MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Edgár, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Telefonos jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Edgár


Edgár barátként hallgatja meg és segíti a döntések meghozatalában.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 
mellék
525
Nem elérhető
Jelezz nekem
Kérj meg, hogy jelentkezzek be, küldd el SMS-ben a 525 szót a 06305555493 számra. SMS-t fogsz kapni, amikor bejelentkeztem. Ez a szolgáltatás ingyenes.
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel köszöntelek! Edgár tisztánérző médium vagyok, a szerelmi és karrierrel kapcsolatos kérdések szakértője. Az életünkben sokszor érezzük magunkat tétlennek, tehetetlennek... Úgy érezzük jó lenne előre tudni, hogy mi a helyes döntés, mi a helyes út. Néha jó lenne tisztában lennünk, hogy bizonyos események hogyan alakulnak, egyáltalán érdemes-e belekezdenünk valamibe. Ha tudnánk, hogy a jövőben mi hogyan alakul, okosabbak lennénk...Tapasztalt jósként viszont az a meggyőződésem, hogy semmi sincs kőbe vésve, mindent mi magunk alakítunk, ahogy szeretnénk. Ha segítségre és útmutatásra van szükséged keress bizalommal, én minden kérdésedre nyitott vagyok, és mindenben segítek neked. Ne úgy hívj fel, mint egy jóst, kezelj a legjobb barátodként, bizalmasodként. Minden, amit megosztasz velem köztünk marad, semmiben sem ítéllek el, nekem bármit elmondhatsz! Ahhoz, hogy a legjobb tudásom szerint tudjalak segíteni, kártyajóslást, az angyalok energiáit és saját magas intuitív képességemet hívom segítségül. Ezek együttesen adnak lehetőséget arra, hogy elvezesselek a boldogság és megoldás útjára. Ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy szembenézz Önmagaddal és a kérdésedre választ kapj, fogalmazd meg a kérdésed és tárcsázd mellékem! 

Ügyfél ajánlások

Mónika írta:
Már többször felhívtam, és mindig minden úgy volt, ahogy azt jósolta! Tökéletesen átlát mindent ami velem kapcsolatos!

Elküldve április 09., péntek 19:20
Noémi írta:
A legjobb!! Minden vele töltött perc szebbé teszi a napomat! Köszönöm!

Elküldve április 07., szerda 20:34
Petrócy Réka írta:

Kiváló jós, minden amit mondott bekövetkezett, többször visszahívtam és a jövőben is keresni fogom. Mindenkinek nagyon ajánlom, kíváncsian várom mit fogok még megtudni a jövőmről.


Elküldve március 28., vasárnap 21:03
Kinga írta:

Speranza egy nagy tudással rendelkező jós! Csak egy általános jóslást kértem tőle, és rögtön látta mi az, amit valójában tudni szeretnék. Olyan dolgokat látott velem kapcsolatban, amit rokonaimnak sem feltétlen mondanék el, de ő látta... Bámulatos a tehetsége!! Máskor is csak őt keresem!


Elküldve március 25., csütörtök 22:11
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Hogyan kezdődött a jós életutam

43891 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Jövőbe látás

248 megtekintés

Sokféle kártyát használnak a jövőbe látás tudományához. A jövőbe látás jóslása az iránymutató.

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

163 megtekintés

Ebben a cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad arról, hogy mi várható a jegyek életében.

 

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

218 megtekintés

Ebben a cikkben a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja. Az éves horoszkóp áttekintést ad arról, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Kristálygömb

188 megtekintés

Az kristálygömb minden olyan kérdésre válaszol, amely egyértelmű választ vár. A kristálygömb varázslatos tárgy. Nem csak jósoknak, hanem mindenki számára alkalmas.

 

Médium

224 megtekintés

Ki a médium? Mit csinál a médium, hogyan csinálja? Honnan származik a képessége?

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom