MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Hetty, Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Hetty Új!


Hetty egy csodálatos Látó és Médium.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
555
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Üdvözöllek! Hetty sprituális Tanító, Lélekgyógyász, Mágus, Látó, Empata, Médium és Diplomás személyiségfejlesztő vagyok. Több éves pszichológiai tapasztalataim vannak, amivel lelki állapotodon is tudok segíteni. Már 4 éves koromban jelentkeztek képességeim ,majd Édesapám leültetett és elmesélte,hogy már a Szépanyám is Javasasszony volt Apai ágon és ez egy családi örökség. Ez a 70-es években történt amikor még nemhogy könyvek, de tanítók sem voltak akik útmutatást adhattak volna, ezért az életemet feltettem ezek tanok elsajátítására, amit sikerült olyan magas szintekre fejlesztenem, hogy azóta nagyon sok embernek tudtam segíteni látnoki képességeimmel! Sokszor keresnek meg lelkek akik nem tudnak átkelni és kérnek keressem meg a családot, mert van még egy kötelék amit szeretnének elvágni, hogy haza mehessenek. Segítek továbbá eltűnt személyek felkutatásában, érzem az energiájukat és képekben látom az okokat, illetve hogy merre vannak. Valamint amikor megkeresnek nem csak a jövőt, de a múltat is látom, megtalálom az okot amiért valamiben elakadás van az életében, ezt képekben kapom az égiektől, használok több fajta kártyát kiinduló pontként, de pár perc múlva csak képeket látok az elmémben, ami a megoldáshoz vezet. Sok évtizedes tapasztalatom van ezeken a területeken, természetesen a titoktartás köt engem is! Nekem az a dolgom, hogy ami nem a javadat szolgálja, visszaküldjem a feladónak, akár egy kéretlen csomagot. Speciális képességem és szaktudásom már sok vendégemen segített, akik visszajárnak, ha valamiben újra a segítségükre lehetek. Megtisztelsz ha engem választasz, hogy a legjobb tudásom szerint a segítségedre lehessek.

Ügyfél ajánlások

Ildikó írta:

Mindent tud! Rövidebb távra is szoktam kérdezni, ezért elmondhatom, hogy eddig minden úgy volt ahogy mondta!


Elküldve október 08., péntek 12:42
Fanni írta:
Szívből ajánlom mindenkinek ❤❤❤

Elküldve szeptember 10., péntek 23:06
Szilvia írta:

Igazi látnok. Egy nyitott könyv volt az életem előtte. Tényleg látta az egész életemet, hihetetlen. Soha nem találkoztam még hozzà hasonló profi jóssal. Mindenkinek csak ajànlani tudom. Hívjátok bátran nem fogtok csalódni.


Elküldve augusztus 21., szombat 10:16
Majdán Magdolna írta:

Hetty egy csodálatos látó tisztán érzékelő. Én nagyon bonyolult esettel kapcsolatban kerestem őt. Pontosan elmondott mindent, amit nem tudhatott csak úgy, képességei nagyon jók. Hálás vagyok neki mert minden kétejemre szakszerű pontos választ kaptam. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Hetty-t. ❤Örülök,hogy őt választottam. Bátran keressétek őt csalódni nem fogtok.


Elküldve augusztus 19., csütörtök 08:35
Balog Melinda írta:

Nagy tudással rendelkezik. Minden úgy van ahogy mondja igazi profi.


Elküldve augusztus 16., hétfő 10:52
Roberta írta:

Nagyon kedves, segítőkész aranyos jósnő. Döbbenetesen nagy tudása van, amit nem lehet tanulni, erre születni kell. Ha hezitáltok azon, hogy kivel beszéljetek, hívjátok bátran nem fogtok csalódni. Mindenkinek szívből ajánlom, köszönöm, hogy vagy nekünk.


Elküldve augusztus 12., csütörtök 15:01
Bea írta:

Nagyon ügyes, sokat segített! Fordulj hozzá bizalommal.


Elküldve augusztus 01., vasárnap 10:23
Miki írta:

Nagyon profi és nagyon kedves, idáig a legjobb, akivel beszéltem. Csak őt fogom keresni.


Elküldve július 30., péntek 09:29
Tímea írta:

Nagyon profi, kedves, segítőkész, nagyon sokat segített a nehéz időkben, csak ajánlani tudom☺️


Elküldve július 29., csütörtök 16:31
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Médium

30 megtekintés

Ki a médium? Mit csinál a médium, hogyan csinálja? Honnan származik a képessége?

 

Asztrológia

82369 megtekintés

Az elmúlt évtizedekben annyira elterjedt lett az asztrológia, hogy figyeld meg, ha valakinél rákérdezel milyen jegyben született, azt azonnal mondja.

 

Tisztánlátás

128913 megtekintés

Az életem nem mindig volt könnyű, de a tisztánlátás segített nekem. A tisztánlátás mindig teljes választ ad Önnek a kérdésére.

 

Mi egy látó?

5366 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látó képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy megtudd ki a látó.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

187406 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Boszorkánynak lenni

22698 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom