Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Edina

Edina

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér tőle

06 90 900 938
NEM DOLGOZIK
Küldje el SMS-ben a 290 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes. Ellenkező esetben hívja a 06 90 900 938 telefonszámot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, hogy meghallgassa a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

 

Szeretettel köszöntelek, Edina vagyok. Áldással születtem. Igaz, hogy ez nagy felelősséggel és sok önfeláldozással jár, számomra nem jelent fáradtságot: ez olyan szeretetteli esemény, amit mindenkinek szeretnék átadni. Ebben segédeszközeim a kártyám illetve az igám. Mindig felelősséget vállalok azért, amit mondok a hozzám fordulóknak. Az életük miden területéről tabuk nélkül elmondom, amit látok abban az esetben ha erre engedélyt adnak. Ez lehet örömteli esemény illetve tragédia. Cigánykártyám segítségével hasznos tanácsokkal szolgálhatok egészségügyi kérdésekben is. Bármiben segítek, bármilyen kérdésre konkrét választ tudok adni. Folyamatosan fejlesztem képességeimet, hiszen életfilozófiám lényege, hogy mindig van hova fejlődni. Járatos vagyok a számmisztikában, a szellemkommunikációban radiesztéziában illetve a gyógyításban is.

Beszélt Edina személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Anna véleménye szerint Edina:

Edina, Edina és csakis Edina! Türelmes, kedves, megértő, bölcs, segítőkész és még sorolhatnám. Nehezen elérhető, de megéri őt választani!

Hajdu Gábor véleménye szerint Edina:

Edinával maximálisan meg vagyok elégedve, fantasztikus tudással rendelkezik! Nagyon hálás vagyok neki, amiért segített.

Anonym véleménye szerint Edina:

Kedves, aranyos, segítőkész, lelkiismeretes. A kérdéses helyzetet, körülményeket kiválóan látja, kezeli és együttműködik a megoldásban, válaszokban. Csodás képességei vannak és magas szinten/fokon műveli azt, amit. Hála és szeretet érte, jó, hogy van erre született. Keressétek bizalommal.

Szanka véleménye szerint Edina:

Sokszor kerestem meg Edinát főként párkapcsolati témával kapcsolatban. Mindig nagyon segítőkész, türelmes és kedves. Lehet rá számítani. Megnyugtat. Próbál bíztatni, kiáll mellettem, fogja a kezem addig amíg szükséges. Hatalmas nagy segítség számomra, hogy ő itt van. Tehetségesnek tartom. Igazak a jóslatai eddig minden úgy lett, ahogyan azt mondta. Köszönöm a munkádat, hogy vagy nekem!

Balázs véleménye szerint Edina:

Edinát mindenkinek ajánlom! Nagyon kedves, aranyos, nagyon jó jósnő! Hatalmas tudással és hatalmas szívvel! Hálás vagyok, hogy megismerhettem!

Balog Melinda véleménye szerint Edina:

Edina te vagy a legjobb.. Nagy tudással rendelkezel. Minden úgy lett ahogy mondtad. Köszi szépen

Dóra véleménye szerint Edina:

Szívből ajánlom Edinát, nagyszerű tudással rendelkezik. Olyan dolgokat mondott, amiket nem tudhatott. Igazat mond, őszintén megmond mindent.

Klári véleménye szerint Edina:

Ajándékba kaptam a jóslási lehetőséget és Edinát választottam! Ajánlom mindenkinek, nagyon jól lát dolgokat, olyanokat is látott a kérdéseimmel kapcsolatban, amelyeket nem is gondoltam volna, hogy meg fog említeni. Nagyon ügyes és kedves. Megdicsértem a végén, mert ledöbbentett, hogy rávilágított az életemben lévő eseményekre. Tényleg szívből ajánlom! Üdvözlettel, Klári

Beri véleménye szerint Edina:

Edinát hívja mindenki aki az igazat akarja hallani. Olyan képesség és tudás hatalmában van, hogy az ember szava eláll, mikor azt mondja, - Ne mondj semmit majd én mondom!, és szóról-szerint mindent elmond ami van, volt, és lesz! Köszönök minden segítségedet! A Boszik Királynője!

Betti véleménye szerint Edina:

Edina egy igazi fantasztikus jósnő akinek semmi másra nincs szüksége csak a saját megérzéseire. Optimistán segít, felkarol, megnyugtat és nem engedi el a kezed! Ha az igazat szeretné bárki tudni csak ŐT ajánlom! Nekem Ő az Angyal Boszim! Kihúz a gödörből és nem enged visszaesni! Köszönöm Drága Edinám, hogy Rád találtam!

Nagy Judit véleménye szerint Edina:

Edina fantasztikus jós, többször beszéltem már vele, reálisan látja a dolgokat, a valóságot mondja! Igaz a karma időben eltér, ki kell várni a dolgokat, amit mond, mert minden úgy van. Olyan dolgot megmondott, amit én nem is gondoltam volna, és rá 2 hónapra kiderűlt úgy van! Isten áldja meg a munkáját ! Judiit Hellasból

Anita véleménye szerint Edina:

Megdöbbentő amit mondott. Ismeretlenül mondott olyanokat ami igaz. Rávilágított minden kétséges dolgomra. Köszönöm.

Mónika Andrea Szigeti véleménye szerint Edina:

Edina egy csodálatos lélek, hiteles, és bűbájos. Nekem minden úgy történt még eddig az életemben, ahogy ő megjósolta. Köszönöm neked Edina!

Varga Erzsébet véleménye szerint Edina:

Nagyon jó jósnő! Meglepő modón lát olyan dolgokat ami ámulatba ejt!

Ivett véleménye szerint Edina:

Kedves, türelmes, nagyon sok dolgot tudott rólam.

 


Érdekes olvasnivaló cikkek

Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Marcsi
SZABAD
 

Marcsi fantasztikus és tapasztalt jósnő. Cigány kártyával dolgozik, minden kérdésére...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Katalin
SZABAD
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_