MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 901

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 901 -as telefonszámot a jóslatodért. Ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, amennyiben már kiválasztottad a jósodat, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
Itt vannak a legjobb és bevált szakértők! Hívjon most!
06 90 900 901 
750 Ft/perc
új ügyfél 10 perc ingyenes
Anna, Tisztánlátó, Tisztánlátás, Telefonos jóslás, Sorselemzés, Kártyajóslás, Jóslás,

Anna


Hívj most!

750 Ft/perc
 
Kattintson ide a híváshoz
 
Válasszon jóst
277
Nem elérhető
Kattintson ide a híváshoz
 

Szeretettel köszöntelek Anna vagyok. Szívesen segítek minden hozzám fordulónak. Rövid elemzéshez az energiáimat használom  és az angyal kártyát 1 lappal. Kapcsolati tanácsadásban a Lenormand kártya segít, egyébként  teljes jóslásban, múlt-jelen-jövő a 3x5-ös kártyasort használom. Szókimondó vagyok, de nem is azért vagyok hogy hazudjak neked.  Mindig megérzem a jót és a rosszat is, tudatosan kezelem és ugyanezt a tudatosságot használom jóslás közben is. Ezáltal nagyon hiszek a tudatos teremtésben. Segítek a jó döntés meghozatalában és a rossz döntések elkerülésében. Tisztelettel megköszönöm ha hozzám fordulsz segítségért. Mottóm hogy teremtsünk együtt szép jövőt , szeretetben és békességben , tudatossággal és őszinteséggel.

Hozzászólások

Nincsenek vélemények.
Új vélemény írása.
Ön neve:
Ön e-mail címe:
Üzenet
 
Küldés
 

Kapcsolódó írásaink

Online jóslás

95 megtekintés

Összegyűjtöttünk néhány érdekes információt a jóslás történetéről, a kezdetektől egészen az online jóslás világáig. A jövővel kapcsolatos kérdések szinte egyidősek az emberiség történetével.

 

Kártyajóslás

87 megtekintés

Mikor és hogy alakult ki a kártyajóslás? Egyáltalán miért kártyázunk, és miért alkalmas a kártya a jóslásra? A kártyajóslás a kártyajátékokra vezethető vissza.

 
 
 

750 Ft/perc. Ügyfélszolgálat: RED HAT HOLDINGS LTD 06 1 998 9352

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 

 Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 901750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Tovább
Elfogadom