MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 938

  900 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 938 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 900 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Debóra
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Debóra

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad kérdéseire

900 Ft/perc
 
Nem elérhető
 
mellék
166
Nem elérhető
Jelezz nekem
Kérj meg, hogy jelentkezzek be, küldd el SMS-ben a 166 szót a 06305555493 számra. SMS-t fogsz kapni, amikor bejelentkeztem. Ez a szolgáltatás ingyenes.
Kattintson ide a híváshoz
 

Sok-sok szeretettel üdvözöllek az oldalamon, Debóra vagyok. Már gyermek koromban észre vettem azt, hogy más vagyok, mint a többi iskola társam. Éreztem, hogy kicsit “különlegesebb” vagyok mint ők. Majd ahogy jobban elkezdtem cseperedni, feltűntek érdekes dolgok. Előre láttam az eseményeket, megálmodtam dolgokat. Majd idővel kártyákból jósoltam (cigány és tarot kártyából). Ezeket mind a nagymamámtól örököltem, amire nagyon büszke vagyok, mert szeretném a segítségemet nyújtani az ember társaimnak, mert tudom milyen érzés amikor azok a bizonyos kérdőjelek itt vannak a fejünkben. De én tudok segíteni. Én válaszokat adok neked, a múltad, jövőd, jelened viszonylatában. Pénzügyi helyzet, párkapcsolat, szerelem, jó tanácsokkal szolgálok neked! Mindenre megtaláljuk ketten a jóra vezető utat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy a segítségemre van szükséged keress bátran és segítek. Üdvözlettel, Debóra 

Ha már beszélt ezzel a tanácsadóval, nagyon hálásak lennénk, ha hagyna egy ajánlást.
Ön neve:
Üzenet
KüldésAblak bezárása
Kristabell véleménye szerint Debóra (166):

Köszönöm szépen a segítséged! A tisztánlátásoddal nagyon sokat segítettél! Hálás vagyok neked, nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz.

Leila véleménye szerint Debóra (166):

Nem tudom hányszor elmondani azt, hogy köszönöm! Imádom, hogy ennyire segítőkész talpraesett, ügyes jósnő vagy. Amiket mondtál mind megvalósult, pontról pontra. Borzasztó hálás vagyok neked Debóra. Hogy téged választottalak, az nem véletletlen, az égiek mutatták meg a mellékszámod. Hatalmas tisztánlátó vagy! A negatív jóslatod is megvalósult és a pozitív is. Nem azt mondtad, amit hallani akartam, hanem mindvégig a valóságot. Elsőnek nem véletlen a múltamat kérdeztem, hanem kiváncsi voltam, hogy látod -e, nem engedted, hogy mondjak akármit is, hanem magadtól mondtad az eseményeket, ami persze mind igaz volt! Mindig foglak téged keresni Debóra! Mindig maradj ilyen kedves, segítőkész Debóra. Köszönöm.

Erzsébet véleménye szerint Debóra (166):

Te vagy a kedvenc a jósom! Nagyon nagyon hálás vagyok neked Debóra! Mindig igazat mondassz nekem, amiért nagyon is imádlak!

Henrietta véleménye szerint Debóra (166):

Imádom ezt a Hölgyet nagyon. A kezdetektől fogva fogja a kezem. Nem bánom, hogy téged kerestelek, minden úgy történik Kedves Debóra, ahogyan mondta. Nagyon hálás vagyok a tudásodnak! Örülök, hogy vagy nekem, mint támasz, segítőm, jövőmondóm.

Gargya Violett véleménye szerint Debóra (166):

Annyira imádlak, annyira szeretem a stílusod, mióta megismertelek, úgy alakul az életem, ahogyan mondtad! Imádom hogy teljesen tű pontos vagy! Kifogyhatatlan a tudásod! Kis Csoda Boszi!

Kata véleménye szerint Debóra (166):

Ma beszéltünk először de nagyon jól látta a történetemet, keresni fogom még!

Mònika véleménye szerint Debóra (166):

Nagyon jòl döntöttem, mikor Őt vàlasztottam. Remekül látja a dolgokat, nagyon segítőkèsz ès kedves.

Ivett véleménye szerint Debóra (166):

Mióta ismerlek és beszélünk, pozítívan gondolkodom, és történnek a dolgok amiket mondtál, hálás vagyok neked. Legjobb ember vagy akit választhattam!

Amanda véleménye szerint Debóra (166):

Egyszerűen imádom! Azt szeretem a legjobban benne, hogy nem úgy beszél, hogy én ne értsem, nem szaknyelven, hanem a saját nyelvünkön beszél, érthetően, nagyon nagy forma vagy.

Balogh Ildikó véleménye szerint Debóra (166):

Igen, végre egy jósnő aki nem azt mondja amit hallani akarok, hanem az igazat. Képes a jövőt pontosan megmondani, látja az akadályokat, a végkifejletet. Biztos keresem még.

Szabrina véleménye szerint Debóra (166):

Hát ez valami csodálatos! Megvalósult, minden tű pontos volt. Köszönöm.

