MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Gyöngy, Cigánykártya jóslás, Telefonos jóslás, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Tarot jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Gyöngy


Az Ön kérdésétől függ, hogy Gyöngy milyen típusú kártyával fog pontosabban válaszolni.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
250
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Gyöngy vagyok. 20 éve lettem Reikis. Azóta a spritualitás és az ezoterika világa az élet számomra. Sok éves tapasztalattal és az Égiek segítségével mára már jósnak, masszőrnek, Reiki tanárnak és tisztánérzőnek is mondhatom magam. Igazmondó passziánsz kártyámmal 20 éve vagyunk összhangban. Ciánykártyát, több tarot kártyát is használok, köztük a Fény Tarotot, de angyal kártyáim is tanáccsal szolgálnak. Ingával és rúnával is dolgozok. Az Angyalok segítenek minden jóslásnál, és tisztánérzőként az égiektől is sok támogatást kapok. Mindig azt mondom, amit a lapok ténylegesen mutatnak, plussz amiről még úgy érzem, hogy beszélnem kell. Mert úgy gondolom, hogyha valaki elakadt az élet bármely területén, annak tiszta válaszokra van szüksége. Sprituális utad megtalálásában is a segítségedre lehetek, mint Reiki Tanár. Fordulj hozzám bízalommal. Hívj bátran, hogy segíthessek!

Ügyfél ajánlások:

Brigitta írta:

Sok jóst felhívtam már mire rátaláltam Gyöngyre. Ha kérdésem van csak őt hívom. Nagyon kedves, nagyon közvetlen. És pontosan válaszol a kérdéseimre, nem beszél mellé. Csak ajánlani tudom. Én mindig konkrét kérdésekkel fordultam hozzá, és a konkrét kérdésre válaszol. Csak ajánlani tudom.


Elküldve március 24., szerda 14:24
Szilvi. írta:
Türelmes, alaposan elmond mindent. Bejött amit mondott. Köszönöm szépen a segítséget.

Elküldve február 06., szombat 16:46
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Asztrológia

323 megtekintés

Aki a média Asztrológia tudományáról alkot ítéletet, az megmarad az igénytelen tájékozódás szintjén. Ugyanakkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy igazi önvalójához egy térképet tarthasson a kezében, ahogyan az Asztrológia teszi.

 

Telefonos jóslás

786 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

628 megtekintés

A Tarot, Isten képeskönyve, a természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. A Tarot segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.

 

Kártyajóslás

3754 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

961 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt az online jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom