06 90 900 938

900 Ft/perc

Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Debóra

Debóra

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad kérdéseire. Ne hezitáljon, ha azon gondokodik, hogy felíhja e őt. Minden kérdésére pontos választ fog kapni tőle

Küldje el SMS-ben a 166 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes. Ellenkező esetben hívja a 06 90 900 938 telefonszámot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, hogy meghallgassa a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

 

Sok szeretettel üdvözöllek az oldalamon, Debóra vagyok. Már gyermek koromban észre vettem azt, hogy más vagyok, mint a többi iskola társam. Éreztem, hogy kicsit különlegesebb vagyok mint ők. Majd ahogy jobban elkezdtem cseperedni, feltűntek érdekes dolgok. Előre láttam az eseményeket, megálmodtam dolgokat. Majd idővel kártyákból jósoltam (cigány és tarot kártyából). Ezeket mind a nagymamámtól örököltem, amire nagyon büszke vagyok, mert szeretném a segítségemet nyújtani az ember társaimnak, mert tudom milyen érzés amikor azok a bizonyos kérdőjelek itt vannak a fejünkben. De én tudok segíteni. Én válaszokat adok neked, a múltad, jövőd, jelened viszonylatában. Pénzügyi helyzet, párkapcsolat, szerelem, jó tanácsokkal szolgálok neked. Mindenre megtaláljuk ketten a jóra vezető utat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy a segítségemre van szükséged keress bátran és segítek. Üdvözlettel, Debóra.

Beszélt Debóra személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Kristabell véleménye szerint Debóra:

Köszönöm szépen a segítséged! A tisztánlátásoddal nagyon sokat segítettél! Hálás vagyok neked, nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz.

Leila véleménye szerint Debóra:

Nem tudom hányszor elmondani azt, hogy köszönöm! Imádom, hogy ennyire segítőkész talpraesett, ügyes jósnő vagy. Amiket mondtál mind megvalósult, pontról pontra. Borzasztó hálás vagyok neked Debóra. Hogy téged választottalak, az nem véletletlen, az égiek mutatták meg a mellékszámod. Hatalmas tisztánlátó vagy! A negatív jóslatod is megvalósult és a pozitív is. Nem azt mondtad, amit hallani akartam, hanem mindvégig a valóságot. Elsőnek nem véletlen a múltamat kérdeztem, hanem kiváncsi voltam, hogy látod -e, nem engedted, hogy mondjak akármit is, hanem magadtól mondtad az eseményeket, ami persze mind igaz volt! Mindig foglak téged keresni Debóra! Mindig maradj ilyen kedves, segítőkész Debóra. Köszönöm.

Erzsébet véleménye szerint Debóra:

Te vagy a kedvenc a jósom! Nagyon nagyon hálás vagyok neked Debóra! Mindig igazat mondassz nekem, amiért nagyon is imádlak!

Henrietta véleménye szerint Debóra:

Imádom ezt a Hölgyet nagyon. A kezdetektől fogva fogja a kezem. Nem bánom, hogy téged kerestelek, minden úgy történik Kedves Debóra, ahogyan mondta. Nagyon hálás vagyok a tudásodnak! Örülök, hogy vagy nekem, mint támasz, segítőm, jövőmondóm.

Gargya Violett véleménye szerint Debóra:

Annyira imádlak, annyira szeretem a stílusod, mióta megismertelek, úgy alakul az életem, ahogyan mondtad! Imádom hogy teljesen tű pontos vagy! Kifogyhatatlan a tudásod! Kis Csoda Boszi!

Kata véleménye szerint Debóra:

Ma beszéltünk először de nagyon jól látta a történetemet, keresni fogom még!

Mònika véleménye szerint Debóra:

Nagyon jòl döntöttem, mikor Őt vàlasztottam. Remekül látja a dolgokat, nagyon segítőkèsz ès kedves.

Ivett véleménye szerint Debóra:

Mióta ismerlek és beszélünk, pozítívan gondolkodom, és történnek a dolgok amiket mondtál, hálás vagyok neked. Legjobb ember vagy akit választhattam!

Amanda véleménye szerint Debóra:

Egyszerűen imádom! Azt szeretem a legjobban benne, hogy nem úgy beszél, hogy én ne értsem, nem szaknyelven, hanem a saját nyelvünkön beszél, érthetően, nagyon nagy forma vagy.

Balogh Ildikó véleménye szerint Debóra:

Igen, végre egy jósnő aki nem azt mondja amit hallani akarok, hanem az igazat. Képes a jövőt pontosan megmondani, látja az akadályokat, a végkifejletet. Biztos keresem még.

Szabrina véleménye szerint Debóra:

Hát ez valami csodálatos! Megvalósult, minden tű pontos volt. Köszönöm.

Tünde véleménye szerint Debóra:

Több órán keresztül beszéltem veled Kedves Debóra, a múltamat teljes mértékben leírtad, még azt is amire valójában én nem emlékeztem, és te hoztad fel az emlékezetem. Amit nagyon szépen is köszönök. A jelenemet is teljesen leírtad, amiben nem is volt semmilyen eltérés. Ami nagyon tetszett benned, az az, hogy amint felvetted a kagylót, és kedvesen köszöntél, azt mondtad, ne tessék mondani semmit majd én beszélek, egyből tudtad, hogy miért kereslek, ami nagyon tetszett nekem. A jövőmet is szépen le írtad, a rosszat is mondtad nekem a jövőben, és a jót is, nem csak a jót mondtad, hanem a negatívat is, amit köszönök, mert nem azzal szolgáltál amit hallani akarok, hanem az igazsággal. A másik, hogy mondtam neked az álmomat és te gondosan, precízen elmondtad, hogy mit jelent. Én mindenféleképpen foglak még téged keresni, mert hihetetlen ügyes kis “Boszorkány” vagy. Minden jót. Puszi. Tünde.

Izabella véleménye szerint Debóra:

Köszönöm. Jóslatai tűpontosak. Pár apró dolog már meg is valósult, így bízom a többi pozitív előrejelzésben. Konkrét dolgokat mond, ami hitelessé teszi számomra a jóslást.

Maklaga Tamásné véleménye szerint Debóra:

Szívből ajánlom mindenkinek, kimagasló a tudása, álmomat elmeséltem neki, és egyből elmondta, hogy mit jelent, ami igaz is a jelenemre való tekintettel! Köszönöm. Fogom még keresni.

Királyi Melinda véleménye szerint Debóra:

Sokat gondolkodtam, hogy téged hívjalak-e fel, tényleg sokat. Nagyon nagy probémákkal küszködök, de amint felvette a telefont, és bele köszönt, mintha egy teher esett volna le a vállamról, egy megnyugtató érzés kapott el. Sokat segítettél nekem Debóra, te nem csak jós hölgy vagy, hanem egy lélek helyreigazító.

Izolda Vajnás véleménye szerint Debóra:

Megvalósult amit mondott Kedves Debóra, minden úgy történt. Köszönöm szépen. Mindenkinek ajánlom a hölgyet.

Linda véleménye szerint Debóra:

Probáltam kicsit csalafinta lenni vele, de nem jött össze, mindenre rájött, nagyon ügyes vagy Debóra, kellemes volt veled beszélni köszönöm szépen, neked a véredben van a tudás!

Panni véleménye szerint Debóra:

Debóra fantasztikus képességekkel van megáldva. Emberismerete, egyben jövőlátó képessége magasan kiemelkedő! Nagyon sokáig beszélgettünk és sok kérdésemre adott választ. A beszélgetést végigzokogtam. Mert annyira megérintett, amiket mondott, és mert mélyreható igazságokat mondott. A Jóisten áldja meg Debóra! Maradjon ilyen tisztánlátó.

Emma véleménye szerint Debóra:

Isten áldjon meg, nagy tehetség vagy! Nem tudom, hogy hogyan fér beléd ennyi energia és szeretet egyben, sokat segítettél ma nekem és ezért hálával is tartozom neked Debóra. Inspirálod az embereket a jóra, a jövőre! Csupa szív vagy. Te nem csak a jóslásra figyelsz, hanem az ember lelkére is. Elmondtam az álmomat és te megtudtad mondani az utolsó mondatig, hogy mit jelent. És igazad volt. Szerintem a sors is úgy akarta hogy téged hívjalak, és ezután is téged foglak! Sok jót kívánom neked Debóra. Puszi: Emma.

János véleménye szerint Debóra:

Hallani és látni a hölgyön, hogy fiatal, de ez NE tévesszen meg senkit, nagyon nagy tehetsége van abban amit csinál. Olyan dolgot mondott ma nekem, amit eddig nem nagyon tudott senki! Kicsit a lelki világomon is segített, ami már 1 éve össze van törve! Aki egy őszinte hölgygyel szeretne beszélni az nyugodtan keresse Deborát, mert gátak nélkül oda vágja az őszinteséget, nem kertel, és az igazazságot szolgálja. Kivánom, hogy vidd nagyon sokra kicsi lány! Tehetséges vagy nagyon! Ü: János.

 


Ajánlott cikkek

Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
blogok
Edi
SZABAD
 

Edi az angyalok segítségével tudja orvosolni problémáit. Bármilyen problémája adódik...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 938900 Ft/perc

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben