MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Debóra, Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás, Tarot jóslás, Sorselemzés, Összes jós, Cigánykártya jóslás, Magyar kártya jóslás, Tisztánhalló, Tisztánlátás, Tisztánlátó,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Debóra Új!

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad kérdéseire

750 Ft/perc
 
Elérhető
 
mellék
166
Elérhető
SMS küldése mostKattintson ide a híváshoz
 

Sok-sok szeretettel üdvözöllek az oldalamon, Debóra vagyok. Már gyermek koromban észre vettem azt, hogy más vagyok, mint a többi iskola társam. Éreztem, hogy kicsit “különlegesebb” vagyok mint ők. Majd ahogy jobban elkezdtem cseperedni, feltűntek érdekes dolgok. Előre láttam az eseményeket, megálmodtam dolgokat. Majd idővel kártyákból jósoltam (cigány és tarot kártyából). Ezeket mind a nagymamámtól örököltem, amire nagyon büszke vagyok, mert szeretném a segítségemet nyújtani az ember társaimnak, mert tudom milyen érzés amikor azok a bizonyos kérdőjelek itt vannak a fejünkben. De én tudok segíteni. Én válaszokat adok neked, a múltad, jövőd, jelened viszonylatában. Pénzügyi helyzet, párkapcsolat, szerelem, jó tanácsokkal szolgálok neked! Mindenre megtaláljuk ketten a jóra vezető utat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy a segítségemre van szükséged keress bátran és segítek. Üdvözlettel, Debóra 

Ügyfél ajánlások

Gargya Violett írta:

Annyira imádlak, annyira szeretem a stílusod, mióta megismertelek, úgy alakul az életem, ahogyan mondtad! Imádom hogy teljesen tű pontos vagy! Kifogyhatatlan a tudásod! Kis Csoda Boszi!


Elküldve június 03., péntek 14:38
Kata írta:

Ma beszéltünk először de nagyon jól látta a történetemet,keresni fogom még!


Elküldve május 31., kedd 23:01
Mònika írta:
Nagyon jòl döntöttem, mikor Őt vàlasztottam. Remekül látja a dolgokat, nagyon segítőkèsz ès kedves.

Elküldve május 31., kedd 21:54
Ivett írta:

Mióta ismerlek és beszélünk, pozítívan gondolkodom, és történnek a dolgok amiket mondtál, hálás vagyok neked. Legjobb ember vagy akit választhattam!


Elküldve május 25., szerda 17:04
Amanda írta:

Egyszerűen imádom! Azt szeretem a legjobban benne, hogy nem úgy beszél, hogy én ne értsem, nem szaknyelven, hanem a saját nyelvünkön beszél, érthetően, nagyon nagy forma vagy.


Elküldve május 17., kedd 12:43
Balogh Ildikó írta:

Igen, végre egy jósnő aki nem azt mondja amit hallani akarok, hanem az igazat. Képes a jövőt pontosan megmondani, látja az akadályokat, a végkifejletet. Biztos keresem még.


Elküldve május 13., péntek 06:57
Szabrina írta:
Hát ez valami csodálatos! Megvalósult, minden tű pontos volt. Köszönöm.

Elküldve május 11., szerda 21:14
Tünde írta:

Több órán keresztül beszéltem veled Kedves Debóra, a múltamat teljes mértékben le írtad, még azt is amire valójában én nem emlékeztem, és te hoztad fel az emlékezetem. Amit nagyon szépen is köszönök. A jelenemet is teljesen leírtad, amiben nem is volt semmilyen eltérés. Ami nagyon tetszett benned, az az, hogy amint felvetted a kagylót, és kedvesen köszöntél, azt mondtad, ne tessék mondani semmit majd én beszélek, egyből tudtad, hogy miért kereslek, ami nagyon tetszett nekem. A jövőmet is szépen le írtad, a rosszat is mondtad nekem a jövőben, és a jót is, nem csak a jót mondtad, hanem a negatívat is, amit köszönök, mert nem azzal szolgáltál amit hallani akarok, hanem az igazsággal. A másik, hogy mondtam neked az álmomat és te gondosan, precízen elmondtad, hogy mit jelent. Én mindenféleképpen foglak még téged keresni, mert hihetetlen ügyes kis “Boszorkány” vagy. Minden jót. Puszi. Tünde.


Elküldve május 09., hétfő 14:06
Izabella írta:

Köszönöm. Jóslatai tűpontosak. Pár apró dolog már meg is valósult, így bízom a többi pozitív előrejelzésben. Konkrét dolgokat mond, ami hitelessé teszi számomra a jóslást.


Elküldve május 07., szombat 13:00
Maklaga Tamásné írta:

Szívből ajánlom mindenkinek, kimagasló a tudása, álmomat elmeséltem neki, és egyből elmondta, hogy mit jelent, ami igaz is a jelenemre való tekintettel! Köszönöm. Fogom még keresni.


Elküldve május 06., péntek 18:30
Királyi Melinda írta:

Sokat gondolkodtam, hogy téged hívjalak-e fel, tényleg sokat. Nagyon nagy probémákkal küszködök, de amint felvette a telefont, és bele köszönt, mintha egy teher esett volna le a vállamról, egy megnyugtató érzés kapott el. Sokat segítettél nekem Debóra, te nem csak jós hölgy vagy, hanem egy lélek helyreigazító.


Elküldve május 01., vasárnap 17:21
Izolda Vajnás írta:

Megvalósult amit mondott Kedves Debóra, minden úgy történt. Köszönöm szépen. Mindenkinek ajánlom a hölgyet.


Elküldve április 26., kedd 16:46
Linda írta:

Probáltam kicsit csalafinta lenni vele, de nem jött össze, mindenre rájött, nagyon ügyes vagy Debóra, kellemes volt veled beszélni köszönöm szépen, neked a véredben van a tudás!


Elküldve április 24., vasárnap 23:50
Panni írta:

Debóra fantasztikus képességekkel van megáldva. Emberismerete, egyben jövőlátó képessége magasan kiemelkedő! Nagyon sokáig beszélgettünk és sok kérdésemre adott választ. A beszélgetést végigzokogtam. Mert annyira megérintett, amiket mondott, és mert mélyreható igazságokat mondott. A Jóisten áldja meg Debóra! Maradjon ilyen tisztánlátó.


Elküldve április 22., péntek 15:58
Emma írta:

Isten áldjon meg, nagy tehetség vagy! Nem tudom, hogy hogyan fér beléd ennyi energia és szeretet egyben, sokat segítettél ma nekem és ezért hálával is tartozom neked Debóra. Inspirálod az embereket a jóra, a jövőre! Csupa szív vagy. Te nem csak a jóslásra figyelsz, hanem az ember lelkére is. Elmondtam az álmomat és te megtudtad mondani az utolsó mondatig, hogy mit jelent. És igazad volt. Szerintem a sors is úgy akarta hogy téged hívjalak, és ezután is téged foglak! Sok jót kívánom neked Debóra. Puszi: Emma.


Elküldve április 22., péntek 15:57
János írta:

Hallani és látni a hölgyön, hogy fiatal, de ez NE tévesszen meg senkit, nagyon nagy tehetsége van abban amit csinál. Olyan dolgot mondott ma nekem, amit eddig nem nagyon tudott senki! Kicsit a lelki világomon is segített, ami már 1 éve össze van törve! Aki egy őszinte hölgygyel szeretne beszélni az nyugodtan keresse Deborát, mert gátak nélkül oda vágja az őszinteséget, nem kertel, és az igazazságot szolgálja. Kivánom, hogy vidd nagyon sokra kicsi lány! Tehetséges vagy nagyon! Ü: János.


Elküldve április 21., csütörtök 12:43
Edina írta:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, aranyos lány vagy, remélem még beszélünk, és továbbra is segítesz nekem.


Elküldve április 20., szerda 16:27
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Általam ajánlott olvasmányok

Sorselemzés

354 megtekintés

Sorselemzés avagy az élet útjának feltérképezése és megtalálása. Hogyan használható a sorselemzés és a jóslás az életutad megtalálásához?

 

Új év

484 megtekintés

Hogyan kezdjük jól az új évet, hogy a következő 12 hónapban minden esélyt a saját oldalunkra fordítsunk? Íme 7 tipp, hogy jól induljon az új év

 

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópja

1346 megtekintés

Ebben a cikkben a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák éves horoszkópját olvashatja. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében.

 

Az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópja

1142 megtekintés

A cikkben megismerheti az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió éves horoszkópját. Az éves horoszkóp megmutatja, hogy mi várható a jegyek életében

 

A Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópja

921 megtekintés

A cikkben megismerheti a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak éves horoszkópját. Az éves horoszkóp áttekintést ad, hogy mi várható a jegyek életében

 

Felhívhatja jósainkat és választ kaphat a kérdéseire

Táltos
Elérhető
Táltosmellék 500Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Összes jós,...
 

Táltos Teo-Mágusként segít eligazodni az élet zegzugos...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Ancsa
Elérhető
Ancsamellék 545Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Tarot...
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó.

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Zsuzsanna
Jelezz nekem
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Edina
Jelezz nekem
Edinamellék 290Tisztánlátó, Telefonos jóslás, Sorselemzés,...
 

Edina áldással született, tudását megosztja bárkivel aki segítséget kér...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom