MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS ELISMERT JÓSOK

  Hívjon minket  

06 90 900 906

  750 Ft/perc  
Hívd a 06 90 900 906 -es telefonszámot a jóslatodért. Ha már tudod kivel szeretnél beszélni, nyomd meg az 1-es gombot. Ha megszeretnéd hallgatni a jósok bemutatkozásait, nyomd meg a 2-es gombot, ha azt szeretnéd, hogy a sors döntse el kivel beszélj, nyomd meg a 3-as gombot. 750 Ft/perc
 
[@template.text.sidewidget]
Tisztánlátó

Tisztánlátó

A tisztánlátó képes látni ami láthatatlan vagy látomásokat látni. Egy tisztánlátó a természeten túl lát és segít eligazodni az élet sűrűjében

Mindenki véleményt formálhat arról, hogy mi fog történni a jövőben. Akár azt is mondhatod, hogy "százszázalékosan tudod", hogy valaminek mi lesz a vége. De kiváló prediktív készséggel és ahhoz, hogy egy tantárgyat elég jól ismerjünk a jövő megjóslásához, még mindig nem azonos a tisztánlátással.

A tisztánlátás az, amikor valakinek különleges áttekintése van a jövőbeli eseményekről, amikor nincsenek korábbi tapasztalatai és ismeretei erről. Úgy tűnik, hogy az információ "jövőbeli események" érzékelésének "isteni" vagy legalábbis valamilyen természetfeletti képességéből származik.

Tisztánlátó vagy?

Íme hét tisztánlátó képesség, amelyekkel rendelkezhetsz.

Mindenkinek van bizonyos tisztánlátó képessége. Az egyszerű tisztánlátástól a jövőbeli események megtekintéséig meditációkon, műhelyfoglalkozásokon és a már meglévő ajándékok megértésén keresztül fejlesztheti természetes adottságait.

Melyik a legjellemzőbb az számodra?

Látnoki képesség:
A tisztánlátók képesek látni vagy látomásokat látni: A tisztánlátók képesek "meglátni" azokat a dolgokat, amelyeket a fejükben vagy a harmadik szemükben mutattak be nekik. A tisztánlátó ezeket a látomásokat mentális villanásoknak tekinti, amelyek emberek, jelenetek, helyek, tárgyak, szellemek, szimbólumok és színek képeit tartalmazzák.

Amikor valaki képes hallani, az is tisztánlátó?
Hírek "hallásának" képessége a spirituális birodalomból. Az üzeneteket közvetlenül az elmédbe továbbítják. Előfordulhat, hogy leírhatatlan hangot hall, amely a nevét hívja, vagy hangok kombinációját, például rádiót hallgat.

Tiszta olvasás:
Érzelmek érzése: Mindenki érezhet érzelmeket, de a médium érzi az egyének vagy a szellemek érzelmeit. Képes belépni mások érzelmeibe, és érezheti boldogságukat, örömüket, eufóriájukat, büszkeségüket, szomorúságukat, haragjukat és félelmüket.

Látnoki képesség:
Ezt általában intuíciónak nevezik. Képes érzékelni és érezni a szellem érzelmeit pozitívan és negatívan egyaránt. Ezeket az érzéseket vezetői közvetítik, és egyértelműen különböznek az érzéseitől. Figyelmeztetéseket kaphat ilyen módon, amikor úgy érzi, hogy valami nincs rendben, vagy izgatott, felemelt érzései vannak, amikor valami elképesztő dolog fog történni.
Lehetséges, hogy képes a szaglásra vagy szaglásra, amelyet a szellem közvetít. A környéken élők általában nem érzik minden alkalommal az illatát. Lehet, hogy összefüggésben van az üzenetet sugárzó szellemmel, például cigaretta vagy dohányszaggal, aki dohányzik, vagy az illető kedvenc parfümjére.
Kóstolhatja a szellem által közvetített esszenciákat. A szellem átadhatja számunkra a jellem vagy a viselkedés hatását, és néha ízlése is van. Ezt általában szeretik az életben.

Érintés vagy érzés: Ezt pszichometriának is nevezik. Üzeneteket úgy fogadhat, hogy megérinti a témát a kezében. A tárgy személyes, és a tulajdonos rezgése van a kompozícióban vagy az anyag anyagában.
Elmondhatja a tulajdonos személyiségét, és láthatja, hallhatja vagy érezheti azokat a helyzeteket, amelyek a személy körül zajlanak, múltban vagy jelenben. A tisztánlátók általában egy vagy több ilyen ajándékkal rendelkeznek, amelyek önmagukban vagy kombinációban is használhatók, a tisztánlátás a leggyakoribb.

 

Ha erről a témáról szeretne beszélni "Tisztánlátó" hívja fel egyikünket:

ÁgnesÚj!
Elérhető
Új! Ágnesmellék 15Cigánykártya jóslás, Jós, Jósda, Jóslás,...
 

Ágnes egy fantasztikus Tisztánérző, Cigánykártyájával...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
DebóraÚj!
Elérhető
Új! Debóramellék 166Jós, Jósda, Jóslás, Kártyajóslás, Telefonos jóslás,...
 

Örökölt tehetségével Debóra válaszokat ad...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Blogger
Zsuzsanna
Elérhető
Zsuzsannamellék 204Tisztánhalló, Telefonos jóslás, Tisztánlátás,...
 

Zsuzsanna egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó,...

Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Csilla
Elérhető
Csillamellék 205Cigánykártya jóslás, Tarot jóslás, Telefonos jóslás,...
 
Csilla egy fantasztikus spirituális segítő és Tarot kártya olvasó.
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
Xénia
Elérhető
Xéniamellék 247Tarot jóslás, Jóslás, Összes jós, Jós, Tisztánhalló,...
 
Xénia egy fantasztikus és tapasztalt tisztánlátó, tisztánhalló és Tarot...
Ismerjen meg jobbanKattintson ide a híváshoz!
 
 
 

Ajánlott bejegyzések

Mi egy látó?

5880 megtekintés

A jóslásnak sok aspektusa a látó képességet is magába foglalja, de ez egy titokzatos tálentum. Olvasd el, hogy megtudd ki a látó

 
 
 

Ügyfélszolgálat Red Hat Holdings LTD: 06 1 998 9352 / help@joslas24.hu

Értesítés az ingyen perc ajánlatainkról!
Érvénytelen telefonszám
Érvénytelen e-mail
 
Kattintson ide a híváshoz!06 90 900 906750 Ft/perc
Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben egyetért ezzel kattintson az “Elfogadom” gombra Bővebben
Elfogadom