Tünde véleménye szerint Debóra (166):

Több órán keresztül beszéltem veled Kedves Debóra, a múltamat teljes mértékben leírtad, még azt is amire valójában én nem emlékeztem, és te hoztad fel az emlékezetem. Amit nagyon szépen is köszönök. A jelenemet is teljesen leírtad, amiben nem is volt semmilyen eltérés. Ami nagyon tetszett benned, az az, hogy amint felvetted a kagylót, és kedvesen köszöntél, azt mondtad, ne tessék mondani semmit majd én beszélek, egyből tudtad, hogy miért kereslek, ami nagyon tetszett nekem. A jövőmet is szépen le írtad, a rosszat is mondtad nekem a jövőben, és a jót is, nem csak a jót mondtad, hanem a negatívat is, amit köszönök, mert nem azzal szolgáltál amit hallani akarok, hanem az igazsággal. A másik, hogy mondtam neked az álmomat és te gondosan, precízen elmondtad, hogy mit jelent. Én mindenféleképpen foglak még téged keresni, mert hihetetlen ügyes kis “Boszorkány” vagy. Minden jót. Puszi. Tünde.

Izabella véleménye szerint Debóra (166):

Köszönöm. Jóslatai tűpontosak. Pár apró dolog már meg is valósult, így bízom a többi pozitív előrejelzésben. Konkrét dolgokat mond, ami hitelessé teszi számomra a jóslást.

Maklaga Tamásné véleménye szerint Debóra (166):

Szívből ajánlom mindenkinek, kimagasló a tudása, álmomat elmeséltem neki, és egyből elmondta, hogy mit jelent, ami igaz is a jelenemre való tekintettel! Köszönöm. Fogom még keresni.

Királyi Melinda véleménye szerint Debóra (166):

Sokat gondolkodtam, hogy téged hívjalak-e fel, tényleg sokat. Nagyon nagy probémákkal küszködök, de amint felvette a telefont, és bele köszönt, mintha egy teher esett volna le a vállamról, egy megnyugtató érzés kapott el. Sokat segítettél nekem Debóra, te nem csak jós hölgy vagy, hanem egy lélek helyreigazító.

Izolda Vajnás véleménye szerint Debóra (166):

Megvalósult amit mondott Kedves Debóra, minden úgy történt. Köszönöm szépen. Mindenkinek ajánlom a hölgyet.

Linda véleménye szerint Debóra (166):

Probáltam kicsit csalafinta lenni vele, de nem jött össze, mindenre rájött, nagyon ügyes vagy Debóra, kellemes volt veled beszélni köszönöm szépen, neked a véredben van a tudás!

Panni véleménye szerint Debóra (166):

Debóra fantasztikus képességekkel van megáldva. Emberismerete, egyben jövőlátó képessége magasan kiemelkedő! Nagyon sokáig beszélgettünk és sok kérdésemre adott választ. A beszélgetést végigzokogtam. Mert annyira megérintett, amiket mondott, és mert mélyreható igazságokat mondott. A Jóisten áldja meg Debóra! Maradjon ilyen tisztánlátó.

Emma véleménye szerint Debóra (166):

Isten áldjon meg, nagy tehetség vagy! Nem tudom, hogy hogyan fér beléd ennyi energia és szeretet egyben, sokat segítettél ma nekem és ezért hálával is tartozom neked Debóra. Inspirálod az embereket a jóra, a jövőre! Csupa szív vagy. Te nem csak a jóslásra figyelsz, hanem az ember lelkére is. Elmondtam az álmomat és te megtudtad mondani az utolsó mondatig, hogy mit jelent. És igazad volt. Szerintem a sors is úgy akarta hogy téged hívjalak, és ezután is téged foglak! Sok jót kívánom neked Debóra. Puszi: Emma.

János véleménye szerint Debóra (166):

Hallani és látni a hölgyön, hogy fiatal, de ez NE tévesszen meg senkit, nagyon nagy tehetsége van abban amit csinál. Olyan dolgot mondott ma nekem, amit eddig nem nagyon tudott senki! Kicsit a lelki világomon is segített, ami már 1 éve össze van törve! Aki egy őszinte hölgygyel szeretne beszélni az nyugodtan keresse Deborát, mert gátak nélkül oda vágja az őszinteséget, nem kertel, és az igazazságot szolgálja. Kivánom, hogy vidd nagyon sokra kicsi lány! Tehetséges vagy nagyon! Ü: János.

 


Általam ajánlott olvasmányok

Sorselemzés

Sorselemzés

Sorselemzés az élet útjának megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad...
 
Új év

Új év

Hogyan kezdjük jól az új évet? Lehet egyátalán tiszta lappal kezdeni?  Íme 7 tipp, hogy jól induljon az új...
 
Horoszkóp az elövetkezendő évre

Horoszkóp az elövetkezendő évre

Horoszkóp az elkövetkezendő évre a Kos, Bika, Ikrek és a Rák részére. A horoszkóp megmutatja, hogy mire kell...
 
Horoszkóp egy évre

Horoszkóp egy évre

Horoszkóp egy évre az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió csillagjegyeknek. A horoszkóp egy évre útmutatást...
 
Éves horoszkóp

Éves horoszkóp

Éves horoszkóp a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak csillagjegyeknek. Az éves horoszkóp áttekintést ad, mi...
 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Blogok
Ancsa
Elérhető
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Csilla
Elérhető
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Hajnal
Elérhető
 

Hajnal lélek és szellemi szinten is tud segíteni.

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
Blogok
Katalin
Hívj később
 

Katalin egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező jósnő. Kártyái segítségével...

Az oldalamKattintson ide a híváshoz!
 
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom