MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Gyöngy, Cigánykártya jóslás, Telefonos jóslás, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Tarot jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Gyöngy


Az Ön kérdésétől függ, hogy Gyöngy milyen típusú kártyával fog pontosabban válaszolni.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
250
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Gyöngy vagyok. 20 éve lettem Reikis. Azóta a spritualitás és az ezoterika világa az élet számomra. Sok éves tapasztalattal és az Égiek segítségével mára már jósnak, masszőrnek, Reiki tanárnak és tisztánérzőnek is mondhatom magam. Igazmondó passziánsz kártyámmal 20 éve vagyunk összhangban. Ciánykártyát, több tarot kártyát is használok, köztük a Fény Tarotot, de angyal kártyáim is tanáccsal szolgálnak. Ingával és rúnával is dolgozok. Az Angyalok segítenek minden jóslásnál, és tisztánérzőként az égiektől is sok támogatást kapok. Mindig azt mondom, amit a lapok ténylegesen mutatnak, plussz amiről még úgy érzem, hogy beszélnem kell. Mert úgy gondolom, hogyha valaki elakadt az élet bármely területén, annak tiszta válaszokra van szüksége. Sprituális utad megtalálásában is a segítségedre lehetek, mint Reiki Tanár. Fordulj hozzám bízalommal. Hívj bátran, hogy segíthessek!

Ügyfél ajánlások

Brigitta írta:

Sok jóst felhívtam már mire rátaláltam Gyöngyre. Ha kérdésem van csak őt hívom. Nagyon kedves, nagyon közvetlen. És pontosan válaszol a kérdéseimre, nem beszél mellé. Csak ajánlani tudom. Én mindig konkrét kérdésekkel fordultam hozzá, és a konkrét kérdésre válaszol. Csak ajánlani tudom.


Elküldve március 24., szerda 14:24
Szilvi. írta:
Türelmes, alaposan elmond mindent. Bejött amit mondott. Köszönöm szépen a segítséget.

Elküldve február 06., szombat 16:46
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Online jóslás

2099 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Boszorkánynak lenni

20015 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38022 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Tarot

9949 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom