MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Évi, ,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Évi Új!


Évi segít gyerekkora óta öröklött képességeivel.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
266
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Életünk egy tanulási folyamat, útja. A sorsunk nincs kőbe vésve, a jövő-a jelenlegi utadat akadályozó blokkok oldásával lélekfejlesztéssel, életvezetési tanácsokkal könnyebben válhatsz sikeres, boldog, kiegyensúlyozott emberré. Sorselemzés keretein belül megvizsgáljuk a jelent a múltat, és jövőt, majd a legoptimálisabb célokat kitűzve együtt, elindulunk a lelki fejlődés útján, melynek követésével, egy kis útmutatóval, könnyebb lehet az életünk akadályait, negatív hatásait kezelni. Tudd meg merre tartasz! Képességeim tisztánlátás-hallás - érzékelés, szellemkommunikáció, ezen felül Cigány kártya Nostrodamus Tarot kártya és az Inga. Gyermekkorom óta öröklött képességek. Szeretettel fénnyel azt gondolom, minden legyőzhető, elérhető! Te meddig vársz a homályban?! Keress bizalommal, ha kérdésed lenne, mert mint semmi az sem..... Véletlen.

 

Ügyfél ajánlások

Zita írta:

Vérbeli profi, a kisujjában van a jóslás. Évi sokkal több, mint egy egyszerű jós. Segít az élet bármely területén. Keressétek bátran, csalódni nem fogtok.


Elküldve szeptember 08., szerda 11:26
Mária írta:

Évi egy igazi látnok. Kedves, barátságos profi jósnő. Nagyon sok jóssal beszéltem már, de ilyen profi jóslást még senkitől sem kaptam. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.


Elküldve szeptember 05., vasárnap 16:49
László írta:

Gyerekek ez a csaj fantasztikus. Úgy látta az életem történéseit, hogy még a hideg is kirázott. Nem térek magamhoz, hogy valaki így belelát az életembe. Igazi látnok,forduljatok hozzá bizalommal, mindenben segíteni fog. Köszi csajszi, sokat segítettél.


Elküldve szeptember 05., vasárnap 16:40
Eszter írta:

Évi nagyon barátságos, kedves jósnő. Többször beszéltem már vele, rengeteget segít nekem a látnoki képességével. Az az igazán döbbenetes, hogy akárhányszor hívom mindig emlékszik az előző beszélgetéseinkre és gyakorlatilag ugyanonnan folytatjuk. Hihetetlenül profi, soha nem találkoztam még hozzá hasonló profi jósnővel. Megemelem a kalapom a tudása előtt. Köszönöm szépen a segítségedet.


Elküldve szeptember 05., vasárnap 16:27
Betti írta:

Évi egy fantasztikus, csodálatos jósnő. Nagyon örülök neki, hogy itt van velünk. Látnoki képességével rengeteget segített nekem. Biztos, hogy fogom még keresni, hiszen döbbenetesen nagy tudása van. Soha nem találkoztam még iyen valódi látnok jósnővel. Remélem sokáig velünk leszel. Hívjátok bátran, minden kérdésetekre megkapjátok a választ.


Elküldve augusztus 23., hétfő 11:04
Eszter írta:

Többször beszéltem màr Évivel,rengeteget segített az életem rögös útvesztőjében eligazodni. Számomra az volt a döbbenetes, hogy semmit nem kellett kérdezni tőle csak rakta a kártyákat és mondta a történéseket, mintha könyvből olvasná. Szóról szóra minden igaz volt amit mondott. Valódi látnok, ilyen jósnőt kerestem már évek óta. Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam. Hívjátok bátran ha egy igazi profi látnok jósnőt kerestek. Nem fogtok csalódni.


Elküldve augusztus 21., szombat 10:49
Ildikó írta:

Ilyet én még nem tapasztaltam. Mindent tud. Az adott témakört olyan részletesen elemezte, hogy most végre megtudtam amire mindig is kíváncsi voltam. Ráadásul gyors is, gondolkozás nélkül mondja. Köszönöm. Biztos beszélünk még.


Elküldve augusztus 13., péntek 07:47
Réka írta:

Fantasztikusan jó jósnő, belelát az emberbe. Évi valóban egy igazi làtnok. Köszönöm a segítséget, foglak még keresni. Ne habozzatok hívjàtok bátran ha egy őszinte, igaz jósnőt kerestek, nem fogtok csalódni.


Elküldve augusztus 12., csütörtök 16:04
Dragon Krisztina írta:

Nagyon kedves segítőkész volt Évi, valódi látnok! Biztosan keresem még! Kérdéseimre útmutatót kaptam, amit ezúton is köszönök neki! Kriszta


Elküldve augusztus 05., csütörtök 20:32
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom