MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
új ügyfél 10 perc ingyenes
Diana, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Diana Új!


Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden területén.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
32
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Diana vagyok, 10 éves korom óta érdekelnek a kártyák. Gyerekként még nem tudtam mire vélni azt a különleges érzest, ami hatalmába kerített , ha a jós kartyához nyúltam. Idővel rájöttem, hogy ez az utam... Segíteni másokon. Eleinte féltem használni az erőmet, de idővel rájöttem, hogy képes vagyok előre látni és segíteni az embereknek.  Később szükségét éreztem annak, hogy megtanuljam és fejlesszem speciális képességeimet. Ajándékaim közé tartoznak cigánykártyák, tarotkártyák, lélektisztítás, angyalkártyák és előrelátás.  Ezekkel a készségekkel szeretnék segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak. Lépjen kapcsolatba velem bárhol, bármilyen területen, ahol elakad.  Legyen szó párkapcsolati problémákról, anyagi gondokról, szerelemről stb.  Az élet minden területén tudok segíteni.

Ügyfél ajánlások:

Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Asztrológia

329 megtekintés

Aki a média Asztrológia tudományáról alkot ítéletet, az megmarad az igénytelen tájékozódás szintjén. Ugyanakkor megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy igazi önvalójához egy térképet tarthasson a kezében, ahogyan az Asztrológia teszi.

 

Telefonos jóslás

789 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

628 megtekintés

A Tarot, Isten képeskönyve, a természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. A Tarot segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.

 

Kártyajóslás

3754 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

961 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt az online jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom