MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK
Ügyfeleink szeretnek minket!
Köszönöm Gyorgyi

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Diana, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós, Sorselemzés, Tarot jóslás, Telefonos jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Diana


Diana a képességeit ajánlja hívóinak, hogy segítsen az élet minden területén.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
32
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Diana vagyok, 10 éves korom óta érdekelnek a kártyák. Gyerekként még nem tudtam mire vélni azt a különleges érzest, ami hatalmába kerített , ha a jós kartyához nyúltam. Idővel rájöttem, hogy ez az utam... Segíteni másokon. Eleinte féltem használni az erőmet, de idővel rájöttem, hogy képes vagyok előre látni és segíteni az embereknek.  Később szükségét éreztem annak, hogy megtanuljam és fejlesszem speciális képességeimet. Ajándékaim közé tartoznak cigánykártyák, tarotkártyák, lélektisztítás, angyalkártyák és előrelátás.  Ezekkel a készségekkel szeretnék segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak. Lépjen kapcsolatba velem bárhol, bármilyen területen, ahol elakad.  Legyen szó párkapcsolati problémákról, anyagi gondokról, szerelemről stb.  Az élet minden területén tudok segíteni.

Ügyfél ajánlások

Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Telefonos jóslás

7093 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Tarot

9952 megtekintés

Az élet egy utazás a születés és a halál között. Mindannyian átéljük minden szakaszát, ki így, ki úgy. A tarot ebben az utazásban segít eligazodni. A tarot kártya a vándor vagy akár nevezhetjük úgy is a hős utazása a saját életén keresztül. A tarot kiválóan alkalmas sorselemzésre, a tarot megmutatja mi az élet feladatod, amivel leszülettél, és ha jól olvasod a tarot, akkor az előző életed viszontagságait is megismerheted.

 

Online jóslás

2099 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

8710 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Hogyan kezdődött a jós életutam

38023 megtekintés

Fantasztikus jós történetem: hogyan tanultam meg bízni jós képességeimben és ezáltal másoknak segíteni.

 

Kártyajóslás

4846 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom