MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Edit, Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Edit


Szeretettel üdvözlöm, Editnek hívnak.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
220
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözlöm, Editnek hívnak. Kiskorom óta vonz a természetfeletti. 10 éves korom óta tudom, hogy látok olyan dolgokat, amik túlmutatnak a fizikai világ határain, képes vagyok megérezni, megálmodni eseményeket, amelyek utána megtörténtek, jó és rossz dolgokat egyaránt. Az első cigánykártya paklim a kezembe véve éreztem: ez az én utam, én így tudok segíteni. Az őszinteségben hiszek, ezért mindig elmondom mindazt amit látok, még akkor is, ha ez nem kellemes Önnek. De okkal teszem ezt: tudom, a jó dolgok bátorítanak, a rosszak viszont elgondolkodtatnak és felkészítenek. Munkahely? Szerelmi élet? Pénzügyek? Egészség? Vagy összetettebb helyzet? Konkrét kérdése van? Valahol elakadt és nem tudja, hogyan tovább? Kíváncsi, mi várható? Nálam nem létezik helytelen kérdés, nem létezik hiábavaló kérdés, csak tiszta és őszinte válaszok. Kérem hívjon, tárcsázza a mellékem, segítek.

Ügyfél ajánlások

Zsuzsa írta:

Személyes ismeretség miatt bíztam meg benne és kérdeztem őt egy nehéz helyzetben. Az állapotomat 100%-ban látta, pedig akkor még én se tudtam róla. Remélem a jóslatának másik fele is hamar beteljesedik, bízom benne mert nagyon eltalálta.


Elküldve április 06., kedd 17:15
András írta:
Nagypapám egészségével kapcsolatban kérdeztem Editet. Nagyon jól átlátta a dolgokat és őszíntén elmondott mindent, amit látott! Nagyon nagytudású jósnő és rendkívül kedves, empatikus! Őszíntén segít mindenben! Keressétek bizalommal!

Elküldve március 28., vasárnap 21:25
Zita írta:

Az összes jós közül nekem Edit bemutatkozása volt a legszimpatikusabb, ezért esett ő rá a választásom. Én a szerelmi élet kérdéssel kapcsolatban vártam a jóslását ,amiket a kártyákból látott minden bevált és igaz volt a szerelmi életemre. Röviden, Edit egy nagyon kedves, segítőkész és őszinte személy akit keressetek bátran, ha merült fel bennetek kérdés bármivel kapcsolatban, ő segít!


Elküldve január 10., vasárnap 21:18
Katalin írta:
Egy helyzetelemzést és a tanácsát kértem, minden amit mondott, az utolsó szóig bevált. Türelmes és kedves volt. Fogom még keresni!

Elküldve december 13., vasárnap 15:20
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Online jóslás

2098 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Telefonos jóslás

7092 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38021 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Tarot

9945 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Kártyajóslás

4845 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8688 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom