nem utoljára. Eddig minden úgy volt ahogy mondta .

 


Ajánlott cikkek

Médiumok

Médiumok

A médiumok kiválasztása az első lépés egy rejtett világ felé. Fontos megismerni a médiumok...
 
Álmok

Álmok

Az álmok többfajta típusba sorolhatók. Most elmagyarázzuk, hogy az álmok egyes típusánál mire kell...
 
Álom

Álom

Mi az álom jelentősége az életünkben? Fontos megérteni, hogyan tud az álom hozzájárulni...
 
Jósok

Jósok

Ha szeretné tudni kik a leghíresebb jósok az emberiség történetében és mely jósok írtak történelmet olvassa el...
 
Jóslás telefonon

Jóslás telefonon

Jóslás telefonon keresztül működik? Elmagyarázzuk miért jobb a jóslás telefonon keresztül szemben a személyes...
 
MarcsiÚj!
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Hajnal
SZABAD
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni. Bármilyen kérdéssel bátrn forduljon...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Karolina
SZABAD
 

Karolina mindenre választ ad a kártyái útján. Tapasztalt jósnő, aki bármilyen...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Zsuzsanna
SZABAD
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló. Segítőkész és...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben