MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
új ügyfél 10 perc ingyenes
Ariel, Tisztánlátó, Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás, Cigánykártya jóslás,

Ariel


Ariel az élet bármely területén tudja segíteni hívóit, köszönhetően örökölt képességeinek.

Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
292
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Már gyermekkoromban észrevettem magamon, hogy más vagyok mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok, cigánykártyával és ingával dolgozom és a megérzéseimre hallgatok, tőbb bűnesetet is megoldottam. Mivel tőbb éve foglalkozom joslással igy nagyon sok visszajelzést kapok az ügyfelektől, reiki energiával gyógyitok amit telefonon keresztül is tudom használni, ez intelligens energia ami ott hat ahol a legfontosabb a gyógyulás. Beteg nagymamát is meggyógyítottam. Angyali üzeneteket is közvetítek és angyalmágiát is használok. Várom a régi hivóimat és az új hivoimat, akinek bármilyen gondja van az élet bármely teruletén.
Tisztelettel: Ariel

Hozzászólások

András írta:

Munkahellyel kapcsolatban érdeklődtem Arielnél. Azt mondta, hogy hamarosan kapni fogok egy új munkalehetőséget, ami autóval kapcsolatos. Eleinte meglepődéssel fogadtam, hiszen nincs jogosítványom. Pár nappal erre hívtak egy bendzinkútról állásajánlattal. Nagyon gyorsan megvalósult, amit mondott. Ezen kívül tudni kell róla, hogy gyors és pontos válaszokat ad, nem húzza az időt! Máskor is keresni fogom! Köszönöm Ariel!


Elküldve 11 augusztus, kedd 17:21
Ilona írta:
Köszönöm a segítséget! Pillanatok alatt pontos válaszokkal szolgál. Nálam eddig nem tévedett. Bármilyen konkrét kérdésre azonnal válaszol az inga segítségével. Nem húzza az időt.

Elküldve 06 július, hétfő 21:47
Somoskőy Erzsébet írta:
Egy nagy tudású jós Ági!! Megmondta napra pontosan mi fog történni! És tenyleg úgy lett! Hihetetlen!! Ha valamit tudni szeretnék már hívom is! Mindig készségesen a rendelkezésemre áll bármikor!!! Köszönöm szépen a sok jót Ági!!!! Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!! Ne habozzatok,hívjátok!!

Elküldve 22 június, hétfő 20:43
Új vélemény írása.
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Kártyajóslás

3080 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 

Online jóslás

443 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt a jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom