MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Barbara, Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás, Jósda, Jós, Cigánykártya jóslás,
Nyelv(ek), amelyet beszélek/értek

Barbara


Barbara energiák irányításával, cigánykártyájával és ingája segítségével őszinte útmutatást ad.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
210
Elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel üdvözlöm! Valószínűleg olyan problémája, blokkja, megakadása van az élet bármely területén, amely miatt útmutatásra, segítségre van szüksége. Nincsenek véletlenek, az sem véletlen, hogy Ön rámtalált.... Képességeim örököltem, amiket folyamatosan fejlesztek, hogy a legmagasabb szintű segítséget nyújthassam Önnek. Kiskorom óta megéreztem, megálmodtam a jövőbeli eseményeket. Dolgozom energiák irányításával, többek között gyógyítással is, de fizikális eszközeim is vannak: cigánykártya, lenormand kártya és inga. Őszinte vagyok, ha Önnek ez fájdalmas is, legyen szó párkapcsolatárol, egészségéről, anyagi helyzetéről, munkájáról. Nincs buta kérdés, nincs rossz kérdés, nincs felesleges kérdés, keressen konkrét kérdéssel is, vagy ha csak megakadt az élet bármely területén. Életút vizsgálatot vagy másnéven sorselemzést is végzek. Ha már ide látogatott és megfordult Önben az a kérdőjel, tárcsázza a mellékem, és segítek.

Ügyfél ajánlások

Polly írta:

Hálával tartozom. Jó ideje végígkíséri a sorsunkat. Minden egyes jóslat precíz, pontos. Rendszeresen újrahívom, mert nagy könnyebbség, hogy előre tudok mindent. Eddig minden bejött, mindig a konkrét kérdésre válaszol, gyorsan. Ajánlom mindenkinek, annak is aki még kételkedik ezekben a dolgokban.


Elküldve augusztus 21., szombat 18:24
Eszter írta:

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden amit mond teljes mértékben fedi a valóságot. Döbbenetesen jól látja a dolgokat, erre tényleg születni kell. Köszönöm szépen a segítséget. Hívjátok bátran, ha egy igaz jósnőt kerestek.


Elküldve augusztus 03., kedd 21:15
Kovács Alexandra írta:

Barbara jósnő nagyon szépen köszönöm, először is hogy ennyit segített. Másodszor pedig mindenkinek ajánlom mert többször is beszéltem vele és sokszor volt hogy tényleg úgy volt. Jelenleg most várom hogy úgy történjen minden ahogy azt a kedves jósnő elmondta.. aranyból van Barbarának a szíve és ha vele beszélek meg nyugszik a lelkem kissé mert próbálom minden reményem bele vetni. Köszönöm szépen még egyszer. És sokszor gondolkodom hogy vajon mi vezetett ahoz hogy pont öt hívtam fel először..?! Talán az hogy őt találtam a legszimpatikusabbnak.. ❣ szóval csak bátran hívják fel, semmit nem veszít vele ...


Elküldve december 12., szombat 00:59
Ivett írta:

A legkedvesebb, legédesebb és a legőszintébb aki meghallgat és segít ha padlón vagy és összeszed ... és csakis az igazat mondja !


Elküldve december 11., péntek 21:23
Mercédesz írta:
Köszönöm szépen a beszélgetést és az útbaigazítást. Már tudok kihez fordulni!! Mindent elmondtál rólam amit nem is tudhatnál. Beszélünk még!

Elküldve november 22., vasárnap 11:21
Kitti írta:

Mindenkinek ajánlom. Amit mond az egytől egyig fedi a valóságot. Teljesen belelát mindenbe. Többször kerestem már és mindig segített. Amikor jósolt beleborzongtam, olyan voltam előtte mint egy nyitott könyv.


Elküldve október 01., csütörtök 23:47
Gábor írta:

Nagyon szépen köszönöm neked az elmondottakat, ez valami hihetetlen ahogy beszéltél rólunk ! Hihetetlen


Elküldve szeptember 18., péntek 03:06
Majci írta:

Csak ajànlani tudom mindenkinek segitökész csaj :)


Elküldve június 07., vasárnap 22:36
Katalin írta:

Barbika hihetetlen érzékkel tud jósolni. Ezt nem lehet tanulni. Ösztönösen jön. Erre születni kell. Nagyon tehetséges


Elküldve június 06., szombat 12:25
Bihari Viktória írta:

Csak ajánlani tudom, minden amit mond teljes mértékben fedi a valóságot.


Elküldve június 04., csütörtök 23:17
Adrienn írta:
Döbbenetes. Gyorsan, őszintén elmondott mindent, kedves, segítőkész. Köszönöm az útmutatást, legközelebb is Barbarát keresem, ha problémám vagy kérdésem adódna

Elküldve június 04., csütörtök 21:03
Kattintson ide ha ajánlást szeretne hagyni
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Médium

30 megtekintés

Ki a médium? Mit csinál a médium, hogyan csinálja? Honnan származik a képessége?

 

Telefonos jóslás

12369 megtekintés

A telefonos jóslás szintén alkalmas egy konkrét kérdés feltevésére. A telefonos jóslás alkalmas még súlyosabb témák megoldására.

 

Szerelmi Tarot Jóslás

187367 megtekintés

A Szerelmi Tarot jóslás erős összpontosítást igényel. A Szerelmi Tarot jóslás zavartalan összpontosítás ráirányít a válaszra váró kérdésedre.

 

Online jóslás

2577 megtekintés

Az online jóslás és arról a kétségről szól, hogy ez a fajta jóslás valóban működik és a következtetés az, hogy az online jóslás megbízhatóbb, mint egy szemtől szembeni jóslás.

 

Kártyajóslás

5318 megtekintés

A kártyajóslás a legnépszerűbb jóslási forma. A kártyajóslás segíthet abban, hogy döntéseket hozzunk, amikor nehezebben igazodunk el az élet útvesztőiben.

 

Angyalkártya

1252 megtekintés

Az angyalkártya alkotója és tökéletes ismerője, kétségtelenül Doreen Virtue. Sokféle angyalkártya származik tőle. A legismertebbek, az Arkangyal kártya, a Mihály Arkangyal és a Rafael Arkangyal kártyák.

 
 
 

Tartalomszolgáltatások kizárólag magyar nyelven. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD Magyarország +3619989352 vagy help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom