Nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személlyel kapcsolják. Nyomja meg a 2-es gombot a bemutatkozások meghallgatásához. Nyomja meg a 3 gombot, hogy kiválassza, kivel szeretne beszélni. 900 Ft/perc. Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352/help@joslas24.hu
 
[@template.text.sidewidget]
Ági

Ági

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, cigánykártyájával segít megoldani az ön problémáját

06 90 900 938
NEM DOLGOZIK
Küldje el SMS-ben a 15 számot a 06305555493 telefonszámra, ha beszélni szeretne velem. Kapni fog egy SMS-t, amikor újra dolgozom. A szolgáltatás ingyenes. Ellenkező esetben hívja a 06 90 900 938 telefonszámot, és nyomja meg az 1-es gombot, hogy az első elérhető személyhez kapcsolják, vagy nyomja meg a 2-es gombot, hogy meghallgassa a bemutatkozásokat. 900 Ft/perc

 

Nagyon sok szeretettel köszöntelek, Áginak hívnak. Tisztánérzőként születtem, ami számomra egy Áldás, egyben hatalmas felelősség is, mivel a kimondott szavaknak, mondatoknak súlya van, amiért természetesen vállalom a felelősséget. Hiszem ennek tükrében nyújtom a jót, a Cigánykártya segítségével. Az életed bármely területén, ahol éppen elakadtál, segítségemmel megoldást találunk rá. Számomra a segítségnyújtás megtiszteltetés, hivatásom neked olyan lehetőségeket átadni, amivel tiszta szívemből, teljes tudásommal csak is azon dolgozom, hogy bármely problémádra megtaláljam a számodra legmegfelelőbb megoldást. Köszönöm, hogy elolvastad és bizalmat szavazol nekem. Szeretettel, Ági.

Beszélt Ági személlyel? Írjon véleményt a hívásról. Az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani, hogy kivel beszéljenek.
Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
ElküldésBezárás
Judit véleménye szerint Ági:

Nagyon kedves volt és segítőkész, biztatott. Nagyon közvetlen, szimpatikus a stílusa. Kíváncsian várom az eredményt.

Katarina véleménye szerint Ági:

Kedves Ági! Többször hívtam párkapcsolati kérdésekbe. Sokat segített. Megnyugtató és segítőkész volt számomra. Ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm!

Andrea véleménye szerint Ági:

Köszönöm szépen a pontos jóslatokat! Remek tanácsadó vagy.

Marcsika véleménye szerint Ági:

Nem csak nagyszerű jós, egyben pszichológus is :) Remekül át látja a dolgokat, és nagyon segítőkész is! Egy fantasztikus nő, akivel valaha beszéltem! Minden jóslata pontos ! :) Csak ajánlani tudom.

Erzsébet véleménye szerint Ági:

Ági fantasztikus ember és jós. Amit eddig nekem megmondott, be is következett. Emellett rendkívül jó a humora. Hívni fogom a dolgaimmal.

Silvia véleménye szerint Ági:

Ági nagyon kedves. Megnyugató hangja van. Nagyon örültem, hogy tudtam vele beszélni. Nagyon jó tanácsokat kaptam tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem sok önbizalmat adott. Egy fantasztikus jós!

Vörös szilvia véleménye szerint Ági:

Jó estét kedves Ági. Köszönöm szépen a jóslást. Megfogadom a tanácsod, hogy magammal is törődjek. Igyekezni fogok, hogy össze szedjem magam lelkileg, ha már így össze törték a szívem. Szép estét kívánok és továbbra is tartjuk telefonon kapcsolatot. Nyugodt szép estét és köszönöm szépen még egyszer. A szavai erőt adtak, hogy megint tudjak hinni magamban.

Petra véleménye szerint Ági:

Megbízható jós, akivel öröm beszélgetni, jókedélye és humora miatt! 100%-osan a kérdésemre összpontosítva veti a kártyákat, beigazolódott többször is, amit jósolt nekem. Csak ajánlani tudom!

Erzsi véleménye szerint Ági:

Ági fantasztikus jós, emellett stratégiai tanácsadó. Jellemzése tűpontos, jóslata bejött. Idegei kötélből. Imádom.

Kata véleménye szerint Ági:

Imádom a stílusát, keresni fogom még!

 


Érdekes olvasnivaló cikkek

blogok
Ancsa
SZABAD
 

Ancsa egy varázslatos spiritiszta tisztánlátó. Ha azonnali gyors és őszinte válaszra...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Mária
SZABAD
 

Mária egy csodálatos tisztánlátó segítő lélek. Bármilyen spirituális témában...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Xénia
SZABAD
 

Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
Csilla
SZABAD
 

Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó, aki belelát az Ön...

06 90 900 938AZ OLDALAM
 
 
 
 
06 90 900 938

A weboldal használatával Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütik által gyűjtött információk közé tartozhat, hogy Ön milyen gyakran látogatja a weboldalt, és melyik országból böngészik. Bővebben

_