MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Giuditta, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Giuditta


Giuditta egy fantasztikus hipnoterapeuta, segít az élet bármely területén.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
215
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Giuditta vagyok, Tarot mester, Reiki nagymester tanár, hipnoterapeuta. Már gyermekkorom óta foglalkoztat minden, ami relytélyes és megfoghatatlan! Spirituális környezetben nőttem fel, szüleim támogatták az úgynevezett "különcségemet", hiszen ismert volt a családunkban ez tehetség, égi ajándék, a dédnagymama volt a falu javasasszonya! Az évek során sok tanulás és munka eredményeként, eljutottam arra szintre amire vágytam! Húsz éve foglalkozom energiás gyógyítással, de már 15 éve a Tarot lett életem nagy szerelme és segítségével számtalan embernek utat mutattam, gondjai megoldásában! Belelátok gondolatokba, érzelmekbe, segítségedre leszek minden téren, legyen az munka, párkapcsolat, szerelem, egészség! Keress bátran, az erdélyi boszorkány, várja a hivásodat és igérem, hogy közösen megoldjuk a gondjaidat!

Ügyfél ajánlások

Jekei Jessica es Beata írta:

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az angyal küldte hölgyet ! Nekem és testvéremnek nagyon sokat segített ! Teljes bizalommal fordulhatnak hozzá , mert csakis az igazságot mondja ! Köszönöm szépen a segítséget Giuditta ! Nem csak hogy mindent el mondott amit szerettem volna tudni, de segített le győzni a fóbiamat is ! Szóval bármilyen problémával lehet hozzá fordulni!!! ❤️


Elküldve április 01., csütörtök 21:29
József írta:
Messzemenően a legprofibb, hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik. Nagyon alaposan kivesézi az adott témát, segítve további tanácsokkal, amivel egyetlen jósnál sem találkoztam. Rendkívül pozitívan, gyorsan és lényegre törően segít, és nem húzva az időt csinálja mindezt. Nagyon hálás vagyok hogy rátaláltam, teljes szívemből ajánlom mindenkinek!

Elküldve március 29., hétfő 19:53
Egi Robert írta:

Mindenkinek csak ajánlani tudom, végtelenül professzionális, és vigyázzatok mert mindenre amire kíváncsiak vagytok megkapjátok az igaz választ és a helyes útmutatást! Köszönöm!!!! O recomand tuturor este o profesionistă fără pereche, și fiți atenți pentru că obțineți răspunsuri adevărate și îndrumări potrivite în toate domeniile! Mulțumesc Giuditta!!!


Elküldve március 23., kedd 12:56
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

9946 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Online jóslás

2098 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Boszorkánynak lenni

20015 megtekintés

A boszorkány annyi mint varázsigékkel dobálózni és varázsfőzeteket készíteni? Hallgasd meg a boszorkány valóban mit jelent és hogyan tudod hasznosítani tudását az életedben.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8690 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom