MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Gabriella, Cigánykártya jóslás, Jós, Kártyajóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás, Tisztánlátó, Jósda, Jóslás, Sorselemzés, Tisztánhalló, Összes jós, Tisztánlátás, Magyar kártya jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Gabriella


Gabriella egy csodálatos boszi. Cigánykártyával dolgozik, szellemekkel beszél, pozitív energiát tud küldeni és segít az átok, rontás levételben.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 
mellék
244
Nem elérhető
Jelezz nekem
Kérj meg, hogy jelentkezzek be, küldd el SMS-ben a 244 szót a 06305555493 számra. SMS-t fogsz kapni, amikor bejelentkeztem. Ez a szolgáltatás ingyenes.
Kattintson ide a híváshoz
 

Üdvözlöm, Gabriella boszi vagyok. Gyermekkoromtól fogva foglalkoztat az ezotéria. Anyai nagyapámtól örököltem a jóslás és egyéb spirituális tudást. Megtanított cigánykártyát vetni,szellemekkel beszelni, pozitív energiát küldeni, átkot rontást levenni. Sokat tanultam ismert jósoktól is, hisz fontos hogy mindig fejlesszem a képességeimet. Munkám során már sok embernek segítettem és még segíteni is szeretnék. Boldoggá tesz ha másoknak tudok segíteni, megtalálni a helyes utat az életben. Szeretek mosolyt csalni az arcokra. Munkám során használok ingát, cigánykártyát, angyali segítséget. Tisztán látás és tisztánérző kepésségem is van.
Szeretettel várom a kedves hívókat. Forduljanak hozzam bizalommal.

Ügyfél ajánlások

Ibolya Szalma írta:
Gabriella jósolt nekem, aki egy csodálatos, nagy tudásu jósnő. Minden úgy van, ahogyan ő elmondta, szinte megkönyebbültem. Mindenkinek csak ajánlani tudon. Segitőkész, kedves, közvetlen, csupa jót tudok róla írni.

Elküldve június 23., szerda 22:11
Szalai Krisztina írta:

Gabriella, több, mint amit magáról ír! Jó hallgatóság - ez is számít - utána pedig tényleg csodálatosan mondja a jóslatot. -Javaslatot is tud adni, remek tanácsokat, jó Vele beszélgetni. Szeretettel: Mirjam. "Krisztina Szalai"


Elküldve március 19., péntek 13:16
Liliana írta:

Gabriellának köszönöm,hogy visszaadta a hitem a szerelembe. Külön köszönöm hogy segített túljutnom a depressziós időszakomon. Jóslásnál nem húzza az időt. Konkrét kérdésre megmondja a pontos választ. Kiválló jós és nagyon jó lelkisegítő. Mindig őhozzá fordulok ha problémám lesz. Köszönöm.


Elküldve november 13., péntek 19:31
Ivett írta:

Nagyon elveztem vele a beszelgetést! És reménykedem a varázslata sikerebe mindig ot keresem ezentúl...


Elküldve szeptember 06., vasárnap 16:52
Kati írta:

Gabi jóslata egy hónapon belül bejött. Minden úgy van; ahogy mondta. Hihetetlen. Ha bármi kérdésem van; továbbiakban is őt fogom keresni. Ajánlom bárkinek.


Elküldve augusztus 02., vasárnap 11:03
Zàki li boglàrka írta:

Tisztelt Gabriella!! Nagyon hálàs vagyok azèrt mert a sors őnhöz vezetett,engem ès csalàdom 9sszes tagjàt.köszönöm hogy segitesz.,ès hogy segitettèl,szàmithatunk ràd mert sokszor tanàcstalan voltam,voltak gondok bajok de miòta te vagy hàla neked miòta vagy a 9 èves lànyomnàl is làtom a vàltozàst. Tisztelettel Boglàrka


Elküldve július 22., szerda 13:51
Kati írta:
Gabi nagyon nagy tudással rendelkezik. Minden úgy van;ahogy mondta. Egy nagyon érdekes dolog.: azt mondta elhunyt édesapám a testvéreivel van egy fiatal lannyal; aki fehér ruhában van. Hihetetlen; mert nagyon fiatalon halt meg a testvére és fehér ruhában...csak annyit kérdeztem tud e lelkekkel kommunikalni!? Azt kérdezte édesapád dal szeretnél beszélni? Pedig nem mondtam semmit..Mindenkinek ajánlom Gabit

Elküldve június 24., szerda 22:21
Ibolya írta:

Draga Gabriella halasan koszonom hogy onhoz vezetett a sors. Nagyon koszonom amit ertem es csaladomert tett. A pentmagia segitett . Megvettuk a hazat. Onnek koszonhetjuk.


Elküldve november 20., szerda 18:57
Ildiko írta:

Már többször hívtam itt Gabriellát és csak ajánlani tudom. Kedves közvetlen és nagyon jók a tapasztalataim vele. Minden úgy volt eddig ahogy ámondta. Segített megoldani a problémamat. Köszönöm


Elküldve október 30., szerda 23:38
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Hogyan kezdődött a jós életutam

46416 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni. Avagy egy jós megvilágosodása.

 

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

577 megtekintés

Ebben a cikkben a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Jóslás

1008 megtekintés

A jóslás sokféle kártyát használ a jövő felfedezéséhez. A jóslás legfőképpen a jövővel függ össze, de a múlt megértésében is sokat tud segíteni.

 

Karma

413 megtekintés

A karma alapja a kegyelem és a szeretet. A karma mind a cselekvést, mind az ok és okozat törvényét jelenti, minden cselekedetnek van következménye.

 

Tisztánlátó

22337 megtekintés

A tisztánlátó képes látni ami láthatatlan vagy látomásokat látni. Egy tisztánlátó a természeten túl lát és segít eligazodni az élet sűrűjében.

 

Tenyérjóslás

1657 megtekintés

A tenyérjóslás megmutatja a jövőt és egyben a legősibb jóslás forma! A tenyérjóslás megmutatja kik vagyunk és kikké válhatunk.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom